(SPOILER OLABİLİR) YETKİLİLER DREW İÇİN PRESTE!

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Bodyslam'e ulaşan kaynaklara göre, WWE'de birçok yetkili tarafından bu gece Drew McIntyre'ın Cody Rhodes'u yenmesi için baskı yapılıyor.

KEL BU SEFER DOĞRU KARARI AL ARTIK!​

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Kemeri alırsa Chamber'da kaybedeceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. Diyelim kazandı ve kaybetmedi, WrestleMania'da kimle çıkacak? Aklımda deli sorular.

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,388
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Kemeri alırsa Chamber'da kaybedeceğine yemin edebilirim ama ispatlayamam. Diğelim kazandı ve kaybetmedi, WrestleMania'da kimle çıkacak? Aklımda deli sorular.
Jacob Fatu sakatlıktan dönecek ve muhtemelen Drew ona saldırdı ve sakatladı. Drew vs Jacob Fatu 5 yıldızlıktır benim gözümde. Ayrıca Cody bu denklemden de çıkmaz.

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Jacob Fatu sakatlıktan dönecek ve muhtemelen Drew ona saldırdı ve sakatladı. Drew vs Jacob Fatu 5 yıldızlıktır benim gözümde. Ayrıca Cody bu denklemden de çıkmaz.
Chamber'da ara maç yaparlar onu en fazla, WrestleMania maçı yapmazlar. Keşke WWE eski sisteminde olsa o zaman WM maçı da olurdu ama "büyük" maç istedikleri için ben kemeri Cody'den alacaklarını sanmıyorum. Bu haberi de şovu izletmek için klasik medya manipülasyonu olarak görüyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi