Kazuchika Okada: Bray Wyatt, yine aynı adam. Dürüst olmak gerekirse, yaptığı beni sinirlendirdi ama şaşırtmadı. Çünkü onun gibi bir fareden daha fazlasını beklemiyordum. Gölgesi olan Steve'den şimdilik kurtulmuş gibi gözüksem de, onun da beni izlediğini biliyorum. Sırasını bekliyor. Haftaya Maxwell ile maçımda ya da No Way Out'da ama illa ki hamlesini yapacak. Ancak şu anlık derdim o değil. Derdim, PGW'de 300 gündür süren bu hatanın düzeltilmesi. Bu hatayı benim dışımda kimse ciddiye almıyor. O yüzden benim ismimi daha çok duyuyorsunuz. O yüzden benim ismimi daha çok duymaya devam edeceksiniz. Wyatt önüme ne kadar engel çıkarırsa çıkarsın, aşmaya devam edeceğim. En sonunda PGW Championship kemerini, yanımda taşıyana kadar, bu mücadele devam edecek. Bunun için arka alandaki bütün herkesi iplerden dışarıya atmam gerekiyorsa ya da bunun için bütün güreşçileri tek tek pin etmem gerekiyorsa, bunu yapacağım. Bu yüzden, haftaya kazanan isim olacağım.
Kazuchika Okada: Maxwell, henüz kimsenin yapamadığını yaptı. Aslında Money in the Bank'de benim hedeflediğimi yaptı ve Wyatt'ı pin eden ilk isim oldu. Bunu ondan alamam. Royal Rumble'da, aynı benim gibi, haksız bir şekilde, PGW Championship maçını kaybetti. Ancak Maxwell, elini kirletebilecek bir adam. Wyatt'a karşı elini kirletti. Sandalyeyi alıp sırtına vurduktan sonra, yüzüğü kullanıp kullanmamanın anlamı yok. O yüzden Maxwell'e karşı en ufak empatim yok. Maxwell kendi sorumluluğunu bilmeli. Ring of Honor'u Bray'den koruduğu gibi, Ring of Honor için çalışmaya devam etmeli. Çünkü bir ana kemeri taşımak, o şirketin sorumluluğunu üzerine almaktır. Maxwell'i haftaya yendiğimde, onu görev yerine yollayacağım. Sonrasında benim olan için Wyatt'ın karşısına çıkacağım. No Way Out, Bray'in şampiyon olduğu son gece olacak. PGW Championship kemerini, onun bataklığından çıkarıp alacağım ve PGW seyircilerine geri kazandıracağım. Onu ait olduğu yere, ringe geri getireceğim.
Kazuchika Okada: Bunlar, Wyatt gibi, insanları manipüle etmek için söylenen sözler değil. Bunlar benim yeminim. PGW'ye olan yeminim. Bu endistüriye, bu spora olan yeminim. PGW Championship'i kazanacağım ve bu şirkete, sözü verilmiş olan prestiji geri getireceğim. No Way Out'da, Bray Wyatt o ringe PGW Championship ile girecek. Ancak gecenin sonunda, PGW Championship benim omuzlarımda olacak. I WILL MAKE IT RAIN!
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Kazuchika Okada