RPG Son Değil...

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
never-skip-an-kazuchika-okada-promo-heres-him-cutting-tanga-v0-dWR0bmRnd2cxM2VjMT5VOUgsej7v1isCQXVIBY2GhOaVkaiF9l_mzOaCgC4t.png

Maç sonrası arka alanda Kazuchika Okada'yı post-match promo alanında görüyoruz.

Kazuchika Okada: Kaybetmek çok can sıkıcı. Gurur duyabileceğim bir maç değildi. Kazansam bile gurur duyabileceğim bir maç değildi. Sorun daha en baştan belliydi. Dwayne, ne kadar sorumsuz bir yönetici olduğunu gösterdi. Sözde şirketinin "prensi" yani veliahdını belirleyecek bir turnuva ve bundaki iki maçı düzgün ayarlayamadığından dört kişiyi, kuralsız bir karmaşanın içine atıyorsun. Tamamen yüz karası. Deathmatch saçmalığını bir daha görmek istemiyorum. İkide bir sandalyedir, sopadır... House of Torture maçında mıyım? Açıkçası bunun olma nedeni, bana maçı kazandırmak istememeleri. Bire bir maçta, o üçlüden yenemeyeceğim kimse yok. Ancak böyle bir karmaşada zaferim benden çalındı. Prens olmak gram umurumda değil ama Undisputed kemeri için haftaya direkt hakkım olması cazip geliyor. Başım çatlıyor. Gerçekten utanç verici. Bu maçla anılmak istemem. Yine de kaybetmek utanç verici...

EaxMcV4U8AUb6y0

Kazuchika Okada: Böyle bir maç kabul edilebilir değil. Pro-wrestling'in ruhunu yaşatmak için buradayım. Bir süredir bu şirket sadece karmaşa içerisinde. Seyircilerin de bu karmaşıklığı hissettiğini biliyorum. Arka alan politikaları, insanların ring içinde yaptığı şeyleri etkilemesi... pek kabul edilebilir şeyler değil. Dom ve Perry'nin kemer durumları, Wyatt'ın adam akıllı rakibe karşı, normal bir maç yapma eksikliği... bunlar benim güreşim değil. Seyircinin istediği şeyler değil. İki ana kemerin birleşmesi... Ben normalde her zaman altın varken gümüşe bakmanın anlamsız olduğunu söyledim. Ancak bu şirkette durumlar karışık. Arka alanda pek çok yetenekli güreşçi var. Gerçekten yetenekliler. Ancak şans bulabilmek artık imkansız gibi geliyor. Wyatt ya da Jack, ikisinden birisi şampiyon olacak ve bu şampiyon zayıf bir şampiyon olacak. Dominik çantasını kullansa bile, o da mücadeleden kaçmak için her şeyi yapabilecek bir korkak. Ancak pes etmek için erken. Ben pes edecek biri değilim. Çünkü güreşi seven insanlara enerjiyi hissettirmek ve güzel an yaşattırmak istiyorum. Bunun için de sorunu en başından çözeceğim. Nasıl olur bilmiyorum, kimleri yenmem gerek bilmiyorum ama sadece pes etmeyeceğimi biliyorum.

kazuchika-okada-comments-after-his-njpw-farewell-match-i-v0-6wRnbQae4FT7hlAGXvIsjKDmtx7XKn7A1PIJ-U8wt-o.jpg

Kazuchika Okada: Ne olursa olsun, sözümden dönmeyeceğim. PGW seyircilerine ve profesyonel güreşe hak ettiğini sunacağım. I WILL MAKE IT RAIN!

Okada arka alandan ayrılırken görüntüler sonlanıyor...​

Oynadığınız Karakterin Adı
Kazuchika Okada
Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi