RPG D-G-E

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Okada'cığım burası pgw iyi güreşerek şampiyon olunmuyor.

Bu Okada da fena dangoringo bi karakter çok köpek çekerler daha.
Sen dilimizi bile biliyor musun ki?

Sen ne anlatıyorsun, burada güreşmiyoruz.
Sen kayfabeyi bozuyorsun...

Sen-
Okada, Rock'un odasından çıkıyor. Çıktığı anda derin bir nefes alıyor. Kravatını çözerek omuzlarına atıyor ve gömleğinin üstten iki düğmesini açıyor. İlk baştaki sinirini üzerinden atıyor. Sakince arka alandaki arabasına doğru ilerliyor. O sırada PGW arka alan ropörtajlarından sorumlu olan Byron Saxton ona doğru geliyor. Cebinden bir kağıt çıkartmaya çalışıyor. Okada hızını arttırarak onu geçiyor. Saxton kağıdı çıkarttığında, Okada çoktan uzaklaşmış oluyor. Arka alandan, garaja varıyor. Arabasına tam binecekken, onu başka bir kişi durduruyor. Bir başka ropörtajdan sorumlu olan isim, Jackie Redmond oluyor. Ondan bir saniye istiyor. Soru soracakken, Okada onun elinden mikrofonunu alıyor.

Kazuchika Okada: Zahmetle uğraşma. Soruların umrumda değil. Senin bile umrunda değil. O sosyal medyadaki birkaç adama malzeme vermene gerek yok. Nasıl olsa sizinle aynı dili konuşamayacağımı düşünüyorsunuz, değil mi Redmond? Ya da yeterli olmadığımı düşünüyorsunuz. Sizin o bildiğiniz, "Superstar" aptallarından değilim çünkü Redmond. Sizin gözünüzü boyayacak, sahte laflar edemem. Sizi birkaç enterasan lafla avutamam. Bana neyi soracaksın, daha benden öğrenebileceğin ne olabilir? Dwayne beni kovmuyor. Haftaya onunla maça çıkacağım. Ancak bunu hepiniz izlediniz zaten. Ondan önceki düşüncelerimi duydun zaten. Beni bir kontratla tehdit edebileceğini sanıyor. Onun hakkındaki düşüncelerimi mi merak ediyorsun Redmond? Sana söyleyeyim. Bizde kimse, kimseye ilk ismiyle seslenmez. Bu saygının göstergesidir. Ancak ben onu ne soy ismiyle, ne de kendine taktığı süslü laflarla tanırım. Ona saygım yok. Bu şirketteki kimseye saygım yok. Hepsi kolay yolu seçen korkaklar. Ben burada, her şeyi değiştirmek için varım. Eğer bu şirket hazırsa, bu şirkete bir prestij kazandırmak için varım. Ancak sizin o süslü Superstar isimleriniz, çalışmaları, emek vermeleri, güreşmeleri gerek denildiği anda kaçıyorlar. Ben kaçmıyorum. Ne Bray'den, ne Dwayne'den, ne de başka birinden. Bunca zaman benden kaçanlar onlardı. Haftaya Dwayne de kaçacak. Dışarıdan her türlü yardımı alacak. Her türlü hileyi yapacak. Ancak bütün bunlara rağmen onu yeneceğim. Onu yenmekle kalmayacağım. Onu rezil edeceğim. Öyle bir rezil edeceğim ki, beni kovmak zorunda kalacak. Beni kovduğunda ise, gerçek yüzünü herkese göstermiş olacak. Söylediğim her şey doğru çıkacak. Emeğinizin, çabanızın bir anlamı olmadığı gerçeği ortaya çıkacak. Bu şirkette sadece Dwayne'in gözdesi isen yükseldiğin gerçeği ortaya çıkacak. Elinde kalan son çaresiyle beni kovacak. Bütün seyircilerin gözündeki perdeyi böyle kaldıracağım. Perde aralandığında, karanlıkta kalan gözleriniz, gerçeği görecek. Benim gördüğüm gerçeği görecekler. Hepsinin bir koyun olduğunu ve, kendini daha zeki sanan bir başka koyun tarafından güdüldüklerini görecekler. Bu şirketin nasıl bir garabet olduğunu görecekler. Dwayne'in rezilliklerini haftaya ifşa etmiş olacağım. Beni kovmak zorunda kalacak. Ancak onu öyle bir rezil etmiş olacağım ki, bana dönmem için her şeyi verecek. Benim kapıma gelip, benden özür dileyecek. Benim kapıma gelip, bana yalvaracak. Dwayne gelip benim ayaklarımı öpecek.

Okada arabasına biniyor. Motoru çalıştırıyor ama gitmeden önce camı açıyor.

Kazuchika Okada: Çok kafalarını yormasınlar Redmond. Ne olacağını hepimiz biliyoruz. Dışarıdan aldığı yardımlarla beni yenecek. Bana karşı bu şirkette kim adil kapışmış ki, Dwayne bana adil gelsin. Karanlıkta konuşan adamların laflarını ezberleyip, "oha adam neler diyor ya" diye şaşırmalara devam. Bence ilk fırsatta, bu şirketin adını değiştirin hatta. Dark Grand Entertainment sizin için daha uygun bir isim.

Okada camı kapatıp, gaza bastığı gibi hızla şirketten ayrılıyor. Görüntü sonlanıyor...

Oynadığınız Karakterin Adı
Kazuchika Okada
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi