RPG 𝚖𝚎𝚡𝚒𝚌𝚘 𝚏𝚕𝚒𝚐𝚑𝚝

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena
13 Haziran 2025

epe2qzh.png

Uçaktayım. Mexico City'e gidiyoruz. Genelde tercih ettiğim bir yolculuk türü değil, ama güreşçi olduğunuz zaman tüm dünyayı gezmeniz gerekiyor. Hele bir de benim gibi tanınan ve sevilen bir güreşçi iseniz... Bunca yıldır yaptığım seyahatlere rağmen uçakları asla sevemedim. Ta ki o güne kadar...

Survivor Series sonrasıydı. O gün Angel ile uçtuğumda ilk defa varacağımız yere daha kısa sürede gittiğimiz hissiyatına kapılmıştım. O ağzı iyi laf yapan bir serseriden başka bir şey değildi. Bunu sonradan öğrenecektim. Ama... O gece birileriyle konuşmaya ihtiyacım vardı.

Angel ile ilk ciddi sohbetimiz o akşam olmuştu. Sonrası çok hızlı geçti. Beni önce Fight Club ardından MAYHEM'i açana kadar peşinde sürükledi. O bir pislikti. Kendi idealleri uğruna beni manipüle ediyordu. Beni cesaretlendirdi, hep o istediğim eski Randy Orton olmam için çok çabaladı. Katkılarını inkar edemem. Ama MAYHEM'i geri getirmek? Bu çılgıncaydı. O şovu geri getireceğini benden sürekli sakladı. Tüm gün yan yana olmamıza rağmen... Bunu benim için yaptığını söyledi. Prime Randy için, 2009 yılları için... Monday Night RAW'u getiremiyorsam Tuesday Night MAYHEM var dedi. İnanmak istiyordum, ama bu çok zor. Onu tanıyorum. Önce yıkıp sonra yeniden inşaa etmek onun için hastalık düzeyinde bir takıntı. MAYHEM'i bu yüzden geri getirdi. Çünkü PAYBACK yaşanmışlıkları olan bir branddı. MAYHEM ise 10 bölümde finalize edilmiş eski bir hikayeden başka bir şey değildi. MAYHEM şovu, tarihi yeniden yazmak için inanılmaz iyi bir fikirdi. Hem de benim için yapmış olduğunu söyleyerek kendi bencil güdülerini gizleyecekti. Ama... O hikaye ikimize de yar olmadı. MAYHEM yeniden kapandı.

m4b9evd.png

O günden beri çok öfkeli Angel. Tüm hevesi kırıldı. Uçakta da pek konuşmaz oldu. Yanımdaki koltukta güneş gözlüğü takmış öylece oturuyor, salak salak sakız çiğneyip önündeki magazin dergisindeki kadınları inceliyor. Oysa bu benim suçum değil. MAYHEM Bray Wyatt yüzünden kapandı. Hiçbir PGW görevlisi bunu kabul etmese de gerçek bu.

"MAYHEM için üzgünüm. Hem de çok... İnan bana, MAYHEM güreş dünyası için asrın olayıydı. Bir güreşçinin önderliğinde brand açıldığı nerede görülmüş? Yönetime baskı yapılarak eski bir şovu geri getirmek... Takdir ediyorum seni Randall. WWE'de her zaman seninle rekabet halindeydik, hatırlarsın. Çok rahat bir şekilde itiraf edebilirim ki 2025 yılında benim çok önüme geçtin. Neden bir anda döndüğümü zannediyorsun? O penisini kafama dolaman için mi? Tabii ki de hayır. Aradaki farkı kapatmak için."

intro-1647704715.jpg

John göz kırparken gülümsüyordu. Diğer yanımdaki koltukta o vardı. Açmaması gereken bir konuyu açmıştı. Angel, MAYHEM lafını duyunca kıpırdanmaya başladı. Ters ters konuşup John'u yerin dibine sokabilirdi. Tartışma kaldıracak halde değildim. Sohbeti değiştirdim.

Randy Orton: Teşekkür ederim John. Ama eskileri konuşmaktansa önüme bakmayı tercih ederim. WrestleMania'da Bray ile karşılaşacağım. Verebileceğin bir tavsiye var mı?

John Cena: (gülümseyerek) Bu senenin en formda güreşçisi ile karşılaşacağı için Bray'in tavsiyeye ihtiyacı var bence. O kemeri alacaksın adamım. Bray bu sene çok sert maçlara çıktı. Yoğun bir güreş programına sahipti. O kemeri uzun bir süre taşımasına imkan yok.

Gülümsedim. John bazen karakterden çıkamıyordu. 8 yaşındaki aptal çocukların katıldığı bir imza gününe gitmiş gibi davranışlar sergilemesi beni rahatsız etti. Özel hayatında Val Venis'ten daha abaza bir adam olmasına rağmen güreş konu edildiğinde her zaman kahramanı oynadı. Bu yüzden ondan nefret ediyordum. Zamanında en iyi rekabetleri onunla çıkartmamız tesadüf değil. Nefret ettiğim kişiler beni motive ediyor. Belki de MAYHEM veya Monday Night RAW yerine ihtiyacım olan odur? Prime Randy, her zaman John Cena ile karşılaşmıştır.

O anda aydınlanmıştım. John ile konuşmaya devam ettim.

hq720.jpg

Randy Orton: O zaman... İlk PGW WrestleMania galibiyetini aldıktan sonra karşıma dikileceksin.

John Cena: Tabii ki Randall. Başkasını düşünmene fırsat bile tanımayacağım. Bir ringde Randy Orton varsa her zaman John Cena da orada olmuştur.

Randy Orton: Gelecek MAYHEM'de...

Angel bazen benim yerime konuşur.

Randy Orton: PAYBACK'te...

John Cena: Evet. İtalya'da görüşeceğiz Randall.

Gülümsedim. O maçı gerçekten de The Family'nin alacağını mı düşünüyordu?

John Cena: Sen Alberto ve Dwayne'in kazanacağını düşünüyor olmalısın. Ama yönetimin değişeceğine yüzde yüz bahse girerim. Bu adamlar çok iştahlı Randall. Başaracaklar, eminim. Val Venis'in evlenemeyeceğine ne kadar eminsem o kadar... (gülümsüyor Cena) Bir de Sami Zayn'den eminim. Artık o TV kemerini kaybedecektir. Dünya şampiyonu olmak için geç bile kaldı bu adam. Harika bir kumaşı var. Çıkacağı ilk maçta ana kemeri alıp bar koyacak bence. World Heavyweight Championship için gelecek yıl WrestleMania'da gerçekleşecek maçta onun olacağını düşünüyorum. O zamana kadar kemeri tutma ihtimali bile var. "Untouchable" diye sesleneceğiz ona. Öyle büyük bir star olacak. Belki de Royal Rumble'ı kazanarak rakibi ben olurum? "Untouchable" Sami Zayn ile "Doctor of Thuganomics" John Cena!

Gülümsedim. John oldukça iştahlıydı. Yeni sezona büyük bir hırsla gireceğini görebiliyordum. Bense... Geleceğimi göremiyordum.

John Cena: Seni kafanın içindeki seslerde boğulurken görüyorum Randy. Yıllar önce en formda zamanında da böyleydin. Forma girmek için kimileri kas çalışır kimileri steroidi basar geçer, sen ise etrafındakilerin sesini kısıyorsun. Şahsına münhasır bir adam olduğunu itiraf etmeliyim. Ama bu kadar yalnızlığa gerek var mı? Birazdan Meksika'ya iniyoruz. O ateşli latinlerden birkaçını tanıyorum. İstersen sen de tanımak isteyebilirsin. Ring of Fire'a çıkmadan önce ateşe ısınman gerek, değil mi? Yanmadan onunla oynayabilmen... Onun efendisi olabilmen.

John göz kırpmıştı. Angel'e dönüp baktım. Angel bana Cena'nın tehlikeli bir şekilde kendisine benzediğini söyledi. Onu sevmiş. Cena'ya döndüm ve teklifi kabul ettiğimi söyledim. Ben Angel'in maşasıydım.

Out: Randy Orton karakterinin şu an sahibi olmadığı için bu promoyu kesmekte bir beis görmedim. Daha çok nostalji amaçlı yazmak keyif verdi. Eğer başka bir karakter oynasaydım, daha önce de GTW'de oynadığım Randy Orton alabilirdim. Bu hafta açılan konuların birinde bu konuyu konuştuğumuz için böyle bir promo fikri aklıma geldi.

Oynadığınız Karakterin Adı
John Cena
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi