Omega AJ Styles Hakkında Konuşmuş

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Kenny Omega, AJ Styles’ın hem kariyeri hem de 2019’da AEW’nin başlaması üzerinde “çok kritik” etkisi olduğunu söyledi:

“Bazı insanlar bilir; AJ, farkında olsa da olmasa da, kariyerim üzerinde çok etkili olmuştur. Hatta bunun farkında olup olmadığını bile bilmiyorum. AJ’nin dahil olduğu ve kariyerimi gerçekten ileriye taşıdığı birçok durum oldu. Şu anda aklıma en az üç örnek geliyor.

Gelişim bölgesinden ayrıldıktan sonra güreşe devam edip etmeyeceğimden emin değildim. Profesyonel güreşin iş tarafını —ya da o dönemde bana gösterilen kısmını— görünce, bunun bana göre olmayabileceğini düşündüm. Çünkü artık eğlenmiyordum ve bağımsızlarda sahip olduğum yaratıcılığın o seviyede hiçbir karşılığı yokmuş gibi hissediyordum; her şey aşırı derecede kontrol altındaydı ve o kontrol edilen şeyler bile tekrar kontrol ediliyordu.

Bu yüzden kendim olamadığımı hissettim. Kendim olmak eğlenceliydi, bu yüzden bağımsız sahneye döndüm ve belki de orada yavaş yavaş kaybolurum diye düşündüm. O dönemde çalıştığım yerel promoter Andrew Shellcross, ‘Büyük bir etkinlik yapıyoruz, burada hâlâ çok seviliyorsun ve AJ Styles’la güreşmeni isteriz’ dedi. Ben de kendi kendime, ‘Harika bir veda olur, güzel bir son maç olur’ diye düşündüm.

AJ’yle güreştiğimi hatırlıyorum ve maçtan önce hiçbir iletişim kurmamıştık. Ama maç sırasında öyle anlar vardı ki alışveriş, akış tamamen uyumluydu. Kimya kendiliğinden vardı. O an ‘Vay be, işte bu seviyede biriyle güreşmek böyle bir şey… ve kendimi rezil etmiyorum.’ dedim. ‘Belki tam olarak yetişemiyorum ama rezil olmuyorum; kendimi zorlarsam bu seviyeye çıkabilirim’ diye düşündüm.

Sonra New Japan’da yükselişimi yaşadığımda AJ oradaydı; o IWGP Dünya Şampiyonu, ben Junior Şampiyonu. Yine aynı durum: AJ’nin sahip olduğu şey, kontrolü, hakimiyeti… bunlar benim de görmek istediğim şeylerdi. Bir şampiyon nasıl olur, nasıl yapılır, anlamak istiyordum.

AJ, Kota Ibushi’ye karşı yaptığı maça beni dahil etmeme izin verdiğini hatırlıyorum. Oradan itibaren Golden Lovers hikâyesini yeniden canlandırdık ve hayranlara yeniden tanıttık. AJ’nin bu izni olmasaydı, Golden Lovers’ın yeniden bir araya gelmesi muhtemelen asla olmazdı. Ve son şey —belki de en önemlisi— AJ WWE’ye gitmeden önce ona sırtımızı döndüğümüz o an… bunu kimseye söylemedik.

Bu, Bucks’la aramızda, ‘Bunu yapmamız gerekiyor’ dediğimiz bir karardı ve yaptık. Doğal kimya yine devreye girdi ve AJ işin ne olduğunu çok iyi bildiği için bununla mükemmel şekilde uyum sağladı. Ve bir bakıma, onun sırtını dönüp o anın gerçekleşmesine izin vermesi —farkında olsa da olmasa da— The Elite’in oluşmasına, BTE’nin ortaya çıkmasına, Hot Topic anlaşmasına ve en sonunda AEW’nin kurulmasına yol açtı.

Yani AJ’nin hayatlarımızdaki rolü hem şirket hem de kariyerlerimiz için son derece kritik.”

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi