Yota Tsuji, Wrestle Kingdom'da Kazanması Hâlinde IWGP Heavyweight Championship'i Geri Getirmek İstiyormuş

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1

"Yota Tsuji, Wrestle Kingdom 20'de KONOSUKE TAKESHITA'yı yenerse IWGP Heavyweight Championship'i canlandırmak istemesi hakkında konuşuyor:

"Gerçekten bunun yeni bir dünya olduğunu düşünüyorum. Yeni bir New Japan. Bu yüzden tarihimizle yeniden bağ kurmanın da kritik olduğunu düşünüyorum. Bu, IWGP Heavyweight kemerini canlandırmak anlamına geliyor. NJPW için, IWGP nihai ikondur. Ama o ikon büyük ölçüde değişti. Eğer 4 Ocak'ta kazanırsam, World Heavyweight şeceresini Heavyweight ile birleştireceğim.

O zamanlar, sadece bir Young Lion'dım. Hüsrana uğramıştım ama sesimi çıkaramadım. Eğer bir şeyler söyleyecek konumda olsaydım, o zaman Heavyweight ve Intercontinental kemerlerinin birleştirilmesini durdurmaya çalışırdım. Bana göre, IWGP World Heavyweight kemeri bir lanet. Ne olursa olsun, IWGP kemerinin Main Event olması gerektiğini o kadar çok söyledim ki. Ama World Heavyweight kemeri ile, onu pek çok kez Semi-Main'de gördük. Burada da durumun böyle olma ihtimali yüksek. Eğer durum buysa, o zaman söylememe izin verin, işte bu IWGP World Heavyweight kemeridir."

(NJPW Global)"​

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi