RPG pure

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn

R U Mine duyuluyor ve arena ayaklanıyor! Sami Zayn belinde PGW Pure Championship ile girişte görünüyor. Üzerine düşen tek bir spot ışığı ile ringe doğru yavaş adımlarla yürürken iyi bir destek geliyor. Çelik basamakları tırmanıp iplerin arasından geçiyor ve köşeden bir mikrofon alıyor. Seyircilerin tezahüratlarına karşı başıyla onaylayıp teşekkür edercesine bir hareket yapıyor. Ardından düşük bir ses tonuyla konuşmasına başlıyor.

pivvtiu.png

Sami Zayn: Biliyorum, şu an benden bağırmamı, yumruğumu havaya kaldırmamı istiyorsunuz. Ama ben bugün buraya bunu yapmak için çıkmadım. Money in the Bank'te kaybettim. Bu bir gerçek ve bunu değiştirmek için hikaye yazmayacağım. (Omuz silkiyor) Ama şunu da söyleyeyim, o gece yere düştüğümde, asıl canımı acıtan merdiven değildi. Asıl canımı acıtan şey, bazı insanların o an rahat bir nefes almasıydı. Çünkü bazıları benim düşmemi, kaybolmamı, sessizce kenara çekilmemi bekliyor. Kaybettiğim şey bir çanta olabilir ama hala taşıdığım oldukça pure bir kemer var. (Belindeki kemere dokunarak) Ve bu kemer, kestirme yollarla, arkadan işlerle, fırsat kollayarak kazanılmadı. (Kısa bir süre etrafına göz gezdiriyor) Artık zirvenin ne kadar gürültülü olduğunu biliyorum. Ama aynı zamanda aşağıda kalmanın ne kadar sessiz ve öğretici olduğunu da. O yüzden kimse benden acıma beklemesin. Kimse benden mazeret de duymasın. Buradayım. Kaybetmiş bir adam olarak değil, neyi kaybettiğini bilen bir adam olarak. (Seyircilerden iyi bir reaksiyon gelirken Sami köşe minderine doğru giderek oraya yaslanıyor ve belindeki kemeri omzuna alarak konuşmaya devam ediyor) Bu kemer benim için bir sorumluluk. Dustin Rhodes’la ringe çıktığımda bunu hatırladım. Sadece iki adam vardı ve ikisi de neyi temsil ettiğini biliyordu. Sonra olanlar ise ringin değil karakterlerin meselesiydi. Kaybettiği bir fırsatın hıncını, kazandığım bir maçtan çıkarmaya çalıştı. Bugün burada hesap sormuyorum, intikam da vaat etmiyorum. Ben bu şirketin şampiyonlarından biriyim Val. Konuşacağım, anlatacağım çok şey var ve inan bana televizyonunu açan herkes, buraya gelmek için bilet satın alan herkes bunları duymak için hevesli. Yollarımız bir çok kez kesişti Val ama emin ol hiçbir zaman birbirimize aynı açıdan bakmadık. Sinirli olmamı bekliyorsun, ancak değilim. Bir gram bile değilim. Çünkü sinir, kontrolü olmayan adamların yakıtıdır ve ben artık orada yaşamıyorum. (Tezahüratlar yükselirken Sami'de kafasını sallayarak eşlik ediyor) Sami Zayn adı PGW'ya ayak bastığı ilk günden itibaren bir çok şey olarak tanımlandı, herkes için farklı bir şeyi temsil etti ve bu bazen benim yüzümden bazen başkalarının yaptıklarından, bazen de kendiliğinden oluştu. Geldim, gördüm, gittim ve geri döndüm. İnsanlar beni bir kurtarıcı olarak gördü, kucağıma bir unvan düştü. (Gülüyor) Zaman ilerlemeye devam etti, günler ve haftalar birbirlerini kovaladı ve ben bir kaç kez ana kemere çok yaklaştım. Hatta tüm her yerde MitB için favori bile görülüyordum ama hayatta her şey, her zaman istediğiniz gibi gitmiyor.

Sami Zayn ciddiyetini korurken seyircilerden destek almaya devam ediyor. Reaksiyonlar azalınca da konuşmasına devam ediyor.

2sx7a3b.png

Sami Zayn: Fedakarlıklar. Hepimiz bir şeyleri feda ederiz Val. Kimi zaman kendimizden, kimi zaman başkalarından. Bu işin böyle yürüdüğünü ben senden önce öğrendim. Kimsenin görmediği anlarda, kimsenin alkışlamadığı zamanlarda. Normal bir yolu seçmedim, kolay olanı hiç seçmedim. Ki seçseydim omzumda Big Gold Belt, İtanyan'larla öğle yemeğinde kemeri nasıl koruyacağımızı konuşuyor olurdum. Ama ben o masada oturmadım Val. O kapıdan içeri girmedim. Çünkü benim için bu iş hiçbir zaman kiminle el sıkıştığınla, kimin sırtını sıvazladığınla ilgili olmadı. Ben kirlenmeden de ayakta kalınabileceğini gösterdim. Bedelini kendim ödedim. Kaybettim, düştüm, görmezden gelindim. Ama her seferinde yüzüm ringe dönüktü. Dustin'e de buradan yeniden selamlarımı yolluyorum. Saf güreş, temiz duruş, açık yüz. Ringe çıktığımda bu kemerin ne olduğunu tekrar hatırladım. Ama maçtan sonra senin yaptığın bir refleks değildi, anlık öfke hiç değildi. O, kim olduğunu hatırlatan bir hareketti. Çünkü biliyorsun, mesele Sami Zayn değil. Mesele, senin ulaşamadığın bir duruş. Sen her fırsatı gasp ederek yaşadın, ben ise bazı fırsatları bilerek kaçırarak. Sürekli acı çeken bir adam olduğumdan bahsediyorsun. Beni iyi dinle yaşlı kurt, yıllardır hedef belirlediğin her şeyin sahte olması benim de öyle olduğum anlamına gelmez. İşte bu seni deli ediyor. Gerçekliği değiştiremediğin için bakış açını değiştiriyor ve bu gerçeklik algını tamamen mahvediyor. Gördüklerinin gerçek olup olmadığını anlayamıyorsun ama sana söz veriyorum gerçek olanı anlamana yardım edeceğim. Çekeceğin acı gerçek olacak. Belki Royal Rumble gecesi, belki daha önce, belki de daha sonra ama sonunda gözlerinin gerçeklere açılmasını sağlayacağım. Hayata gözlerini kapatırken, gerçeklere gözünü açacaksın. İşte bu yüzden hayallerinde bile beni yenemezsin Val. Senin hayallerinle dolu sahte dünyanda ben gerçek bir adam olmayabilirim ancak, sen kendi sahte dünyanın içinde bile gerçek bir kaybedensin. Yolumuzun kesişeceğini biliyorum, ayrı insanların da ortak bir noktaları vardır. Seninle yumruklarım kana bulanana dek dövüşmek istiyorum fakat senin gibi kansız bir adamın bu isteğimi karşılayabileceğinden emin değilim. Eğer bu olursa senin açından bir dövüş değil yıkım olacak. Tek taraflı bir yıkım ve sana yapacaklarımın yanında Maryse'in yaşattıklarını güzel bir anı olarak hatırlayacaksın! (Kameraya yaklaşarak) Beni öldüreceğini düşünüp, benden nefret etmeye devam et çünkü seni yaşatan şey ben olacağım! Ölmek üzere olan, sürünmeye geçmiş kariyerini yaşatacağım, bana güven.

Sami mikrofonu sertçe yere bırakıyor. Seyirciler onun adına tezahürat yaparken PGW Pure Champion tamamen motive olmuş WM logosuna bakıyor. Kamera yavaşça kararak kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Sami Zayn
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi