WWE RAW Spoiler | Büyük Yüzleşme

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,522
Beğeni sayısı
6,174
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

Gecenin son anlarındayız. OTC burada! Ringe geliyor. Indianapolis’e beni kabullenin diye klasik telkininde buluyor. Tam devam edecekken Cult of Personality! CM Punk burada! Punk geliyor ve konuşmaya başlıyor. İkili arasında güzel bir söz dalaşı izliyoruz. Kısaca Roman, Punk’ı yalancılıkla itham ediyor. Yine nefret teması işleniyor segmentte. Roman tam sözlerini bitirip ringi terk edecekken Punk onu kolundan tutuyor! Bitti mi sanıyorsun benim diyeceklerim bitmedi diyor ona. Roman’a cevaplarını sıralıyor ve en sonunda “Seni babanın yanına gömeceğim” diyor! Bu sözden sonra arena resmen buz kesiyor ve Roman da adeta sözün şokuyla hareketsiz kalıyor. Punk ringi terk ediyor ve Roman’ın klasik tauntunu yapıyor Roman’a bakarak. Şov bu şekilde sona eriyor.

nwo4

PG.net Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
14
PG Nakit
0
Tribal Chief aurası devam ettiği sürece pek gelişime açık bir feud gelmiyor. Punk’a biraz daha özgürlük verseler daha iyi kesitler çıkacağı düşüncesindeyim. Hikaye biraz daha doğru işlense, en ağır psikolojik savaşlardan biri çıkar ve hatta uzar. Punk'ın yıllarca ben sistemle mücadele ederim görüntüsü iyi ama Reigns bu durumda çok harekete geçemiyor. Yoksa satır araları halen boş.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi