- Konular
- 62
- Beğeni sayısı
- 2,877
- PG Nakit
- 625
"26 yıldır bu işin içindeyim ve ilk defa kendimi bu kadar başarıya aç hissediyorum. Avının kokusunu metrelerce uzaktan alan bir tazı gibiyim şu an. Çok uzun zamandır karnını doyuramamış bir tazı... Onu avından kim alıkoyabilir? Kim durdurabilir? Kimse. Denesinler de göreyim. Ben bir yırtıcıyım. Avımı ele geçirmek için ne gerekirse onu yaparım ve yapacağım, tamam mı? Ne gerekirse... Çok bekledim. Çok uzun bir süre boyunca sadece bekledim. Bu ziyafeti çok uzun zaman önce çekebilirdim. Fakat ben bekledim, bekledim ve bekledim. Belki bazen pes ettim. Belki de bu besin halkasında bana bir yer olmayacağını düşündüm ve pes ettim. Fakat bunların hepsi kaybetmiş bir adamın bahaneleri. İşin ucunda kazanmak ve kaybetmek olduğu zaman etik değerler unutulur. Bunun belki de çok geç farkına vardım. Belki de hayat bana bunu öğretti. Fakat en azından ben neysem oyum. Şu an size bunu itiraf edebiliyorum. Neysem oyum... Dünyanın en salak adamı olduğumu düşündüğüm zamanlarda da gözümün açıldığı zamanlarda da. Her zaman kendimi eleştirebilirim. Sizi hiçbir zaman kandırmadım. Her zaman hedeflerim ve inandıklarım için uğraşmaya çalıştım. Başarılı veya başarısız... Belki hiçbir zaman birbirimizi çok sevmedik fakat buradaki kimse benim bir yalancı olduğumu iddia edemez. Süslü kelimelerin ve boş vaatlerin arkasına saklanmadım. 26 yıldır bu mesleği yapıyorum ve bir siktiğim günü bile kendimle çelişmedim. Eğer bir söz vermişsem o sözü tuttum. Eğer ağzımdan bir kelime çıkmışsa eylemlerim her zaman ona uygun oldu. Belki bu uzun kariyerimde düzinelerce kemerim veya çok büyük başarılarım yok fakat en azından kendi sözüne sadık kalmanın haklı gururunu yaşıyorum. "
"Fakat herkes bu gururu yaşayamıyor ne yazık ki. Bu şirket ikiyüzlülerle dolu. Tek tek saymama gerek var mı? Birini oldukça yakından tanıyorsunuz ben daha da yakından. Ne yazık ki. Kariyerimdeki en büyük pişmanlığım... Kendi elimle bir balon şişirdim ve şükür ki o balonu yine kendim patlattım. Şu an Dragon T'nin kişisel jobber'ı olmaya devam edebilirsin zigot. O bir pislik. O bir pislik fakat aynı zamanda sadece ne yaptığının farkında olmayan çocuk. Kendi kafasında tüm bunları bir oyun sanan ve kendisini de bu oyunun ana karakteri olarak gören zavallı bir çocuktan başka bir şey değil. Fakat gerçek hayattayız dostum. Gerçekler acıtır ve böyle götünün üstüne çakılırsın. Sana babalık yapamamış o cüce piçe hesap sormaya devam et burası sana göre değil. Burada oyun oynamıyoruz. Fakat bu kadar yeter. Asıl tehlike hiçbir zaman o değildi. Dominik'in o kemeri kazanması sadece bir halüsinasyondan ibaretti. Şu an çok daha beteri ile karşı karşıyayız. En azından Dominik'in üstünden yükselen o bok kokusunu 10 metre öteden de alabiliyordunuz. Fakat şimdiki? Hayır, hayır bunu söylememeliyim... Ah siktir et! Herkes o bok kokusunu alamayabilir ama ben çok iyi alıyorum oğlum. Leş gibi kokuyorsun. Ah... Şu lanet ağzımı hiçbir zaman tutamıyorum. Belki de geçen sene bu yüzden kapı dışarı edildim. Belki de bu yüzden Dwayne zevkle beni kapının dışına koydu. Çünkü ben söylenmemesi gerekenleri söylüyorum. Fakat az önce de söyledim. Ben buyum. Değişmem. Eğer burnuma bir koku geliyorsa bunu söylemekten çekinmem. Muhtemelen çoğunuza göre yanlıyorum. Kahramanınız hakkında böylesine kelimeler sarf etmek... Çünkü o bu ringe adım atmış en iyimiz. Değil mi? Tarihin en iyisi! Hustle... Loyalty... Respect... Her zaman bu ilkelerin ardından ilerleyen bir süper kahraman. Tam olarak düşünceleriniz bu değil mi? Keşke gerçekten tamamen böyle olsaydı. Bugün bunu 26 kez söyledim biliyorum ama 26 yıldır bu işi yapıyorum. Aynı John Cena'nın da 26 yıldır bu işi yaptığı gibi. Şartlar tabii ki her zaman aynı olmaz. O 26 yılına 17 adet dünya şampiyonluğu sığdırmışken ben sadece tek bir gece için dünyanın en iyisi olmaya yaklaştım. Belki yaklaşamadım bile. Fakat bunun bir önemi yok. 26 yıldır kıçımı yırtıyorum. Bu dediklerim bir kıskançlık olarak algılanmasın. O benden başarılı olmuş olabilir. Benim derdim bununla değil. Benim derdim neyle biliyor musunuz? 26 yıldır kıçımı yırtıyorum. Tam anlamıyla kıçımı yırtıyorum. Sayısız maça çıkmışımdır. Fakat bu 26 yıl boyunca hiçbir zaman mücadeleden kaçmadım. Her zaman mücadele için hazır oldum. En kötü zamanımda da en iyi zamanımda da. Fakat çoğu eleştirmen tarafından en iyi olarak adlandırılan bir adam bana karşı sözünü tutmadı. Hem de benim sayemde şu an belini ısıtan bir altına sahipken. Çalışkanlık bunun neresinde? Sadakat bunun neresinde? Ya saygı bunun neresinde? Bu şekilde mi en iyi olunuyor?"
"Ben bir kahraman göremiyorum. Tek gördüğüm sözünden dönen korkak bir dalkavuk. Eğer o gece Carly ve ben o ringde olmasaydık "gelmiş geçmiş en iyi" bir zigot ve üç maskeli şaklaban tarafından kucağa alınacaktı. Bu yalan değil. İftira hiç değil. İnsanların seni tarihin en iyisi olarak adlandırmasına yol açan 17. şampiyonluk... Bunun için bana borçlusun ve ben bu borcu tahsil edeceğim. İster severek ister zorla. Peşindeyim Cena. Bana bir söz verdin ve bir korkak gibi yıllardır inşa ettiğin itibarını da lekeleyerek mücadeleden kaçtın. Bana karşı sözünü tutmadın. Fakat bu problem değil. Her zaman bir çıkış yolu vardır. Önümüzde Rumble var. Belki de bu çıkış için en iyi yol. 26 yıldır it gibi çalışıyorum. 26 yıldır mücadele ediyorum ve buna her zaman sadık kaldım. 26 yıldır bu mesleğe saygı duyuyorum ve ölmezsem bir 26 yıl daha yapmaya devam edeceğim."
"Benim süslü sloganlara ihtiyacım yok. Eylemlerim ile buradayım. Hiçbir zaman kendimi bir kahraman olarak görmedim. Sadece kazanmak için buradayım. Ve ben kazanacağım."
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Finn Balor