RPG meet the rotundas

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
PAYBACK 91'in hemen sonundan görüntüler devam ediyor. Bray Wyatt yerde yatarken Kazuchika Okada görevliden bir mikrofon alıyor.

images

Kazuchika Okada: Hey Bray, beni duyduğunu biliyorum. Beni yattığın yerden iyi dinle. Bu zamana kadar herkese karşı bir avantajın vardı. Herkese karşı kullandığın bir korku faktörü vardı. Herkese karşı söylediğin yalanlar vardı. Ancak bu sefer işler farklı. Hayatımda ilk kez dışarıdan gelen adam olabilirim ama bu senin kurallarına uyacağım anlamına gelmiyor. Aksine sen benim kurallarıma göre oynayacaksın. Sana bir seçme şansı vermiyorum. Sen ilk kez karanlıkların arkasına saklanamayacak hale geldin. İlk kez süslü sözlerin ile durumu kurtaramayacaksın. Bana karşı psikolojik üstünlük kuramayacaksın. Ben senin sıradan rakiplerinden değilim. İnsanlar bana "King of Puroresu" diye boşuna söylemiyor. Ben geldiğim ilk günden beri her şeyi değiştiren adamım. Güreşte bütün kuralları yıktım. Bu elimde duran kemer, bu PGW kemeri, senin elinde bir esir. Sen onu gölüne ya da çölüne saklamış olabilirsin ancak bu kemeri ringe çıkaracak olan benim. Seninle bir maç yapacağız. Hiçbir gölgenin olmadığı bir maç. Ailenin olmadığı bir maç. Gölgelerinin olmadığı bir maç. Diyaloglarının olmadığı bir maç. Dışarıdan bir eşya ile birisine vuramayacağın bir maç. O zaman anlayacaksın Bray. O zaman sadece bir solucan olduğunu anlayacaksın. Sen ölülerin etlerini yiyen, mezarlıklarda gezinen bir solucansın. Diğer bütün güreşçileri bir şekilde korkutmayı başardın. Senin karşına çıkan herkes, tanrıya karşı maça çıkıyorlarmış gibi bir hallere girdiler. Bütün bunların değiştiği yerdeyiz. Ringdeyiz. Saklanabileceğin bir yer yok Bray. Işık tepede ikimize eşit vuruyor. Sen ise bu ışığın altında sadece yerlerde sürünüyorsun. Herkesin korktuğu Bray bu. Işıktan kaçan bir yarasa. Karanlık ve güvenli mağarandan çıktığın anda bütün dünyan değişti. Seni yakından izledim. Yalanlarını can kulağıyla dinledim. İnsanları nasıl etkilediğini iyi gördüm. Onlarla karşılaşmadan önce, onları kaybetmeye inandırdığını gördüm. Randy senden korkuyordu. Steve'in bir şekilde kafasını karıştırdın. Salak gölge oyunlarınızda kendi kendinize şaklabanlık yaptınız. Dominik ve Jack, iki ödlek, senden azrailmişsin gibi kaçtılar. Hatta John bile basit olanı seçti. Ben ise seni gördüm. Gerçek görünümünü. O korkak insanı.

RESEM127917okada.jpg

Kazuchika Okada: Bu seyirciler gerçek bir güreşçi istiyor. Senin gibi karanlıklarda saklanan bir ucube değil. En son ne zaman gerçekten güreştin? En son gerçekten uğraştın? Hiçbir zaman! Cevabın bu Bray. Sen hep sözlerinle oraya buraya sığındın. Arkandaki o iki deve güvendin. Geçen hafta yancıların, bana karşı çaresiz olduklarını anlayınca hileleri ile benim zaferimi çaldılar. Öfkeliydim. İnan bana, uzun zaman boyunca öfkeliydim. Ancak şimdi görebiliyorum. Yapmak zorundaydınız çünkü korkuyordunuz. İnsanların bana nasıl baktığını biliyorum. Dışarıdan gelen Japon, bizim gibi konuşamaz. Bizim gibi hikaye anlatamaz. Benim senin yollarına ihtiyacım yok. Ben senin gibi tek hamleden ibaret değilim. Ben senin yollarını seçmem. Ancak bu senin yaptıklarına sessiz olacağım anlamına gelmiyor. Ensende olacağım Bray. Her karanlık köşede, her güvenli olduğunu hissettiğin yerde olacağım. Yalnız olduğunu hissettiğin her anda, orada olacağım. Karanlıklarının hepsini aydınlatıyor olacağım. Saklandığın her köşeni yok edeceğim. En sonunda Bray, en konforsuz olduğun yerde benimle karşılaşacaksın. Bu ringin ortasında, içinde gizlenemeyeceğin ışıkların olduğu bu ringde olacağız. O zaman Bray dünyadaki en yalnız adam olduğunu göreceksin. Senin yanındaki o iki yarma bile senin yanında durmayacaksın. Her şeyini kaybedeceksin. İnsanlar bir daha sana o eski korku ile bakmayacaklar. Sana baktıklarında benim gördüğümü görecekler. Sana baktığımda ne gördüğümü görmek ister misin Bray? Yakından duymak ister misin?

Kazuchika Okada: I see dead people...

Okada kemeri Bray'in üstüne atıp ringden ayrılıyor. Böylece görüntüler sonlanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
"Rainmaker" Kazuchika Okada
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi