RPG rehabilitasyon

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
1772243887551.png

"Royal Rumble'dan sonra..."

Dragon T kafasını tutarak arka alanda ilerliyor ve kendiyle konuşmaya başlıyor;

Dragon T : Siktiğimin dabbe kılıklı herifine hiç bulaşmasaydık keşke... salaktan bu enayiler birbirini yerken hamle yapsaydım da tekte düşürseydim alayını. Neyse son 5 de fena değil. Ama şu herif bayağı bir hırpaladı bugün bir yatalım da yarına bir yurt dışı tatili patlatalım.

Dragon T kendisini almaya gelen arkadaşının arabasında uçak biletlerine bakıp yer seçmeye başlıyor.

Dragon T : Hey cabron bu İstanbul biletleri niye bu kadar ucuz bir fikrin var mı?

Arkadaşı : X'te ekonomilerinin sik gibi olduğunu okumuştum. 10 peso ile gitsen bile kral muamelesi çekiyorlar sana. Durumları hiç iyi değil.

Dragon T : Bu performansla krallar gibi yaşamayı hak ettik. Benimle geliyor musun? Cüzdan açtırmam korkma.

Arkadaşı : Clara ile buluşmam var dostum kusura bakma. Bu seferlik beni es geç.

Dragon T : Sıkıntı yok cabron biz de gönül adamıyız.

thumbs_b_c_18dbc0af3c3165310332e3e3ef251d7d.jpg

Ertesi gün geldiğinde Dragon T'yi havaalanında görüyoruz. Kendisi para vermemek için Check In'i havaalanında yaptırmayı tercih ediyor. Daha sonra cam kenarı bir yer bulduktan sonra oturuyor ve dışarı bakmak isterken yüzüne adeta Counter Strike'da Flashbang yemiş gibi bir parlaklık geliyor. Gözünü kısıp camdan dışarı baktığında güneşin kel bir adamın kafasına vurduğunu ve ışığın adamın kafasından camına yansıdığını fark ediyor. Ardından hostese el kol yapıyor. Hostes geldiğinde yaka kartına bakıyor ve kartta "Erkan Akkuzu" yazıyor.

Dragon T : Erkan mi cabron şu aşağıdaki s- kel arkadaşa söyler misin biraz kenara çekilsin. Herif o kadar kel ki güneş sekip gözüme çarpıyor.

Erkan pilota talimat veren de arkadaşı olsa gerek ki gülümsemeye başlıyor. Daha sonra Dragon T'yi onaylayıp kafasını sallıyor ve haber etmeye gidiyor. Bir süre geçtikten sonra arkadaşı şapka takıyor. Dragon T, Erkan'a "rahatlattın beni kardeşim." deyip teşekkür ediyor. Ve uçak İstanbul'a doğru hareketlenmeye başlıyor.

İstanbul

Dragon T rezerve ettiği otele gitmek için metroya binmesinin yeterli olduğunu öğreniyor ve M4 metrosuna biniyor. Esenkent durağında indikten sonra çıkışlarda Piazza adında bir alışveriş merkezi olduğunu fark ediyor ve biraz alışveriş fena olmaz diye düşünüp Piazza'ya giriş yapıyor. Etrafı biraz turladıktan sonra bir dükkan görüyor.

Dragon T : Bu siktiğimin havaları burada da rahibe amı gibi sıcacık. Şu Rayban'dan bir gözlük çekelim en azından yüzümüz yanmasın.

1580078111167

Dragon T tam kapıdan içeri girecek iken yakın dostu onu merak edip arıyor ve konuşmaya başlıyorlar. Dragon T telefonla konuşurken dükkanın önünde git gel yapıyor ve sensör de onunla beraber sayıyor. İçerideki satış danışmanı durumu fark ediyor ve Dragon T'yi el kol hareketleriyle uyarmak istiyor fakat Dragon T "hayırdır" der gibi elini kolunu sallıyor. Dragon T konuşmasını bitirdikten sonra kasaya doğru yöneliyor ve görevlinin yaka kartındaki "Abraham Namert Carrot" yazısını görüyor.

Dragon T : Güzel isim dostum Kongo'lu futbolcular gibi.

Abraham : Teşekkürler. Az önce gir çık yaptığınız için sayaç işliyordu o yüzden uyarmak zorunda kaldım kusura bakmayın.

Dragon T : Gir çık işleri bizde alışkanlık olmuş dostum sorun değil sen kusura bakma.

Abraham : Aklınızda bir model var mı yardımcı olayım? Yeni Asap Rocky modellerini önerebilirim size yakışacaktır.

Dragon T: Hayır dostum kalsın ben Playboi Carti dinliyorum. Ben gezer bulurum bir şeyler.

Dragon T gezdikten sonra gözüne bir model kestiriyor ve satın alıyor. Ardından otele doğru yola koyuluyor. Arkasından da şu sözler geliyor fakat kendisi duymuyor.

Abraham Namert Carrot : yaradanını si.....

cityloft-147-istanbul-genel-79014397.jpg

Dragon T nihayet kalacağı otele giriş yapıyor. Girişte yaka kartında Mehmet Vefa Susmaz yazan bir resepsiyonist onu karşılıyor. Dragon T'nin tam girişini yapmak isterken suratındaki maskeyi fark ediyor.

Mehmet Vefa : Beyefendi yüzünüzü görüp pasaport kontrolü yapmam için maskeyi çıkarır mısınız?

Dragon T: Sormadan önce pasaportu açsaydın keşke.

Mehmet Vefa pasaportu açar açmaz şok oluyor çünkü pasaportta da Dragon T maskeli. Dragon T yüzündeki ifadeyi fark ediyor ve gülümsüyor.

Dragon T: Biz Harlem'lılarda maske senin derindir ve sökülemez.

Dragon T daha sonra odasına gidiyor ve jakuzi keyfi yaparken kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Dragon T
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi