RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟐

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
fb66ibj.png

PAYBACK #92
11 Ocak Pazar, 22:00 - C
Delta Center
Salt Lake City, Utah

YENİ YILIN İLK ŞOVU OLAN PAYBACK #92'İ TAKİP ETMEK İÇİN 3 NEDEN!

1- Açılış: "PGW Tag Team Champion" & "World Heavyweight Champion" Dom ve Ortakları!

2- Money in the Bank eleme maçları devam ediyor!

3- Ana Olay: Non-Title Match
"PGW Champion" Bray Wyatt vs. Kazuchika Okada

2oz77zq.png

BİR HAYLİ UZUN SÜREN REKLAMLARIN SONRASINDA, BEKLENEN AN GELİYOR- PYROLAR HARİKA BİR GÖSTERİ EŞLİĞİNDE PATLAMAYA KOYULUYOR! PYROLAR, GÖZ KAMAŞTIRICI BİR SENKRONİZASYONLA ARENAYI PAYBACK MAVİSİNE BOYAYARAK PATLAMAYA BAŞLIYOR! IŞIKLARIN DANSI EŞLİĞİNDE, PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN EFSANELEŞEN PAYBACK SERİSİNİN 92. ŞOVU, SEYİRCİLERİN KULAKLARI SAĞIR EDEN TEZAHÜRATLARIYLA RESMEN BAŞLIYOR!

smackdown-jbl-michael-cole.jpg

Şovun başlamasının ardından kameralar ilk olarak yorumcuların masasına gidiyor. Yorumcularımız, şovu yorumluyorlar, şovda gerçekleşeceği duyurulanları değerlendiriyorlar. Bunun takibinde arenada bir şarkının kulakta yankılanır hâle geldiğini fark ediyoruz. Tepkiler hemen başlıyor!

BOO! BOO!
BOO! BOO!
BOO! BOO!

9ty2xex.jpg

Arka alandan gelen isim PGW Tag Team Şampiyonu, World Heavyweight Şampiyonu Dominik Mysterio! Dominik'in arka alandan gözükmeye başlamasıyla birlikte adeta küfürler yağıyor! Küfürlerin fiziksel olarak hissedilebileceğini görüyoruz. Dominik, bunlara aldırış etmiyor gibi gözüküyor. Dominik, anonsu eşliğinde ringin yolunu tutuyor. Kısa süre içerisinde ringe varan Dominik, çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyor. Apron'da biraz ilerledikten sonra ringe giriyor ve elini kemerlerinin üzerine koyuyor! Bununla yetinmiyor, köşeye çıkıyor ve seyircilere öfkeyle bakıyor! Tepkiler çığ gibi büyümeye devam ederken, Dominik'in oradan indiğini ve ring dışarısındaki görevlilerden mikrofon istediğini görüyoruz. Mikrofon uzatılıyor, o da konuşmaya başlıyor.

5bea7dh.jpg

Dominik Mysterio: Yeni yılınız kutlu olsun mu demeliyim? Hayır... Por favor... 2025'in son anlarında gördüklerinizden sonra, buralarda hiçbiriniz için 'yeni' bir şey kalmadı. Gördüğünüz tek şey, gerçeğin ta kendisiydi. Es la pura verdad. ("You Suck!" tezahüratları yükseliyor) Hâlâ şokta olduğunuzu biliyorum. O gece yastıklarınızın üzerine, içleri boş olan kafalarınızı koyduktan sonra tüm gece boyunca 'Bu nasıl olabilir' dediniz. John Cena... El Héroe... (Gözlerini deviriyor) Prestige Grand Wrestling'in kahramanı- Prince of PGW... Hakkını kullandı ve başarısız oldu. Tarih kitapları bunu böyle yazacak— ama tarih kitaplarının atladığı bir detay var ve ben bugün o detayı o çirkin suratlarınıza vurmak için buradayım! (Seyirciler var güçleriyle yuhalıyorlar) John'ın başarısız olmasının sebebi, kendi kibriydi. Elinde, Title-Shot fırsatı varken bir tercih yapması gerekiyordu. Bir tarafta Bray vardı- kaosun kendisi. Diğer tarafta ise ben- "Dirty". John, o hakkı Bray'e karşı kullanmaktan korktu. Tuvo miedo. Gözlerinden okudum, korktu! Bray'in karanlığında kaybolacağını düşündü. Bana baktı ve ne gördü biliyor musunuz? (Ringin iplerine yaslanıyor, kameraya yakınlaşıyor) 'Kolay bir av' gördü. Beni küçük gördü. Beni sadece bir basamak olarak gördü. Ve işte bu... (Geri çekiliyor, işaret parmağını sertçe şakağına vuruyor) Qué tonto. Bu, bir askerin savaş meydanında yapabileceği en ölümcül hatadır— düşmanını küçümsemek. (Yuhalamalar artıyor, Dominik kameranın lensine doğrudan bakarak devam ediyor) Eğer Bray'i seçseydin, belki dayak yerdin lakin gecenin sonunda kemeri tarafına alabilirdin. Ama beni seçerek, Prince of PGW hakkını boşa kullanan ilk isim olarak tarihe geçmedin; sen, Dominik isminin ağırlığı altında ezilen bir efsane olarak tarihe geçtin! Ben buraların en büyük ismiyim cabron, bunu hesaba katmamış gibi görünüyordun. (Bir süre sessiz kalıyor) İşte bu yüzden sana acıyorum John... Gerçekten. Me das pena.

Arena yıkılacak gibi oluyor, yuhalamaların şiddeti oldukça yukarıya tırmanmış vaziyette! Kafa ağrıtacak, kulak çınlatacak bir seviye bu! Dominik bu kötü, zıt reaksiyonlar karşısında sadece ringin tam ortasına konumlanıyor ve bu kadar tepkiyi göğüslüyor. Seyirciler ona küfürler-hakaretler yağdırırken, o dişlerini göstere göstere kahkaha atıyor ve tahrik etmeyi sürdürüyor. Bu vesileyle araya bir müddet giriyor fakat bir süre sonra Dominik'in kaldığı yerden devam ettiğini görüyoruz.

fhku45v.jpg

Dominik Mysterio: Griten todo lo que quieran... La verdad no cambia. Buradayım, dimdik ayaktayım. O ise evinde, o acınası kanepesinde oturmuş kariyerinin nerede yanlış gittiğini düşünüyor olmalı. Ama bu sadece başlangıçtı çünkü zeki bir adam sadece bugünü değil, yarını da planlar. (Ses tonunu düşürerek devam ediyor) Slammy Awards gecesi... Sizler o sahte gülücükleri alkışlarken, o aptal ödüller dağıtılırken; ben bir iş görüşmesi yapıyordum. Negocios, ese... Bu şirketin tavanını delip geçecek bir vizyon üzerine konuşuyordum. Ana olayda gördüğünüz o müdahale, o kaos... O bir tesadüf değildi. No fue casualidad. O, üzerinde ilmek ilmek çalışılmış bir ortaklığın ilk meyvesiydi. (Şiddetli bir boo'lama oluşuyor) Lucha Libre bir mirastır, evet. Un legado. Ama miraslar müzeye kaldırılıp korunmak için değil, geliştirilmek için vardır. Ben bu mirası bir üst seviyeye taşıdım! Ama bunu tek başıma yapmayacağım— yanımda benimle aynı vizyona sahip, benimle aynı hedefe kilitlenmiş, yeteneği sınırları aşan biri var. (Yuhalanıyor) Sizler vasatlığa alkış tutmaya o kadar alışmışsınız ki, gerçek büyüklük karşınızda dikildiğinde ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. Sizden sevgi beklemiyorum çünkü kaliteyi takdir edecek vizyonunuz yok. No tienen visión. Ama şu an, o anlamsız hayatlarınızda bir kez olsun doğru olanı yapın— çenenizi kapatın ve Lucha Libre'nin evrimine tanıklık edin! Bu bir rica değil, bu bir ayrıcalık! Karşınızda benim zekamın ve onun gücünün birleşimi... Benim vizyonum... Benim ortağım... El Grande Americano!

Dominik, elindeki mikrofonu yavaş bir şekilde ring matına bıraktıktan sonra giriş rampasının olduğu noktaya doğru vücudunu çevirerek, Titantron'a bakarak alkışlamaya başlıyor. Onun alkış tutmaya başladığı sırada, seyircilerin var güçleriyle küfürlü tezahüratlar atmaya başladıklarını gözlemliyoruz. Bu hakaretlerin arasında, bütün arena boyunca duyulur olan bir tema müziği çalınmaya başlıyor. Şarkının melodisi, yuhalamaların arasından sıyrılmaya çalışıyor adeta!

DOM-ERA: LOS AMERICANOS

rwjm99d.jpeg

Los Americanos burada! El Grande Americano, Bravo Americano ve Rayo Americano- hepsi burada! Pelerinlerini takmış bir şekilde buradalar! Ortalarında El Grande Americano duruyor ve pozlarını vermelerinin sonrasında sevinçle ringin yolunu tutuyorlar. Onların ringe ilerledikleri sırada, Dominik'in gülerek onları seyrettiğini görüyoruz. Kamera tekrardan onlara çevrildiğinde, artık ringde olduklarını görüyoruz. Dominik, elindeki mikrofonu ona veriyor. El Grande Americano o mikrofonu aldıktan sonra eliyle mikrofona birkaç kere vuruyor. Sonrasında konuşmaya başlıyor.

66jn7c9.png

El Grande Americano: (Dominik'i işaret ediyor) Vizyon... Bu kelimeyi herkes kullanır ama çok azı ne anlama geldiğini gerçekten bilir, değil mi? Çoğunuz için vizyon sadece bir hayaldir, ulaşılmaz bir rüyadır. Ama bizim için? Bizim için üzerine durduğumuz noktadan itibaren kesin bir yol haritası. Sizler, yıllarca John Cena'nın 'Asla Pes Etme' masallarıyla o renkli tişörtlerin arkasına saklanmış tatlı yalanlarla uyutuldunuz. Size erdemin her zaman kazanacağını, kurallara uyanın eninde sonunda şampiyon olacağını söylediler. Ama gerçek hayat bu ringin ipleri arasındadır ve burada kurallar değil, sonuçlar konuşur. Dominik, o gece pes etmedi; o gece sadece evrimleşti. O gece, bir çocuğun saflığını geride bırakıp, bir hükümdarın acımasızlığına erişti. (Yuhalanıyorlar) John'a bakın... O, geçmişin tozlu raflarında kalmış bir müze parçası. Hakkını kullanırken başarısız olmasının sebebi yeteneksizliği değildi. Sebebi, devrinin kapanmış olmasıydı! O, eski bir kralın son nefesini vermesiydi! Biz ise... Biz o son nefesin ardından gelen fırtınayız!

Seyirciler her şeyleriyle tepki gösteriyorlar, yuhalıyorlar, boo'luyorlar! Ring içerisindeki topluluk tarafından bunun bir karşılığı yok, ya da en azından bunu bu şekilde dışa vuruyorlar. El Grande Americano, reaksiyonların geldiği süreçte bekliyor. Ortalık dindikten sonra elinde sıkı bir şekilde tuttuğu mikrofonu, tekrardan ağzına doğru götürerek konuşmaya kaldığı yerden devam ediyor.

18laxjk.jpg

El Grande Americano: Dominik bana geldiğinde, sadece bir 'ortaklık' teklif etmedi— yeni bir dönemi işaret etti, bir imparatorluk teklif etti. John, seyircilere oynayıp kahraman olmaya çalışırken; Dominik satranç tahtasındaki tüm hamleleri çoktan yapmıştı bile. (Ringside'daki bir kamerayı gözüne kestiriyor ve ona doğru bakarak devam ediyor) John, senin hatan Dominik'i küçümsemek değildi; senin hatan, karşındaki zekanın derinliğini anlayamamaktı. (Seyircilere dönerek devam ediyor) Bu ringe iyi bakın. (Eliyle arkasındaki grubu ve Dominik'i gösteriyor) Bu gördüğünüz sadece bir takım değil. Bu, Prestige Grand Wrestling'in yeni hiyerarşisi! (Yuhalanıyorlar) Burada merhamet yok, burada kahramanlık hikayeleri yok. Burada sadece güç ve zeka var. John, evinde otur ve ağrıyan yaralarını sar çünkü geri dönmeye karar verirsen, karşında bıraktığın o 'çocuğu' bulamayacaksın. Karşında El Grande Americano'yu, onun Los Americanos'unu ve hepsinin merkezindeki bu dehayı- Dominik'i bulacaksın! Oyun bitti John! Gerçeklik başladı!

El Grande Americano elindeki mikrofonu ring matına sert bir şekilde fırlattıktan sonra, ring içerisindeki isimlerin yan yana dizildiklerini ve Taunt'larını yaparak poz verdiklerini görüyoruz. Dominik ellerinde tuttuğu, PGW Tag Team ile World Heavyweight Championship'ini kaldırıyor! Yanında durmakta olan El Grande Americano da, PGW Tag Team Championship kemerlerinden bir tanesini kaldırmakta. Bravo ve Rayo da pelerinleriyle pozluyorlar. Onlar bu şekilde görüntü verirken kameralar kararıyor ve görüntüler burada, bu şekilde son buluyor—

Fou6xeF.jpeg
jpth59w.png

Arka alandan gelen John Cena oluyor! Elinde halihazırda mikrofon olan John, Stage'e geldikten sonra elini havaya kaldırıyor. Ringe doğru ilerleyerek konuşmaya başlıyor.

j33s40i.jpg

John Cena: Wow, wow, wow... Gerçekten etkileyiciydiniz man. Kelimeler, vaatler, imparatorluklar... O kadar tutkulu konuştunuz ki, dinlerken neredeyse ben bile inanacaktım. Neredeyse sizi ciddiye alıp alkışlayacaktım. Ama unuttuğunuz, o 'büyük zekanızla' üzerinden kurnazca atladığınız küçük bir nokta yok mu, huh? Burada bir imparatorluktan bahsediyorsunuz ama kumdan kaleler inşa edip onlara saray muamelesi yapıyorsunuz. (Cheer'lanıyor) Tarih kitapları senin bu kendin için uydurduğun, kendi kafanda oynadığın o sözde 'dehanı' yazmayacak Dom'. Tarihçiler yalan söylemez, görüntüler yalan söylemez. Tarih neyi yazacak biliyor musun— Slammy Awards'da o kilidin içerisinde, o baskının altındayken gözlerinde beliren o saf, filtrelenmemiş korkuyu yazacak! (Alkışlanıyor) Tarih, elinin ring matına her vuruşunda arenada yankılanan o utanç verici sesi yazacak! Milyonların önünde, o ring matını tokatlarkenki acizliğini, canını kurtarmak, egonu kurtarmak için o çaresizce pes edişini yazacak! Sen kendini bir satranç ustası sanıyorsun ama o gece, o ringde mat olmuş, kaçacak delik arayan korkmuş bir çocuktan farkın yoktu!

Ultra-mega cheer geliyor! Seyirciler, bütünüyle destek gösteriyorlar; alkışlıyorlar, cheer'lıyorlar! Bununla yetinmiyorlar, Dominik'i hedef alarak "You Tapped Out!" tezahüratı atıyorlar! John bu tezahüratlara kafasını aynı ritimde sallayarak katılıyor! Dominik'in suratının düştüğünü, kaşlarının istemsiz bir şekilde çatıldığını gözlemliyoruz. Bravo ve Rayo'nun anlaşılmaz bir şeyler söyleyerek onu yatıştırmaya çalıştığını fark ediyoruz. Bu sırada diğer tarafa dönüyoruz, John'ın elindeki mikrofonu havaya doğru tekrardan kaldırarak konuşmaya devam ettiğini seyrediyoruz.

lz2awp5.jpg

John Cena: Lütfen... Lütfen bana, bize, bu insanlara bir daha sakın 'strateji'den, 'zekadan' ya da o çok övündüğün 'yeni düzen'den bahsetme. Senin 'zekan' ne biliyor musun? Senin zekan, sadece arkandaki kalabalığın gölgesine saklanma becerinden ibaret Dominik! (Alkışlanıyor) Dürüst olalım; eğer o maskeli kardeşlerin, o Los Americanos dediğin kişisel koruma ordun olmasaydı, şu an o ringin ortasında parlayan ana kemer senin omzunda değil, ait olduğu yerde, benim belimde duruyor olacaktı! Matematiği bükemezsin adamım, sen beni yendiğini sanıyorsun, zafer kazandığını sanıyorsun ama sen sadece (Vurguluyor) hayatta kaldın. Bir savaşı kazanmakla, bir savaş alanından kaçarak kurtulmak arasında dağlar kadar fark vardır. Bunun adını zafer koyabilecek misin? Beni yendiğini sanıyorsun ama sen sadece hayatta kaldın. Evet, hakkını veriyorum; kağıt üzerinde Prince of PGW unvanını benden kopardın... Ama o unvanın ağırlığını taşıyacak kalibrede bir omurganın olmadığını o gece herkese kanıtladın. Ben buraya senin masallarını dinlemeye gelmedim. Ben buraya, senin hileyle çaldığın şeyi, onurumla geri almaya geldim. O kemer için bir şansı daha hak ediyorum... Ve bu gece, o hakkı söküp almaya geldim!

beh1rg2.jpg

Dominik ring matına bakıyor, düşünüyor. Sonrasında kafasını kaldırıyor, John'a doğru bakarak konuşuyor-yanıt veriyor.

NeoKiED.jpeg

Dominik Mysterio: Erm... (Gülüyor) Bu söz konusu bile olamaz— cevabım hayır!

Seyirciler yuhalıyorlar, Dominik ise gülüyor-eğleniyor! John dişlerini sıkarak konuşuyor.

sevoo3b.png

John Cena: Tahmin etmiştim Dom, korkakların cevabı hep hayır olur. O zaman onlara reddedemeyecekleri, daha doğrusu iplerini elinde tutan kişiye, sana, reddedemeyeceği bir teklif sunayım. (Ring içerisindeki isimler birbirleriyle bakışıyorlar) Bana o maçı kaybettiren, senin kirli işlerini yapan şu Los Americanos soytarıları var ya... Onları istiyorum. (Cheer'lanıyor) El Grande, Bravo ve Rayo'yu... Ana olayda! Önümüzdeki hafta, onların üçünü de istiyorum! Eğer o ringde üçünü de birden yenersem, o zaman herkes daha net bir şekilde görecek ki ben o kemer maçını ve o kemerin sahibi olmayı terimin son damlasına kadar hak ediyorum! Buna ne diyeceksin?

s3CqrI6.jpeg

El Grande Americano duyduğu teklifin karşısında heyecanlanıyor. Gözleri parlıyor adeta! Direkt olarak lafa giriyor, yanıtı o veriyor.

l8iiyvu.png

El Grande Americano: Kabul ediyoruz! Sen kelimenin tam anlamıyla bittin John! Bravo ve Rayo'ya değil, seni gömme işini bizzat kendi ellerimle yapacağım! O maçı istiyorsun ve alacaksın- umarım bu sana, sonunda hiç istemeyeceğin bir finali getirmez! (Gülüyor) Ne dersin?

Um35EE1.jpeg

Dominik Mysterio: Görüyorsun ese, benim adamlarım senin gibi geçmişte yaşamıyor, onlar aç... Madem kendi cenaze törenini bu kadar çok istiyorsun, neden olmasın? (Dominik kollarını iki yana açıyor bir süreliğine, sonra da "Super Cena" dönemine gönderme yaparak alaycı bir ses tonuyla konuşuyor) Hem ben de merak ediyordum... O meşhur 'Super Cena'nın pilleri hala dolu mu? (Kahkaha atıyor) Bakalım o eski, sihirli 3-on-1 performansın hala orada bir yerlerde duruyor mu, yoksa sadece paslanmış bir hatıra mı? Bol şans John- buna ihtiyacın olacak.

John yüksek bir enerjiyle direkt yanıtlıyor.

8dk5twB.jpeg

John Cena: Whoa, hold on! Kim bunun bir 3-on-1 olacağını söyledi?

WHAT? WHAT?
WHAT? WHAT?
WHAT? WHAT?

Seyirciler şaşırıyorlar. Herkes şaşırıyor. Kimse bu cümleyi anlamadı. Dominik ağzı açık bir şekilde bakıyor John'a.

gdnv0ys.jpg

BRAVO VE RAYO, ALDIKLARI YUMRUK DARBELERİNDEN SONRA KENDİLERİNİ RİNG MATINDA ACI İÇERİSİNDE UZANIRKEN BULUYORLAR! BUNLARIN YAŞANDIĞI SIRADA, EL GRANDE AMERICANO İLE DOMINIK, SPİKER MASASININ ÖNÜNDE DURMAKTA OLAN JOHN'A BAKIYORLARDI! SEYİRCİLER SANİYELER İÇERİSİNDE ÇIĞLIKLAR İÇERİSİNDE KALIYORLAR VE BUNUNLA BİRLİKTE JOHN'IN GÜLÜMSEMEYE-SIRITMAYA BAŞLADIĞINI SEYREDİYORUZ. BUNDAN HAREKETLE, EL GRANDE AMERICANO İLE DOMINIK'İN BİR ŞEYLER OLDUĞUNU ANLADIĞINI FARK EDİYORUZ. EŞ ZAMANLI OLARAK ARKALARINA DÖNÜYORLAR VE—

9g3grpa.jpg
258sh8k.jpg

BU SALDIRIYI GERÇEKLEŞTİREN KİŞİLERİ KARŞILARINDA BULUYORLAR! BUNLAR— CARLITO VE FINN BÁLOR'DAN BAŞKASI DEĞİL! DOMINIK, SURATINDA OLUŞAN ŞAŞKIN İFADEYE ENGEL KOYAMIYOR. O İÇERİSİNDEKİ KARIŞIK DUYGULARI YAŞARKEN, FINN ONUN ÜZERİNE GİDİYOR! BİRBİRLERİNE YUMRUKLAR ATMAYA BAŞLIYORLAR! YANLARINDA OLUŞAN DİĞER BİR EŞLEŞME İSE, CARLITO İLE EL GRANDE AMERICANO ARASINDA! BİRBİRLERİNE ÜST ÜSTE YUMRUKLAR ATARAK TAKAS YAPIYORLAR! YUMRUKLARININ İSABETİ UMURLARINDA BİLE DEĞİL, SADECE SIKMIŞ OLDUKLARI ELLERİNİ RASTGELE BİR ŞEKİLDE SALLIYORLAR!

stsxzwg.jpg

CARLITO İLE EL GRANDE AMERICANO ARASINDAKİ YUMRUK DÜELLOSU-SAVAŞI GÖZ ÖNÜNE ALINDIĞINDA; EL GRANDE AMERICANO'NUN DAHA ÜSTÜN OLDUĞUNU VE NEREDEYSE CARLITO'YU SERSEMLETECEK KADAR İŞİ İLERİYE GÖTÜRDÜĞÜNÜ FARK EDİYORUZ! CARLITO'NUN YUMRUKLARI AĞIRLAŞIYOR— BİR SANİYE! RİNGİN İÇERİSİNE KAYAN BİR JOHN VAR! JOHN, KOLUNU YAKALAYARAK ÖNCE KENDİSİNE ÇEVİRDİĞİ EL GRANDE AMERICANO'NUN ÖNCE KARNINA TEKME ATIYOR; SONRA DA ONU FIREMAN'S CARRY POZİSYONUNA ALARAK ATTITUDE ADJUSTMENT VURUYOR!

clz05jk.jpg

BUNDAN YOLA ÇIKARAK BAKILDIĞINDA, DOMINIK; RİNGİN ORTASINDA TEK BAŞINA KALIYOR! BUNU KENDİSİ DE FARK ETMİŞ DURUMDA— BAKIŞLARININ YÖNÜNÜ ÇEVİREREK ETRAFINA BAKINDIĞINDA LOS AMERICANOS'TAN KİMSENİN AYAKTA KALMADIĞINI FARK EDİYOR. BUNUN ÜZERİNE TÜM GÜCÜNÜ TOPLAYARAK FINN'E SON BİR YUMRUK DAHA ATIYOR, SONRA TERS ADIMLARLA BİRLİKTE GERİ ÇEKİLEREK FINN'E SAKİN OLMASINI SÖYLÜYOR. SAÇI-BAŞI DAĞILMIŞ BİR ŞEKİLDE, NEFES NEFESE KALMIŞ VAZİYETTEKİ DOMINIK; FINN'E ARTIK DURMALARI GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. FINN ÖNCE RİNG MATINA UZUN UZUN BAKIYOR, SONRASINDA DERİN BİR NEFES VEREREK KAFASINI KALDIRIYOR—

hm5cc6d.jpg
fumwppc.jpg

CARLITO'DAN BACKSTABBER! BU HAREKETTEN SONRA CARLITO'NUN SIRTI RİNG MATININ ÜZERİNDE KALIYOR, DİZLERİYLE BULUŞTURDUĞU DOMINIK'İ İSE KENDİSİNDEN KOPARMIYOR- YAPTIĞI HAREKETİN ARDINDAN AYNI POZİSYONU KORUYORLAR! CARLITO BİR DİZİNİ AYIRDIKTAN SONRA, AYAĞININ TABANIYLA DOMINIK'İ İLERİYE DOĞRU İTTİRİYOR. BUNUN ETKİSİYLE DOMINIK, KARŞISINDA KALAN NOKTAYA DOĞRU SAVRULUYOR— TAM DA JOHN'A DOĞRU! JOHN'IN, KENDİSİNE DOĞRU GELEN DOMINIK'İ KAPTIKTAN SONRA ONU FIREMAN'S CARRY'E ÇEKMESİ VE ATTITUDE ADJUSTMENT'INI VURMASI SANİYELER İÇERİSİNDE OLUYOR!

whCiRiT.png

JOHN AYAĞA KALKTIKTAN SONRA CARLITO'YA BAKIYOR, GÖZÜ DÖNMÜŞ OLAN CARLITO'NUN BAKIŞLARI BİR AN BİLE OLSUN DOMINIK'İN ÜZERİNDEN ÇEKİLMİYOR! ONA, ONLARA BU ACIYI YAŞATMIŞ OLAN DOMINIK'İ KENDİ İÇERİSİNDE ASLA AFFEDEMİYOR VE İÇİ BİR TÜRLÜ SOĞUMUYOR- BUNU RAHATLIKLA SEÇEBİLİYORUZ. JOHN, CARLITO'NUN GÖĞSÜNE YAVAŞÇA VURDUKTAN SONRA BURADAKİ İŞLERİNİN BİTTİĞİNİ VE ARTIK ÖNLERİNDEKİ HAFTAYI BEKLEMEKLERİ GEREKTİĞİNİ SÖYLÜYOR. "GİDELİM." ŞEKLİNDE BİR SÖZ SARF EDİYOR...

Finn Bálor: I AIN'T DONE HERE!

ev7y0ab.jpg

BUNU SÖYLEYEN, TOP-ROPE'A HALİHAZIRDA TIRMANMIŞ OLAN FINN'Dİ! JOHN'IN İŞİNİ BİTİRDİKTEN SONRA CARLITO'YA BİR ŞEYLER SÖYLEDİĞİ SIRADA, O DA HAMLESİ ADINA BİR ŞEYLER YAPMIŞ! FINN BULUNDUĞU NOKTADA AYAĞA KALKTIKTAN SONRA DOĞRUDAN DOMINIK'E DOĞRU ATLAYIŞINI GERÇEKLEŞTİRİYOR! COUP DE GRÂCE! FINN, RİNG MATINA YUMRUK ATTIKTAN SONRA AYAĞA KALKIYOR. BU SIRADA DOMINIK'İN KARNINI TUTARAK CİYAKLADIĞINI, KORKUNÇ BİR ACI YAŞADIĞINI FARK EDİYORUZ! DOMINIK BİR TARAFTAN ACI ÇEKERKEN, DİĞER TARAFTAN DA AYAKTA OLAN İSİMLERİN BİRBİRLERİYLE BAKIŞMAKTA OLDUĞUNU FARK EDİYORUZ! CARLITO, FINN VE JOHN BİRBİRLERİNE BAKIYORLAR. BU YAŞANANLARIN SONRASINDA KAMERALAR KAPANIYOR VE REKLAMLARA GİDİLİYOR.

4hioqql.gif

jkxkvpc.jpg

Kameralar arka alana dönüyor. Gördüğümüz yer, arenada sağlıkçılara ayrılmış bölüm- revir. Burada maç ya da aksiyonlardan sonra güreşçiler getiriliyor ve çeşitli tetkiklerle durumları kontrol ediliyor. Profesyonellerin sağlık durumlarının takip edildiği bu noktada, dakikalar önce ring içerisinde aldığı darbeden- Attitude Adjustment'tan sonra buraya getirilen El Grande Americano var. Kendisi, bir sedyenin üzerine yatırılmış bir şekilde, gözünün içerisine ışık tutularak bilinç kontrolü gerçekleştiriliyor.

Bu sırada bulundukları sağlık alanının içerisine birilerinin girmekte olduğunu seçiyoruz. Bunlar, kameralar tarafından görüntülendikten sonra rahatlıkla anlaşılıyor ki, Los Americanos'un diğer üyeleri olan Bravo Americano ve Rayo Americano'dan başkası değil! El Grande Americano, onların odanın içerisine geldiklerini ve kendisine doğru yaklaşmakta olduklarını gördükten sonra 'başında dikilen' doktoru bir kenara doğru ittirdiğini gözlemliyoruz. Yaşadıklarının sonrasında gözlerince acı olan ikiliye, El Grande Americano'nun; uzandığı yerden doğrularak parmağını salladığını ve sert bir ifade eşliğinde bir şeyler söylemeye başladığı gözler önüne geliyor.

nm3jghm.png

El Grande Americano: Durumun ciddiliğinin farkında değil misiniz? Ring içerisinde olanların sonrasında, gözlerinizde nasıl acıyı barındırabiliyorsunuz, huh? (Dişlerini sıkıyor) O adam hafife alınmayı asla hak etmiyor. Harika bir planımız olabilir ama sahada işi bitirecek olanlar, bizleriz! O John puştuna haftaya, ondan sonraki haftaya, her lanet olası saniyeye hazırlıklı olmalıyız! Beni anladınız mı? Eğer o ringe gevşek bir şekilde çıkacak olursanız, bundan sonrası sizin için çok ama çok kötü olur!

Bravo ile Rayo'nun başlarını öne eğerek sadece kafalarını salladıklarını, onayladıklarını görüyoruz. El Grande Americano ise devam ediyor.

ikgmpsr.png

El Grande Americano: Daha fazla şaklabanlık, daha fazla gösteri ve eğlence istemiyorum. Uçup kaçmak yok, seyirciye oynamak yok! Bu gece o ringe tekrardan çıkacaksınız ve tüm Prestige Grand Wrestling Universe'üne Los Americanos'un sadece bir takım ya da ekip değil, yürüyen bir felaket hali olduğunu göstereceksiniz! Ne kadar tehlikeli olabileceğinizi gösterin! Oraya çıkın ve bunun herkes tarafınca anlaşılması için ne yapılması gerekiyorsa yapın! Herkes John'la birlikte o iki sefili, önümüzdeki hafta neyin beklediğini anlasın! Talimatım sizler tarafından anlaşıldı mı?

Bravo ile Rayo doğrudan yanıtlıyorlar, kararlı bir görünüm eşliğinde.

478e68m.png
1gaqevo.png

Bravo Americano ve Rayo Americano: (Bağırıyorlar) ¡Sí patrón!

El Grande Americano, eliyle kapıyı doğru işaret ederek onlara 'Yürüyün' diyor adeta. Kendisi üzerinde oturmakta olduğu sedyeye, tekrardan uzanıyor ve bu konuşmalar sırasında kenara doğru ittiği doktora kaldığı yerden tetkiklere devam etmesini söylüyor. Bununla eş zamanlı olarak, Bravo ile Rayo'nun sağlık alanından ayrılmakta olduklarını görüyoruz. Sırasıyla kapı eşiğinden geçtikten sonra arka alan boyunca ilerliyorlar, uzaklaşıyorlar. Bu yaşananların sonrasında kameralar kapanıyor ve Prestige Grand Wrestling'in sunduğu PAYBACK serisinin 92 numaralı şovu kaldığı yerden devam ediyor, başka bir noktadan.

4hioqql.gif

Reklamlardan dönülüyor, şov kaldığı yerden devam ediyor. Bir tema müziği duyuluyor.

nm1hcmg.jpg

Arka alandan gelenler The Broken Hardys- Jeff Hardy ve "Broken" Matt Hardy! Stage'e geliyorlar, Jeff yüzünü boyamış, kemeri de ters bir şekilde sırtında duracak şekilde tutuyor. Yanında da "Broken" Matt var, her zamanki gibi. 'Delete'liyor ve bütün arena ona eşlik ediyor! Bunun sonrasında ringe doğru yol alıyor. Kısa süre içerisinde ringe varıyorlar, çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyorlar. Apron'da biraz ilerledikten sonra ringin içine giriyorlar. "Broken" Matt, Jeff'e köşeye çıkıp kemerini kaldırmasını söylüyor. Kendisi de ring matı üzerinde kalarak 'Delete'liyor. Girişlerini tamamlamalarının sonrasında, ring dışından uzatılan mikrofonları alıyorlar. Öncelikle "Broken" Matt lafa giriyor.

qav0tuw.jpg

"Broken" Matt Hardy: SALT-CITY! YAAAAAASSSSS! WONDERFUL! (Kahkaha atıyor) AH-AHAHAHA! Salt'unuz, havadaki SU-YU tutmuş gibi— bu hava, bu atmosfer... Milattan önce 399'da, Atina'da günlerimi doldurmak zorunda kaldığım ZİN-DANLAR gibi! (Boşluğa bakarak konuşuyor) Yeah-yeah-yeeeeeaaah, oradaydım! Kadim dostum SOKRATES ile birlikteydim! O baldıran ZEHRİNİ kadehine doldururken bana ne fısıldadı biliyor musunuz? (Fısıldayarak ama gözleri fal taşı gibi açık) "Matt... Cehalet tek kötülüktür, ama senin bilgeliğin... Senin bilgeliğin EZELİDİR!". Biz o gün ağlamadık, biz o gün EVRİM geçirdik! Ruhlarımız bedenden ayrılıp kozmosun o sonsuz nehrinde YIKANDI! (Aniden kahkaha atıyor) Hahahah-AHAHAHAHAH! Geçmiş bir rüya değil... O bir PREMONITION! ("Broken" Matt, kafası öne eğik bir şekilde duran Jeff'i fark ediyor ve ona yaklaşarak konuşmaya devam ediyor) But you... My Brother- My NEFARIOUS Brother Ne-ro! (Jeff'in başında dikiliyor, ellerini iki yana açıyor) Omzundaki kemere rağmen, neden omzun düşük, huh? Neden AURANIN rengi solmuş bir griye, bir hiçliğe, bir OBSOLETE duruma dönüşüyor? (Jeff'den tepki yok, "Broken" Matt onun kulağının dibine giriyor) Melankoli şarabından çok mu içtin? O Spot Monkey dürtülerin seni yine KA-RAN-LIK sulara mı çekti? DİNLE BENİ! Ben Truva yanarken surlarda keman çaldım! Ben Napolyon ile sürgünde satranç oynadım! Onlar yenilgiyi kabul etmedi... Onlar KADERLERİNİ yeniden yazdılar!

Seyircilerden karışık reaksiyonlar geri dönerken, "Broken" Matt kaldığı yerden devam ediyor.

lu8yksi.png

"Broken" Matt Hardy: BEKLEYİN! Kozmik titreşimler bana başka bir şey daha fısıldıyor! (Kemere parmağının ucuyla dokunuyor, sanki elektrik çarpmış gibi geri çekiyor) OH-OHOHOHHOHOHOH... PGW World Television Championship! Bu Silver and Gold Artifact! O sadece bir aksesuar değil Brother NERO, o dünyayı izleyen, ruhları tartan bir GÖZ! ("Broken" Matt arkasını dönüyor, ellerini arkasında birleştirip volta atmaya başlıyor) O gece... O kutsal arenada, bu Talisman'i savunman emredildi! Seven Deities böyle buyurdu! Ancak vizyonlarımda bir KARANLIK var! Bir boşluk! (Aniden kameraya dönüyor, gözleri yuvalarından fırlayacak gibi) RAKİBİN... Yüzü yok! İsmi yok! O bir Phantom! Her kim ise, karşısında YÜZYILLARIN ÖFKESİNİ bulacak! HAH-HAHAHAHAHAH!

qkpu1sb.jpg

Jeff Hardy: Ben biliyorum Matt, biliyorum... O Phantom'ın, kim olduğunu biliyorum. Hissediyorum, havada o yapay, o MİDE BULANDIRICI kokuyu alıyorum. Ucuz bronzlaştırıcı ve plastik kokusu! ("Broken" Matt şaşkınlıkla ama memnuniyetle ona bakıyor ve o düşmanı açıklamasını söylüyor) O kendini bir kral olarak adlandırıyor ama ben onu anlamlandıramıyorum. Bir Indy God, ya da Deathmatch King- whatever. Ama o sadece boyalı bir kutunun içinde yaşayan, ruhsuz bir oyuncak-aksiyon figürü! (Jeff kameraya doğru bir adım atıyor, sesi titremeye başlıyor) Ben ruhumu bu ringlere, bu tellere kazıdım Matt! Ben her gece yükseklerden düşerken, parçalanırken... O ne yapıyordu? O internette beğeni topluyordu! O Like ve Retweet dileniyordu! Onu istiyorum. I WANT HIM!

"Broken" Matt, Jeff'e uzun uzun bakarken, Jeff bu sözleriyle birlikte Matt Cardona'yı çağırmış oluyor. Saniyeler içerisinde arenanın içerisinde bir tema müziği çalmaya başlıyor.

rl3qe35.jpg
4se0wqc.jpg

Arka alandan gelenler, Chelsea Green ve Matt Cardona oluyor! Taçlarıyla birlikte, görkemli bir şekilde hazırlanmış olan çift, ağır adımlarla Stage'de duraklıyorlar. Uzun bir süre boyunca seyircileri seyrediyorlar, sonra da ring içerisindeki ikiliye gözlerini dikiyorlar. Taunt'larını yapıyorlar. Jeff'in bakışları, Matt'in üzerinden ayrılmazken; "Broken" Matt de onun bu hâlini anlamlandırmaya çalışarak Jeff'i seyrediyor. Bu sırada, Chelsea ile Matt ringe ilerlemeye başlıyorlar. Bir süre sonra ringe varıyorlar, önce Matt çelik basamağı kullanarak Apron'a çıkıyor. En alttaki ipe basarak aralığı genişletiyor ve peşinden çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkan Chelsea'nin ringe girmesini kolaylaştırıyor. Akabinde Matt de ringe giriyor ve The Broken Hardys'in karşısında konumlanıyorlar. İplerin arasından iki adet mikrofon uzatılıyor, Chelsea tarafından bu mikrofonlar teslim alınıyor ve Matt elindeki mikrofonu ağzına doğru götürerek konuşmaya başlıyor.

eu54xzr.png

Matt Cardona: Wo-Wo-Wo! You know it? (Gülüyor) Vay canına adamım, vay! Bana az önce sahiden de plastik mi dedin? Konu sentetik kimyasallara gelince, şapkanı önüne koyacağını ve bir şeyler söylemeden önce daha dikkatli olmanı beklerdim! (Seyirciler şaşırıyorlar, 'OHHHHH!' sesi yükseliyor) Bunu geçmişine rağmen söylemeyi sürdürebilecek misin? The Indy God'una, The Deathmatch King'ine, The Agent'ına mı? Dinle, seni anlıyorum bro. Ben de senin yerinde olsaydım, kendimden nefret ederdim. Çünkü ben senin olmak istediğin ama asla olamadığın her şeyim- Relevant'ım. Omzunda PGW World Television Championship'i taşıyorsun fakat Matt Cardona kadar gündemde duramıyorsun. Bu her zaman senin sorunun oldu Jeff, yüzünü boyamana; arkanda bıraktığın tehlikeli spotlara rağmen asla 'Matt Cardona etkisi' yaratamadın. Şimdi ne yapacaksın, aylar boyunca peşime takılacaksın ve benim kafama da mı Skewers saplayacaksın? Ben o yollardan geçtim, o kanı akıttım, o tişörtü bastırdım ve sonra Pro Wrestling Tees'te rekor fiyata sattım! (Kahkaha atıyor) Nick Gage beni öldüremedi, bunu sen mi yapacaksın? Sen bir Extreme Icon falan değilsin Jeff, kabul et... Sen sadece sigorta şirketlerinin kabususun! (Boo'lanıyor) Ben o vahşeti paraya ve markaya çevirdim, sen ise sadece... Ağrı kesicilere çevirdin. Değil mi Chelsea? Şunların haline bir bak!

Matt gülerken Chelsea lafa giriyor.

8p1fvto.jpg

Chelsea Green: Ewwwwww! No way! Bunu yaptığımıza inanamıyorum Matt. Şu anda burası resmen rutubet kokuyor! Prodüksiyona söylemedik mi? Major Starlar ringe girdiğinde ortamın sterilize edilmesi gerekiyor diye! ("Broken" Matt'e dönerek devam ediyor) Bu tarzınla Einstein'ı mı yakalamaya çalıştın? Bu saçlarının hâli ne? Merak ediyorum, kuaförün de mi 'Broken'dı? Cidden, bu Goth fazını 2002'de lisede bırakmanız gerekiyordu! (Yuhalanıyor) Çok... outdated duruyorsunuz. Nostalji turunuz bitti beyler. Burası artık bir huzurevi değil! Ah, anladım— bu sizin bir emeklilik turunuz değil mi? Pekala, anlıyorum!

s1go7vn.png

Matt Cardona: Hayır Chelsea, yanılıyorsun- buna bir orta yaş krizi diyoruz. Sadece biraz daha ucubece ve içine bir şov katılmış versiyonu. Bu adamlar, cinsel iktidarsızlıklarını profesyonel güreş sektörün birer Character olarak satıyorlar! 2026 yılında bunu satın alacak birilerini görmek benim açımdan üzücü! (Yuhalanıyor) Yaşına rağmen bu ringi meşgul etmeye devam mı edeceksin? Birisi bozuk bir aksanla büyücülük oynuyor, hala 1999 yılında yaşadığını sanıp kendini oradan oraya fırlatıyor! Bu acınası bir durum Chelsea, gerçekten acınası. (Matt, Jeff'e doğru bir adım atıyor ve devam ediyor) Ama hey... Madem beni istiyorsun Jeff... Madem o kadar ısrarcısın... Seni kırmayacağım. Çünkü ben hayır kurumu değilim ama hayranlarımı severim ve sen... Şu an bana hayranlık duyan, ilgime muhtaç yaşlı bir fan gibisin. O kemeri iyi parlat Jeff çünkü yakında Matt Cardona'nın vitrininde, hak ettiği 'Major' ilginin altında parlayacak. Beni mi istiyorsun? İSTEDİĞİN OLACAK!

Matt uzun uzun Jeff'e bakarken, "Broken" Matt lafa giriyor.

kd6qpl2.jpg

"Broken" Matt Hardy: SENİN KADERİN SİLİNMEK! DELETE!

Matt Cardona: Wo-Wo-Wo!

İyice öfkeleniyorlar!

Matt Cardona: Wo-Wo-Wo! (Seyirciler 'delete'lemeye devam ediyorlar, Matt Cardona da durmuyor) Wo-Wo-Wo! Wo-Wo-Wo!

