WWE RAW Spoiler | Vur Dediğim Anda Vur Bana!

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

AJ Lee, yeniden şampiyon olabileceğine dair bir promo kesiyor ve Becky Lynch kendisini bölüyor. AJ Lee'den kendisine vurması için tahrik edilse de Becky bunu yapmayıp çekiliyor.

Bronson Reed, Adam Pearce'ın yolunu kesiyor. Artık Vision'ın problemlerini kendisi çözecek.

Haftaya AJ Styles için tören yapılacak.​

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
AJ - Becky yüzleşmesi aşırı kötüydü ve bu maça bu feuda olan heyecanımı da 0’a indirdi. AJ’in Becky gelene kadar zaten promosu çok kötüydü. Becky ise iyice cringe hale getirdi. Bir de ben artık şu Women’s Revolution temalı promolardan ciddi manada sıkıldım. İnsanlar Rhea vs Liv’e çok laf yapmıştı ama ben Rhea vs Liv’i Becky, Charlotte gibi isimlerin feudlarına tercih ederim.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
AJ - Becky yüzleşmesi aşırı kötüydü ve bu maça bu feuda olan heyecanımı da 0’a indirdi. AJ’in Becky gelene kadar zaten promosu çok kötüydü. Becky ise iyice cringe hale getirdi. Bir de ben artık şu Women’s Revolution temalı promolardan ciddi manada sıkıldım. İnsanlar Rhea vs Liv’e çok laf yapmıştı ama ben Rhea vs Liv’i Becky, Charlotte gibi isimlerin feudlarına tercih ederim.
Rhea vs Liv baştan sonra iyi bir feuddu ve sağlam bir storytelling örneğiydi. Doğru şekilde uzadı ve güzel bitti. Yeniden başlasa sorun yaşanmaz bence.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi