- Konular
- 253
- Beğeni sayısı
- 2,069
- PG Nakit
- 935
- RPG Karakteri
- Carlito
Let Down! PGW Takımlar Şampiyonları Finn Balor ve aynı zamanda PGW TV Şampiyonu Carlito ikilisi girişte gözüküyor. Balor önden yürürken, Carlito biraz sendeleye sendeleye sanki alkollü bir şekildeymiş gibi gözüken yürüyüşüyle arkasından takip ediyor. Seyircilerden ikiliye bir ilgi söz konusu gibi fakat ikili seri bir şekilde ringe giriyorlar. Finn Balor öne çıkar gibi oluyor ancak Carlito kulağına bir şeyler fısıldıyor takım arkadaşı ve dostu Finn Balor'un. Balor kafasını salladıktan sonra bir adım geri geliyor, bu esnada ise Carlito söze giriyor.
"Bakın bana... Finn'e rica ettim, benim başlamam gerekiyordu. Onun diyecekleri daha değerli benimkisi ise kulaklarını tıpaçla tıkamış bir güruha sesini anlatmaya çalışan bir adamın uğraşı sadece. Hayatım boyunca söylediğim her şey bir yönün kulağından girip, diğer yönün kulağından çıktı. Tüm hayatım boyunca. Küçük Carlito! Duyulmadı, biliyorum haykırdın fakat duyulmadın. Aile içinde, okul hayatında öğretmenlerin tarafından, zorba orospu evladı ergen piçleri tarafından. Dinlenilmedin Carlito! Sahi ya o küçük ilk aşkın, ona değer verdiğini duyar duymaz yanakları kızarmış ve ağlayarak öğretmene seni şikayet etmeye gitmişti hatırla bunları! Sonrasında da pek bir şey değişmedi, tüm kadınlar benim üzerimden pestil gibi geçtiler. Bu yaşımda dahi! Zira ben onları hiçbir zaman tanıyamadım, sahi ya Matt Cardona gibi tıpkı. Bak o da Chelsea Green'i an itibariyle tanıyor olduğunu düşünmüyorum.(Gülüyor) Hey estetikli kaşar, keyfin nasıl?(Kameraya bakıp el sallıyor ve iki omzundaki kemerleri düzeltip devam ediyor) Az önce bahsettiklerimi neden mi söyledim? Acındırmak için değil, size sizi anlatmak için. Tüm insanlığa! Benim ağzıma pelesenk olmuş filtresiz kelimeleri ve cümle öbeklerini ringlerden emekli olacağım güne kadar söyleyeceğim, benden bunu hiç kimse alamayacak, geçmişin ağır yüküyle burada yeniden bulunduğum ilk andan beri ben bunu yansıtıyorum. Kardeşim Finn Balor ile birçok anlamda farklı düşünsek bile sonucunda çıktığımız yol aynı. O yolunda giden penguen ise ben yolumda giden ördeğim! (Arenayı süzüyor) Me avergüenzo de ti! Evet, tamamen öyle. Hayatım boyunca peşimi negatif anlamda bırakmayan ve söylediklerimin ardını hiç merak etmeksizin, yüzeysel tonda kalan, iç dünyamı irdeleme zahmetinde bulunmayan tüm insanlar gibi. Ben utanç duyuyorum zira beni sevdiğim tek şeyden, işimden ve hayatımı adadığım şeyden bile bıktırdınız. Ben buradan zamansız ayrıldım, beklenen yağmurun bir türlü yağmayıp suya hasret kalan bir köy ahalisinin ümidi gibi tükenen ümidim ile ayrıldım. Hasatsız kalan bir Carlito, boynu büküktü. Çünkü buna siz sebep oldunuz! Ben uzun zamandır kötüyüm, artık kötülük ile iyilik ya da mutluluk ile mutsuzluk arasındaki duygu, his farkını anlayamayacak kadar uzun... Ben fiziksel olarak değil, fakat mental ve psikolojik, duygusal olarak çok acı çektim. Kemikleri sızlayan kişilerin yanında benim tüm duygu durumumun kemikleri paramparça oldu. Ben her gece yatağa o acıyı iliklerime kadar yaşayarak girdim."
"Artık o günler geride kaldı, acımı içimde yaşıyorum. Tüm benliğim bunu kanıksadı, artık dokunmuyor. Eskiler mi der bilmiyorum... Acı çekmeyi bilmeden, acı çektirmeyi bilemezsiniz, yaşıyorum... Tıpkı o sözü yaşıyorum. Matt Cardona onu darmaduman ettim, önümüzdeki soytarılar gününde de aynısını bu arkamdaki sakallı herifle gerçekleştireceğiz. Yine yine yine yine! Peki o orospu çocuğu Dominik? Onun biz yokken ki buradaki hükmüne ne demeli? Biz adım attık atalı gün yüzü görmedin kartelin dölü. Senin o eksik, yerden yarım metre babanın yanına emekli tatilinin soytarısı olarak eğlence kaynağı sağlaman için bir bilet daha keseceğiz çok yakında, tek gidiş yok dönüş! İsimlerin anasını sikeyim onlardan bahsetmeyeceğim daha fazla çok bile konuştum. Ben iyi bir adam olamasam da, kendime ve sevdiğim, değer verdiğim ve bunun için de yüzümü kara çıkarmayan bir avuç insanın gözüne tam anlamıyla giremesem bile şunu da iyi biliyorum. Kandım, yanıldım, tökezledim hatta yere düştüm uzun süre kalkamadım. Fakat kimsenin de kuklası olacak durumda değildim, ben sadece kendi bildiğimi okudum. Kendime saygımı korudum, korumaya çalıştım onu muhafaza ettim amına koyayım, edebildiğim ve avucumda tutabildiğim, yüreğime de dokundurup ve orada sığdırabildiğim kadarıyla. BEN MÜCADELEMİ VERDİM, PARAMPARÇA DA OLSAM BUNU YAPTIM! ŞİMDİ TÜM HAYAT SİTTİN SENE GEL ÜZERİME AMINA KOYAYIM! SENİ ZERRE SİKLEYENİN ANASI FAHİŞEDİR BU SAATTEN SONRA! Bu üç unvanın da canı cehenneme. Bu yanımdaki adam Royal Rumble'da son adam olarak şu siktiğimin köşesine çıkıp elleriyle şu üzerimizdeki parlak logoyu gösterdiğinde ve işin sonunda da o logodan da parlak bir altın kaplamayı beline geçirdiğinde benim de buradaki işim sonsuza kadar bitmiş olacak. Sikeyim sizin şovunuzu, titlelarınızı, kazanımlarınızı, iyiliğinizi de kötülüğünüzü de ayrı sikeyim. Ben bu saatten sonra bu adam için yaşıyorum amına koyayım, yapacaklarımı her ne bok yapacaksam da bu adam için yapacağım, geçmişte de olduğu gibi. Bu adam ile gerekirse son nefesimi vereceğim ya onunla birlikte ya da onun uğrunda! Dediklerimden rahatsız olan kulaklar, yayıncı kuruluş, sosyal medyadaki piç tohumu adalet savaşçıları zerre sikimde değilsiniz. Sanırım biliyorum, aynen evet biliyorum lan hepin..."
Balor konuşmasına devam eden Carlito'ya müdahale ediyor. Elindeki mikrofonu alıyor, ona sakince "yeter" dedikten sonra Carlito kafasıyla onay verip ring köşesine çömeliyor. Balor ise konuşmasına geçiyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Carlito