RPG Yes Alarms, Yes Suprises!

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt

Işıklar sönüyor.

Rampada gaz lambası sallanarak gelirken, belinde PGW Şampiyonluğuyla beraber Bray Wyatt'ı görüyoruz. Wyatt sırıtarak ringe bakarken iki yanında Braun Strowman ve Erick Rowan beliriyor. Wyattlar lambanın ışığında ringe ilerliyor. İçeri girdiklerinde Bray sandalyesine kuruluyor ve hemen arkasında Braun Strowman'la beraber seyirciye baktıktan sonra lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor.

uBYmGjp.gif

Şu dünyada insanın boynuna ve omuzlarına kabus gibi çöken taç dışında bir şey varsa, o da sorumluluk duygusudur. Kaderleri sizinle bir çizilmiş, refahları ve yaşamları size bağlanmış olan insanlara sahip olmak. Bir tebaa ordusu ya da kraliyet maiyeti değil adamım, bir çeşit toprak ağalığı... Bütün bu unvanlar hep kulakta hoş tınladı: Kral, kraliçe, prens.. Ve hep yaldızlı altın tabaklardan yemekler yer, soytarılar tarafından eğlendirilir ve kraliyet ihtişamının keyfini sürerken insanlar bu kişilerin dokunulmaz olduğuna inandı. Bir prensin ederi, bir kral kadar var mıdır? Yoksa prens, sadece o kirli tahta ayağını basabildiği anda mı bir değer kazanır? (Wyatt seyirciye bakıyor) Bu soruların cevabı Bray Wyatt'ta yok adamım, ama bizim çöplüğümüzde taç giyen ve boy gösteren yeni bir kraliyet oğlanı olduğunu işittim. Onun ağdalı bir dille ve süslü kelimelerle gerçekleştireceği şeyi, kendim yapmak istedim. Neticede, 200 günü aşkındır PGW'nin derebeyi benim ve benim iktidarımı sona erdirmek isteyenlerin doğal olarak yegane hedefiyim.. Geçmişte kendine kral ya da prens lakabı takanların bu topraklarda ne iktidarlarının, ne de hayatlarının çok uzun sürmediğini tecrübe ettik. Şimdi, PGW'nin yeni bir prensi var... Ama senin bu unvana ihtiyacın yoktu John. Sen her zaman buraların prensiydin. Kılıcınla ortadan kaldıramadığın engeller, önünden bir bir çekildi ve atının önündeki tüm barikatlar bir kenara itildi.. Ben ise, yalakaları tarafından tahta çıkarılan senin aksine elde ettiğim her şeyi savaşarak ve bu kümesteki tek horozun Bray Wyatt olduğunu bütün aleme ispat ederek kazandım. Sanırım, seninle benim aramdaki küçük fark da buradan geliyor evlat..

Wyatt ayağa kalkıyor ve PGW Şampiyonluğunu omzuna attıktan sonra arenaya şöyle bir göz gezdiriyor.

IbpcYk.gif

Gerçi ihtiyar Bray bu işlerden ne anlar diye düşündüğünü de duyar gibiyim. Doğru, ben hiç bir zaman bir taç takma ihtiyacı duymadım ama bu çöplükte kraliyet ailesi adına bir unvan dağıtılıyorsa şayet, tek kral olduğumu da biliyor olmalısın. Ve buradaki bir tiranlık değil John, burası Bray amcalarından memnun olan vatandaşların kahkaha sesleriyle doldurduğu neşeli bir imparatorluk! Ve eğer topraklarım içinde nefes almaya niyetliysen, uyman gereken bazı kurallar var oğlum. Her şeyden önce, fani bir adamın başına taç takmasının Güneydeki delikanlılar için hiç bir anlamı olmadığını kavraman gerek.. Seni bir tahta oturttular, başına bir taç yerleştirdiler ve sana "prens" adını verdiler. Benim bildiğim, prens, kral uykusunda kalp krizi geçirsin yahut birlikte olduğu fahişelerden biri onu zehirlesin diye her gece dualar eden yedek lastikten farksız değildir. Ama kral olabilirsin John, kartlarını doğru oynarsan prenslikten krallığa terfi edebilmek için bir seçim hakkın var. Eğer doğru cepheye at sürersen... Bir yanda 6 aydan beri hiç zaptedilememiş, güçlü bir garnizona sahip ve hücum etmeyi ümit edemeyeceğin kadar güçlü bir kale. Diğer yanda ise daha önce defalarca fethedilmiş, yıkık duvarların koruduğu ve tecrübesiz delikanlıların muhafızlığını yaptığı taştan bir karakol karşında duruyor. Seçim basit John: Bray Wyatt mı, yoksa halihazırda kalbinin üzerinde duran ve kabzasında Jake Perry yazan bir hançerle her şey yolundaymış taklidi yapan genç Dom mu? Eğer o patikayı takip edersen, bu çöplüğü en önemli ikinci altınını ele geçirmene ve kendine "şampiyon" adı vermene ses çıkarmam. Ama bana gelirsen, geçen hafta bir prens olarak yeniden başladığın bu hayata yine aynı unvanla veda etmek durumunda kalacaksın: Ancak ölü bir prens olarak. Taht hayallerinden sıyrılacak ve benim vebalı kılıcımın altında inim inim inleyeceksin. Ne derler bilirsin John: İkisini de dene, tarafını seç! (Wyatt sırıtıyor) Haftaya cevabını duyacağım. Follow.. the buzzards.

Wyatt kemerini tüm arenaya göstererek yuhalanırken kameralar bu tehditkar sözlerle kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi