BAB Lucha Underground Reborn (5. BÖLÜM)

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
ChatGPT Image 18 Şub 2026 21_17_00.png

Kuruluş

Geçmişte güreş dünyasına damgasını vuran Lucha Underground geri dönüyor. WWE'nin AAA ile anlaşması ve Netflix'in TKO yönetiminden daha fazla güreş içeriği talep etmesi sonucunda TKO yönetimi Lucha Underground'ı geri döndürme kararı aldı. Burası WWE'den, AAA'den çok ayrı bir dünya. Lucha Underground eskisi gibi daha sinematik bir tarzda olacaktır ve WWE, TKO yönetiminden bağımsız bir yapımcı ve yazar ekibi tarafından bölümler yazılacaktır. Şovların bant ve sezonluk olması WWE, AAA, TNA bünyesinde bulunan isimlerin takvimlerine de uyduğu için şovlarda bolca onları da göreceğiz.

Hikaye

Yıllar önce kapıları mühürlenen Tapınak sadece sustu… ölmedi. Beton duvarları hâlâ çığlıkları hatırlıyor, maskeler hâlâ yere düştüğü anın utancını taşıyor ve ringin ortasında dökülen kanın yankısı hâlâ toprağın altında atıyor. Şehrin karanlığında bir anahtar yeniden dönüyor, eski jeneratör homurdanıyor ve lanetli ışık tekrar yanıyor; çünkü burası bir arena değil, bir mahkeme… bir ritüel… bir savaş alanı. Buraya gelenler şöhret için değil, kefaret için gelir. Burada merhamet yoktur, kurallar yoktur, yalnızca Tapınak’ın seçtiği savaşçılar ve yutmaya hazır olduğu kurbanlar vardır. Karanlık geri çağırıyor… ve Lucha Underground yeniden doğmuyor — uyanıyor.

Kadro

Roster

Aero Star
Aleister Black
Angelico
Bravo Americano
Dirty Dom
Drago
Dragon Lee
Dutch
El Grande Americano
El Hijo Del Vikingo
Fenix
Ivelisse
King Cuerno
La Hiedra
Liv Morgan
Lola Vice
Mascarita Sagrada
Mr. Iguana
Octagon Jr.
Omos
Pentagon Jr.
Raquel
Rayo Americano
Serpiente Dorada (Tatum Paxley)
Son of Havoc
Vincent

Ring Dışı
El Jefe
Dario Cueto
Yorum Masası
Vampiro
Chavo Guerrero Jr.
Anons
Melissa Santos
Menajer
Catrina
Konnan

Takımlar
El Grande Americano & Bravo Americano & Rayo Americano
Dirty Dom & Liv Morgan & Raquel
Lola Vice & Mr. Iguana & La Hiedra
Aero Star & Drago & Dragon Lee
Ivelisse & Son of Havoc & Angelico
El Hijo Del Vikingo & OMOS & Chris Bey
Dutch & Vincent & Serpiente Dorada (Nikkita Lyons)

Unvanlar
Lucha Underground Championship: Pentagon Jr
Gift of the Gods championship
Lucha Underground Trios Championship​

Son düzenleme:

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Tapınak sessiz ve karanlık. Geçmişin gürültüsü... Zaferler, coşkular, hayal kırıklıkları ve acılar hepsi bu duvarlar arasında yankılanıyor. Tapınak yeni savaşçılarını ve yeni kurbanlarını istiyor...

Tapınağın karanlık koridorlarında ilerlerken Dario Cueto'nun ofisini görüyoruz. Kapıdan içeri girdiğimizde ise elinde viskisi ile Dario Cueto bizleri karşılıyor.

maxresdefault.jpg

Dario Cueto: Ahhh… ne kadar da özlemişim bu kokuyu. Kanın, terin… ve ihanetin kokusunu. Siz Tapınağın kapandığını sandınız, değil mi? Aptallar. Tapınak asla kapanmaz… sadece avını bekler. Ve ben… ben sabırlı bir avcıyım. Bu dünya değişti. Kahramanlar maskelerini kaybetti. Sözde efsaneler diz çöktü. Ama Lucha Underground… Lucha Underground bir şirket değil. Bir lanet. Ve o lanet yeniden uyandı. Yeni yüzler gelecek. Eski hesaplar açılacak. Bazıları şan için savaşacak… bazıları intikam için… ama hepsi benim için savaşacak. Çünkü burada kaderi ben yazarım. Burada umut satılmaz… umut parçalanır. Siz şiddet mi istiyorsunuz? Size savaş vereceğim. Siz mucize mi istiyorsunuz? Size canavarlar vereceğim. Ve biri… sadece biri… Tapınağın kalbini elinde tutacak. Ama unutmayın… burada herkes ölmez. Bazıları daha kötü bir şey olur.

hq720.jpg

Lucha Underground geri dönüyor.
Ve bu sefer… kurbanları ben seçtim.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi