RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟏

PGW: Son Eklenen Parta Git

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
ırkçı wyatt el kaşındırdı
o93j5nr.png

Tekrar başlıyoruz..

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
sonunu kaçırdık. geçen şovdan sonra okada fena comeback attı. ilk segmenti de inanılmaz bi maneviyat kattı adama yoksa efsane reigni bitirecek adam mı?????????????

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena
Uzun süre sonra ilk defa bu kadar uzun bir şov izledik, güzel ve keyifliydi. Elinize sağlık. Şovun tek falsosu bot karakter diye hitap ettiğimiz sahibi olmayan karakterlerin fazla süre alması bence. Karakter bazında değil ama toplamda biraz fazla yer alıyorlar gibi hissediyorum. Eleştiri noktası olarak bunu iletebilirim. Onlar yerine daha çok aktif güreşçi izleyebiliriz. Bu şovla beraber Gibki, Zayn ve Venis'in akıbetlerini merak ediyorum. Wyatt vs. Okada da keyifli bir seçim. Slammy şovunu iple çekiyoruz. 3.sezonun en hype dönemi olabilir belki de. Ana olayı kaybedeceğiz gibi görünüyor mantıken bakınca. Ama kağıt üstündeki gibi olmayabilir işler. Neler döneceğini merakla bekliyoruz. Hala Wyatt tarafına ani bir dönüş yapar mıyız diye düşünmüyor değilim ama çok zor. Slammy'i bekliyoruz artık.

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Ekibin eline sağlık. Keyifli şov oldu. Okadanın önce segmentinin verilmesi yerinde olmuş, me yi tahmin edemedik. Gibki gelir diye tahmin etmiştik. Onun dışında bizim feud da sürprize gebe. Ben purec alıp sami mitb olacak gibi bi hava var ama belli olmaz. Eksi olarak söyleyebileceğim şey kuzenin de söylediği gibi bot karakterlerin spot alması. Redmond ve saxton karakterlerinin görünmesi gerekli miydi bilmiyorum. Onun dışında daha squash tarzı maçlar gerekli bence. Botların çıktığı maçta. Ekip de kendini yormamış olur. Slammyi bekliyoruz dört gözle. Sanırım anket olmaksızın ekip senaryoyla bağlayacak ödülleri.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi