RPG Wyatt Bayrağı Açıyor

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
WYATT!

Işıklar sönüyor.

Her zamankinden farklı bir müzikle girişte PGW Şampiyonu Bray Wyatt belinde unvanıyla görünüyor. Tek başına ringe ilerlerken Wyatt'ın ailesinin yokluğu dikkat çekiyor.

uBYmGjp.gif

Wyatt ringe tırmanıp sallanan sandalyesine geçiyor ve bir süre sallandıktan sonra lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor.

bdv3a79.png

"Fırsatlar ülkesi" olarak adlandırdığınız bu kara parçası, bizlerin kültürünü, şarkılarını ve eğlencesini tanımlarken nasıl bütün bu huzuru ve refahı muhafaza edebildi diye merak ediyor musunuz çocuklarım? (Wyatt sakalını sıvazlıyor) Ben size öyküyü anlatayım, üstünde oturduğumuz ve "Amerika" adı verilen bu kara parçasının sınırları ilk çizildiğinde iki çeşit sürüngen bu diyarda yaşıyordu: Gerçek adamlar ve dalkavuklar. Gerçek adamlar savaşları kazandı, yabancı unsurları dışarı attı ve bugün sizlerin "özgürlüğün evi" olarak nitelendirdiğiniz toprakların gardiyanlığını yapmaya başladı. Ama dalkavuklar adamım, onlar buraya ait olmayan ne kadar unsur varsa içeri almaya ve bilek hakkıyla kazanılmış kaynakları sömürtmeye o kadar meraklıydılar ki, salondaki şöminenin karşısına geçip kahramanlık türküleri dinlemek yerine dışarıdan gelen iblislere kucak açmak için dış kapıya seğirtmeyi tercih ettiler. Ve zamanla, gerçek adamlar sorular sormaya başladı. Kazanımlar, ter ve kanla elde edildiyse kolay kolay bir yana bırakılamaz.. Dalkavuklara sordular, "neden senin yanında cenk etmemiş adamlara dış kapını açıyorsun".. Ve bu sorular bir süre sonra rahatsız edici olmaya başladığında dalkavuklar kendi aralarında suni bir ittifak oluşturarak gerçek adamları kapı dışarı etmek için şeytani projeler düşünmeye başladılar. İşte o günlerde, biz Wyattların geldiği topraklarda dudaklarda tek bir türkü vardı. O zaman bir ideal vardı adamım, bir ülkü vardı. Günümüzün çöplük dolu günleri gibi herkesin ayrı telden çaldığı, kapıların ucubelere açık olduğu ve kriterlerin var olmadığı bir dönem değildi o günler.. Ve dalkavuklar, bir şekilde bu toprakların gerçek adamlarına karşı galip gelmeyi başardıkları gibi, gerçek adamlara dair ne kadar bayrak, nişan ve zafer simgesi varsa hepsini birer birer toprağın altına gömdüler. Zamanında yüksek sesle çığırılan o kahramanlık türküleri, artık kısık ateşlerin başında fısıltıyla söylenmeye bile cesaret edilemeyen tabular halini aldı. Ama Güney unutmadı. Ve talihe bakın ki, bu toprakların şerefini savunmak yine hepinizin nefret ettiği ihtiyar Bray amcanıza düşüyor. Bu büyük bir ironi, değil mi çocuklarım? Ama kabul edelim, zamanlar değişiyor ve artık karşımıza dalkavuklardan beteri çıkamaz derken, "kırma"larla cebelleşmek zorunda kalıyoruz.

Bray Wyatt'ın "kırma" sözü büyük bir yuhalamaya sahne olurken, Okada posterlerine odaklanıyor kamera. Wyatt ise sırıtarak konuşmasına devam ediyor.

80gxu5z.png

Şimdi, kapımızı yine bir dışarlıklı çalıyor. Bu topraklarda yeşermemiş ama buradan kök vermek isteyen hastalıklı ve cüzzamlı bitkiler temiz bahçemizi talan etmeye çalışıyor. Kapıda bir düşman var adamım.. ama sizlere onun gerçek düşman olduğunu gösterebilmem için ateşi yakmama izin vermeniz gerekiyor. (Wyatt kemerini omzuna atıp ayağa kalkıyor) Geçen hafta, oğlum tarafından adaletli bir dövüşün sonunda mağlubiyeti iliklerine kadar hissetmiş bir sürüngen, toprağın altından başını uzattı ve Bray amcasının altınını koklamaya çalıştı. Ama o cesareti ona veren ben değilim, sizlersiniz. Zira sizler, geçmişte bayrağı yere düşürmüş olan dalkavukların devamından başka bir şey değilsiniz. Onu sevdiğinizi göstermek istiyorsunuz.. sadece o tuhaf topraklardan gelen, tuhaf görünüşlü bir adam olduğu için. O ucube dilinden seçmece sözcüklerle beraber bu topraklarda zafer öyküleri yazılabileceğini ispatlamak için bana meydan okuma cüreti gösteriyor.. Ama başarabileceğine de inanmıyor, zira Bray Wyatt'ın karşısına dikilme cesareti gösteren bütün adamlar birer domino taşı misali birer birer yeri boylamışken ve bir çoğunun hammaddesi küçük Japonun çimentosundan çok daha sağlamken bana saldırmasının sebebi "inanç" olamaz. Beni, sizlerle beraber alaşağı edebileceğine inanıyor.. Onun benzini, sizlersiniz. Ve ben, sizlerin bir anda irfan sahibi olup da doğru seçimi yapacağınıza dair en ufak bir ümit beslemiyorum. Bu bizim için restorandaki standart menü olacak: Wyatt Family, Dünya'ya karşı. Toshiba minik gösterisinin tadını çıkarırken başına nasıl bir bela aldığının farkında değil. Bu unvan dışarıdan güzel ve cezbedici görünebilir adamım, ama o benim belimdeyken almaya cesaret eden adam kemerin sivri dişleri olduğunu da unutmamalı. Bir kez daha benim karşımda kim varsa onun safında yer alacağınızı biliyorum madamlar ve mösyöler, artık sizlerden bir beklentim yok. Ancak genç Kazucikhi'nin gerçekleri görebilmesini isterdim, eğer gözleri gerçekleri görebilecek kadar açık olsa idi şayet..(Wyatt yine ağır bir şekilde yuhalanırken pis pis gülümsüyor) Money in the Bank'te origami kağıdınızı buruşturacağım. Ve devamında, oğlumun çantayı ele geçirmesiyle beraber PGW üzerindeki bu eziyet verici Wyatt Family üstünlüğü devam edecek. Takipte kalın evlatlarım, follow... the buzzards...

Wyatt kemerini arenaya gösterirken müthiş bir yuhalamayla kameralar kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi