Yota Tsuji, Yokohama Belediye Başkanı'na Ziyarette Bulunmuş— Tokyo Dome'da Galibiyet Yemini Etmiş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
%E2%91%A0.jpg

5 Aralık (Pazartesi) günü Yota Tsuji, memleketi olan Kanagawa Eyaleti'ndeki Yokohama Belediye Binası'na bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Yota Tsuji, bu yılki G1 Climax Yokohama etkinliğindeki maçı öncesinde, "Kanseri Tanıyan, Kanserle Yüzleşen ve Kanseri Yenmeyi Hedefleyen Bir Kanagawa Yaratma" (Kanserle Mücadele Yardım Kuruluşu) yararına bir tokalaşma etkinliği düzenlemişti. Kanagawa'daki kanserle mücadele yardım faaliyetlerine aktif olarak katılan ve açılış töreninde toplanan bağışları teslim eden Yota Tsuji, yerel bir profesyonel güreşçi olarak Yokohama şehrinin tanıtımını yaptı.

İlk olarak, yardım kampanyasının Yokohama ayağının düzenlenmesinde emeği geçen Yokohama Belediye Meclis Üyesi Tetsuo Fujishiro ile bir araya geldi. Bir profesyonel güreş hayranı olduğu ortaya çıkan Meclis Üyesi Fujishiro ile güreş üzerine hararetli ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Ardından Belediye Başkanı Takeharu Yamanaka ile görüştü. İlk kez elinde tuttuğu şampiyonluk kemerinin ağırlığı karşısında şaşıran Başkan Yamanaka ile sohbet samimi bir havada ilerledi.

Ziyaretin sonunda Yota Tsuji, 4 Ocak'ta Tokyo Dome'daki Double Title Match için galibiyet sözü verdi.

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 5)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi