RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟎

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
gyefj5y.png

PAYBACK #90
12 Aralık Cuma, 22:00 - C
Matthew Knight Arena

Eugene, Oregon

PAYBACK #90'I TAKİP ETMEK İÇİN 3 NEDEN!

1- "My choiceHowever I want, wherever I want, whoever I want!"

2- Bir daha kemerini savunmaya çalışacak- Jeff Hardy's PGW World Television Championship Open Challenge!

3- Ana Olay: World Heavyweight Championship
Dominik Mysterio (c) vs. Finn Bálor

2oz77zq.png

BİR HAYLİ UZUN SÜREN REKLAMLARIN SONRASINDA, BEKLENEN AN GELİYOR- PYROLAR HARİKA BİR GÖSTERİ EŞLİĞİNDE PATLAMAYA KOYULUYOR! PYROLAR, GÖZ KAMAŞTIRICI BİR SENKRONİZASYONLA ARENAYI PAYBACK MAVİSİNE BOYAYARAK PATLAMAYA BAŞLIYOR! IŞIKLARIN DANSI EŞLİĞİNDE, PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN EFSANELEŞEN PAYBACK SERİSİNİN 90. ŞOVU, SEYİRCİLERİN KULAKLARI SAĞIR EDEN TEZAHÜRATLARIYLA RESMEN BAŞLIYOR!

smackdown-jbl-michael-cole.jpg

Şovun başlamasının ardından kameralar ilk olarak yorumcuların masasına gidiyor. Yorumcularımız, şovu yorumluyorlar, şovda gerçekleşeceği duyurulanları değerlendiriyorlar. Ana olayda gerçekleşecek olan maçı etraflıca değerlendirmeyi ihmal etmiyorlar. Bunun takibinde, Stage tarafında bir şeylerin olduğunu görüyoruz. Arenanın bütün ışıkları kesiliyor, dev ekrana- Titantron'a ise bir görüntü giriyor. Ekranları başından takip eden milyonlar, tam ekran olarak buluyorlar bu görüntüleri karşılarında.

GÜNEY

[çürük ahşap çatırdaması, ayak sesleri]

pcyfh1f.jpg

Kameralar açıldığında, Bray'in ilerlediğini görüyoruz. Burası onun Güney'in ortasında konumlanmış olan evinden başka bir yer değil. Oda, yıllardır havalandırmamış gibi ağır bir kokuya sahip. Duvarlardaki kağıtlar, güneş yanığı deri gibi soyulmuş, altındaki gri sıvalar yer yer dökülmüş. Tavandan sarkan tek bir ampul patlak, aydınlatma kaynağı sadece masanın üzerindeki paslı gaz lambası. Lambanın isi camı karartmış, içerideki cılız alev, odadaki gölgelerin duvarda garip şekiller çizerek dans etmesine neden oluyor. Dışarıdan rüzgarın uğultusu ve evin çürük iskeletinin inlemeleri duyuluyor. Odanın ortasında, sanki bu evin bir parçasıymış gibi duran, verniği kalkmış, hantal, meşe ağacından eski bir sandalye var. John Cena, bu sandalyeye kalın kendir iplerle, bilekleri arkada kalacak şekilde sıkıca bağlanmış! John'ın alnından süzülen bir damla ter, burnunun ucundan yere düşüyor! Sessiz. Sadece gözleri hareket ediyor, odayı tarıyor. Bray, elindeki gaz lambasını yavaşça, ritmik bir hareketle önündeki tozlu çalışma masasına bırakıyor. Sonrasında John'a dönerek ona bir şeyler söylemeye-anlatmaya başlıyor.

7li8am7.jpg

Bray Wyatt: Huzur... Ciğerlerini yakan bu küf kokusu değil John, bu gerçeğin kokusu. Duyuyor musun, huh? O sahte tezahüratların gürültüsü yok burada. (Sesini incelterek konuşuyor) 'Let's go Cena' diye bağıran o beyinleri yıkanmış kalabalıklar, spot ışıkları, pazarlama departmanının sana ezberlettiği replikler... Hiçbiri bu kapıdan içeri giremez. Yönetim kurulu toplantıları bitti. Sadece... (Gözlerini açıyor, bakışları donuk ve sabit) Sadece çıplak (Vurguluyor) gerçekler var ve inan bana, gerçekler her zaman çirkindir.

Bray, John'ın etrafında yavaş, ritmik ve kendinden emin adımlarla dönmeye başlıyor. Her adımı bir ritüelin parçası gibi geliyor. Ağır deri botları zemine her bastığında, altındaki çürük zemin tahtaları acı bir gıcırtıyla inliyor; sanki evin kendisi de Bray'in sözlerini onaylıyormuş gibi! Bray'e bakıldığında o kadar rahattır ki, karşısında Prestige Grand Wrestling'in Prensi değil de, müzayededen satın aldığı kırık bir heykel varmış gibi davranıyor. John'ın arkasında duruyor şimdi, elini sandalyenin arkasına yaslıyor ama bunu yaparken John'a dokunmamaya özen gösteriyor. Sadece varlığını hissettiriyor ona. Bray şimdi kaldığı yerden devam ediyor.

5zaj8xa.jpg

Bray Wyatt: Buradaki her şeyin bir hikayesi var. Kırık bebekler, unutulmuş maskeler, kayıp ruhlar... (Raftan içinde formaldehit sıvısı ve tanımlanamayan organik bir parça olan kavanozu eline alıyor, ışığa tutuyor) Onlar da senin gibiydi. Özel olduklarını sanıyorlardı. Dünyanın onların etrafında döndüğünü düşünüyorlardı. Ama buraya geldiklerinde... (Kavanozu hafifçe sallıyor, içindeki sıvı bulanıyor) Sadece koleksiyonun bir parçası oldular. Tıpkı senin gibi. (Kavanozu gürültülü bir şekilde, neredeyse kıracakmış gibi sertçe rafa geri bırakıyor. Sesi odanın her köşesinden yankılanıyor) Dışarıdaki dünya seni bir kahraman sanıyor. Ama ben... Ben senin içindeki o küçük, korkmuş çocuğu görüyorum. Herkesi memnun etmeye çalışmaktan tükenmiş o çocuğu. Şimdi söyle bana John... (İroni yapıyor) Omuzlarında bir şirketin yükü, elinde o krallığın anahtarları... Prince of PGW sensin. Dominik'i mi seçeceksin? Ah, come on! O senin sikletin değil John, o sadece bir piyon. Kalemi eline alıp, hakkını bu savaşı kaldırabilecek, seni gerçekten zorlayabilecek tek adamdan... Benden yana kullan hakkını.

Bray, kendi sesinin büyüsüne kapılmış konuşurken John, Bray'in asla bakmadığı bir detayı fark ediyor. Oturduğu sandalyenin sağ kolçağının altındaki ahşap, rutubetten dolayı çürümüş vaziyette ve tam birleşim yerinden, yaklaşık üç santim uzunluğunda, ucu paslı ve kanca gibi kıvrılmış eski bir çivi dışarı fırlamış. Bray, John'ın tam arkasına geçmiş hâlde. Elleriyle John'ın omuzlarına bastırıyor, ağırlığını veriyor. Bunu yaparken John'ın kulağına doğru eğiliyor ve ona fısıldayarak konuşuyor.

b73kf04.jpeg

Bray Wyatt: Beni seçmelisin. Çünkü seni sadece ben anlıyorum. O kahraman maskesinin altındaki yorgunluğu, bitmişliği görüyorum. (Bray arkada durup monoloğuna devam ederken, John harekete geçiyor. Gözlerini kısıyor, acıyı yok sayıyor ve arkadan bağlanan bileklerindeki ipleri, o paslı çivinin ucuna takıyor) Bataklığa geldin man. Onları dinleme, buraya seni ruhlarım getirdi- kader bizi bir araya getirdi! (Öne doğru yürüyor, ellerini iki yana açarak tavana bakıyor) Bunun bir anlamı olmalı değil mi— bana evet de.

[sürtünme sesleri]

Bray konuşmaya o kadar dalmış bir hâlde ki bu sesi, rüzgarın evde çıkardığı gıcırtılardan biri sanıyor. John ritmik ve hızlı hareketlerle ipi çiviye sürtüyor. Kendir lifleri tek tek kopmaya başlıyor. Bileği çiviye değip kanasa da durmuyor, her şeye rağmen devam ediyor.

Bray Wyatt: Var mısın? (John'a geri dönüyor, John aniden duruyor. Bray, John'ın ağzını açtıktan sonra onun konuşmasına fırsat tanıyor. Geri çekilerek onu dinliyor) Söz sırası sende. Hiçbir baskı altında kalmadan (Kahkaha atıyor), kararını bana söyle.

İp aşırı incelmiş durumda, sadece tek bir lif kaldığından söz edebiliriz. John derin bir nefes alıyor, vücudundaki tüm kasları geriyor ve bu şekilde konuşmaya başlıyor.

iq5byhz.jpeg

"Prince of PGW" John Cena: Haklısın Bray. Bazen insan bir seçim yapmalı...

Bray Wyatt: (Zevkten dört köşe oluyor adeta, gözlerinin içi gülmeye başlıyor) Tell me Joooohn!

"Prince of PGW" John Cena: Kendimi.

e4o3je7.jpg

John tüm gücüyle kollarını ayırmaya çalışıyor ve bununla birlikte bir 'ÇAT' sesi ortamda oluşuyor! John'ın kollarını ayırdığını gören Bray şoke oluyor, yüzündeki gülümseme donakalıyor! John ayağa kalkıyor ve kendisine doğru koşmakta olan Bray'i karşılıyor direkt olarak. Bray, John'ın üzerine kontrolsüz bir şekilde koşmasının cezasını yaşıyor. Korkunç şiddetli bir Forearm Smash'le karşılaşıyor! Bray bu hamlenin sonrasında bir hayli geriye savruluyor ve sırtını raflara çarpıyor! Bütün kavanozlar yere düşüyorlar, kırılıyorlar ve etrafa saçılıyorlar. John biraz önce oturmakta olduğu sandalyeyi kapıyor ve onu Bray'e çarpıyor! Ahşap sandalye paramparça olurken, Bray acı içerisinde kendisini yere bırakıyor. John'ın işi onunla bitmedi— onun üzerine yerleşiyor ve yüzünü hedef alan yumruklar yerleştirmeye başlıyor! Bir taraftan da bir şeyler söylüyor ona.

"Prince of PGW" John Cena: Senin dünyan... Benim kurallarım, huh!

John, Bray'in iyice baygınlaştığını görüyor ve onun üzerinden kalkıyor. Sonrasında elleri titreye tireye onun saçını kavrıyor, saçından çekiştirerek ayaklandırıyor-kaldırıyor ve onu sırtına alıyor. Bunun sonrasında Fireman's Carry pozisyonuna aldığı Bray'i, masaya kadar taşıyor. Derin bir nefes verdikten sonra doğrudan hamlesini yapıyor— Bray'i masaya gömüyor! John'dan Attitude Adjustment geliyor ve masa kırılıyor! Bray'in yerde hareketsiz bir şekilde uzanmakta olduğunu görüyoruz. Masa ortadan ikiye ayrıldı, gaz lambası yere düşüp sönüyor, oda yarı karanlığa gömülüyor. Sadece dışarıdan vuran ışık kalıyor. Bray, enkazın içinde acıyla inlerken; John onun başında dikiliyor. Üstünü düzeltiyor, bileğindeki kan sızan kesiklere bakar, sonra tekrar Bray'e dönüyor. Onun yanı başında eğiliyor ve bir şeyler anlatmaya başlıyor.

6493nnq.jpg

"Prince of PGW" John Cena: Senin neyden korktuğunu bu gece çözdüm Bray. (İyice Bray'in yüzüne yaklaşarak devam ediyor) Karanlıktan ya da yalnızlıktan değil... Sen, ne yaparsan yap, asla The Guy olamamaktan korkuyorsun! Ana adam olamazsın— bu şirketin yüzü, o posterlerin en tepesindeki isim asla sen olmayacaksın. İşte seni içten içe yiyen korku bu! (Bray hırlayarak bir şeyler söylemeye çalışıyor ama sesi çıkmıyor) Bundan sonrası artık bende... (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) My choicehowever I want, wherever I want, whoever I want!

fpy2udn.jpg

John arkasını dönüyor. Bray'in inlemeleri ve yıkılmış evin gıcırtıları arasında, elini kolunu sallayarak kapıdan çıkıyor. Kamera, yerde acı içinde yatan Bray'im yüzüne zoom yapıyor. Gözlerinde öfke ve ilk defa, saf bir endişe var. Bu yaşananların sonrasında kameralar kapanıyor ve şovumuz hız kesmeden devam ediyor, başka bir yerden.

WHOEVER

4hioqql.gif

i3op8rh.png

kaçmak sadece kaçınılmaz olanı geciktirir... kaderin, benim avuçlarımın içinde kırılmak üzere yazıldı.

oyfd72d.jpeg

duyuyor musun? bu senin çığlığın değil... bu, kurban ettiğim kemiklerin bana itaat şarkısı.

4mgquck.jpeg

korku, sadece kaybedecek bir şeyi olanlar içindir. benim dünyamda tek bir kural var...

nb0n8gj.jpg

el cero miedo— PENTA!

4hioqql.gif

7a850003080071e37a60773901512b35d7f9dbbb_hq.gif

DERP!

hq720.jpg

Braun Strowman ve Erick Rowan girişte görünüyorlar! Seyirciler ikiliyi yuhalarken Strowman ve Rowan seyircilere karşı kayıtsız ve öfkeli ifadelerle ringe doğru ilerliyorlar. Strowman ve Rowan tokalaştıktan sonra, Strowman ringe giriyor ve paralel iplerden geçip Taunt atıyor. Sonrasında rakibini beklemeye başlıyor.

[bozuk para sesleri]

Kazuchika-Okada-getty-1.jpg

Havadan banknotlar yağarken Kazuchika Okada yavaşça Stage'de beliriyor! Rainmaker is here! Hızlı adımlarla ringe doğru yürüyor. Ringe girmeden önce emin bakışlarla Strowman'i süzüyor ve çelik merdivenden çıkarak paralel iplerden geçip ringe giriyor. Ardından Top Rope'a çıkıyor ve Taunt'unu atıyor. Bir süre sonra köşeden iniyor. İkili bir süre birbirlerini süzdükten sonra hakem işareti veriyor.

Money in the Bank Qualifying Match
Braun Strowman vs. Kazuchika Okada

crs_374340_1.jpg

Zil çaldı maç başladı! Braun bodoslama bir şekilde Okada'ya koşuyor. Fakat Okada bir anda kaçıyor Braun omzunu köşeye çarpıyor! Okada'dan seri bir Dropkick geliyor! Braun omzunu tutarak geri geri çekiliyor. Okada hızla koşarak bir Dropkick daha atıyor! Braun geri geri çekilerek ringden düşüyor! Omzunu tutarak kalkıyor. Okada hızla Apron'a geçiyor. Okada, Braun'un üstüne koşuyor ve Double Axe Handle ile Braun'un omzuna atlıyor! Braun omzunu tutarak acıyla kıvranıyor. Okada hızla Braun'un üstüne koşuyor. Braun hızla Powerslam'e alıyor! Fakat Okada bunu Tilt-A-Whirl DDT'ye çeviriyor! Hayır! Braun kaldırıyor ve yüzüstü Okada'yı seyircilerin arasına fırlatıyor! Braun, Okada'ya doğru koşuyor. Okada bariyerin oradan omzuna Big Boot atıyor! Braun acıyla omzunu tutuyor! Okada geri geri çekiliyor ve hızla Crossbody'le Braun'un üstüne uçuyor!

Braun-Strowman-Chokeslam-Cropped.jpg

Ardından Braun'u ringe sokuyor. Peşine kendisi de giriyor. Braun kalkmaya çalışırken dizinin üstündeyken Big Boot vuruyor. Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor. Front Dropkick'le Braun'un üstüne uçuyor! Braun omzunu tutarak kalkmaya çalışıyor. Ardından hızla Rainmaker için arkadan kavrayarak alıyor. Braun zar zor kalkıyor. Okada hızla RAINMAKERRR!
Fakat hayır! Braun hızla Okada'yı boğazlıyor ve Chokeslam!

okada-v-omega-wk11-rainmaker-640x370-1.jpg

Hayır! Okada seri yumruklar vuruyor. Ardından Braun'un omzuna omzuna Big Bootlar! Braun acıyla omzunu tutuyor. Okada hızla Braun'un kolundan tutuyor ve Rainmaker! Hayır! Braun bundan kurtuluyor! Powerslam'e alıyor! Okada ise bundan kurtuluyor ve Tilt-A-Whirl DDT ile Braun'un kafasını yere çakıyor! Ardından üst üste Stomplar'la Braun'un omzuna omzuna vuruyor! Braun omzunu tutarak acıyla kalkıyor! Okada hızla Braun'u tutuyor ve RAINMAKERRR! TUŞ 1... 2...

Kazuchika%20Okada%20Bryan%20Danielson%20Wrestle%20Kingdom%2018.jpg

Rowan, Braun'un ayağını ipe koyuyor! Hakem Rowan'ı fark ediyor. Ve diskalifiye ediyor! Rowan öfkeli! Öfkeyle arka alanin yolunu tutuyor. Okada bir süre Rowan'a bakıyor! Ardından hızla Top Rope'a çıkıyor ve Diving Elbow Drop! Ardından öfkeyle Braun'un omzuna Stomplar savuruyor ve sonrasında tutuyor ve kaldırıp RAINMAKERRRR! RAINMAAKEEER! HIZLA TUŞA GİDİ—

maxresdefault.jpg

OMG! ROWAN HIZLA RİNGE DALIYOR VE TUŞA GİDEMEDEN BRAUN'A SALDIRIYOR!

Kazanan: Braun Strowman (DQ)

dbe642e336232a91-1200x675.jpg

BRAUN STROWMAN MONEY IN THE BANK 2025'TEKİ LADDER MATCH'E ATIYOR KENDİSİNİ! İNANILMAZ BİR STRATEJİ! SEYİRCİLER BUNDAN NEFRET EDİYORLAR! Kazuchika Okada şaşkınca çevresine bakınırken Rowan'dan bir anda Okada'ya Big Boot! Hızla Braun Strowman'ı kaldırıyor. Ardından ikisi birden Okada'yı yerde kıstırıp hızla Stompluyorlar! Bir süre Stompladıktan sonra Braun, Okada'yı boğazından tutuyor ve Erick Rowan'a itiyor. Rowan hızla Okada'yı kavrıyor ve IRON CLAW CHOKESLAM!!

braun-strowman-759.jpg

Kazuchika Okada yerde acıyla kıvranırken Erick Rowan, Braun Strowman'ın elini kaldırıyor. Kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

X: Hadi hadi, bir daha!

Y: AAAAAAAAAAĞH!

X. Harikasın!

m7f4mqa.jpg

Ortama göz atılacak olduğunda, buranın bir spor salonu olduğundan bahsedebiliyoruz. Salonun içerisindeki insanlar, sporlarını yapıyorlar. Çoğunluğa bakıldığında chill olduklarını, kendi hâllerinde olan insanlar olduklarını fark ediyoruz. Onlar hariç—

og8w0lz.png

Steve Gibki ve onun Gym Buddy'si! Onların diğer insanlara kıyasla daha gürültülü, daha sert olduklarını rahatlıkla seçebiliyoruz. Biraz önce gelen bağrışma-çağrışma sesleri de onlara aitti. Steve, ağırlık sehpası üzerinde uzanmaktaydı ve Gym Buddy'sinin spotu eşliğinde ağırlık kaldırıyordu. Steve tüm gücünü veriyordu ve sonuna gelmek üzereydi, arkadaşı ise onun son bir tane daha yaparak seti tamamlamasını istemişti. Bir süre spor salonundan farklı kareleri gördükten sonra, kamera ikiliye yakın bir noktaya geliyor. Aralarında bir konuşmanın gerçekleştiğini görüyoruz. Steve, ona kardiyo ile kapanışı yapacaklarını ve koşu bantlarının olduğu noktaya gitmesini; kendisinin de birazdan geleceğini söylüyor. Gym Buddy'si oradan uzaklaşırken, Steve'in suratı düşüyor çünkü yakalandı- Prestige Grand Wrestling muhabirlerinden Jackie Redmond da alanda! Bu ayrıca onun ekranlarımızdaki ilk görünümü! Jackie, direkt olarak Steve'e doğru ilerliyor. Tam karşısında konumlanmasının sonrasında, konuşmaya başlıyor.

Jackie Redmond: Hey Steve, (Steve'in suratını fark ediyor) lütfen bu şekilde bir tutum takınma.

Steve Gibki: Her yerdesiniz. Zaten yeterince yoğun bir medya programımız varken, üstüne medya ekibinin genişlemesi de oldukça şaşırtıcı.

pnwoiz3.png

Jackie Redmond: Evet; her yerdeyiz— bu doğru... İşimizi yapıyoruz Steve, bunu anlayacağını ve yardımcı olacağını düşünüyorum. Dürüst olmak gerekirse, seni burada elimin içerisindeymişsin gibi bulmak benim için bir muhabirlik başarısı olarak sayılmaz. Sektördeki herkesin ve hatta Prestige Grand Wrestling'i takip eden en sıradan izleyicinin bile bildiği değişmez bir gerçek var- eğer Steve Gibki'ye ulaşmak istiyorsanız, şovun gerçekleştirildiği arenaya en yakın spor salonuna bakmanız yeterlidir. Gününün büyük bir kısmını bu dört duvar arasında geçirdiğin, artık bir sır olmaktan çoktan çıktı. (Steve gülümsüyor) Ayrıca, antrenman partnerini az önce kardiyo bölümüne yönlendirdiğine de şahit oldum. Bu da şu an için 'ağır bir setin ortasındayım' veya 'konsantrasyonum bölünüyor' gibi mazeretlerin arkasına sığınamayacağın anlamına geliyor. Müsait olduğun açık. Road to Money in the Bank 2026'dayken, Presitge Grand Wrestling hayranları sadece fiziksel formunu değil, düşüncelerini de merak ediyor. Sanırım kameralarımıza ayıracak ve bizlere de bir şeyler söyleyebileceğin birkaç dakikan vardır, değil mi?

bhb10po.jpg

Steve Gibki: Pekala, en azından bunu yürüyerek yapalım— sizler de benim burada neler yaptığımı görün.

Jackie bunu kafasını sallayarak onaylıyor. Sonrasında Steve'e bir yaka mikrofonu takılıyor. Bu sürecin sona ermesinin akabinde, yan yana bir şekilde, kamerayı karşılarına alarak spor salonu içerisinde ilerlemeye başlıyorlar. İlerledikleri sırada, spor salonunun içerisindeki farklı manzaralar da gözler önüne geliyor elbette. Onlar spor salonu içerisinde turlar atarken, Jackie'nin bir soru yönelttiğini görüyoruz.

Jackie Redmond: Steve, bildiğin gibi şu anda Money in the Bank'e adım adım yaklaşıyoruz ve yaklaşık bir ay kaldı- hâliyle bu, her yerde bir gündem başlığı durumunda. Özellikle Dominik Mysterio'nun o çantayı kullanma şekli ve bunu yaparken Jack Perry'e yaptıkları sansasyonel oldu. Karşımızda iki örnek var, Wes Lee ve Dominik Mysterio— çıktıkları yer ise aynı: Ana kemer galibiyeti. Bu da arka alandaki faal olan bütün profesyonellerimizin iştahını kabartır nitelikte. Herkesin gözü o çantadayken ve "Fırsatlar Diyarı"na giden yol bu kadar kayganlaşmışken, senin vizyonun ne? Bu yarışta kendini nerede konumlandırıyorsun?

Steve kafasını salladıktan sonra yanıt vermeye başlıyor.

bhm4h0g.png

Steve Gibki: Güldürme beni Jackie. Olan biten her şeyi tek bir kelimeyle özetleyebilirim: Skandal. Tam bir rezalet. Dominik'e gerçek bir 'ana kemer galibi' demek, bu spor salonundaki herkese hakaret etmektir. (İşaret parmağını sallayarak konuşuyor) Listen, gerçekleri konuşalım. Dominik, o çantayı elinde tuttuğu aylar boyunca ne yaptı biliyor musun? Korkudan titredi. O çantayı bir fırsat olarak değil, bir cankurtaran simidi olarak taşıdı. Son saniyeye kadar, artık kaçacak deliği kalmayana kadar cash-in yapamayan bir zavallıydı. Neden? Çünkü o, Jack'in desteği olmadan, arkasında bir ordu olmadan tek başına ayakta duramayacağını biliyordu. Çantayı ancak, ne olursa olsun arkasından desteğini çekmeyen adamın kafasına vurabilirdi- ve bunu da yaptı. Eğer o çanta Steve Gibki'nin elinde olsaydı... Saklanmazdım Jackie. Gölgelerde beklemezdim. Bunu yapmak için yanımdaki insanları farklı yerlere sürüklemezdim. Rakibim korkunç bir hâldeyken ringe dalmazdım. Ben ön kapıdan girerdim. Tarihi ve saati verirdim, biletleri sattırırdım ve herkesin gözü önünde, spot ışıklarının altında o kemeri alırdım. Çünkü Jersey'de biz arkadan bıçaklamayız, yüz yüze tokatlarız. İşte bu yüzden, Money in the Bank 2026 Briefcase'i için o merdivene tırmanmak istiyorum. O çantaya hak ettiği saygınlığı geri vermek için.

Yürümeye devam ediyorlar. Jackie farklı bir soru ile devam ediyor.

Jackie Redmond: Peki bunun için herhangi bir talebin, başvurun oldu mu- ya da sana bu eleme aşamasında katılmanı işaret eden bir bildiri?

Steve Gibki: The Rock'la yeni sözleşme imzalamak adına ofisine gittiğim sırada, böyle bir görüşme gerçekleşti. Dominik'e sağlanan tavizlerden bahsettim, The Fam' tarafından mağdur edilenlerin karnının tek tek doyurulduğunu; benim ise bu sürecin dışarısında tutulduğumdan bahsettim. Ben onların düzenine tepki olarak Prestige Grand Wrestling'den uzaklaştım Jackie, hafızaları tazelemekte fayda vardı. Rock ise bunu dinledi ve hak verdi.

2eib7iz.jpg

Jackie Redmond: (Heyecanlanıyor) O zaman Money in the Bank Ladder Match'te olduğunu söyleyebilir miyiz?

Steve bu soru üzerine gülüyor, gülümser bir ifade ile yanıt veriyor.

nuxq7l4.jpg

Steve Gibki: Henüz değil Jackie, henüz değil. Rock'tan bahsediyoruz- The Final Boss'tan. O adamın hem Hollywood'u hem de bu endüstriyi parmağında oynatmasının bir sebebi var... O, bugüne kadar gördüğüm en sıkı pazarlıkçı. O ofise girip sadece 'Dominik haksız bir şekilde yol kat etti' lafını sarf ettiğim için diye bana Money in the Bank kontratını gümüş tepside sunacak hali yoktu. Bana hak verdi ama bir şeyi de hatırlattı— bu şirkette zirveye giden asansör bozuktur Jackie, her zaman merdivenleri kullanmak zorundasın. Beni direkt maça sokmadı çünkü böyle prestijli bir savaşın davetiyesi hediye edilmez, sökülüp alınır. O, benim o çantayı taşıyabilecek 'omuz genişliğine' sahip olup olmadığımı test etmek istiyor. Bana bir fırsat verdi ama bileti kesmedi. "Git ve al." dedi. Bu eleme aşamasının bir parçasıyım ve şu anda ne zaman maça çıkacağım ve rakibimin kim olacağı konusunda bir bilgilendirme bekleme halindeyim.

Jackie yeni bir soru ile devam ediyor.

c60fo2y.png

Jackie Redmond: Rakibinin kim olacağını düşü—

Bu sözler yarıda kalıyor çünkü Steve'e baktığımızda, spor salonundaki Chest Press makinelerinden bir tanesini kullanmakta olan bir üniversite gencinin yanına gittiğini ve ona bir şeyler anlatmaya başlamasını seyrediyoruz. Jackie'nin suratı asılıyor ve doğrudan Steve'in yanına gidiyor.

Steve Gibki: (Kendinden emin bir tavırla konuşuyor) O hareketi yanlış yapıyorsun kardeşim. (Aletin içerisindeki genç, duruyor) İmdat frenine basmak, senin için en doğrusu olacaktır. O dirsekler de ne öyle? Her itişte 'tak' diye kilitliyorsun. Eklemlerinden nefret mi ediyorsun evlat? Yoksa onlardan kurtulup yerine titanyum protez mi taktırmayı planlıyorsun, huh? Biraz dikkatli olsana.

r05c70g.png

Jackie Redmond: Steve, Steve... Lütfen odaklanabilir miyiz? Röportajı bitirelim, rakibin kim olabilir diyordum...

Steve elini havaya kaldırıyor ve bu şekilde Jackie'ye beklemesini bildiriyor. Jackie'nin sabrı iyice daralırken, Steve'in pek oralı olmadığını anlıyoruz. Bakışlarını Chest Press'teki çocuktan kaydırmadan, ona bir şeyler söyleme hâlini sürdürüyor.

afrvtas.jpg

Steve Gibki: Bana bak üniversiteli. Omuzlar geride, göğüs dışarıda. Jersey'de biz ağırlığı kemiklerimizle taşımayız, kaslarımızla taşırız. İterken vizelerini ya da o sıkıcı dersleri düşünme. Bir sanat eseri yarattığını düşün.

Jackie Redmond: Ah, hadi ama, cidden mi?

Steve bir an bile olsun Jackie'yle ilgilenmiyor— üniversiteli gençle ilgilenmeye devam ediyor.

og99uiw.jpg

Steve Gibki: Şimdi tekrar dene ve sakın kilitleme. Tansiyonu kasında tut ve şu suratını da düzelt, ağırlık kaldırıyorsun diye bu kadar da çirkinleşmek zorunda değilsin man. Gülümse biraz, belki biri izliyordur- sevdiğin kız falan.

Jackie, Steve'in ilgisizliğinden ve röportajın bir antrenman dersine dönüşmesinden bıkmış bir halde, fiziksel olarak araya giriyor. Onun dibine giriyor ve sert bir ifade ile gözlerine bakıyor. Steve'in durduğunu-duraksadığını ve karşısındaki çocukla ilgilenmeyi kestiğini görüyoruz. Burnundan soluyan Jackie, bir şeyler söylüyor.

Jackie Redmond: Rakibinin kim olduğunu bile bilmiyorsun... Karşısına çıktığında ne yapacaksın? Sadece bu "spor salonu mentoru" kimliğinle mi güreşeceksin, yoksa o ringe adım attığında gerçekten bir stratejin, bir B planın var mı?

ehr6rfs.png

Steve Gibki: Strateji mi? Jackie, sen hala anlamadın değil mi? Benim varlığım zaten bir strateji. Şu an o çocuğun formunu nasıl düzelttiysem, ringdeki o isimsiz rakibimin de kariyerini öyle düzelteceğim. Kim olduğu fark etmez. Bir canavar, bir uçan adam ya da Dominik'in kapı komşusu... Hepsi aynı yere çıkıyor. (Steve kameraya doğru eğiliyor, gözlerini lense dikiyor. Ses tonu artık daha kararlı ve tehditkar) O ringe çıktığımda, karşımdaki kişi sadece bir güreşçiyle karşılaşmayacak; genetik bir mucizeyle, demirden yontulmuş bir sanat eseriyle karşılaşacak! Money in the Bank çantası sadece bir sözleşme değil, bir aksesuar Jackie. Bu şirkette o aksesuarı benim kadar iyi taşıyabilecek, o çantanın omuzlarına benim kadar yakışacağı başka bir adam yok! Ben sadece bir maç kazanmaya, ardından bir kontrat almaya gitmiyorum; ben Prestige Grand Wrestling'in estetik standartlarını yükseltmeye gidiyorum! Cevabını aldın Jackie... Şimdi müsaadenle, gidip biraz daha mükemmel olmam lazım. Jersey Muscle Jock out!

Jackie ağzını açıp bir şey söyleyecek gibi olurken, Steve'in koşmaya başladığını ve dakikalar önce kardiyo alanına gönderdiği arkadaşının yanına gittiğini görüyoruz. Jackie, Steve'i daha fazla toparlamaya çalışmıyor-onun peşinden gitmiyor. Jackie garipser bir ifade ile onun gidişini izlerken, Steve saniyeler içerisinde gözler önünden kayboluyor ve Gym Buddy'sinin yanında oluyor. Bu yaşananların sonrasında kameralar kapanıyor ve şov kaldığı yerden devam ediyor.

4hioqql.gif

6691e4e5b5deeb78-600x338.jpg
Broken-Matt-Hardy.jpeg

Jeff Hardy, elinde PGW World Television Championship kemeriyle birlikte girişte görünüyor! Yanında da kardeşi, ağabeyi "Broken" Matt Hardy var! Kemerini savunmak için bir meydan okuma gerçekleştirmek üzere seyircilerin karışık tepkileri eşliğinde ringe doğru ilerliyor. "Broken" Matt ile Jeff birlikte ringe giriyor ve "Broken" Matt görevliden bir mikrofon istiyor. "Broken" Matt mikrofonu görevliden teslim alırken Jeff ise bunu sadece gözleriyle takip ediyor-izliyor. "Broken" Matt elindeki mikrofonu sıkı bir şekilde tuttuktan sonra konuşmak yerine direkt Jeff'e uzatıyor. Jeff, dışavurum gerçekleştirmese de buna şaşırıyor çünkü böyle bir hareketi o da beklemiyordu. "Broken" Matt sadece başıyla 'konuş' dercesine bir işaret yapıyor. Jeff, derin bir nefes alıp mikrofonu kavrıyor.

10348614.jpg

Jeff Hardy: Gökyüzüne dokunmak... Eskiden tek istediğim buydu. O en tepeye tırmanmak, rüzgarı hissetmek ve aşağıya, o boşluğa bırakmak kendini... Swanton Bomb... İnsanlar buna cesaret derdi. Ben ise buna kaçış derdim. Ama yere her çarptığımda, bedenimden bir parça daha koptu. Ruhumdan bir parça daha eksildi. Şimdi aynaya baktığımda Charismatic Enigma'yı görmüyorum. Sadece hatalarından, pişmanlıklarından ve kırık kemiklerinden inşa edilmiş bir heykel görüyorum. Bu PGW World Television Kemeri... Parlak, değil mi? Sizin için bir başarı sembolü. Benim içinse... Beni bu gerçekliğe bağlayan bir pranga. Bu kemer benim lanetim. Çünkü bunu tuttuğum sürece, savaşmak zorundayım ve ben savaştıkça, içimdeki o karanlık sesler daha da yükseliyor. Ama acı... Acı, hâlâ hayatta olduğumu hissettiren tek şey. Uyuşukluğumu bozan tek ilaç. Bu yüzden, bu gece huzur istemiyorum. Kaos istiyorum. Arka alandaki herkese sesleniyorum. Kim olduğun, neye inandığın ya da ne kadar güçlü olduğun umurumda değil. Bir kahraman olabilirsin, bir canavar olabilirsin ya da benim gibi kayıp bir ruh olabilirsin... Bu bir Open Challenge. PGW World Television Championship ortada. Come here.

Jeff mikrofonu yere atıyor ve köşesine geçerek rakibini beklemeye başlıyor.

BU—

a14ea-17649291542533-1920.jpg

Jey Uso'nun müziği duyulur duyulmaz seyircilerden inanılmaz bir yuhalama geliyor! Jey Uso ise seyircilerin arasında beliriyor! Jey Uso seyircilerin tepkilerini umursamadan merdivenlerden aşağıya inerken kendisine inanılmaz bir tepki var. Jey merdivenlerden aşağıya inip bariyerlerden aşağıya atladıktan sonra yavaşça ringin etrafında dolanıyor. Ringe girdikten sonra Jeff Hardy ile yüz yüze geliyor. Hakem ikiliyi ayırdıktan sonra kemeri havaya kaldırıyor ve sonrasında görevliye teslim edip maçın başlaması için işareti veriyor.

Open Challenge
PGW World Television Championship Match
Jeff Hardy (c) vs. Jey Uso

23305665ad789004-600x338.jpg

Zil çalıyor ve şampiyonluk mücadelesi başlıyor. Jey Uso, Jeff Hardy karşısında PGW World Television kemerini korumak için şans arıyor. İki isim dikkatli bir şekilde birbirini süzüyor. Birbirlerine ağır adımlarla yaklaşıyorlar ve sonrasında hızlı bir Collar-and-Elbow Tie-up ile birbirlerini kilitliyorlar. Jeff bir Headlock bağlıyor. Ardından Jey onu iplere atıyor. Jeff iplerden sekiyor ve bir Clothesline sallıyor fakat ıska geçiyor. Jey bir yumruk sallıyor ve isabet alıyor. Ardından diz çöküp bir Uppercut deniyor fakat Jeff karşı bir yumruk atıp Jey'i durduruyor. Jeff yumruklarını ilerletiyor ve Jey'i köşeye doğru itekliyor. Jey karşı bir yumruk ile direnmeye çalışıyor. Jeff, Jey'i köşeye yapıştırıyor ve bir tekme atıyor karnına doğru. Ardından onu köşede yumruklamaya devam ediyor. Jey bir süre sonra kendisini ittiriyor. Jeff köşeye doğru koşuyor. Jey sıyrılıp ringin ortasına çekiliyor. Jeff köşeye çıkıyor ve Whisper In The Wind için atlayışını gerçekleştiriyor fakat Jey son anda çekiliyor ve Jeff ıskalıyor. Jeff son anda ayaklarını yere kondurmayı başarıyor ve zararsız bir iniş sergiliyor. İki isim birbirine doğru koşuyor ve Jeff, Jey'i yakalayıp bir Sleeperslam vuruyor!

Usos-featured.jpg

Başarılı! Jeff hızlıca ayağa kalkarken Jey de kafasını tutarak ayağa kalkıyor. "Broken" Matt Hardy dışarıdan dikkatli bir şekilde maçı takip ediyor. Jey ayağa kalktıktan sonra Jeff'e yöneliyor fakat Jeff onun karnına bir tekme atıyor. Twist of Fate için bir hamle yapıyor fakat Jey ani bir Backslide ile önce Roll-Up'a alıyor fakat tuşa gitmek yerine Jeff'i önüne katıp hızlıca ayağa kalkıyor. Jeff de ayaklanıyor. Jey'den sert bir yumruk geliyor. Ardından bir yumruk daha atıyor. Sonrasında bir yumruk daha attıktan sonra seyircilere dönerek YEET hareketini yapıyor ve seyirciler var gücüyle yuhalıyor Jey'i ve Jey'den bir YEET Punch geliyor. Ardından iplerden sekip Jeff'in önünde diz çöküp bir de Uppercut geçirip Jeff'i yere düşürüyor. Jeff köşeye doğru düşüyor. Jey ayağa kalkıp köşeye doğru koşmaya başlıyor ve Running Hip Attack! Ardından Jeff'in ayağa kalkmasını bekliyor. Jeff ayağa kalkar kalkmaz Jey'in karnına bir tekme sallıyor fakat Jey, Jeff'in tekmesini yakalayıp onu çeviriyor ve bir SUPERKICK!

deb69365b86c9870-600x338.jpg

BAŞARILI! Jeff tekmenin etkisiyle köşeye doğru geri geri gidip yere düşüyor. Jey ayağa kalkıp tekrardan Running Hip Attack için koşmaya başlıyor fakat Jeff son anda çekiliyor ve Jey son hızla köşeye çakılıyor. Belini tutarak ringin ortasına yuvarlanıyor. Jeff kendisini ringin dışına yuvarlıyor ve aprona yaslanarak dinlenmeye çalışıyor. Jey ise doğrulurken zorlanmıyor. Jey, Jeff'i ringin dışına görünce koşmaya başlıyor ve Suicide Dive için hamle yapıyor fakat Jeff son anda aprona atlayıp bir yumruk sallıyor ve Jey'i ringin ortasına düşürüyor. Ardından köşeye çıkıyor. Fakat Swanton Bomb için atlayamadan Jey köşeye çıkıp Super Arm Drag ile Jeff'i ringin ortasına seriyor. İki isim de ringin ortasında ayaklanmaya çalışıyor. Jey ayağa kalkıp Jeff'e yöneliyor ve onu ayağa kaldırıyor ve bu esnada Jeff, Jey'in karnına bir tekme atıyor. Ardından Powerbomb pozisyonunda Jey'i kaldırıp köşeye doğru kafasını vuruyor. İki isim de bu esnada ringin köşesinde yerde. Jeff iplere tutunarak ayağa kalkıyor.

l-intro-1736221572.jpg

Jeff ayağa kalktıktan sonra Jey'e yönelip onu ringin ortasına doğru çekiştiriyor. Bu esnada Jey bir tekme sallıyor ve Jeff'e isabet ettirmeyi başarıyor fakat Jeff iplerden sekip Standing Swanton Bomb ile Jey'i yerde tutuyor. Sonrasında bacaklarını tutarak karnına doğru Double Leg Drop vuruyor. Ardından oturur pozisyona gelen Jey'in kafasına doğru iplerden sekip bir Dropkick vuruyor. Sonrasında Jey'i ayağa kaldırıyor ve Atomic Drop! Ardından tekrardan Jey'i yere düşürmek için hamle yapıyor fakat Jey bu kez onu ayaklarından tutup yere düşürüyor ve hızlı bir Splash ile üzerine atlıyor. Ardından Jeff'i yerde yumruklamaya başlıyor. Jeff ilk başta karşılık veremese de sonrasında yuvarlanarak Jey'den sıyrılmayı başarıyor. Ardından iplere tutunarak ayağa kalkmaya çalışıyor .Jey hızlı davranıp Jeff'i yakalıyor ve bir Suplex vuruyor. Jeff sırtını tutarak ayağa kalkıyor ve bir yumruk sallıyor ama ıska geçiyor. Jey, Jeff'i yakalıyor ve Back Suplex Neckbreaker vuruyor! Ardından köşeye geçiyor ve Jeff'in ayağa kalkmasını bekliyor. Jeff ayaklanınca Jey koşmaya başlıyor ama önce Jeff'in yanından geçip iplerden sekiyor ve SPEAR! BAŞARILI! JEY KEMERİ KAZANMAK İÇİN TUŞA GİDİYOR! 1-2-

gn80ekz.jpg

KICKOUT! Jeff son anda tuşu atıyor! Kamera doğrudan Jey'in yüzünü çekiyor ve hayal kırıklığını net bir şekilde görebiliyoruz. Seyirciler kickout'tan sonra ayağa kalkıyorlar. Jey ayağa kalkıp hakeme bir şeyler anlatıyor fakat hızlıca yoluna bakıyor. Jeff'in ayağa kaldıracakmış gibi yapsa da sonrasında bırakıyor ve köşeye çıkıyor. Seyirciler var gücüyle yuhalıyor kendisini. Jey, Uso Splash için atlayacağı sırada Jeff ayaklanıyor ve kendisine doğru gelince Jey ringin ortasına doğru atlıyor ve yuvarlanarak ayağa kalkıyor. Jey köşeye geçen Jeff'e doğru koşuyor fakat Jeff son anda sıyrılıyor. Jey köşedeyken Jeff kendisine doğru koşuyor ve bu kez de Jey sıyrılıyor fakat Jeff'in istediği de buydu! Jeff köşeye zıplıyor ve Whisper In The Wind! Başarılı! Jeff iplere tutunarak ayağa kalkıyor. Jey'i ayağa kaldırmaya çalışıyor fakat Jey'den sert bir yumruk geliyor. Jeff iplerden sekerken Jey ayağa kalkıyor ve bir Superkick sallıyor fakat Jeff son anda ayağını yakalıyor ve sonrasında Jey'i kendi ekseninde döndürüp karnına bir tekme atıyor ve TWIST OF FURY!

Usos-Splash-Cropped.jpg

BAŞARILI! Jey iplere doğru gerilirken Jeff ayağa kalkıyor ve Jey'i yakalayıp karnına bir tekme daha atıyor. Jeff, Twist of Fate için hamle yapıyor fakat Jey son anda Jeff'i havaya kaldırıyor ve Flapjack! Jeff yüzünü tutarak ayağa kalkarken Jey'den bir YEET Punch geliyor. Jeff iplerden sekiyor ve Jey'den bu kez SUPERKICK! Jeff bir kez daha iplerden sekiyor ve Jey onu yakalayıp bir Samoan Drop patlatıyor! Jey bağırarak ayağa kalkarken seyirciler Jey'i yuhalamaya devam ediyor. Jey, Jeff'i ayağa kaldırıyor ve bir tane de Back Suplex Neckbreaker vuruyor! Ardından ağır adımlarla köşeye doğru ilerliyor. Yavaş ve sakince köşeye çıktıktan sonra seyircilere dönüp YEET yapıyor ve seyircilerin tepkisi artıyor. Ardından Jey atlıyor ve USO SPLASH!

2zah5mc.jpg

BAŞARISIZ! JEFF SON ANDA DİZLERİNİ KARNINA DOĞRU ÇEKREK USO SPLASH'İN HASARINI ABSORBE EDİP JEY'İN KARNINA İADE EDİYOR! JEY KARNINI TUTARAK AYAĞA KALKIYOR VE JEFF BU ESNADA HIZLICA AYAĞA KALKIP JEY'İ YAKALIYOR VE TWIST OF FATE! BAŞARILI! JEFF YETİNMİYOR VE HIZLI AMA EMİN ADIMLARLA KÖŞEYE ÇIKIYOR! SEYİRCİLER İNANILMAZ DESTEK VERİYORLAR! JEFF, JEY'E SON KEZ BAKTIKTAN SONRA ATLIYOR VE SWANTON BOMB! JEFF KEMERİNİ KORUMAK ÜZERE TUŞA GİDİYOR! 1-2—

3!

Kazanan ve Hâlâ PGW World Television Şampiyonu: Jeff Hardy

6vsaq7u.jpg
broken-matt-hardy-shocks-fans-with-epic-return-at-tna-rebellion-07.jpg

Jeff Hardy kemerini korumayı başarıyor. Hakem kemeri teslim alıp Jeff Hardy'e iade ediyor. Jeff olduğu yerde kemeri almadan bekliyor fakat bu sırada "Broken" Matt Hardy ringe giriyor ve kemeri alıp Jeff'in göğsüne koyuyor. Onu motive etmeye çalışıyor. Sırtına vuruyor. Sonrasında da köşeyi işaret ediyor. Jeff kemerini alıp köşeye çıkarken maçın son anlarının tekrarını izliyoruz. Jeff Hardy'nin müziği arenayı inletirken tekrar sona eriyor ve Hardy ringe geri iniyor. Jey ise ringin dışında yerde yatıyor. Jeff sakin adımlarla arka alanın yolunu tutuyor. Rampaya geldikten sonra tekrardan yüzünü ringe dönüyor ve geri geri giriş kısmına ilerliyor. Stage'de de poz verdikten sonra kameralar kapanıyor.

4hioqql.gif

Kameralar açıldığında, Val Venis'in soyunma odasına girmekte olduğunu görüyoruz. Kapının eşiğinden geçtikten sonra, elindeki çantayla birlikte dolapların olduğu noktaya gidiyor. Çantasını yanına koyduktan sonra, oturuyor ve üstünü değiştirmeye başlıyor. Bir süre sonra güreş kıyafetlerine geçmiş olan Val, sonrasında bileğine ve dizine sargı sarmaya başlıyor, bunlarla meşgul oluyor. Dirsekliğini, dizliğini takarak devam ediyor hazırlıklarına.

ldhker9.png

O bunları yaparken, kameranın başka bir alana çevrildiğini görüyoruz. Bu Sami Zayn'den başkası değil! Sert adımlarla arka alan koridorlarında dolaşan Sami, sağa-sola bakınarak ilerlemesini sürdürüyor. Byron Saxton, Swerve Strickland ve Nic Nemeth gibi isimlere sorular sora sora arka alanda ilerliyor. Sorduğu soru ise belli- Val Venis nerede? Bu arama hâli bir süre sürüyor. Sami, bir odayı es geçiyor... Ama bir saniye, geri dönüyor ve içerisine göz ucuyla baktığında, aradığının orada olduğunu görüyor. Sami'nin, soyunma odasının içerisine girdiğini ve kapıyı kapattığını görüyoruz. Val'un ruh halinin değiştiğini fark ediyoruz. Biraz geriliyor, biraz da onu görmüş olmanın rahatsızlığını hissediyor. Sami, odanın içerisine doğru hareket ederken, Val'a bir şeyler söylemeye başlıyor.

Sami Zayn: Here you are.

opyfhzx.jpeg

Val Venis: (Yumruğunu sıkıyor) Sakin olsan iyi olur Sami. (Sami çatık kaşlarla bakıyor öylece) Bana öyle bakma. Senin şu an kafanın yerinde olmadığını herkes biliyor. Eğer bana saldırmayı aklından geçiriyorsan... Bunu sana temin edebilirim ki, pişman olursun. Bir adım daha atarsan bunu kişisel alanıma girmen olarak sayarım ve seni hastanelik ederim. Geri bas. Hemen. Şimdi.

Val sözlerini tamamlıyor ve Sami'ye geçiyor sıra- o da fazla bekleme yapmadan yanıtlıyor.

Sami Zayn: Gelmedin.

jj3axbd.png

Val Venis: Erm— sen hâlâ orada mısın? Pekala... Meşguldüm evlat, işim vardı, anladın mı, huh? Hayat senin o paranoyak dünyandan ibaret değil. Biz seninle uzun zamandır tanışıyoruz Sami... Eskiden bu sektörde eğlenmeyi bilirdin. Senin şu 'dünya yandı, ben bittim' triplerini çekecek kafa yok bende. Cidden bak, ortamın enerjisini emiyorsun şu an. Vibe'ımı bozuyorsun Sami. Sadece... Acınası görünüyorsun.

Val'un sözlerini tamamlamasının akabinde Sami dişlerini sıkarak doğrudan, hızlı bir şekilde yanıt veriyor.

Sami Zayn: Eğlence bitti Val. Her şey bitti. Sadece hesaplaşma kaldı— geçmişle, geçmişimle.

m4vbi36.jpg

Val Venis: Problemin ne senin? Boş bir şekilde beni rahatsız etmeyi kes adamım, seninle olan defterimi uzun zaman önce kapattım- tekrar açılmamak üzere. Artık seninle hesaplaşacağımız bir şey kalmadı. Seninle ortak bir geçmişimiz de yok. Karşıma geçerek, hayalet gibi konuşmayı kes çünkü bu artık rahatsız edici bir hâl almaya başladı. Bu yaptığın normal değil Sami, normal değil! Buna artık bir son ver, daha fazla da mide bulandırma! Git buradan ve başka birisini varlığınla darla!

Val, onu istemediğini bu sözlerle ifade etti- ondan buradan gitmesini istedi. Sami onun üzerinden çekmiyor bakışlarını, öylece bakıyor, hissiz-tatsız-ruhsuz bir şekilde. Val 'ee, gitmiyor musun' tarzında bir bakış ile ona geri dönüyor. Sami ise kafasını sallıyor kendi kendine, içinde bir muhakeme var, ya da belki de sohbet belli ki. Kafasını sallayarak, sert bir şekilde baktığı Val'a bir şeyler söylüyor.

8jbytqc.jpg

Sami Zayn: Burada değil.

Val Venis: What?

Val, karşısındaki Sami'nin neyden bahsettiğine bir anlam veremedi ve ani bir şekilde-reaksiyonel bir şekilde haykırdı. Sami'nin ona duygu içermeyen bir şekilde baktığını, iyice yaklaştığını seyrediyoruz anlık olarak. Val'un kulağına doğru eğiliyor ve bu şekilde konuşuyor.

46k0f4s.jpg

Sami Zayn: Seni burada harcamayacağım. Bu çok ucuz olurdu. Seni şu soğuk betonun üzerine sermek? Seni yumruklamak? Bunlar anlık şeyler. Bunlar senin hak ettiğin ceza değil. O ringe geleceksin Val. İstesen de istemesen de... Çünkü kaçtığın şey ben değilim... Aslında benden korkmuyorsun. Sen, o aynada gördüğün adamın artık var olmadığı gerçeğinden kaçıyorsun. Kaçtığın şey geçmişin... Ve o seni yakaladı. Ben sadece... Fişini çekmeye geldim. Buna kayıtsız kalamayacağını biliyorum, çünkü seni çok yakın bir şekilde tanıdım. (Bunu söylerken kendi kendine sinirleniyor) Yakında görüşürüz, değil mi— seni bekliyor olacağım.

Sami bu sözlerini tamamlamasının ardından doğruluyor, Val'a sert bir bakış atıyor. Attığı bakışın sonrasında yönünü kapıya doğru çevirdiğini ve oraya doğru ilerlediğini görüyoruz. Kapının eşiğinden geçtikten sonra, kendisini arka alan koridorunda buluyor ve bir yöne doğru devam ederek görünürden kayboluyor. Onun odayı terk ettiği süreçte, Val'un sessiz kaldığını ve 'ne yaşadım ben' tarzı bir bakış atarak onun ayrılmasını seyrettiğini gözlemliyoruz. Sami'nin gittiğinden emin olduktan sonra da o mırıldanıyor-kendi kendine konuşuyor; diğer taraftan da kameralar kapanıyor ve şov kaldığı yerden devam ediyor.

Val Venis: Arıza herif.

4hioqql.gif

Ana olaya gelmiş bulunuyoruz. Sıradaki maçın anonsunu gerçekleştirmek üzere anonsör ringde hazır bulunuyor!

l-intro-1686941212.jpg

The following contest is scheduled for one falland it is for the World Heavyweight Championship!

CHEER! CHEER!
CHEER! CHEER!
CHEER! CHEER!

7lqkmgq.jpg

Radiohead grubunun No Suprises şarkısı arena boyunca yankılanırken seyirciler tezahüratlara başlıyorlar. Finn Balor acayip bir maske ile girişte görünüyor. Seyirciler Balor'a cheer atmaya devam ederken Balor oldukça odaklı bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Balor ağır adımlarla ringe girdikten sonra önce Apron'da bir poz kesiyor. Ardından köşeye çıkıp orada da bir poz kestikten sonra maskesini yavaş yavaş çıkartıyor ve rakibini beklemeye başlıyor.

BOO! BOO!
BOO! BOO!
BOO! BOO!

heugyu1.jpg

Dominik'in müziği duyulur duyulmaz seyircilerden inanılmaz bir yuhalama geliyor ve seyirciler Dom girişte görünür görünmez Jack Perry'nin adını haykırmaya başlıyorlar! Dominik, Balor'un maskeli girişine karşılık kendisi de maskeli bir giriş yapıyor. Elinde World Heavyweight Championship belinde ise PGW Tag Team Championship kemerleri yer alan Dominik kendine has tavırlarıyla ringe ilerlerken Balor gözünü Dom'dan ayırmıyor. Dominik ringe girdikten sonra kemerleri teslim ediyor.

8smp455.png

Hakem Dünya Ağırsiklet şampiyonluğunu havaya kaldırıyor. Bu esnada maçın katılımcılarının anonsu gerçekleştiriliyor. Dominik bu esnada maskesini çıkartıyor. Ve hakem maçın başlaması için gerekli işareti vermeden Finn Balor'a doğru koşup ona saldırıyor!

World Heavyweight Championship
Dominik Mysterio vs. Finn Bálor

psfolgv.jpg
qp2p52r.jpg

Bu hamle sonrasında hakem acilen maçı başlatıyor ve zilin çalmasıyla mücadele resmen başlıyor. Zil çalana kadar Dominik, Balor'u yumruklarla köşeye iyice kıstırıyor. Sert yumruklar atıyor. Balor karşılık vermeye çalışıyor. Balor yumruklardan kaçarak ringin ortasına gelmeyi başarıyor. Dominik tekrardan üzerine doğru koşuyor ama Balor bir anda Dom'u bacaklarından yakalıyor ve onu yere düşürüp yumruklamaya başlıyor. Birkaç yumruktan sonra Dominik yuvarlanıp Balor'u altına alıyor ve birkaç yumruk attıktan sonra Balor'u saçından tutarak ayağa kaldırıyor ve karnına bir tekme attıktan sonra bir Suplex vuruyor. Sonrasında bir Suplex daha vuruyor. Ardından bir Suplex daha vuruyor ve Three Amigos'u tamamlıyor! Dominik ayağa kalkıyor ve Eddie Guerrero gibi taunt atmaya başlıyor. Seyirciler Dom'u yuhalarken Balor yerde! Dom ringin dışına çıkıyor ve görevlinin yanına giderek bütün kemerlerini alıyor ve üç kemerini de havaya kaldırarak Three Amigos'un üç kemeri temsil ettiğini gösteriyor. Dom kemerleri görevlinin olduğu yere bıraktıktan sonra ağır adımlarla ringe ilerliyor. Hakem bu esnada Dom için 4'ü saymış durumda!

hpj45b3.jpg

Dom aprona çıkıp ringe gireceği sırada Finn çoktan ayaklanmış bir vaziyette Dom'a doğru koşuyor ve iplere bir tekme atarak Dom'un apronda kalan ayağının hasar almasını sağlıyor. Ardından bir Dragon Screw ile Dom'u yere seriyor. Dom dizini tutarak ayağa kalkarken Balor üzerine doğru koşuyor ve Dom'un bacağını yakalayarak bir Dragon Screw daha vuruyor. Dom bacağını tutarak köşeye çekilirken Balor koşmaya başlıyor ve Running Dropkick! Dom köşeye düşüyor! Balor tepeye çıkıyor ve Dom'a doğru bir Dropkick daha vuruyor. Balor ringin ortasına yuvarlanarak ayaklanırken Dom da iplere tutunarak ayağa kalkıyor. Balor, Dom'u yakalayarak bir Snapmare ile onu önüne katıyor ve iplerden sektikten sonra suratının tam ortasına doğru sağlam bir Dropkick vuruyor! Dom yüzünü tutarak ringin ortasında yuvarlanırken Balor onu saçından tutarak ayağa kaldırıyor ve bir Suplex vuruyor! Sonrasında tekrardan Dom'u kaldırıyor ve bir Suplex daha vuruyor. Balor üçüncü Suplex için Dom'u ayağa kaldırıyor ve kendisi de bir Three Amigos için hamle yapıyor fakat Dom son anda kendisini Balor'un arkasına atıp onu iplere doğru itiyor. Balor iplerden sekiyor ve Dom'un dizine doğru bir Dropkick vuruyor. Dom dizini tutarak yerde kıvranmaya başlıyor.

it1vkfc.jpg
bhf60wc.jpg

Balor tekrardan Dom'u yakalıyor ve tekrardan bir Suplex için hamle yapıyor fakat Dom bu kez ayakları yerden kesilmeden Balor'u köşeye doğru itiyor ve omzuyla karnına doğru vurmaya başlıyor. Birkaç vuruş sonrasında Balor'u iyice köşede kıstırıyor fakat bu sırada hakem araya giriyor! Dominik hakemin uyarısıyla Balor'u bırakıyor fakat Balor ile arasında hakem varken uzak mesafeden bir tokat atıyor ve isabet alıyor. Balor anında hakemden sıyrılarak Dominik'e sert bir yumruk atıyor. Ardından bir Snapmare ile onu yere serip ensesine doğru bir Dropkick geçiriyor! Sonrasında iplerden zıplayarak karnına doğru sert bir şekilde bastırıyor. Sonrasında Dom'u tutarak Scoop Slam pozisyonunda kaldırıp Reverse DDT pozisyonuna alıyor. Ardından Final Cut Elbow çakıyor! Balor, Dom'un hazır olduğunu görünce hızlıca köşeye çıkıyor ve seyircilerin desteği eşliğinde atlıyor ve COUP DE GRACE!

a6yalrj.jpg

HAYIR! DOM SON ANDA SIYRILIYOR VE BALOR RİNG ZEMİNİNE YUMUŞAK İNİŞ YAPIYOR! Balor tekrardan Dom'a yöneleceği sırada Dom son anda kendisini ringin dışına atıyor! Balor da peşinden ringin dışına çıkıyor. Dom arkasına baka baka Balor'dan kaçarken Balor da avını takip eden bir avcı gibi Dom'un peşinde. Ringin etrafını turlamaya başlarken hakem de sayıyor. 1-2-3-4-5- Dom aniden ringe atlıyor ve Balor da o sırada hız kesip ringin diğer kenarından ringe dalıyor ve ikili ringin ortasında göz göze geliyor. Dom oldukça çekingen bir şekilde ayaklanırken Balor ise onu bitirmek ister gibi bakıyor. Yiyecekmiş gibi bakıyor. Dom köşeye doğru çekilirken Balor koşarak bir Corner Splash vuruyor ve Dom sendeleyerek ringin ortasına doğru ilerliyor. Balor koşarak iplerden sekiyor. Dom'u geçerek arkasındaki iplerden sekiyor. Tekrardan Dom'a temas etmeden karşı iplere koşup sekiyor ve hamlesini yapıyor fakat yapamadan Dominik sürpriz bir şekilde onu yakalıyor ve MICHINOKU DRIVER! DOM, BALOR'U GAFİL AVLIYOR VE TUŞA GİDİYOR! 1-2-

7a0w24j.jpg

KICKOUT! DOM İNANAMIYOR! Maçı bitirdiğini düşünüyordu! Dom hızlıca ayağa kalkıyor ve hakemin yavaş saydığını öne sürerek onunla tartışmaya başlıyor fakat hakem kendisini gayet iyi açıklıyor ve normal hızda saydığını Dom'a iletiyor. Bu sırada Balor iplere tutunarak ayaklanmış vaziyette. Tekrardan Dom'a doğru koşuyor ve bir Dropkick ile dizine doğru atlıyor. Dom dizini tutarak yere düşüyor. Balor tekrardan iplerden sekiyor ve bir Low Dropkick ile suratına vuruyor. Ardından iplerden sekiyor ve bir Leg Drop vuruyor! Ardından iplerden sekiyor ve Dom'un karnına doğru bir Double Foot Stomp ile atlıyor. Ardından iplerden sekiyor ve Dom'un kafasına doğru bir Dropkick vuruyor. Sonrasında Dom'un bacaklarını tutuyor ve tekrardan karnına doğru Double Foot Stomp ile atlıyor! Balor, Dom'u ayağa kaldırıyor ve Scoop Slam ile yere vurduktan sonra bir kez daha Double Foot Stomp ile karnına atlıyor ve ağır adımlarla köşeye doğru çıkıyor. Balor, yerini alıyor ve-

n0ksuc1.jpg
aelmx0s.jpg

HAYIR! Bu kez Coup De Grace için atlayamıyor çünkü Dom bir anda ayaklanıp Balor'un bileklerine doğru vuruyor ve Balor'un ayaklarını yerden kesip köşeye düşmesine sebebiyet veriyor ve Balor kafa üstü ring zeminine çakılıyor. Dom hızlıca Balor'u ayağa kaldırıyor ve köşeye doğru bir Suplex vuruyor. Balor'un tüm vücudu köşeye vuruyor! Dom, Balor'u ringin ortasına çekiyor ve karnına bir tekme attıktan sonra Balor oturur pozisyona geliyor ve sonrasında Balor'un kulağına doğru sert bir tokat patlatıyor. Ardından da bir tekme vurup Balor'u yere seriyor bir kez daha. Dom ağır adımlarla köşeye doğru çıkarken Balor da ayaklanıyor. Dom, Balor'un iyice ayaklanmasını bekledikten sonra Go Round Hurricanrana için atlıyor ve başarılı oluyor! Balor doğruca iplere uçuyor! Dom fırsatı kaçırmıyor ve seyircilerin yuhalaması eşliğinde iplerden sekiyor ve 619! Balor ringin ortasına düşüyor! Dom hızlıca köşeye çıkıyor ve FROG SPLASH! DOM KEMERİNİ KORUMAK ÜZERE TUŞA GİDİYOR 1...

2...

7tj5my1.jpg

KICKOUT! Dom bu sefer hızlıca hakemin üzerine yürüyor çünkü bu kez maçın bitmesi gerektiğine inanıyordu! Hakem yine normal saydığını anlatmaya çalışıyor fakat Dom bu kez hakemi dinlemiyor ve hakemin üzerine üzerine yürüyor! Hakem köşeye sıkışmış vaziyette! Balor bu esnada zar zor iplere tutunarak ayaklanıyor. Ardından Dom'a doğru koşarak bir Dropkick vuruyor ve Dom hakeme çarpıyor! Fakat Dom tekmeyi yer yemez hakeme bildiğin kaşla göz arasında bir Clothesline vuruyor! Dom hakeme çarpmış gibi rol keserken Balor tekrardan onu yakalıyor fakat Dom hızlıca Balor'u kaldırıyor ve bir Back Suplex vuruyor. Ardından Dom, Balor'u kaldırıyor ve Gory Special pozisyonuna alıyor. Fakat Balor hızlı bir Arm Drag ile bu kilitten kurtuluyor. Dom hızlı bir Heel Kick ile Balor'u yakalıyor ve sonrasında ayaklanıp iplerden sekiyor fakat Clothesline sallayıp ıska geçiyor ve Balor peşine bir Pele Kick vuruyor! İki isim de yere düşüyor. Bir süre sonra ayaklanıyorlar. Dom, Balor'un üzerine koşarken Balor bir anda Slingblade ile Dom'u gafil avlıyor! Dom ayaklanıyor ama bir Slingblade daha yiyor! Ardından bir de Basement Dropkick yiyor ve Dom köşeye çarpıp ring zeminine düşüyor!

ey6fyli.jpg

BÜTÜN ARENA AYAKTA- HERKES, TEK BİR AĞIZ OLMUŞ BİR ŞEKİLDE ONUN ADINI BAĞIRIYORLAR-TEZAHÜRAT EDİYORLAR! FINN, RÜZGARIN KENDİ LEHİNDE İLERLEDİĞİNİN FARKINDA, BUNDAN GÜÇ ALARAK DEVAM ETME KARARLILIĞINI GÖSTERİYOR— İPLERE DOĞRU İLERLİYOR. EĞİLEREK DİREKT OLARAK İPLERİN ARASINDAN GEÇTİKTEN SONRA, KÖŞEYE DOĞRU DEVAM EDİYOR. ŞİMDİ ONUN TOP-ROPE'A TIRMANMASINI SEYREDİYORUZ. ŞU ANDA TOP-ROPE'DA, BULUNDUĞU NOKTADA AYAĞA KALKIYOR. KAFASINI KALDIRIYOR, ONUN İÇİN ÇIĞLIKLAR ATAN BİNLERE BİR SANİYELİK BAKIŞININ SONRASINDA ATLIYOR... COUP DE GRÂCE!

r1gww6i.jpg

HAYIR! DOM SON ANDA ÇEKİLİYOR! İKİ İSİM DE AYNI ANDA AYAKLANIYORLAR VE DOM'DAN BİR SUPERKICK! İKİ İSİM DE YERE DÜŞÜYOR! BALOR HAKEMİN ÜZERİNE YIĞILIYOR- HAKEM DE YERDE! BALOR OLDUĞU YERDE KALIRKEN DOM KENDİNİ ZAR ZOR RİNGİN DIŞINA YUVARLIYOR! Dom ringin dışına kendini bıraktıktan sonra nefeslenmeye başlıyor. Sonrasında hakemi kontrol ediyor ve ringde hareketsiz yattığını görüyor. Ardından ringin altını karıştırmaya başlıyor ve bir şey çıkartıyor!

kmqr45l.jpg

DOM BİR AYAKKABI ÇIKARTIYOR! BAŞTAN AŞAĞIYA RAPTİYELERLE KAPLI BİR AYAKKABI BU! DOM ÇAKTIRMADAN AYAKKABIYI AYAĞINA GİYİYOR! BU ESNADA BALOR İPLERE DOĞRU SÜRÜNMEYE BAŞLIYOR! DOM AYAKKABIYI GİYİP TAM ARKASINI DÖNDÜĞÜ SIRADA HAKEM İLE GÖZ GÖZE GELİYOR! FAKAT HAKEM HALA TAM OLARAK KENDİNDE DEĞİL! BU YÜZDEN DOM'UN NE YAPTIĞINI TAM GÖREMİYOR! DOM DA KISA SÜREDE BUNUN FARKINA VARIYOR VE HAKEMİN YÜZÜNÜ TUTARAK RİNGE ATLIYOR!

rejf9dr.jpg
ta7ahlz.jpg
fwx12y1.jpg

DOM RİNGE GİRDİKTEN SONRA İPLERE YASLANMIŞ OLAN BALOR'A DOĞRU KOŞUYOR VE 619! DOM RAPTİYELİ AYAKKABIYLA ÇOK SERT BİR 619 YAPIYOR VE BALOR RİNGE DÜER DÜŞMEZ SURATINDAN KANLAR AKMAYA BAŞLIYOR! DOM 619'U VURDUKTAN SONRA ACELEYLE AYAKKABIYI RİNGİN DIŞINA FIRLATIYOR VE HIZLI ADIMLARLA KÖŞEYE DOĞRU ÇIKIYOR! VE FROG SPLASH! DOM İŞİ BİTİRDİ! DOM TUŞA GİDİYOR FAKAT HAKEM HALA KENDİNDE DEĞİL! DOM HIZLICA BUNUN FARKINA VARIYOR VE HAKEME DOĞRU GİDEREK HAKEMİ ÇEKİŞTİRMEYE BAŞLIYOR VE TEKRARDAN TUŞA GİDİYOR! SEYİRCİLERİN MUAZZAM YUHALAMASI EŞLİĞİNDE HAKEM AĞIR AĞIR SAYIYOR! 1-

2—

3!

Kazanan ve Hâlâ World Heavyweight Şampiyonu: Dominik Mysterio

BOO! BOO!
BOO! BOO!

BOO! BOO!

ijkt25p.jpg

Maç sona eriyor! Dominik Dünya Ağırsiklet şampiyonluğunu korumayı başarıyor! Seyircilerin yuhalamasının şiddetinden Dominik'in müziği duyulmuyor bile! Dominik kemerlerini görevliden teslim alarak havaya kaldırıyor. Dom tekrardan ringe girerken hakem ve Finn Balor hala yerde. Sağlık görevlileri girişten ringe doğru hareket ediyor. Dom köşeye çıkıp zaferini kutlarken maçın son anlarını tekrar izliyoruz. Tekrar kayıtları bittikten sonra görevlileri Finn Balor'un başında görüyoruz. Görevliler sedye talep ederken Dom bir anda kemerleri bırakıyor ve Finn Balor'u tekmelemeye çalışıyor. Görevliler birkaç tekme yiyor ve Balor'un önüne siper oluyorlar fakat Dom onları etrafından atıyor ve Balor'u tekmelemeye başlıyor. Bu esnada ona bağırarak bir şeyler söylüyor.

Dominik Mysterio: Krala sen mi engel olacaksın? ¿Quién podrá enfrentarse a Dominik Mysterio?

Seyircilerin yoğun sesi Dominik'i kesiyor. Seyircilerin tepkisi ise bariyerlerden atlayan birisine karşı oluyor. Bu kişi bir anda ringe dalıyor ve Dominik'in üzerine atılıyor. Görevliler bu kişi ile Dominik'i ayırmaya çalışıyor. Dominik kendisini köşeye atarak bir anlığına kurtuluyor. Bu esnada ringe dalan kişinin yüzündeki maskeyi çıkartıp Dominik'e attığını görüyoruz ve seyirciler çıldırıyor. ÇÜNKÜ BU—

Carlito-wins-title-in-Puerto-Rico-a-day-before-wwe-release.png

CARLITO! BU KİŞİ CARLITO! CARLITO, TEKRARDAN PRESTIGE GRAND WRESTLING'DE! GERİ DÖNDÜ? JUDGEMENT DAY'DEN CARLITO! SEYİRCİLER CARLITO'YA HAYVAN GİBİ SEVİNİRKEN CARLITO YENİDEN DOMINIK'E SALDIRIYOR! KÖŞEDE ONU YUMRUKLAMAYA BAŞLIYOR! SAĞLIK GÖREVLİLERİ FINN BALOR'U BU HENGAMEDEN ÇIKARTABİLMEK İÇİN RİNGİN DIŞINA AKIN EDİYORLAR VE SEDYEYİ RİNGİN KENARINA GETİRİYORLAR! CARLITO, DOMINIK'İ RİNGİN ORTASINA ÇEKİYOR VE BACKSTABBER!

WWE-Security.png

HAYIR! GÜVENLİK GÖREVLİLERİ TAM BU SIRADA RİNGE DALIP CARLITO'YU YAKALIYORLAR! GÖREVLİLER CARLITO'YU YAKALARKEN SEYİRCİLER YUHALIYOR FAKAT GÖREVLİLER CARLITO'YU YAKALAMAK DURUMUNDA ÇÜNKÜ CARLITO PGW'NUN SÖZLEŞMELİ BİR GÜREŞÇİSİ DEĞİL! GÜVENLİKLER CARLITO'YU ÖNCE KÖŞEYE KISTIRIYORLAR. BU ESNADA SAĞLIKÇILAR FINN'İ SONUNDA RİNGTEN ÇIKARIP SEDYEYE AKTARMAYI BAŞARIYORLAR. GÜVENLİKLER DE CARLITO'YU RİNGTEN ÇIKARTIP GİRİŞ ALANINA DOĞRU GÖTÜRÜYORLAR! BU ESNADA DOMINIK'İN SİNİRDEN DELİRDİĞİNİ GÖRÜYORUZ! DOM RİNGİN DIŞINA ÇIKARAK BİR MİKROFON ALIYOR VE RİNGE DALIYOR ARDINDAN BAĞIRMAYA BAŞLIYOR!

fhku45v.jpg

Dominik Mysterio: Hiç bir ailenin ferdi beni durduramayacak! Dirty Dom'un önünde hiç bir engel yok! Beni durduracak hiç bir güç yok! "Aile!" Güreşçi veya herhangi bir şey! Yeryüzündeki hiç bir canlı Dirty Dominik Mysterio'yu durduramaz. İsteseniz de istemeseniz de karşınızdaki bu gerçeği kabul edeceksiniz! Nadie puede derrocar al rey. Tienes que aceptarlo. Tek gerçek bu! O con mucho gusto, o vete a la mierda! Ya seve seve, ya sike sike!

Dom bu sözlerin ardından mikrofonu seyircilerin yuhalaması eşliğinde ringin ortasına fırlatıyor ve şov bu görüntülerle sona eriyor.

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟎
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved

HOLD ON A SECOND

qrukqw8.jpg

DOMINIK MYSTERIO'YU BİRİSİ ARKASINDAN ÇEKİŞTİRİYOR! BU JOHN CENA! THE PRINCE IS HERE! CENA, DOMINIK'İ BİR ANDA SIRTINA ALIYOR VE ATTITUDE ADJUSTMENT! SEYİRCİLER HAVAYA UÇUYOR! SEYİRCİLER İNANILMAZ REAKSİYON VERİYORLAR! DOMINIK YERDE!

CEEEE-NAA! CEEE-NAA!
CEEEE-NAA! CEEE-NAA!
CEEEE-NAA! CEEE-NAA!

noesh3p.jpg

PGW Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu kemeri yere düşüyor! Dom sırtını tutarak yerde yatarken John Cena kemere bakıyor ve kemeri havaya kaldırıyor! PRENS SEÇİMİNİ RESMEN YAPTI! JOHN CENA, PRINCE OF PGW'DAN DOĞAN HAKKINI DOMINIK MYSTERIO'YA KARŞI KULLANMAYI TERCİH ETTİĞİNİ KEMERİ HAVAYA KALDIRARAK GÖSTERİYOR! JOHN CENA'NIN YENİ ROTASI: WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP! CENA, DOM'A DOĞRU YOU CAN'T SEE ME YAPARKEN SEYİRCİLERİN SESİ İNANILMAZ YÜKSEK ÇIKIYOR! CENA KEMERİ DOM'UN KARNINA BIRAKIRKEN CENA'NIN MÜZİĞİ ARENA BOYUNCA YANKILANIYOR! PAYBACK'İN 90. BÖLÜMÜ BU GÖRÜNTÜLERLE SONA ERİYOR!

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟗𝟎
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025

All Rights Reserved

KAT

mr. iwgp
Konular
1,220
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Ben Jeff Hardy için bu süreçten endişe ediyorum... Y2J olarak üst üste haftalıklarda kemer savunduğum bir dönem oldu, orada ikinci haftada kemerden olmuştuk. D'Way'imizin aynı şeyi yaşamaması için ringside'da oluruz sıkıntı yok. Beklemedeyim, takip ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt