D'Von Dudley'in Irkçılık İddiası

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,385
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Bu konuda kendisine gelen cevaptan bahsetmiştik. D'Von Dudley'in iddiası...

"WWE restoranının büyük açılışındaydık. Orada bulunan bazı konuklarla sohbet ediyorduk... WWE bu etkinlik için gerçekten kırmızı halı sermişti. Çok büyüktü. Yukarıda olduğumu hatırlıyorum ve Bubba [Ray Dudley] 'Aşağı inip neler olup bittiğine bakalım' dedi. Biz de aşağı indik ve etrafa bakınırken restoranın bodrum katında başka bir özel oda olduğunu gördük. Yukarıda o kadar çok insan vardı ki, 'Tamam, biraz aşağıda takılalım' dedik. Ve öyle de yaptık."

"JR geliyor. JR aşağı iniyor ve biz de 'JR, nasılsın? Hey JR!' diyoruz. 'Arkadaşlar, nasılsınız?' 'İyiyiz JR.' Ben ve Bubba 'İyiyiz, iyiyiz, iyiyiz' diyoruz. O da 'Hey, biliyor musunuz çocuklar? Buraya çok iyi uyum sağladınız... çok iyi iş çıkarıyorsunuz. Sizi çok seviyorum çocuklar. D-Von'a gelince, emin değilim. Onun hakkında henüz bir karar verilmedi. Bu konuda ne hissettiğimden emin değilim."

"Ve kendi kendime, bununla ne demek istiyor diye düşünüyorum. JR, 'Biliyorsun, yine söylüyorum, henüz karar verilmedi ama D-Von konusunda hala biraz tereddütlüyüm' dedi. Bubba ne demek istediğini anladı, bu yüzden araya girdi ve 'Biliyor musun JR? D-Von çok çalışkan, bu şirkete asla sorun çıkarmıyor. Biz işimizi yapıyoruz ve hepsi bu. D-Von iyi bir adam. Ailesine bakıyor, birey olarak yapması gereken her şeyi yapıyor.' diye devam etti. JR de, 'Tamam, anlıyorum. Bunların hepsi güzel ama onda bir gariplik var. Emin değilim.' dedi."

"Hiçbir şey söylemiyorum, sessiz kalıyorum ve sonunda ağzımdan şu sözler dökülüyor: 'O siyah. Bilmiyorum. Bu benim sorunum. Bu konuda nasıl hissetmem gerektiğini bilmiyorum.' Yumruklarımı sıkmaya başladım ve Bubba bunu gördü, bu yüzden beni tuttu ve 'Biliyor musun JR? Siyah, beyaz, mor, kahverengi – fark etmez. O harika bir insan. İyi bir insan.' dedi. 'Hayır, hayır, hayır, hayır, onun öyle olmadığını söylemiyorum. Ama bilmiyorum çünkü o siyah ve bu konuda ne hissedeceğimi bilmiyorum.'"

"O anda kendi kendime 'Vay canına' dedim. Düşünmem gerekiyordu, eğer ona vurursam işlerimizi kaybedeceğiz. Eğer bir şey söylersem işimi kaybedebilirim, çünkü o sırada bununla mücadele edebileceğimi düşünmüyordum. Büyük bir gölette küçük bir balığım. Ama şunu da hatırlatayım, bunu söylediğinde çok sarhoştu. Aşırı derecede sarhoştu, kelimeleri geveleyerek konuşuyordu falan. Ama derler ki, sarhoşken gerçek ortaya çıkar."​

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi