- Konular
- 7
- Beğeni sayısı
- 219
- PG Nakit
- 40
- RPG Karakteri
- Bobby Lashley
(Kameralar bir gece kulübünde açılıyor ışıklar, kadınlar, müzik, içkiler ve tüm kadınların sevgilisi Bobby Lashley, Lashley içkisinden son bir yudum aldıktan sonra Rus sevgilisine bir öpücük kondurur ve çıkışa yönelir. Dar koridorlardan geçer lüks bir arabanın önünde durur kapıyı açar bir süre sonra elinde bir puro ve bıçakla arabadan çıkar puronun şapka kısmını hızlıca keser ve cebinden çıkardığı çakmakla yavaşça puroyu yakar ve derin bir nefes alarak konuşmaya başlar.)
"21 Şubat Cumartesi PGW tarihinin sonsuza kadar değiştiği gün olacak çünkü bu şirket benim paramın ve zekamın gücü karşısında sonsuza dek yenilecek. Küçük Dominik bir numaradan gelip tarih yazmayı deneyebilir Okada ve Zagan birbirleriyle sidik yarıştırabilir, Venis denen sapık herkesi kandırabilir bunların hepsi birer ihtimal olabilirdi ama ALL MIGHTY Bobby Lashley artık burada ve paramla bu şirketteki herkesin kocası artık benim, artık karılarıma kocalarının kim olduğunu öğretme zamanı gelmiş gibi görünüyor. Rumble'ı kazanmak kimi vizyonsuzlar için yeterli olabilir ama bu benim için başlangıç Rumble'ı kazandıktan sonra Cena'yı rakibim olarak seçeceğim ve onunla Wrestlemania tarihinin en kısa maçını yapacağız. Kemer benim olacak ve sayemde PGW en parlak dönemine girecek ben ise tarihin en uzun süreli şampiyonu olacağım. Hepsi planlı ve bu plan tıkır tıkır işleyecek ama bu şirkette benim planımı durduracak kimse yok. Bu planı izlemek için Cumartesi'yi bekleyin."
(Bunları söyledikten sonra purosundan bir nefes daha çeker ve kulübün girişine doğru yönelirken kameralar kapanır.)
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Bobby Lashley