NJPW Wrestle Kingdom 20 Canlı Sohbet Konusu

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
G9fG0mIakAAtpb3

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,658
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Ya forumda bir konusu olmadığı için buraya yazayım, bayağı berbat geçtiği için gün, sadece 3 maçı izleyebildim.

Evil'in kaybetmesini bekliyordum, özellikle de kaybedersen bir daha madalya muhabbeti yapmayacaksın benzeri bir şeye dayandı muhabbet o yüzden çok belliydi. Ancak rakibi gelecek vaad ediyor bence. İleride bir gün IWGP HV şampiyonu olarak göremiyorum ama Global alabilecek bir seviyede. Evil da şirketten gitmek istiyormuş, yapma baba sensiz çok soğuk olur bu şirket.

Ben Yota kaybedecek ve şirketi resmi olarak AEW Japan yapacağız diye bir beklentiyle izledim. Bunun da nedeni Yota'nın eski IWGP kemerini getirmek istemesiydi. Maç içeridinde çok güzel counterlar ve sekanslar vardı. Eski maçlarına göndermeler vardı. Yota/Take serisi de 2-1 Yota aleyhine bitti. Daha ilk günden beri Yota'nın arkasındaydık, şimdi şirketi taşımasını izleyeceğiz.

Tanahashi'nin son rakibinin Okada olmasına karşıydım. En büyük nedeni de şirketten birisine yatmasını tercih ederdim. Okada, AEW'deki soytarılıkları yapmadı çok şükür. Orta parmak falan çekseydi oraya koşarak gidip bıçağı falan takardım ama şükür öyle bir şey olmadı. Three Musketeers göndermesi çok güzeldi özellikle. Birisi AEW'de, birisi WWE'de, sonuncusu da emekli oldu. Güzel bir dönem bitti tamamen.

Şov sonunda önce White gelince aşırı şaşırdım. Sarıldılar falan orada White elini o signature pozisyonuna alınca bir an boğaz kesme işareti yapıp Bladerunner vuracak diye bekledim bir an. White hala heyecanlandırıyor vallahi. Sonra Ospreay gelince anlamı kalmadı tabii ama bütün süreç boyunca bekledim White aniden çaktı kaçtı yapacak diye. Ibushi'nin gelmesini beklemiyordum. Şirketle büyük kavga ederek ayrılmıştı. Ancak halini de görünce kendisine üzüldüm. Bu adamın güreşe dönmesi çok zor ya. Muto'yu bekliyordum zaten. Shibata ile bir an full güreşecekler sandım. Naito'nun herkes gittikten sonra gelmesi tuhaftı. Yani neden dedirtti. Fakat müziğini duymak güzeldi. Elveda ACE, özleneceksin.

Bay Pekman

Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Konular
1
Beğeni sayısı
172
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Never Seen 17
Şov sonunda önce White gelince aşırı şaşırdım. Sarıldılar falan orada White elini o signature pozisyonuna alınca bir an boğaz kesme işareti yapıp Bladerunner vuracak diye bekledim bir an. White hala heyecanlandırıyor vallahi. Sonra Ospreay gelince anlamı kalmadı tabii ama bütün süreç boyunca bekledim White aniden çaktı kaçtı yapacak diye. Ibushi'nin gelmesini beklemiyordum. Şirketle büyük kavga ederek ayrılmıştı. Ancak halini de görünce kendisine üzüldüm. Bu adamın güreşe dönmesi çok zor ya. Muto'yu bekliyordum zaten. Shibata ile bir an full güreşecekler sandım. Naito'nun herkes gittikten sonra gelmesi tuhaftı. Yani neden dedirtti. Fakat müziğini duymak güzeldi. Elveda ACE, özleneceksin.
Ibushi'nin yürüyüşünü gördüm. Epey acıklı ve kötüydü. Benim görüşüm güreşe banko dönecek de bu kesinlikle iyi değil. Güreş seviyesi epey düşecek orası kesin. Umarım kendi sağlığına daha çok kalıcı zarar verecek kadar devam etmez. Bir başka Misawa ve Hayabusa örneği istemiyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi