RPG Rainmaker Call

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
4.jpg

Kazuchika Okada: Slammy'de o konuşmayı yaptığında, sana öfkeleneceğimi mi düşündün. Ya da kazandığın o çakma altın ödülden etkileneceğimi. "Superstar" huh... Ne demiştin, fanilerin uydurduğu komik bir kelime. Senin işinin kelime cambazlığı yapmak olması kadar komik bir kelime. Ancak senin yaptığın her şey komik. Söylediğin her söz saçma. Köylü olduğunu söylüyorsun Bray ancak sen köylü değilsin. Köylü yağmurun gelmesi için her gün dua eder. Sen ise yaban başına kaldığın evinde, birkaç bahane arkasına saklanıyorsun. Sen beni zamanın çatlakları arasında görüyorsun, ben ise seni topraklarının çatlakları arasında. Toprak yağmura aç Bray. Köylünün beklediği yağmura aç. Senin sağladığın kuraklık bu. Ancak bu kuraklık, bu kış son bulacak. Topraktaki her bir çatlak, yağmuru hissedecek. Sen ise, toprağın altında saklanan bir böcek olarak, o yağmur sularında koşacaksın. Toprağın derin susuzluğu son bulacak. En sonunda benim yağmurum senin söylediğin gibi, bir sel olarak gelecek. Ancak sen bu hikayedeki Nuh değilsin. Gemin bile batmayacak çünkü senin bir gemin yok. Senin bana karşı bir savaşma şansın yok. Çünkü sen sadece bir böceksin. Mide bulandıran, toprağın üstündeki pisliklerden beslenen bir böceksin. O selden geriye, sana ait bir şey kalmayacak.

3.jpg

Kazuchika Okada: Bray... Komik bir rakipsin. Benim hakkımda hiçbir şey bilmediğine eminim. Sözlerini dinliyorum Bray. Cümlelerini, kelime kelime, harf harf dinliyorum. Bunca zaman rakiplerini dövmene gerek kalkmadan, onları yendiğin sözlerini dinliyorum. Bilmiyorsun. Benim kim olduğumu bilmiyorsun. Benim neler yapabileceğimi bilmiyorsun. Kafası kesilmiş bir tavuk gibi, sinir sisteminin alıştığı hareketleri yapıyorsun. Diğer herkese söylediğin sözleri söylüyorsun. Yıldızlar öldü, güneş öldü, tanrı öldü, sadece sen varsın. Her zamanki lafların var. Kendini tanrı sanıyorsun. Kendini bu oyunu çoktan kazandığına inandırmaya çalışıyorsun ama içten içe biliyorsun Bray, bu sefer işler farklı. Satrancı bu zamana kadar rakiplerinin gözlerini kapayarak oynadın. Rakibin yanlış hareketler yaptı, çünkü onları kör bir şekilde yendin. Bu sefer ellerin birisine ulaşamıyor. Benim gözlerimi kapatamıyorsun. Bu sefer karanlıkta oynayan sensin ve kendi hareketlerini göremiyorsun. Ezbere hareketlerini yapıyorsun. Sen ciddi bir rakip değilsin. Bir şakadan ibaretsin. Kendini ciddi görmeye devam et. Kendini karanlıktaki büyük adam olduğunu inandırmaya devam et. Ben seni görüyorum. Ben senin kim olduğunu görüyorum.

top251109_KazuchikaOkada-0480.jpg

Kazuchika Okada: Ölü bir insan görüyorum. Yağmurum bu ölü adamı yıkayacak ve toprağa kavuşturacak. Yağmurun çağrısını iyi dinle Bray. Yağmur, yaratıcısını çağırıyor. Ben yağmurları yarattıkça, dünya sadece benim avuçlarımda tutuluyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
"Rainmaker" Kazuchika Okada
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi