Yeni Albümüm Yayında!

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster

Selamlar forum ahalisi, bilenler illa vardır çocuk yaşlardan beri Rap müzik yapmakla ilgilendiğimi. Bu yazın başında kendi stüdyo ekipmanlarımı aldım ve odamda amatör düzeyde üretimler gerçekleştiriyorum. İnternete de yaklaşık 3 ay önce parçalarımı yüklemeye başladım. 6 parçalık bir EP, üç tane teklinin ardından 11 parçalık bir mixtape hazırladım. İlgisini çeken dostların beğenisine sunuyorum.​

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,402
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Rapi kulak için dinlerim. Sözlerine bakmam. Amatör ruhla yapılan tekerlememsi bir şey bekledim ama yanılttın. Güzel iş bence. Beatler çok önemli bana kalırsa. Tekdüze olmayan beatlerde ara ara melodiye de eşlik edersen daha iyi olabilirsin. 👌😎 Aynı performansı RPG'de Max Caster'la bekliyoruz.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Rapi kulak için dinlerim. Sözlerine bakmam. Amatör ruhla yapılan tekerlememsi bir şey bekledim ama yanılttın. Güzel iş bence. Beatler çok önemli bana kalırsa. Tekdüze olmayan beatlerde ara ara melodiye de eşlik edersen daha iyi olabilirsin. 👌😎 Aynı performansı RPG'de Max Caster'la bekliyoruz.

Öncelikle teşekkür ederim dost. Melodik işleri ileride düşünüyorum ama onun için ciddi vakte ve teorik fikre ihtiyacım var, şimdilik biraz daha belirli bir sound çerçevesinde iş çıkarmaya çalışıyorum. RPG gönlümüzün bir köşesinde ama üniversitede son senem malum; ALES, YDS, KPSS ve diğer organizasyon işleri derken vaktim epey kısıtlı. O kısıtlılıkta da müzikle ilgileniyorum genelde. Bugün değilse de bir gün kesin diyelim, Leo Kruger'daki hayal kırıklığının telafisini yapmam gerekiyor bir noktada.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Usta ağzına koluna sağlık bayılarak dinledim valla, Özellikle Beatler falan ayağa kaldırıp hoplatıyor insanı resmen ya.

Sözler falan da çok iyi devamı gelir umarım ben beğendim baya.

Ben özellikle FL Studio'dan 2 şey öğrenip kendine 1-2 alet alıp "Ben rapçiyim moruk ya" diye gezinenlerden nefret eden biriyim böyle lavuklara da yer verilmemeli salak salak sözleri falan var.

Sen sollamışsın resmen, Ben de 3-4 senedir yazan biri olarak umarım bir gün kaydedebilirim başarılarının devamını dilerim.

@Money Makerz feat lazım acilinden.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Usta ağzına koluna sağlık bayılarak dinledim valla, Özellikle Beatler falan ayağa kaldırıp hoplatıyor insanı resmen ya.

Sözler falan da çok iyi devamı gelir umarım ben beğendim baya.

Ben özellikle FL Studio'dan 2 şey öğrenip kendine 1-2 alet alıp "Ben rapçiyim moruk ya" diye gezinenlerden nefret eden biriyim böyle lavuklara da yer verilmemeli salak salak sözleri falan var.

Sen sollamışsın resmen, Ben de 3-4 senedir yazan biri olarak umarım bir gün kaydedebilirim başarılarının devamını dilerim.

@Money Makerz feat lazım acilinden.

Teşekkür ederim hocam, aşırı FL tekniği bildiğimi düşünmemekle birlikte az bir şey pluginlerin mantığına hakimim. Belirli bir sound yakalamama olanak sağlıyor o, dinlenebilir bulmana sevindim o yüzden.

Anasayfa Üst Alt