RPG November to Remember 2025'e Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 10

• 9

• 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,322
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Bir satır olsun hikayede emeği geçen herkese çok teşekkürler, sonunda bir karakterle doğru dürüst final yapabilmek de nasip oldu. Yıllardır bir türlü denk düşemediğim Arda'yla bu kadar uzun soluklu oynayabilmek harikaydı, hikayenin nasıl biteceğini bilmeme rağmen vuruculuğu hiç azalmadı. Site açık kalırsa arada sırada gelir okuruz main eventi. Herkese iyi oyunlar.

Veda mı bu? 🙄

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,386
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Bir satır olsun hikayede emeği geçen herkese çok teşekkürler, sonunda bir karakterle doğru dürüst final yapabilmek de nasip oldu. Yıllardır bir türlü denk düşemediğim Arda'yla bu kadar uzun soluklu oynayabilmek harikaydı, hikayenin nasıl biteceğini bilmeme rağmen vuruculuğu hiç azalmadı. Site açık kalırsa arada sırada gelir okuruz main eventi. Herkese iyi oyunlar.
Sende mi bıraktın baba

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
takımlar kemeri için aklımda bir sekans vardı açıkçası. dom ya da perry'den birinin diğerine kasıtlı olmadan (ya da öyleymiş gibi göstererek) vuruş yapması ve maçı kaybetmeleri. yine de aralarının bozulmadığını gösteren bir görüntü vermeleri yönündeydi ama beklediğim olmadı. kemerleri korudular. maça dair ise hardy'lerin biraz daha fazla ekstrem momentlarda bulunmasını beklerdim, maça eklenince kazanacaklarını düşündüm en baştan itibaren.

kaiser, rock, saxton çevresinde yaşanaların daha da sarmala dönmesini bekliyorum. ilgi çekici ve güzel bir hikaye olacak bence.

val venis ve jey uso - val venis guy'ız. miting falan düzenlememiz lazım bu adama öyle bir büyüklük. maçın hızı, temposu yerindeydi. travis'in varlık gereksizdi maçı da kaybettirdi zaten. uso'nun ayağına sağlık kurtulmuş olduk.

bu promonun aleister black'e ait olduğunu düşünüyorum. kendisini severim okultizm odaklı bende oynamıştım zamanında 2020 civarı. keyifli, eğlenceli, araştırma yaparak promo malzemeleri çıkartıyordum kendime. oynayan kişiye şimdiden başarılar.

bizim maça gelmeden önce. benim karakterin gidişat soru işaretiydi aslında kafamda. survivor series'de direkt dengeleri ve yönetimin değişmesine sebep olmuştu. bir heel, bir face bir tık fazla tarz değişikliğine gitmek zorunda kaldım aslında son zamanlarda. promolarda bir tık zorlasa da bir yerden sonra içinde bulunduğum senaryolar güçlü olduğu için akıyor. tony'le bir rekabet beklerken hardy'lerle kesişti yol. jeff'le çok eskilere dayanan bir geçmişi var. ve güçlü bir altyapı aslında. yine de erken olduğunu düşünüyorum bu yolun. bakalım jeff'le nasıl bir hikayeye gireceğiz. maça gelirsek kazanmayı beklemiyordum aslında sonlara doğru matt domine etse de bir yolunu bulduk kazandık. yeni bir kemer yeni hikayeler bakalım neler olacak.

popgw finali- cena girişinden sezdim bir şeyler ama tony'nin ne yapıp ne edip kazanacağını düşünüyordum. çünkü en çok onun ihtiyacı vardı bu galibiyete. tepetaklak oldu birden karakterin gidişat ama onur çok büyük adam. zaman ayırırsa rpg'ye işleri yoluna koyabilir. cardona'da maçın ana karakteriydi çok net bir şekilde. sonuna kadar getirip sonunu getiremedi. aynı şekilde rpg'yle ilgilenirse büyük işler beklediğimiz wonderkid hayallerini gerçekleştirebilir cardona. okada'ya gelirsek, daha çok yeni, kazanmaya en uzak adaydı benim gözümde sırf bu yüzden. yine de promo tarzını çok beğendim. basın toplantısı havasındaki promoları çok hoşuma gitti. sıradaki hikayesi çok kritik olacak okada'nın, bol şans diliyorum. ve cena. ilk başta belirttiğim gibi çoğu kişinin aksine tony'nin almasını bekliyordum. heel karaktere, özellikle bu kadar ihtiyacı varken tony'den galibiyet bekliyordum ama sonuca üzülmedim. cena çok underdog gidiyordu rpg'de ve sonunda istediğini aldı. maç muhteşemdi. bitirişi de çok hoşuma gitti. belki de wyatt'ı durduracak kişi, göreceğiz.

ve ana maç. iki büyük oyuncu. yıl sonunda yapılacak pwi sıralamasında wyatt'ı 1, perry'i 2 bekliyorum. inanılmaz reignler cidden. oyuncu sayısının azalmasıyla kemerlerin birleşmesi mantıklı karardı. wm 2015 rollins cash-in bekliyordum ben. kimse tuşlanmadan maça girip, perry'i tuşlayıp undisputed beklerken hiç tahmin edemeyeceğimiz bir olay oldu. eğer perry'nin muşta hamlesinden sonra wyatt'a cash gelseydi çok çok eksi yazardı benim gözümde ama dom geceyi kurtardı resmen. pgw tarihinin en büyük maçı diskalifiyeyle bitip, dirty goats'ın geceyi şampiyon kapatması aman aman. dom'a teşekkürler. perry'e de bu harika reign için ayrı bir teşekkür. dom unutmasın çantasını sami sayesinde geri aldı. bir gün kesişir yine yollarımız dom ve perry'le kapanmamış bir mevzumuz var. AYRICA WYATT ŞİRKETİN NET EN BÜYÜK ADAMI, ADAM HALA ŞAMPİYON, RESPECT.

çok çok iyi şovdu. herkesin ellerine sağlık, benden tam puan çıkar.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
825
Beğeni sayısı
1,386
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Copear geliriz kral senin için

Zaten oynayanlar görmüştür birkaç aydır ıkına ıkına gidiyordum, zar zor şov çıkan ortamda da yarıda bırakmak istemedim hem Arda'yı hem hikayeyi
galatasaray-da-fatih-terim-den-ayrilik-sinyali.jpg

Anasayfa Üst Alt