RPG "broken"s dr— nightmare

KAT

mr. iwgp
Konular
1,217
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
hardy compound

h0p99o4.png

karşımızda "broken" matt hardy var. uyuyor... mışıl mışıl. kamera onun yüzüne yaklaşıyor ve bir süre sonra onun tam yüzüyle temas hâline giriyor. ekran kararıyor.

oschm2r.png

o noktadan tekrardan uzaklaşıyoruz ve karşımızda tekrardan "broken" matt'i görüyoruz. farklı bir yerde. etrafına bakınıyor ve buranın hardy compound'ın giriş kapısı olduğunu anlıyor.

(fısıltı) where is your bro'?

"broken" matt etrafına bakınıyor ve evet, gerçekten kurbağaların seslerinin çığlık atacağı kadar bir karışıklık var. sahiden- brother nero... nerede? "broken" matt sağına-soluna bakıyor, bakışları endişeli. sonrasında kafasını sağa-sola sallıyor, kararlılıkla harekete geçiyor. bir oraya, bir buraya gidiyor- koşuşturuyor. gittiği bir noktada da flaş patlıyor. gözünü alıyor... elleriyle kendisini koruyor ve ortam düzeldiğinde gözlerini açıyor...

8k517ew.png

(fısıltı) do you wanna know?

ljt239v.png

(duyulur bir biçimde fısıldıyor) I see de'ad people.

jeff dans ediyor! "broken" matt onu şaşkınlıkla, hayal kırıklığıyla seyrediyor...

qfwq65m.jpg

"Broken" Matt Hardy: Bu— Bu bir PREMONITION! NA-NA-NA-AHAH, HAYIR! bu bir lütuf değil- NIGHTMARE! Zihnimin LABİRENTLERİNDE dolaşırken, zamanın ve uzayın en muazzam TAG TEAM'ini tekrar inşa etmek için senin o fani Vessel'ının acınası bir halde olduğunu görmüştüm Brother Neee-ro! Onu karanlık odalarda, depression denilen o fani hastalığın pençesinde kıvranırken hayal etmiştim! Za-manın akııııışını değiştirmek için, Expedition of Gold için senin o depresif sessizliğine ihtiyacım vardı! (Bir müddet suskun kalıyor, elleri titriyor) Kardeşim... Nerro... Kalk! Bu depresif uykundan uyan ve kaderine, yanıma, kardeşinin yanına dön! (Jeff'in üzerine doğru yürüdüğünü fark ediyor) NE?! Hayır... HAAĞYIIIIRR! Bu... Bu WONDER-FULL değil! Bu bir FE-LA-KET! Ben senin yanımda durup düşmanlarımızı DELETE etmeni beklerken, sen... Sen kadim ruhlarla, ölülerin gölgeleriyle vals mi yapıyorsun? Hell-nah! Bizim kaderimiz ALTIN kemerleri kuşanmaktı, senin bu maaa-ssskenin etkisiyle KAY-BOLMAN değil!

"broken" matt geriye birkaç adım atıyor, bu sırada konuşmaya devam ediyor.

kdej3pw.jpg

"Broken" Matt Hardy: Bakın! Bakın ve şahitlik edin— Seven Deities’in bile yüzünü çevirdiği o KARA DE-LİĞİN tam ağzındayız! Ben... Ben zamanın dokusunu il-imek il-imek çözen, kaderin o iğğğğreenç oyunlarını bir PREMONITION ile alt eden adam... YA-NIL-DIM— AHA-HA-HA-HA! Yanıldım ve bu yanılgı benim en muazzam TRAJEDİM! NeeEeeeE-ro! Beni duyuyor musun, hah? Yoksa o maskenin altındaki ET YIĞININDAN mı ibaretsin? Senin o "Charismatic Enigma" ruhunun sadece hüzne gömüldüğünü, bir parça Lake of Reincarnation suyuyla yıkanıp eski ihtişamına döneceğini sanmıştım! Ama bu... Bu bir MUUUUĞTTASYON! Bir SPİRİTÜEL anomali! Sen depresyonun o SIĞ sularında boğulmadın, sen okyanusun en dibindeki o karanlık Abyss'e indin ve geri dönerken yanında... yanINda O'nu getirdin! Willow- sen bir parazitsin! Kardeşimin hüzünlü ruhunu emip yerine bu grotesk kahkahayı mı bıraktın? O benim kanım, O benim ebedi ortağım! Eğer sen onun bedenini bir kukla gibi oynatırsan, ben kiminle beraber dünyayı DELETE edeceğim? Kiminle beraber altın kemerlerin o kutsal parıltısında yıkanacağım? (Sesi bir an için titriyor, gerçek bir acı ve korkuyla fısıldıyor) Korkuyorum... Evet! Matt KOR... KU... YOR! Çünkü evrenin en büyük ikilisi bir Kİ-Şİ eksilirse, geriye sadece kırık bir hayal ve paslanmış bir Skarsgård kalır! Sen ölüleri gördüğünü söylüyorsun... Ama ben ne görüyorum biliyor musun? Ben, kardeşimin o parlayan ışığının, şu ŞEMSİYENİN altında sonsuza dek sönüşünü görüyorum! Bu bir dans değil NeeeEero, bu senin kendi benliğinin cenaze tööğ-re...

r8747us.jpg

jeff koşmaya başlıyor ve onun üstüne atlıyor! hazırlıksız yakalanan "broken" matt'in üzerine geçiyor ve onu dövüyor— üst üste, art arda yumruklarla onu kelimenin tam anlamıyla 'benzetiyor'! "broken" matt reaksiyonsuz, acı içinde, sadece willow'un yumruklarını yiyor.

rneji5u.png

"broken" matt'in sesi titriyor... acı çekiyor ve nedenini sorarak ağlıyor. acısı büyük. burnu patlamış- kanlar fışkırıyor! yapayalnız kalan "broken" matt'in yorgun gözleri kapanıyor ve her şey orada, başladığı yerde, hardy compound'ın başında son buluyor...

"Broken" Matt Hardy: (Bağırarak uyanıyor) AH-ĞĞĞĞĞĞĞĞĞH!

bffl6jp.png

"broken" matt ağzı-dudağı kurumuş bir şekilde uyanıyor bu kabustan. hızlı nefes alışverişleriyle tavana bakıyor uzun bir süre boyunca. gözüyle etrafına bakınıyor, kardeşini arıyor- nero'sunu. o orada, burada, depresyonuyla, acısıyla, depresyonuyla... gece yarısı uyuyamamış, sırtını duvara yaslamış, kafasını öne eğerek sigarasını içiyor... bunu yaparken abisini uyandırmamış, acısını kendi ruhuna hapishane parmaklıkları olmuş bedeninde tutuyor...

ak4a173.png

"broken" matt kendisini yatağının dışına atıyor. direkt olarak jeff'e gidiyor ve ona sımsıkı sarılıyor. jeff'in karşılık vermediğini ama onun sarılmasına izin verdiğini görüyoruz. "broken" matt güçlü bir şekilde kardeşini sarıyor ve onu bağrına basıyor hatta. bunu yaparken ağzından şu kelimeler çıkıyor.

seni... asla kaybetmeyeceğim.

Oynadığınız Karakterin Adı
"Broken" Matt Hardy
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi