RPG You're Prince But I Am The King

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,385
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Matt-Cardona-Joins-GCW.jpeg

Matt Cardona seyircilerin arasında beliriyor. Belinde bir çanta ile mikrofon var. Seyircilere orta parmak çekerek ringe doğru ilerliyor. Prince of PGW finalinden kalan izleri hala vücudunda taşıyor. Yüzündeki yaralar hala taze. Seyirciler yabancı maddeler atıyor ve bazıları Cardona'nın yüzüne isabet ediyor. Cardona'nın yaralarından kan geliyor fakat aldırış etmiyor.

images

Cardona ellerini havaya kaldırıyor ve seyircileri selamlamaya devam ediyor. Ringe girmeden konuşmaya başlıyor.

Matt Cardona: John'un sizleri kudurtması yetmiyormuş gibi şimdi de Deathmatch avcısı huzurunuzu bozmak için gelmiş. Sizin için ne acı. Değil mi? Tek kişilik gösterime hoş geldiniz Ballroom özürlüleri. Hey John Cena. Tebrikler. Bileğinin hakkıyla PGW'nun prensi olmayı becerdin. WWE'de her şeyin önüne serildiği ortamda elde ettiğin sözde başarıların yanına PGW'da gerçek bir zafer eklemeyi başardın. Tekrardan "en iyisi" olduğunu kanıtlamış oldun. Seni seviyorum John. Senin beni sevdiğin kadar ben de seni seviyorum. Biz dostuz. Fakat şunu unutma. Her prens bir gün kral olur ama WWE dışında sadece bir kral var. Ve o da benim. Deathmatch King Matt Cardona. Prensliğin daim olsun istiyorsan adresin benim. Kral olmak istiyorsan geçmen gereken engel benim. Seni Hammerstein Ballroom'da beklerim. Gelelim diğer konulara...

Matt Cardona ringe giriş yaparken kendisine madde yağmaya devam ediyor.

5373c7a070527ee0489d1a4dbfc67e12

Matt Cardona: Prince of PGW'da başarısız olmuş olmam her şeyi kaybettiğim anlamına gelmiyor. Dario Cueto'nun giderken bana bıraktığı bazı şeyler oldu. Geri döndüğünde herkese karşı kullanmam için. Zamanı gelince ortaya çıkacak fakat. Fakat bugün burada gerçek bir şampiyon ile tanışacaksınız. Yıllar boyunca beni izlemeye gelenlere sunduğum muhteşem performansın son örneğini de son maçımda izlediniz. Siz insanlar benden nefret ettiniz fakat ben siz insanlara her zaman seyir zevki verdim. Ve bunun ilk ödülünü bugün burada sizlere göstereceğim. İşte karşınızda PGW Deathmatch Şampiyonluğu ve ilk şampiyonu THE DEATHMATCH KING MATT CARDONA!

Matt-Cardona-Zack-Ryder-wins-GCW-World-Championship-WrestleFeed-App.jpg

Cardona belindeki çantadan bir kemer çıkartıp havaya kaldırıyor ve seyircilere gösteriyor. Seyirciler var gücüyle Cardona'yı yuhalayıp yabancı madde miktarını arttırıyor. Kesici aletler atılmaya başlıyor ve Cardona'ya isabet eden cisimler Cardona'nın her yerinin kan revan içerisinde kalmasına sebep oluyor.

Matt Cardona: Siz sevgili seyirciler. Bana taş değil, bıçak değil, şişe değil, bozuk para değil. Gül atıyorsunuz! Ekmek atıyorsunuz! İşte bu yüzden ben sizin Deathmatch Şampiyonunuzum.

10438

Matt Cardona: Tabii ki de ben ne istersem o olurum sizi sürtükler. Ben kralınızım. Ve hükümdar ne derse o olur. İtaat edin! KRALINIZA İTAAT! VE KRALİÇENİZE İTAAT!

Chelsea-Green-New.jpg

Chelsea Green girişte görünüyor. Seyircilerin yuhalamaları ve yabancı madde yağmuru sürüyor. Chelsea bunlara aldırış etmeden ringe kocasının yanına geliyor ve konuşmaya başlıyor.

Chelsea Green: Evet sürtükler. IT'S CHELSEA GREEN! Sözü kısa tutacağım çünkü siz zavallı halkım bizi daha fazla görmeyi hak etmiyorsunuz. ALL HAIL THE KING! ALL HAIL THE QUEEN! ALL HAIL THE DEATHMATCH BUSTERS!

Chelsea-Green-Matt-Cardona.jpg

Matt Cardona & Chelsea Green: WOO! WOO! WOO! FUCK YOU!

Bu sözlerin eşliğinde kameralar kapanıyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
Matt Cardona
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi