RPG Ratamahatta

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Ẉ̶̨͈̖̗̳̗̳̹̓͆̓̐͊͐͗̔͛̍̈́̀̉̆̋Y̸̨̢̱̺̩͔͓͍̻̰̥͍͇̭̓͒̆̈́́̎̑̄͜͝͝Ả̸̢͕̓̆ͅT̸̪̙̻̖͙͓̣̣̺́̐͋̄̒̽̉̈́̊̕T̴̢̛͕͓̘̣̦̘̏̌̎́͌̉̀̈́Işıklar sönüyor.

NsdAPPm8_o.png

PGW Şampiyonu Bray Wyatt elinde gaz lambası ve belinde unvanıyla girişte görünüyor. İki yanında yükselen Braun Strowman ve Erick Rowan'la beraber elefon ışıklarını sessiz gözlerle izleyerek ringe ilerliyor ve basamakları tırmandıktan sonra şöyle bir etrafına bakıyor ve ışıkları geri getiriyor Wyatt. Elinde mikrofonla seyirciye bakıyor.

Mazisiyle yüzleşip onu kucaklayabilen bir adamı, kimse kolay kolay mağlup edemez. Zira bir geminin nereye gittiği kadar, arkasında bıraktığı şeyler de önemlidir komşular.. Eğer bir adam, geçmişini sağlıklı bir şekilde okuyup gerekli dersleri çıkarma içgüdüsünden yoksunsa, o adamı iflah edebilecek bir kuvvet mevcut değildir. November to Remember'da yaşananlar, iki taraf arasındaki farkı bir kez daha ortaya koydu. İsimler ve unvanlar sizi aldatmasın, bu PGW çöplüğünde beyaz ve siyah var. Benim durduğum taraf, geçmişini ve dolayısıyla gelecekte yaşayabileceklerini öngörebilen kısma düşüyor. Diğer taraf ise, pek sevgili Perry'nin, şan uğruna kardeşi olarak addettiği adam tarafından ihanete uğradığı bölgeye isabet ediyor. Bu savaşa giderken dahi iki delikanlının birbirlerine düşeceklerini ve ilk fırsatta birbirlerini hançerlemek için fırsat kollayacaklarını defalarca söyledim. İnsanoğlu tamahkardır. Eğer Bray Wyatt zeminde yatarken işler planlandığı gibi gitseydi, bir arkadaş diğerinin ikramı sayesinde altına kavuşmuş gibi görünecekti. Ve bu delikanlıların ne kadar gururlu olduğunu bilirsiniz, onlar için mühim olan savaşı kazanmak değildir, mühim olan isimlerinin diyar diyar dolaşmasıdır! Dominik bir seçim yaptı ve bu seçimin bedelini sadece kendisi değil, en yakını olan arkadaşı da onunla beraber ödemek zorunda. Ve bu iki delikanlıyı birbirine bağlayan altınlar var.. bu biz ihtiyar Güneyliler için yeni bir fırsat anlamına geliyor.. Sizlere karşı dürüst olayım madamlar ve mösyöler: Perry bana karşı o kadar acizane bir mücadele örneği sergiledi ki, onunla alay etmek, onu aşağılamak istedim. Bilirsiniz, bir ordunun mensupları dağılsa bile seneler sonra bir araya geldiklerinde erler, komutanlarına selam durur ve saygı gösterirler. Geçtiğimiz Survivor Series'te benim generali olduğum orduda çavuşluk yaparak bugünler gelmiş olan bu delikanlının saygısızlıklarını uzun uzun cezalandırmak istedim.. Ama onun kalbinin zayıflığını hafife aldım ve uzun zaman sonra ilk kez, dansta bir adımı kaçırmış oldum. Ama günün sonunda, ayakta kalan yine ve yeniden, Bray Wyatt.

l8rqGXPE_o.png

Wyatt seyirciye tiyatrocu selamı verdikten sonra pis pis sırıtıyor ve yuhalanırken PGW Şampiyonluğunu arenaya gösteriyor. Tekrar sandalyesine kurulurken kardeşlerine bakıyor.

Fakat kader, bizlerle Dominik ve genç Perry'nin yollarını henüz birbirinden ayırmamış olabilir. Bu gecenin önceki kısımlarında, iki dost, müsabakanın diğer katılımcılarını mağlup ederek takım altınlarını yanlarında götürmeyi başardılar. Bunun için onlara kızmıyorum, dişinin geçmeyeceğini düşündüğün bir şeye saldırmazsın, daha zayıf avlara odaklanırsın. Ama şimdi, aralarındaki bu yeni husumet ve belki de yol ayrımı gündeme gelmişken bir kez daha eski tozlu kapıları çalmak zorunda olduğumuzu düşünüyorum. Saatler ilerliyor, günler birbirini takip ediyor ve takvim her zaman aynı kelimeyi kulağımıza fısıldıyor: Rövanş... Bundan aylar önce Braun Strowman ve Erick Rowan'ın hükmetmekte olduğu altınların sahipleri, bir yol ayrımında birbirlerine silahlarını çekmiş vaziyetteyken gerçek şampiyonların emaneti tekrardan geri almasından daha tatlı bir peri masalı olabilir mi? Eminim siz gençler de, Erick'in dil altında sakladığı o paslı jiletiyle sizlere hizmet vermesini özlemişsinizdir. (Wyatt yavaşça gülümsüyor) Aralarına ekilen nifak tohumu, birinci adımdı. Ve şimdi ikinci adımı atmak üzereyiz.. O ikinci adımı attığımız zaman da Dominik Mysterio ve Jake Perry'den geriye hiç bir şey kalmayacak. Benim şahsi malım olan bu altını hedef almak için bir yerlerde hazırlık olduğunu biliyorum. Ama siz değerli izleyicilerimizin bir konuda emin olmasını istiyorum: Bray Wyatt iki işi bir arada götürmek konusunda maharet sahibidir. Ve yakın zamanda, PGW Şampiyonluğunun yanına, bize ait olan iki altını da ekleyerek üçlemeyi tamamlayacağımıza inanmanızı istiyorum. Kasım, geride kaldı. Kış çöküyor ve bu kış herkes ektiğini biçecek. Ve bazıları, Dünya Şampiyonluğundan çok daha fazlasını kaybedecek. Follow.. the buzzards.

Wyatt, PGW Şampiyonluğunu tüm arenaya gösterirken yuhalanıyor ve kameralar DERP sesiyle kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi