RPG Renkler

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
t4oga1s.jpg

Güreş benim için meslekten fazlası. Güreş yaşama sebebim. Ben güreş için doğdum ve güreş için öleceğim.

rxmfg12.jpg

Yıllar boyunca güreşi en önemli spor yapmak için uğraştım. Güreş bitti dedikleri yerde, onu yıldız yaptım. Japonya'nın her yerinde bu sevgiyi yaydım. Milyonlarca insanın güreşi, Japonya'dan anlatmasının nedeni benim. Ben güreşin kendisiyim.

qxdpy4c.jpg

İnsanlar genelde bu sözleri abartarak, sizi kandırmak için söyler. Ben ise size gerçekleri söylüyorum. Güreşe rengi geri getirmek için çabalayan tek kişi benim. Görüldüğü gibi olan tek kişiyim. Bir güreşçi, daha fazlası değil. Size tanrıyı oynayamam. Karanlıklardan dünyayı yöneten adammışım gibi davranamam. Basit, bel altı şakalarla size kendimi zorla sevdiremem. Uzun süreli planlarla, birisinin kuyusunu kazamam. Kendi kişisel bunalımlarımı, sizden çıkaramam. Yapabileceğim şeyler basit. Botlarımı ayağıma geçirebilir ve o ringe çıkabilirim. Uzun uzadıya planlar yerine, o anı, size o anda yaşatabilirim. Her hafta, hiçbir dalavere olmadan, bir başka rakibi yenebilirim. Size, görmekten bıktığınız, yılışık şampiyonlar yerine, gerçek bir şampiyon verebilirim. Hiçbir bahaneye saklanmadan. Kafasındaki aptal taca ya da elinde aylarca taşıdığı saçma çantaya arkasını yaslamadan, gerçek mücadele sunarak.

4qaor66.jpg

Size bir yalan söylediler. Güreş bu dediler. Güreş, sözlerin arkasında saklanarak, mücadeleden saklanmak dediler. Dominik bunu çantası ile yaptı. Bray bunu karanlıkları ile. Sami bunu yalandan umutları ile yaptı. Jeff ise maddelerle. Sırada yapacak isim ise Cena, plastikten tacı ile. Size söyledikleri yalanlar, güreşi soldurmak içindi. Başardılar. Güreşin rengi PGW'de soldu. PGW olması gerektiği gibi bir güreş şirketi değil. Kadınların sabah kuşağında izlediği, pembe dizilerden ibaret. Saçma dramların izlendiği şirket. Başarısız bir patron ve bir spiker bozuntusunun, şovun bir saatini gereksiz bir şekilde çaldığı, başarısız bir komedi şirketi. Rengi soluk... Cansız... Anlamsız.. Siyah ve beyazdan ibaret. Ruhsuz bir şirket. Ancak renkler geri gelecek Güreşin ruhu geri gelecek.

p25avni.jpg

Ben yağmuru getireceğim. PGW, benim yağmurumda, üstündeki bütün pislikleri atmış olacak. Eski ışıltılı renkler geri gelecek. I WILL MAKE IT RAIN!​

Oynadığınız Karakterin Adı
"Rainmaker" Kazuchika Okada
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi