RPG YARROCK

Jey uso

PG.net Kullanıcısı
Konular
7
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
40
RPG Karakteri
Bobby Lashley
Led ekran dokusunu kapat Beyaz nokta, led ekrandan ışık soyut arka plan — Stok Foto © jes2uphoto #303435954
Bobby Lashley Briefly Returns On WWE SmackDown, Drives Off With Street Profits

(Arka alandayız Rumble maçından elenmesinin ardından Lashley'i arka alanda nefes nefese bir şekilde otururken görüyoruz yavaşça doğrularak konuşmaya başlıyor.)

Bobby Lashley:
Her gün dahada iyiye gidiyorum adamım bu yıl yaptığım iki eleme Dominator Lashley'nin sadece başlangıcı. Maçı değerlendirmem gerekirse maça cidden çok iyi başladım hatta maçın ilk elemesini bile ben yaptım bunun ardından Cardona'yı elediğim isimler arasına ekledim sonra karşımda Benim gibi bir dev olan Matt ile karşılaştım ama bu andan sonra karşıma gerçek bir efsane Okada-san çıktı ve bu anda ufak bir hatam benim bugün için sonumu getirdi bir dahaki sefere umarım bir dahaki sefere şans benimle olur. Bana bu şansı verdiği için Rock'a teş- NE DİYORUM LAN BEN BU ŞİRKETTEN EKMEK YİYECEĞİM DİYE ROCK'IN GÖTÜNÜ YALAYACAK BİR İNSAN DEĞİĞLİM BENİM NASIL BİR İNSAN OLDUĞUMU GÖRMEK İSTİYORSAN BENİ TAKİP ET.

(Lashley bunun ardından sinirle koşarak ve küfürler ederek otoparka doğru iner. Yerden bulduğu demir bir çubukla koşarak önüne gelen her arabaya gelişigüzel bir şekilde vurarak ilerler ve Rock'ın arabasının önünde durur ve tüm gücüyle arabanın camlarına vurmaya başlar. yaklaşık iki dakikada tüm camları indirir ve arabanın benzinliğini açar ve depoyu bir miktar bezle kapattıktan sonra bezi ateşe verir. Lashley cayır cayır yanan arabayı izlerken kamerayı kendine çevirir ve konuşmaya devam eder.)

Bobby Lashley:
Güzel arabanın yanışını izle bay Yarrock hemde güzelce izle çünkü bu senin istifa edene kadarki en güzel günün beni biraz tanımışsındır sanırım kemerler galibiyetler umrumda değil tek umrumda olan adalet bu şirket sadece üç beş isim arasında dönmüyor bu şirket için Piç Zayn ne kadar önemliyse Dragon T Matt Hardy yada Rayo Americano o kadar önemlidir. Sen bu durumu öğrenene kadar her gün başka bir evin araban yanacak. Tüm haraketlerinde arkanı kollamak zorunda kalıcaksın ve işin acı tarafı ben hep orda olacağım ve en aciz anında seni bulacağım.

(Lashley bunları söylerken koşan güvenlikleri görüyoruz Lashley onlara orta parmağını gösterdikten sonra kendi arabasına doğru yürümeye başlar.)

Oynadığınız Karakterin Adı
Bobby Lashley

Ekli dosyalar

• 1771871896000.png
    1771871896000.png
    143 bayt · Görüntüleme: 3
Anasayfa Üst Alt