Ricky Steamboat Kadınlar Maçını Eleştirmiş

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Ricky Steamboat, kadınların Blood and Guts maçını pek beğenmediğini, maçta çok fazla şey olduğunu söyledi:

“Maçtaki o kızlara Allah yardım etsin ama ben pek sevmedim. Bilmiyorum, belki de çok fazlaydı. Bana göre — bilmiyorum, orada 16 kız falan vardı herhâlde — olup biten şey çok fazlaydı. Bir köşede iki kız bir şey yapıyor, ringin ortasında iki ya da üç kız başka bir şey yapıyor, sonra diğer ringe geçiyorsun yine iki üç kişi bir şeylerle uğraşıyor.

O kadar çok şey oluyordu ki hiçbir şeye odaklanamıyordun. Benim için tepki vermesi bile zor hale geliyor.”

(Bill Apter röportajı)

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,660
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Yaşlı bir insan olması ile birlikte anlaşılabilir. Evet bir olayı takip etmek zor, çünkü ringin içinde çok fazla şey oluyor ve birine bakarken diğerini kaçırabiliyorsun ama zaten amaçlanan da bu. Tamamen karmaşa olsun. Sevip sevmemek tamamen öznel. Eleştirdiği şey de bu bence. Maç kötü demeye getirmiyor, maç içerisinde o kadar çok şey oluyor ki, maçı izlesen bile maçtan çok şeyi kazara kaçırabiliyorsun demeye getiriyor. Genç bir insan, daha fazla olaya birden odaklanabiliyor. Yaşlı biri, özellikle eski stile alışık biri zorlanabilir, çok çok normal.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Takip etmesi zor ama sadece bu maça özel söylemek haksızlık olur. Hele geçen Rumble maçlarında elenen bazı isimlerin elenme anlarına kameraların dahi yetişemediğini düşünürsek kesinlikle şikayet edeceğimiz maç bu olmaz. Ama cidden ben de çok kalabalık maçlardan pek zevk almıyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi