“Sakatlığın ilk başta yarattığı yıkım mıydı bilmiyorum. Mesela 2022'de omzumu yırttığımda, bunu kabullenmiştim. İlk sakatlığımdı. 'Tamam, bundan kurtulacağım' demiştim. Ama bu sakatlık beni gerçekten zihinsel olarak alt üst etti. Her şeyin bir sebebi olduğuna inanıyorum ve bunun doğru olduğunu biliyorum, ama bu, bencilce de olsa, 'Bu benim iyiliğim için olmadı. Bu beni mahvetmek için oldu' dediğim tek zamandı. Gerçekten böyle hissettim. Bununla mücadele ettim. Her şeyin bir sebebi olduğuna inanan biri olarak, çok yanılgıya düşüyorum. 'Bu korkunç görünse bile oldu. Diğer taraftan daha iyi bir şekilde geri döneceğim' diye düşünüyorum.” Buna inanıyordum, ama sonra birdenbire inanmamaya başladım. Neye inanacağım ben? Her şeyin sonunda iyi olacağına inanmıyorsam neye inanmalıyım? Sonra Raquel çok rahat bir şekilde bir şey söyledi. "Kardeşim, bence inancını kaybettiğin zaman, işte o zaman en çok inanca sahip olmalısın." dedi. Ben de "...Hım." dedim. Sonra bunu söylediğinde kendimi biraz daha toparlayabildiğimi hissettim. Kendime çok acıyordum ve çok üzgündüm, çok hayal kırıklığına uğramıştım. O bunu söyledi ve bu beni biraz olsun kendime getirdi. Biraz daha inanç hissetmeye çalışayım."