Wyatt ringde sevinirken, seyircilerin de ayrıldığını görüyoruz alandan. Okada, zorla ayağa kalkıyor. Üstündeki kanı, ona yardım için gelen görevliden aldığı havluyla silip, havluyu bir hışımda fırlatıyor. Arka alana doğru gitmeye çalışıyor. Görevlilerden birisi, onun için getirilen sedyeyi göstererek, ağırdan almasını söylüyor. Okada ise ona yardımcı olmaya çalışan görevlileri de ittiriyor. Sedyeyi devirerek kendi ayakları üstünde arka alana gidiyor. Kamera onu bırakmıyor. Arka alanda ropörtaj için ayrılan yere gidiyor Okada. Kemer için olan tutacağı görünce, onu duvara patlatıyor. Arka alanda soru sormak için olan muhabirler de irkiliyor bunun karşısında. Okada sandalyeye oturuyor. Bir kişi soru sormaya çalışıyor ama Okada eli ile dur işareti yapınca, konuşamadan direkt susuyor o kişi de. Okada masanın üstünde duran su şişelerinden birisini açıyor ve başından aşağıya suyu döküyor. Biraz soluklandıktan sonra konuşuyor.
Kazuchika Okada: Bugün görebileceğiniz tek yağmur bu. Bir soru almayacağım. Sadece söylemem gerekenleri söyleyeceğim.
Kazuchika Okada: Rezillik. Tek kelime ile rezillik. Ancak beni yine yanıltmadı PGW. Bu şirket "prestige" adını hak etmiyor. Hiçbiri. Her maçta bir müdahale olmak zorunda, değil mi? Adil gelebilecek bir rakip, asla olmayacak. Yüksek drama, gereksiz gerginlik. Bu şirkette sadece bunlar olacak. Bu şirket sikilmeye mahkum. Bire bir maçta daha kaç kişi gelebilir? Wyatt'ın iki aptal kas torbası, bir kitap okudu diye kendini bi bok sanan palyaço ve onun ilgi açlığı çeken aptal sevgilisi. Bire bir maç, ne kadar da zor olabilir?! Fakat bu şirkette zor. Bu şirkette çok çalışmanın anlamı yok. Bu şirkette verdiğin emeğin anlamı yok. Yapay zekadan öğrendiğin birkaç afilli laf sayesinde, istediğin kadar uzun süre şampiyon olabiliyorsun. Birkaç duyulmamış kelime ve sonuç. 260 günlük garabet. Karşındaki kazanamayacak birisi mi, hiç dert etme. Hemen koyun sürüsü peşine takılıyor. Koyun sürüsündeki tek insan benim. Hepsi aynı beyaz, salak hayvan. Hangisinin tuttuğunu anlamadan, diğeri aradan sıvışıyor. Senden daha iyi olmak zorunda değil. Kurban edebilecek koyunları çok sadece. Emek verip de kaybetmenin olayı bu. Ben sadece kendi gücüme güvenirim. Başkasından iş istemem. Başkasına benim ayakçılığımı yapsın diye rica etmem. Bray Wyatt kaçtı. Yeniden kaçtı. Kaçmaya devam edecek. Diğerleri de onu takip etmeye devam edecek. Bilmiyorum. Sırada ne olacak bilmiyorum. Gram umrumda da değil. Ben PGW'de aklı başında bir adam görmedim. Deli zırvası her şey. Wyatt sonsuza kadar şampiyonunuz olup sizi sikmeye devam edebilir. Ben ise bildiğim şeyi yapacağım. Güreşeceğim. Her şeye rağmen, yapabileceğim tek şey bu.
Okada yerinden kalkıyor. O sırada arka alandaki posterde yazan "Money in the Bank" cümlesine bakıyor.
Kazuchika Okada: Bu kadar tembel bir konsept, ancak böyle garabet yerden çıkardı.
Okada alanı terk ediyor...
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Kazuchika Okada