"Broken" Matt Hardy: DELETE!

6qn3z8d.jpg

Jeff dahil oluyor!

5ikrspy.jpg

Jeff Hardy: OBSOLETE!

hl9z51z.jpg

tq8fpvg.jpg

Chelsea artık çıldırıyor!

ao0yzcz.jpg

Chelsea Green: STOP IT!

Chelsea'nin bu çıkışından sonra hepsi duruyor ve yere bakıyorlar. Hepsi kafasını kaşıyor. Sessizlik oluşuyor, bir süreliğine.

o49og1u.jpg

Jeff Hardy: This is very confusing. See you at Money in the Bank!

gn80ekz.jpg

JEFF, ELİNDEKİ MİKROFONU VAR GÜCÜYLE RİNG MATINA ÇARPTIKTAN SONRA MATT'İN KARNINA TEKME ATIYOR! MATT KARNINI TUTARAK EĞİLİRKEN, JEFF KOLUYLA ONUN KAFASINI YAKALIYOR VE DOĞRUDAN TWIST OF FATE'İNİ VURUYOR! BU HAREKETİN SONRASINDA, MATT'İN RİNG MATI ÜZERİNDE HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE UZANMAYA BAŞLADIĞINI GÖZLEMLİYORUZ. JEFF, TOP-ROPE'A ÇIKARAK SWANTON BOMB İLE DEVAM ETMEYİ PLANLARKEN, "BROKEN" MATT ONU TUTUYOR VE SALDIRIYI DAHA İLERİYE GÖTÜRMEMESİNİ SAĞLIYOR. DİĞER TARAFTAN CHELSEA'NİN DE, MATT'İN ÜZERİNE KAPANARAK ONU KORUMAYA ÇALIŞTIĞINI GÖRÜYORUZ! "BROKEN" MATT, BİRAZ SONRA GERÇEKLEŞTİRECEĞİ MAÇ ÖNCESİNDE, JEFF'İN SAKİN OLMASINI VE RINGSIDE'DA ONUN İÇİN DURMASINI SÖYLÜYOR. HAKEMLER, CHELSEA EŞLİĞİNDE MATT'İ ARKA ALANA GÖTÜRÜRKEN, YAŞANANLARIN SONRASINDA KAMERALAR KAPANIYOR VE REKLAMLARA GİDİLİYOR!

4hioqql.gif

Önceki olaydan sonra Jeff ringden inmiş vaziyette ve köşeye çekiliyor. Matt Hardy ise rakibini beklemeye başlıyor. Matt Hardy ringde iplerden sekerek ısınırken bir müzik duyuluyor..

5eixx8y.jpg

Bu Ring of Honor'dan Sammy Guevara! Bu bir ilk oluyor! Stage'de beliriyor! Gözlerini havada duran Money in The Bank çantasına dikiyor. Bir süre stage'den havadaki çantayı süzüyor. Ardından yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Hızla aprona sıçrıyor ve seyirciye dönüp taunt atıyor. Sonrasında çantayı tekrar süzüyor ve ringe giriyor. Rakibini süzüyor. Matt hafif sırıtıyor. İkili bir süre ringin etrafında dönüyor.

6irv2b6.jpg

Hakem son hazırlıkları yapıyor. Sonrasında her şey hazır. İşareti vererek zili çalıyor ve maç başlıyor.

Money in the Bank Qualifying Match
"Broken" Matt Hardy vs. Sammy Guevara

jppx3bp.jpg

Maç başladı. İkili birbirlerine yavaşça yaklaşıyor ve Collar And Elbow Tie Up'a girişiyorlar. Matt bir süre sonra Sammy'i hızla kendine doğru çekip Headlock'la yakalıyor. Sammy bundan bir süre sonra kurtuluyor ve Matt'i üstünden fırlatıyor. Matt hızla iplerden sekiyor ve bir Shoulder Block. Sammy bunun üstüne hızla kalkıyor. Ardından iplerden sekiyor ve bir tane daha! Sammy seri bir şekilde tekrar kalkıyor! Matt tekrar karşı ipe koşuyor ve Sammy'nin üstüne koşuyor. Sammy Leapfrog'la üstünden sıçrıyor. Matt karşı ipten tekrar sekiyor. Sammy, Backflip yaparak sıçrıyor! Matt tekrar ipten sekiyor. Sammy'den gelişine bir dropkick! Ardından Matt sersemleyerek kalkıyor. Hızla tutup Small Package'e alıyor. 1... 2... KICKOUT! Matt bu hareketin üstüne Sammy'i hızla Suplex şeklinde kavrıyor ve kaldırıyor! Fakat Sammy bundan kurtuluyor ve tersine çeviriyor! Suplex şeklinde kaldırıyor ve Matt'i iplere koyuyor! Ardından seri yumruklarla Matt'i sersemletiyor ve Top Rope'a çıkıyor. Senton'la atlıyor! Fakat Matt bundan kaçıyor! SAMMY BOŞA DÜŞÜYOR! MATT APRONDAN HIZLA TOP ROPE'A ÇIKIYOR! DIVING LEG DROP!

4ubnpxb.jpg

Sammy'de bundan kaçıyor! Matt bacaklarını tutarak hızla kalkıyor. Sammy hızla bir Clothesline! Ardından Matt ayaklanıyor Sammy'den bir tane daha! Sonrasında Matt'in kolundan tutuyor ve köşeye doğru fırlatıyor. Matt bunu tersine çeviriyor. Sammy kendini köşeye buluyor. Matt hızla üstüne koşuyor ve Corner Clothesline! Fakat Sammy bundan kaçıyor. Sağlam bir Enzuigiri! Sonrasında hızla ipe sıçrıyor fakat Matt bir anda ipi çekiyor! Sammy sertçe aprona düşüyor! Matt, aprona geçiyor ve Sammy'i kaldırıyor fakat o da ne!? Sammy bir anda Spanish Fly'la Matt'i ring dışına çakıyor! İkisi de yerde! Hakem Count'ı saymaya başlıyor! 1... 2... 3... 4... 5... 6... Sammy apronu tutarak yavaşça kalkıyor. Hızla ringe giriyor. Matt'te yavaşça kalkıyor. Sammy hazırlık yapıyor ve hızla ipten sekiyor. Over The Top Rope Moonsault Plancha! Ardından kaldırıyor ve hızla ringe sokuyor.

59icqec.jpg

Matt'i yavaşça kaldırıyor ve ARGENTINE BACKBREAKER GİBİ ALIYOR! GTH! HAYIR! Matt tam vuracakken dizini havada yakalıyor! Sammy'den boştaki diziyle sağlam bir High Knee! Ardından hızla ipe sıçrıyor ve Springboard Cutter! Hızla Tuş deniyor! 1... 2... KICKOUT! Sammy, Matt'i yerde bir süre yumrukluyor! Ardından hızla kalkıyor! Yavaşça Matt'i kaldırıyor ve Top Rope'a çıkartmak istiyor fakat Matt, Sammy'i tam kaldırırken ensesine attığı ani dirseklerle sersemletiyor. Sonrasında köşeye koyuyor ve geri geri çekiliyor. Sağlam bir Clothesline! Sonrasında tekrar geri çekiliyor ve bir kez daha! Ardından Sammy'i Top Rope'a çıkartıyor! Ardından kendisi de çıkıyor. Sammy'i tutuyor ve Superplex'e alıyor fakat Sammy bundan kurtuluyor! Matt'e sağlam yumruklar vuruyor! Matt bir süre sonra düşüyor! Sammy hızla SHOOTING STAR PRESS! Fakat hayır! Matt bundan kaçıyor! Hızla ayaklanıyor ve Sammy'i tutuyor SIDE EFFECT! Sonrasında hiç beklemeden tutuyor ve TWIST OF FATE! Fakat hayır! Sammy bunu BACKSLIDE PIN'LE KARŞILIYOR!

1... 2...

KICKOUT!

d5adzsc.jpg

O DA NE!? MATT HIZLA AYAKLANIP BİR TWIST OF FATEEE!!! HIZLA TUŞA GİDİYOR!

1... 2...

3!

Kazanan ve Money in the Bank Ladder Match'e Katılacak Olan: "Broken" Matt Hardy

em43qq7.jpg
2u40bpu.jpg

Matt Hardy'nin bu galibiyetinden sonra kardeşi Jeff Hardy ringe giriyor. Matt'i alkışlıyor. Matt ise meşhur kahkahalarını atıyor. İkili birbirine sarılıyor. Sonrasında Matt, Delete tauntları atarken kameralar kapanıyor ve reklam kuşağı başlıyor..

4hioqql.gif

oubfig5.jpg

Steve Gibki girişte görünüyor. Seyirciler kendisini görünce cheer atmaya başlıyorlar. Seyirciler onu görmekten son derece mutlu. Gibki vücudunu göstere göstere ringe giriyor ve ringe girdikten sonra rakibini beklemeye başlıyor. Gibki bayağı odaklanmış gözüküyor.

hq720.jpg

Tony D'Angelo girişte görünüyor. Seyirciler kendisini yuhalarken Tony pek aldırış etmeden ringe doğru ilerlemeye devam ediyor. Tony ringe sakin bir şekilde girdikten sonra hakem iki ismi de kontrol ediyor. Tony şapkasını ve ceketini dışarıya bıraktıktan sonra hakem maçın başlaması için gerekli işareti veriyor.

Money in the Bank Qualifying Match
Steve Gibki vs Tony D'Angelo

Tony-DAngelo.jpg

Zil çalıyor ve maç başlıyor. Maçın ilk aksiyonu Tony'nin koşarak Steve'e bir Big Boot vurması oluyor. Steve tekmeyi yediği gibi köşeye yapışıyor. Tony köşede Steve'i yumruklamaya başlıyor. Hakem bir süre sonra araya giriyor ve Tony ile Steve'i ayırıyor. Tony geri çekildikten hemen sonra Steve'i yakaladığı gibi ringin ortasına fırlatıyor. Ardından iplerden sekiyor ve oturur pozisyonda duran Steve'e bir Big Boot daha çakıyor. Ardından iplere yaslanıp kameraya doğru bağırmaya başlıyor. Sonrasında hızlıca Steve'e yöneliyor ve onu ayağa kaldırıyor. Tony, Steve'i iplere atıyor ve sonrasında Steve'i yakalayıp bir Spinebuster deniyor fakat Steve son anda geri çekiliyor ve Tony'nin arkasına düşüyor. Sonrasında iplerden sekip bir Clothesline deniyor fakat ıska geçiyor. Tony onu hızlıca yakalayıp Back Suplex için kaldırıyor fakat Steve takla atarak Tony'nin arkasına düşüyor ve Tony'i kavradığı gibi bir German Suplex çakıyor.

akzvmxn.jpg

Tony iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışırken Steve'in ayağa kalkarak bağırdığını görüyoruz. Vücudunu gösterip poz keserken seyirciler tezahürat yapmaya başlıyor. Tony ayağa kalkıp köşeye yöneliyor. Steve ise kendisine doğru koşuyor ve bir Corner Splash vuruyor. Sonrasında Tony'i Suplex pozisyonunda tutup ayaklarını iplere attıktan sonra bir Suplex vuruyor. Tony sırtını tutarak ayaklanmaya çalışırken Steve onu yakalayıp hızlıca ayağa kaldırıyor ve bir Belly To Belly Suplex vuruyor. Sonrasında Tony'i hızlıca kaldırıp bir Belly To Belly Suplex daha vuruyor. Tony iplere tutunarak ayaklanmaya çalışırken Steve onu bir kez daha yakalıyor ve bu sefer de bir German Suplex vuruyor. Tony aprona yuvarlanıyor. Steve bu sefer ağır adımlarla ona yaklaşıyor.

hhe6mnd.jpg

Steve, Tony'i saçlarından tutarak yavaşça ayağa kaldırıyor ve Tony apronda Steve ise ringin içinde kalıyor. Steve, Tony'i kaldırıp iplerin üzerine çıkartıyor ve sonrasında bir Military Press ile havaya dikip arkasına doğru bırakıyor ve Tony ringin içine düşüyor. Tony karnını tutarak ayağa kalkarken Steve onu yakalıyor ve onu yüklendikten sonra bir Front Slam vuruyor. Sonrasında Steve ayağa kalkıyor ve kısa bir süre Tony'nin başında bekliyor. Sonrasında Tony'i tutup ayağa kaldırıyor ve onu öylece bıraktıktan sonra köşeye koşup oradan sektikten sonra tekrar Tony'e doğru koşuyor ve SPEAR! STEVE GIBKI İŞİ BİTİRDİ! STEVE TUŞA GİDİYOR! 1-2-

3!

Kazanan ve Money in the Bank Ladder Match'e Katılacak Olan: Steve Gibki

6433dqn.jpg

Steve Gibki oldukça dominant bir performans ile maçı kazanmayı başarıyor ve adını Money In The Bank maçının katılımcıları arasına yazdırıyor. Maçın son anları tekrardan ekrana geldikten sonra Gibki'nin köşeye çıkıp eliyle çantayı gösterdiğini görüyoruz. Sonrasında Gibki ağır adımlarla galibiyetini kutlamaya devam ederek ringin dışına çıkıyor ve arka alana doğru yol alıyor.

tony-dangelo-wwe-nxt-return-date-set-after-months-away-from-television-16-382x239.jpg

Tony bu esnada ayaklanmayı başarıyor. Seyirciler kendisini yuhalarken Tony onlara bakıyor. Fakat sinirli değil. Buruk bir ruh halinde Tony ringin ortasında beklemeye başlıyor. Tony'nin yüzünde Money In The Bank'e katılamayacak olmasının getirdiği burukluk var. Tony iplere yaslanıyor ve seyircilere uzun uzun bakıyor.

Bravo-Americano-Rayo-Americano.jpg

Bu sırada iki kişi Tony'e saldırıp onu yere seriyorlar. Bunlar Rayo ve Bravo Americano! Tony'i yere serdikten sonra onu tekmelemeye başlıyorlar. Bir süre tekmeledikten sonra hakem ikisini durdurmaya çalışıyor fakat başarılı olamıyor. Rayo ile Bravo hakemi tutup ringin dışına fırlatıyor. İkili Tony'i yumruklamaya devam ediyor. Seyirciler var güçleriyle onları yuhalıyor.

images

İkili bir süre daha Tony'i yumrukladıktan sonra köşede poz veriyorlar. Hakem kendine gelip ringe giriyor ve Tony'nin durumunu kontrol etmeye çalışıyor fakat Rayo ringe geri giriyor ve hakemi tekrardan kaldırıp ringin dışına atıyor. Ardından Tony'i ayağa kaldırıyor ve bir Brainbuster vuruyor. Bu sırada Bravo da spiker masasının panelini çıkartıp masayı temizliyor. Rayo, Tony'i kaldırdığı gibi ringin dışına fırlatıyor. Sonrasında kendisi de dışarı çıkıyor. Ardından Rayo ile Bravo, Tony'i birlikte kaldırıyorlar ve sonrasında onu havaya fırlatıp bir Double Powerbomb ile spiker masasına seriyorlar. Tony masayla birlikte paramparça olurken Rayo ile Bravo, Tony'nin başında poz veriyorlar. Kameralarımız bu görüntüler ve seyircilerin yuhalaması eşliğinde kapanıyor.

4hioqql.gif

okada-entrance-pose-2020.jpg

Para yere düştü ve Kazuchika Okada girişte göründü. Seyirciler Kazu'yu görünce oldukça yüksek sesle tezahürata başlıyor. Okada ağır adımlarla ve yüzünde ufak bir tebessüm ile ringe doğru klasik bir şekilde ilerliyor. Okada ringe girdikten sonra ceketini üzerinden atıyor ve bu sırada...

maxresdefault.jpg

Bray Wyatt ışıkların kararmasıyla elindeki gaz lambası ve belindeki PGW şampiyonluğu ile birlikte girişte görünüyor. Seyircilerin yuhalamalaları Wyatt'ı etkilemezken seyircilerin büyük bir çoğunluğu bir yandan telefonlarının flaşlarını yakmayı ihmal etmiyor. Wyatt ringe girdikten sonra gaz lambasını söndürüyor ve ışıklar düzeliyor. Hakem iki tarafın da hazır olmasını bekliyor.

Non-Title Match
Bray Wyatt (c) vs. Kazuchika Okada

hq720.jpg

Zil çalıyor ve Okada ile Wyatt arasındaki maç resmen başlıyor. İkili birbirlerini gözleriyle süzmeye başlıyor. Belli bir süre birbirlerine dik dik bakıyorlar. Sonrasında ağır adımlarla birbirlerine yaklaşıyorlar. Burun buruna geliyorlar fakat henüz bir aksiyon alan olmuyor. Bir süre burun buruna kaldıktan sonra ilk hamle Wyatt'tan geliyor ve Okada'nın karnına bir diz atıp onu iplere doğru fırlatıyor. Okada iplerden sekip bir Shoulder Block vuruyor ve Wyatt'ı biraz sarsıyor. Tekrardan iplerden sekiyor ve bir Forearm Strike vuruyor ve Wyatt'ı yıkmayı başarıyor. Okada kalkmadan önce Wyatt'a bakıyor sonrasında ayaklanıp tekrardan iplerden sekiyor. Wyatt bu sırada yere uzanıyor ve Okada'yı üstünden atlattıktan sonra ayağa kalkıyor. Okada tekrardan iplerden sekiyor ve Wyatt kendine özgü Crossbody ile Okada'nın üzerine atlıyor fakat Okada bunu önceden sezip bir Single Leg Dropkick vurup Wyatt'ı ani avlıyor.

Bray-Wyatt-WWE.jpg

Okada hızlıca ayağa kalkarken Wyatt da ondan hemen sonra ayağa kalkmayı başarıyor. Okada, Wyatt'a bir tekme sallıyor fakat Wyatt onun ayağını yakalayıp dizinin arkasına doğru bir tekme atıyor. Sonrasında da bir Chop Block vuruyor ve Okada dizini tutarak yere düşüyor. Okada iplere tutunarak hızlıca ayağa kalkıyor. Wyatt, Okada'yı tutup köşeye atıyor ve onun karnına doğru sert yumruklar atmaya başlıyor. Sonrasında bir Snapmare ile Okada'yı ringin ortasına getiriyor. Sonrasında da iplerden sekip bir Big Boot vuruyor. Ardından hızlıca iplerden sekiyor ve Running Senton vuruyor. Wyatt ayağa kalkmak yerine Okada'nın önünde diz çöküp ellerini iki yana açıyor. Seyirciler bu sırada Wyatt'ı yuhalıyor. Wyatt sonrasında yavaşça ayağa kalkıyor ve sonrasında Okada'yı da tutup ayağa kaldırıyor. Ardından Okada'yı yakalayıp havaya kaldırıyor ve URANAGE!

815F690F-C5B8-4351-9E57-425302DC5C88.jpg

HAYIR! Okada son anda bir Arm Drag vuruyor ve Uranage'den kurtuluyor. Wyatt, Arm Drag'in etkisiyle ringin dışına yuvarlanıyor. Wyatt ringin dışına düştükten sonra sinirle ayağa kalkıp ringe dalmaya hazırlanıyor fakat Okada'yı ringte dimdik bir eli havada görünce Wyatt öfkesini dizginleyip basamaklara yöneliyor ve sakin bir şekilde ringe girmeyi deniyor fakat Okada aniden Wyatt'a saldırıyor ve yumruklarla onu ringin içerisine sokuyor. Wyatt direnip yumruklarla karşılık veriyor ve iki isim ringin ortasında yumruklaşmaya başlıyor. Okada bir süre sonra Wyatt'ın karnına bir diz vuruyor ve iplerden sekip bir Dropkick vuruyor! Okada, Wyatt yere düşer düşmez onu yakalıyor ve Money Clip bağlamaya çalışıyor. Wyatt direniyor ama Okada süren boğuşmanın ve birkaç denemenin ardından Money Clip'i bağlamayı başarıyor! Okada kilidi bağlar bağlamaz çok sert bir şekilde sıkıyor. Wyatt zorlanıyor. İplere uzanmayı deniyor ama başarılı olamıyor. Wyatt'ın eli yere gidiyor- PES Mİ EDECEK? WYATT ÇIRPINIYOR VE...

ELİNİ YERE VURDU!

hq720.jpg

AMA YERDEN DESTEK ALMAK İÇİN BU HAREKETİ YAPIYOR! Wyatt ani bir hamle ile Okada'nın üzerine yuvarlanmayı başarıyor ve cüssesini kullanarak kilitten zor da olsa kurtulmayı başarıyor. Wyatt kendini aprona atarken Okada hızlıca ayağa kalkmaya çalışıyor. Wyatt iplere tutunarak apronda ayağa kalkıyor ve Okada kendisine yöneliyor fakat Wyatt önce bir yumruk vuruyor. Sonrasında da Okada'nın kafasını yakalayarak kendisini ringin dışına atıyor ve Okada'nın boynu iplere çarpıyor. Okada ringin ortasına düşüyor ve boğazını tutarak ayağa kalkmaya çalışıyor. Okada ayaklanırken Wyatt onu sinsice gözetliyor ve hızlıca ringe girdikten sonra arkasından dolanıp iplerden sekiyor ve Running Crossbody! Okada yere düşer düşmez ayağa kalkıyor ve Wyatt onu hızlıca yakalıyor. Sonrasında da Uranage patlatıyor. Hızlıca iplerden sekiyor ve Running Senton! Wyatt hızlıca ayaklanıyor ve Okada'yı çabucak kaldırıyor. Alnından öpüyor ve SISTER ABIGAIL! VURDU! TUŞA GİDİYOR 1.................................2........................

2023.08.29-04.23-boundingintocomics-64ed72c536309.png

KICKOUT! Wyatt şaşkın. Şimdi hızlıca ayağa kalkıyor ve Okada'yı kaldırıp köşeye atıyor. Sonrasında koşarak bir Corner Splash vuruyor! Ardından bir Clothesline sallıyor. Bir tane daha vuruyor. Sonrasında Okada'yı tutup ringin ortasına çekiliyor. Wyatt yeniden Sister Abigail için hazırlanıyor. Okada, Wyatt'a bir kafa atıp ondan kurtuluyor. Sonrasında da Wyatt'ın bacağına bir tekme vurup onu kendisinden uzak tutmaya çalışıyor. Okada bir tekme daha sallıyor. Sonrasında bir Enziguiri sallıyor ama ıska geçiyor. Wyatt, Okada'yı hızlıca yerden kaldırıyor ve bir Back Suplex vuruyor! Sonrasında iplerden sekiyor ve bir Running Senton daha! Wyatt ellerini iki yana açıp seyircilere bakıyor. Seyirciler kendisini yuhalıyor. Wyatt yavaşça Okada'ya yönelip onu ayağa kaldırıyor ve sonrasında hızlıca hamlesini yapıyor ve BİR TANE DAHA SISTER ABIGAIL!

maxresdefault.jpg

HAYIR! OKADA SON ANDA WYATT'IN ARKASINA GEÇİP ELİNİ YAKALIYOR SONRASINDA ONU KENDİNE DOĞRU ÇEKİP RAINMAKER SALLIYOR FAKAT ISKA GEÇİYOR! OKADA HIZLICA İPLERDEN SEKİYOR VE BİR RUNNING DROPKICK! SONRASINDA DA HIZLICA WYATT'I YAKALIYOR VE BİR OLYMPIC SLAM! OKADA WYATT'I HIZLICA AYAĞA KALDIRIYOR VE BİR ENZIGUIRI ÇAKIYOR! WYATT YERE DÜŞMEDEN ONU YAKALIYOR VE ONU KENDİNE ÇEVİRİYOR VE RAINMAKER!

Bray_1693271714538_1693271715501.png

HAYIR! WYATT SON ANDA EĞİLİYOR VE KENDİSİNİ APRONA YUVARLIYOR! OKADA TEKRARDAN WYATT'A YÖNELİYOR AMA WYATT RİNGİN DIŞINDAKİ ŞAMPİYONLUK KEMERİNİ ALDIĞI GİBİ OKADA'NIN KAFASINA GEÇİRİYOR! HAKEMİN GÖZÜ ÖNÜNDE YAPIYOR! HAKEM ANINDA ZİLİ ÇALDIRIYOR VE MAÇI SONLANDIRIYOR! WYATT'IN SAKALLARINI TUTUP GÜLMEYE BAŞLADIĞINI GÖRÜYORUZ! MAÇ SONA ERDİ!

Kazanan: Kazuchika Okada (DQ)

sisterabi-1465569518-800.jpg

Zilin çalmasıyla birlikte maç resmen diskalifiye ile Kazuchika Okada'nın lehine sonuçlanıyor. Okada doğrulmaya çalışırken Wyatt hızlıca ayağa kalkıyor ve düşen kemeri alıp bir kez daha Okada'nın kafasına geçiriyor! Okada darbenin etkisiyle iplerden sekiyor ve Wyatt onu anında yakalıyor sonrasında SISTER ABIGAIL! WYATT, OKADA'YI YERE SERİYOR! Wyatt, Okada'yı yumruklamaya başlıyor. Birkaç yumruk attıktan sonra gülerek ayağa kalkıyor.

maxresdefault.jpg

Bu sırada Erick Rowan ile Braun Strowman ringe giriyorlar ve Wyatt'ın arkasında durup poz kesiyorlar. Wyatt onlara bakıp onlara sarıldıktan sonra tekrardan Okada'ya odaklanıyor ve yavaşça onu ayağa kaldırıyor. Seyircilerin yuhalamaları bu ana eşlikçi oluyor. Wyatt sakince Okada'yı kolunun altına alıp alnından öpüyor ve bir SISTER ABIGAIL daha!

maxresdefault.jpg

Wyatt ayağa kalkıp Okada'nın başında dikiliyor. Sonrasında yerden PGW şampiyonluk kemerini alıp Okada'nın yanında diz çöküyor ve kemerini havaya kaldırırken ışıklar kararıyor. Seyircilerin telefon flaşları eşliğinde Wyatt gövde gösterisini tamamlarken 92. PAYBACK şovunun sonuna geliyoruz.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟐
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2026

All Rights Reserved

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi