RPG media scrum

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
Pure Şampiyonluk maçının hemen ardından arka alana döndüğümüzde Sami Zayn'i görüyoruz. Yeni kemeri omzunda, terli ama sakin bir şekilde kamera flashları patlarken sandalyeye oturuyor. Bir süre hiçbir şey söylemeden masadaki mikrofonu düzeltiyor. Ardından başını kaldırıp bakışlarını basın mensuplarına dikiyor.

5g92pdm.png

Sami Zayn: Bu maçın benim için ne anlama geldiğini sanırım çoğunuz maç boyunca gördünüz. İnsan bazen istemediği savaşların içinde bulur kendini. Ve özellikle bu gece benim için tam olarak öyleydi. Bir hedefim vardı. Bir yolum vardı. Ve bu yolun üzerinde Matt Hardy yazmıyordu. Ama karşıma onu koydular ve ben de işimi yaptım. Şampiyonluk mu? (Gülümsemeye benzer bir ifade beliriyor) Ben bu kemeri kazanmak için yola çıkmadım. Bu benim için bir 'zafer' değil. Bu, benim kontrolümü tekrar elime alışımın sembolü. Başkalarının planlarının değil, kendi kararlarımın sonucu.

Gazateci: Jeff Hardy hakkında ne düşünüyorsun?

Sami Zayn: Jeff Hardy… (Omzundaki kemere bakıp parmaklarıyla dokunur) Bazen bir insanın ismi bile kalabalığın gürültüsünü keser. Jeff… o gürültüden biri değil. Jeff, benim zihnimde bir süredir yankılanan bir soru işareti. Ama ben henüz hiçbir soruyu cevaplamadım. Ve cevap vermeye de mecbur değilim. Matt Hardy ile işim bitti. Ama bazı hesaplar insanın önünde ismini söylemeden de durur. Bu kemer, ne benim isteğimdi ne de hedefimdi ama artık benim omzumda ve bu yüzden kim adımı ağzına alıyorsa -Jeff'de dahil- onunla konuşmak zorundayım. Fakat şunu çok net söyleyeyim: ben kimsenin hikayesine zorla yazılmayacağım. Eğer bir gün Jeff Hardy ile ringe çıkacaksam, o gün onun duygusuyla, öfkesiyle ya da ailesinin ağırlığıyla değil, benim karar verdiğim gün olacak. Şu anda bildiğim tek şey, bu gecenin benim için bir başlangıç olduğudur ve bu başlangıcın şeklini kimse belirleyemeyecek. Sorularınız bu kadar mı? Güzel. Çünkü ben de söyleyeceklerimi söyledim.

Sami Zayn sandalyesinden kalkıyor, kemeri omzuna asıyor ve hiçbir şey eklemeden sessizce perde arkasına gidiyor. November to Remember şovu kaldığı yerden devam ediyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Sami Zayn
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi