Tyler Breeze şu şekil patladı biraz ona geri dönmek isterdim ama inan vaktim yok sayın halk.
Bo Dallas'ı da aynı şekil vaktim olmadığı için hakkını veremeyeceğim bir şeyi yapmak istemem.
hakkını veririk ya
Tyler Breeze şu şekil patladı biraz ona geri dönmek isterdim ama inan vaktim yok sayın halk.
Bo Dallas'ı da aynı şekil vaktim olmadığı için hakkını veremeyeceğim bir şeyi yapmak istemem.
@Hellraiser hadi abi nasıl unutturdun kendini sen yatek beklenen kendisi değil ya @BerzerkBryan
bende daha sayamadım ama gelmek isteyen varsa ortam güzel @KALKTI!!!! purna çeviriyor@Hellraiser hadi abi nasıl unutturdun kendini sen ya
@Arthur Morgan @Hülya Avşmaz @god is an astronaut öldünüz mü beyler
@keka @pontiac bandit beklenen adamlar serisi devamı
Ya arkadaşım noluyor bugün bütün oldlar geri dönüyor@Hellraiser hadi abi nasıl unutturdun kendini sen ya
Herif Edge aldı kayboldu@Hellraiser hadi abi nasıl unutturdun kendini sen ya
Nefesim kesildi, belki de hastalıktan. Bugün ben iptalObaaa fe mi
3. sezon zina sezonu ya kafaya koyduk.bende daha sayamadım ama gelmek isteyen varsa ortam güzel @KALKTI!!!! purna çeviriyor
Dread it run from it destiny will always arrive just like I have arrivedNefesim kesildi, belki de hastalıktan. Bugün ben iptal
ohao su değil de yağmur olmasın?