RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟖 - 𝙱𝚕𝚊𝚌𝚔 𝙵𝚛𝚒𝚍𝚊𝚢

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
sx01nyk.jpeg

PAYBACK #88 - Black Friday
21 Kasım Cuma, 22:00 - C
Liacouras Center

Philadelphia, Pennsylvania

PAYBACK #88 - BLACK FRIDAY'İ TAKİP ETMEK İÇİN 5 NEDEN!

1- November to Remember 2025 öncesi son şov!

2- Açılış: "Broken" Matt Hardy, ilk kemer savunma maçına çıkacak!

3- Prestige Grand Wrestling'in yeni General Manager'ı kim olacak— bu arayış, son bulacak!

4- Prince of PGW turnuvası devam ediyor olacak!

5- Ana Olay: Huge World Heavyweight Championship and PGW Championship Match için kontrat imzalama töreni gerçekleştirilecek- şartlar kararlaştırılacak!

Not: Konuyu en doğru şekilde görmek için aydınlık temayı kullanınız.

THEN...

NOW...

FOREVER...

TOGETHER!

qcwgaf9.png

HER YER KARANLIKKEN STAGE BÖLÜMÜNÜN ORTASINDAN YAPILAN İNANILMAZ PYRO ATIŞLARIYLA ARENA AYDINLANIYOR VE PAYBACK #88 - BLACK FRIDAY RESMEN BAŞLIYOR! SEYİRCİLERİN İNANILMAZ COŞKUSU KAMERALARA YANSIYOR! IŞIKLAR NORMALE DÖNDÜKTEN SONRA KAMERALAR TAM SPİKERE DÖNECEKKEN ANİDEN GİRİŞİ YENİDEN GÖSTERMEYE BAŞLIYOR VE BİR MÜZİK ARENA BOYUNCA YANKILANMAYA BAŞLIYOR!

32kz443.png

Ekran çatlıyor ve DELETE! PGW PURE Şampiyonu "BROKEN" Matt Hardy girişte görünüyor. PGW World Television Şampiyonu Jeff Hardy de yanında. Seyirciler yoğun bir destek gösteriyor Matt Hardy'e. Matt ringe doğru ilerlerken DELETE tezahüratını yapıyor ve seyirciler de ona eşlik ediyor. Matt ringe girer girmez ceketi ingin dışına bırakıyor. Hakem de kemeri teslim alıyor. Matt rakibini beklemeye başlıyor. Seyirciler DELETE tezahüratı yapmaya devam ediyor.

maxresdefault.jpg

Swerve Strickland girişte görünüyor! Bir süredir ringlerden uzaktı- bir geri dönüş gerçekleştiriyor ve ringin yolunu tutuyor! Swerve ringe girdikten sonra maçın katılımcıları açıklıyor. Sonrasında kemeri havaya kaldırıp görevliye teslim ediyor.

PGW Pure Championship
"Broken" Matt Hardy (c) vs. Swerve Strickland

image

Hakem zilin çalınması için işaret verirken Swerve ani bir hamle ile Matt'e doğru koşarak onu köşeye doğru itiyor ve ona köşede saldırmaya başlıyor. Swerve sert yumruklar atarken Matt Hardy'nin karşılık vermekte zorlandığını görüyoruz. Swerve, Matt'i iyice yorduktan sonra hakemin uyarısıyla birlikte geri çekiliyor. Matt ayağa kalkacağı sırada Swerve tekrardan koşuyor ve bir Running Dropkick! Matt ringin ortasına doğru düşüyor ve ayaklanmaya çalışıyor. Swerve onun sırtına bir yumruk atıyor ve ayağa kaldırıyor. Sonrasında kafasına doğru hafif bir tekme atıyor. Ardından tutup iplere doğru atıyor. Önce yere uzanıp Matt'i üzerinden atlatıyor. Sonrasında da bir Dropkick ile Matt'i yere seriyor. Sonrasında tekrardan yavaşça Matt'i ayağa kaldırıyor.

Broken-Matt-Hardy-hits-Moose-with-Twist-of-Fate-at-TNA-Rebellion-ba4e-e1714568583173_1714569953.jpg

Matt bu esnada karşılık veriyor. Birkaç yumruk ile Swerve'ü sersemletiyor. Sonrasında onu köşeye doğru atıyor. Koşuyor ve Corner Clothesline vuruyor. Ardından da Running Bulldog ile kombosunu tamamlıyor. Swerve ayaklanırken Matt usulca köşeye çıkıyor ve Swerve ayağa kalktığı an ensesine doğru bir Elbow Drop geliyor. Ardından Swerve'ü düştüğü yerden kaldırıyor ve SIDE EFFECT! Matt hızlıca köşeye çıkıyor ve Swerve'ü kontrol ettikten sonra atlayışını gerçekleştiriyor ve Diving Leg Drop! Matt ayağa kalktıktan sonra hızlıca Swerve'ü ayağa kaldırıyor ve TWIST OF FATE! Matt tuşa gidiyor! 1-2-

3!

Kazanan ve Hâlâ PGW Pure Şampiyonu: "Broken" Matt Hardy

Matt-Hardy-TNA-World-Champion-Cropped.jpg

Matt Hardy maçı kazanıyor ve kolay bir şekilde PGW Pure Şampiyonluğunu koruyor! Jeff Hardy ringe girip kardeşini tebrik ederken Swerve'ün ringin dışına yuvarlandığını görüyoruz. Matt kemerini hakemden teslim alıp galibiyetini köşeye çıkıp kutlamaya başlıyor. Bu esnada maçın tekrarını ekranda izliyoruz. Sonrasında Matt köşeden inip Jeff'e sarılıyor. İkili sahip oldukları kemerleri havaya kaldırıyor. Sonrasında Matt görevliden bir mikrofon istiyor. Mikrofon ulaştırılıyor ve sonrasında konuşmaya başlıyor.

"Broken" Matt Hardy: Ahhhh yeeeesss… SENİNLE ASIL OLARAK başlı-yorum Sami! The Great Libera-tor... The Traitor of His Own So-ul... The man who thinks he knows PAI-N! Sami Zayn… senin ruhunda bir ÇATLAK var. O çatlağın içinden SIZAN acı… Benim ilahi kulağıma MÜ-ZİK gibi geliyor! Sen beni SINIRLARIMA sürükleyebilecek tek kişisin! BU yüzden seni seçtim! SEN… Benim deliliğimi TAMAMLAYACAK KİŞİSİN! Ben senden yukarıdayım Sami— İŞTE BU YÜZDEN SEÇME YETKİSİ SADECE BENDE VAR! HAAHAHHAHAHHA! Çünkü SENİN deli olduğun yerde… BEN çoktan ÖLMÜŞ ve geri dönmüş duru—

Bu konuşma yarıda kaldı çünkü bir tema müziği, arena boyunca yankılanmaya başlıyor!

arfodl6.jpg

Arka alandan gelen— Sami Zayn! Arka alandan, Stage'e gelen isim o oluyor! Kendisi bu sefer yoğun yuhalanmayla karşılanmıyor ve bu onu bile şaşırtıyor. Sami'nin elinde bir mikrofon tuttuğunu ve bu şekilde ringe doğru ilerlediğini görüyoruz. Ringin içerisine göz attığımızda, "Broken" Matt bir Brawl'a hazır bir şekilde bekliyor; Jeff ise tepkisiz-reaksiyonsuz bir vaziyette. "Broken" Matt'in kasıldığını gören Sami, elindeki mikrofonu ağız seviyesine kadar kaldırarak ağzına tutuyor ve konuşmaya başlıyor. Onun konuşmaya başladığı anlarda, prodüksiyon ekibi tarafından kendisine ait olan tema müziği sonlandırılıyor, durduruluyor. Sami'den dinliyoruz.

lrw5ft7.jpg

Sami Zayn: Buraya senin için gelmedim Matt, rahat olabilirsin. Benim işim asıl seninle Jeff, buraya senin için geldim! (Seyirciler şaşırıyorlar) Matt, sen ne saçmalıyorsun, huh? Ben seninle aramda bir şeylerin olmasını, daha fazla istemiyorum çünkü aramızdaki defteri geçen hafta yaşananlarla birlikte kapattığımıza inanıyorum. Üzerimde denediklerinin sonrasında, geçen hafta seni yere yapıştırmayı bildim ve bununla birlikte (Vurguluyor) mesele benim için kapandı— senin bu küçük tiyatronla hiçbir alakam olmayacak! Benim işim... Seninle Jeff. Matt’in bu saçmalığı beni ilgilendirmiyor. Madem o beni çağırıyor… Ben de seni çağırıyorum. Bir hafta sonra, November to Remember'da- bir maç istiyorum!

Sami bu sözleri sarf ettiği süreçte, ringe varmış oluyor. Konuşmasını sonlandırarak çelik basamaklara yöneliyor, basamakları teker teker çıktıktan sonra Apron'a tırmanmış oluyor. Apron'da bir müddet ilerlemesinin sonrasında iplerin arasından geçerek ringe geriyor ve yan yana durmakta olan kardeşlerin karşısına konumlanıyor. Seyirciler çığlık atarak, heyecanla izliyorlar bu görüntüleri. Şimdi ise Sami'nin, elindeki mikrofonu ağzına doğru götürerek konuşmaya başladığını görüyoruz.

9e726kz.jpg

Sami Zayn: Jeff, bunu seninle daha önce yaptık ve şimdi de yapmalıyız. Seni karşımda istiyorum! İstersen... Maç türünü de seçebilirsin! Yeter ki karşıma çıkma cesaretini göster!

drn8z1g.png

"Broken" Matt Hardy: ONUNLA KO-NUŞ-MA! HAH-AHHAAHHAHAHHAH! O henüz HAZIR değil! Hedefin BE-NİM Sami! RUHUMU KANIRTMAYA GELDİN, biliyorum! SENİN kaderin benim ellerimde! Benim krallığımda JEFF'İNSE yeri var! HAHHAHAHAHA! Sen artık, BE-NİM seçtiğim kişisin!

Sami, adeta "Broken" Matt'in varlığını hiçe sayarak Jeff'in üzerine gitmeye devam ettiğini görüyoruz.

bkkem2o.png

Sami Zayn: NOLDU, YOKSA KORKUYOR MUSUN? NEDEN ONUN ARAMIZA GİRMESİNE FIRSAT TANIYORSUN?

Gerilimin iyice tırmandığı ve Sami'nin her geçen saniye biraz daha Jeff'in üzerine gittiği bu dakikalarda, "Broken" Matt artık buna bir son vermek istiyor ve fiziksel bir müdahale etmek istiyor. Sami'yi, kardeşinin üzerinden uzaklaştırmak için onun kolunu yakalıyor ve kendisine doğru çekiyor!

q0rbrlw.png

YAN TARAFA KUVVETLE ÇEVRİLEN SAMI, ÖFKELİ BİR ŞEKİLDE "BROKEN" MATT'İ İTTİRİYOR! "BROKEN" MATT, BEKLENMEDİK KARŞILIĞA HAZIR DEĞİLDİ VE BUNUN ETKİSİYLE KENDİSİNİ YERDE BULUYOR! HERKES ŞOKE OLURKEN, SAMI'YSE; JEFF'İN ÜZERİNE GİTMEYE DEVAM EDİYOR!

2b2csy1.jpg

BİZLER İSE "BROKEN" MATT'E BAKIYORUZ, YERDEN KALKMIYOR- GÜLÜYOR, KAHKAHA ATIYOR!

7r2zgcn.jpg

Sami Zayn: JEFF ONUN ARAMIZDAN ÇEKİLMESİNİ SAĞLA! SENİNLE MAÇA ÇIKMAK İSTİYOR—

d5adzsc.jpg

BU KONUŞMA YARIDA KALDI ÇÜNKÜ "BROKEN" MATT'TEN BEKLENMEDİK BİR ANDA, BEKLENMEDİK BİR ŞEKİLDE TWIST OF FATE GELİYOR! SAMI, BU HAREKETİN SONRASINDA HAREKETSİZ BİR ŞEKİLDE YÜZÜSTÜ RİNG MATINDA UZANIYOR! "BROKEN" MATT İSE KAHKAHA ATARAK AYAĞA KALKTIKTAN SONRA YERDEKİ PGW PURE CHAMPIONSHIP'İNİ ALIYOR VE DİĞER ELİNE ALDIĞI MİKROFONU AĞZINA DOĞRU TUTARAK KONUŞMAYA BAŞLIYOR!

52gjw8d.jpg

"Broken" Matt Hardy: BROTHER NEEE-ROOOO! SEN Nov-ember to Remem-ber'da SADECE PGW Tag Team Championship maçına çı-ka-caksın! HAHAAHHAHAHAH! The Broken Hardys kaderlerini o gece KENDİ elleriyle yeniden ya-zacak! (İşaret parmağını Sami'ye doğrultarak devam ediyor) Ve SEN! SENİNLE NOVEMBER TO REMEMBER'DA BAŞ BAŞA… Evet EVEEEET… Çarpışacağım! DELİLİĞİNİN SON PARÇASINI ben tamamlayacağım! HEM DE BİR TABLES MATCH'TE! HHAAHHAHAHHAHAH!

sf20snc.png

"Broken" Matt kemerini havaya kaldırırken, Jeff'in yerdeki Sami'ye bakarak sigara yakmaya başladığını görüyoruz. Bu sırada ekranın alt bölümüne bir grafik getiriliyor. Dominik'in zamanının iyice daraldığı spiker masasındaki görevliler tarafınca konuşuluyor. Sadece 2 hafta kaldı! Bu yaşananların sonrasında kameralar kapanıyor ve şov devam ediyor.

le9qrc3.png

1498862466-dwayne-johnson-ballers.jpg

[kapı tıklatma sesi]

The Rock: Gir!

byron-saxton-smackdown-live-superstar-shake-up.jpg

Bunlar, Byron'ın; The Rock'ın odasının kapısını tıklatması ve Rock'ın onu içeri çağırmasının yaşandığı anlara aitti. Rock'ın içeri gir talimatını duyan Byron, derin bir nefes alıp, üzerini düzelttikten sonra kapının eşiğinden geçiyor ve odanın içerisine konumlanmış masaya doğru gidiyor. Rock'ın kağıtlarla uğraştığını, raporlar incelediğini fark ediyoruz. Byron odanın güzelliği karşısında büyüleniyor ve ağzı açık bir şekilde etrafı seyrediyor. Rock ise onun neden geldiğini merak ediyor ve bir sual arz ediyor.

The Rock: Hey man! Final Boss sana nasıl yardımcı olabilir?

Kendisini Rock'ın odasında bulan Byron, heyecana kapılıyor ve bir süre boyunca bir şey söylemeden öylece kalıyor. Onun bu hâlini fark eden Rock, durumu kontrol altına almak ve onu biraz daha rahatlatmak adına bir şey sormaya, onunla sohbet etmeye başlıyor.

The Rock: Erm... Pekala. Geçen hafta Kazuchika Okada’yla yaptığın röportajı gerçekten beğendim. Cidden şapka çıkartılacak bir iş çıkarmışsın. Söyle bakalım, sırada kim var? İşler nasıl gidiyor, her şey yolunda mı By—

Çok heyecanlı olmaya devam eden Byron, Rock'ın sözlerini tamamlamasını beklemeden atlıyor.

7f55d-17171386213170.png

Byron Saxton: Ben bunun için burada değilim bayım.

The Rock: O zaman sana nasıl yardımcı olabilirim?

Byron Saxton: (Aşırı hızlı bir şekilde konuşuyor) Ben General Manager olmak istiyorum, bunun için başvurmak istiyorum.

Rock şoke oluyor, bunu hiç beklemiyordu. Gözlüğünü çıkartırken, Byron devam ediyor.

2fbja4i.png

Byron Saxton: General Manager pozisyonunun boş olduğunu biliyorum. Bazı isimlerin mülakatta olduğunu, sürecin detaylı şekilde değerlendirildiğini de duydum. Ve... Ben de bu sürecin bir parçası olmak istiyorum. Bu pozisyon için başvurmak istiyorum.

Bu cümle oda içinde ağır bir sessizlik yaratıyor. Rock, birkaç saniye donup kalıyor. Gözleri iri, ağzı hafif açık... Sonra başını iki yana sallayıp kısa bir kahkaha atıyor. Bu kahkaha süresinde, Byron'ın ciddi durmasından ötürü erkenden duruyor ve ona bir soru yöneltiyor.

212899-1562578684.jpg

The Rock: Bana şaka yapıyorsun, değil mi?

Byron Saxton: (Byron hiç tereddüt etmeden gözlerinin içine bakıyor) Hayır bayım, son derece ciddiyim.

Rock’ın süregelen gülümseme hali, artık son buluyor. Sandalyesine yaslanıp Byron’ı tepeden tırnağa süzüyor, bunun sonrasında konuşma gerçekleştiriyor.

rkxbild.jpg

The Rock: Biz, bu şirkette, bu sektörde yalnızca dışarıdan bakmış birini değil, bu işi damarlarında hissetmiş, ringin metal kokusunu solumuş, tuş olanın da tuş edenin de ne yaşadığını bilen birini arıyoruz. Burada yönetim koltuğuna oturacak kişi, sahne arkasının kaosunu, ring içinin baskısını, seyircinin nefes alışıyla birlikte kalbin nasıl hızlandığını yaşamış olmalı. Bu işi kitaplardan öğrenmiş, kameranın önünde rahat konuşuyor diye seçilmiş biri değil… Ringe adım attığında dizleri titrese bile devam etmeyi bilen, sırtı yere vurulduğunda bile yeniden kalkmanın ne demek olduğunu gerçekten bilen biri. Bizim istediğimiz profil; dövüşmüş, düşmüş, kalkmış, ter dökmüş, çürükleri olmuş, kariyerinin bir noktasında 'devam edeyim mi etmeyeyim mi?' diye kendi kendine sorup yine de ayağa kalkmış biri. Prestige Grand Wrestling’i yönetecek kişi, bu dünyayı uzaktan izleyen değil, bu dünyanın içinde yanmış, pişmiş biri olmalı.

Byron Saxton: Benim de güreş geçmişim var. O kadar uzun değil belki ama bu sektörün içinden geldim. Masanın bu tarafından da, o taraftan da ne gerektiğini biliyorum.

Rock, Byron’ın bu çıkışına karşı sadece yumuşak bir tebessümle başını sallıyor, bir taraftan da yanıt veriyor.

The-Rock-Dwayne-Johnson-Ballers-S3.jpg

The Rock: Youre sweet man. Gerçekten tatlısın.

Rock, bu sözleriyle Byron'ın profesyonel güreş geçmişini çok ciddiye almadığını üstü kapalı bir şekilde göstermiş oluyor. Sakatlığı nedeniyle ringlerden erken bir şekilde ayrılmak zorunda kalan Byron için bu sözler, kalbine saplanan bir bıçaktan farksız olsa gerek. Başından kaynar sular dökülmüş gibi olan Byron başını hafif bir şekilde öne eğerek, sesi titreye titreye yanıtını veriyor.

Byron Saxton: Anladım, zamanınız için teşekkür ederim.

po885d6.jpg

Byron'ın gözlerinin dolduğunu ve ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu görüyoruz. Buna rağmen kendisini zayıf göstermek istemiyor ve arkasını dönerek direkt olarak kapıya yöneliyor ve bu odayı ivedi bir şekilde terk ediyor. Byron'ın odayı terk ettiği sırada, Rock'ın telaşlı bir şekilde önündeki dosyayı karıştırmakta olduğu objektifimize yansıyor. Bu yaşananların, geçen konuşmanın sonrasında kameralar kapanıyor ve şovumuzun yönü, ring oluyor.

le9qrc3.png

hq720.jpg

Matt Cardona, Stage'de beliriyor! Yavaş adımlarla ringe doğru yürüyor. Çelik merdivenden çıkarak ringe giriyor. Ringe girdikten sonra seri deparla Top Rope'a çıkıyor. Top Rope'a çıktıktan sonra tauntunu atıyor ve köşeden iniyor. Rakibini beklemeye başlıyor.

maxresdefault.jpg

Val Venis, Stage'de beliriyor! Taunt'unu atıyor ve havalı havalı ilerlemeye başlıyor. Çelik merdivenden çıkıyor ve ringe giriyor. Havlusunu çıkartıyor ve seyirciye fırlatıyor! Ardından köşesine geçiyor ve ısınıyor. Hakem son kontrolleri yaptıktan sonra zili çalıyor.

Prince of PGW Tournament First Round Match
Matt Cardona vs. Val Venis

19990214_venis_shamrock--d12a2364da86f55e1c08eb247ba7f5eb.jpg

Maç başladı. İkili birbirlerine temkinli yaklaşsalar da Val tokadı Matt'in suratına bir anda oturtuyor! Ardından seri yumruklarla Matt'i köşeye doğru taşıyor. Köşede üst üste Knife Edge Choplar atıyor. Matt, acıyla göğsünü tutuyor. Val ardından hızla Matt'in kolundan tutup karşı köşeye doğru fırlatıyor. Hızla üstüne koşuyor fakat Matt ani bir dirsek ile bunu karşılıyor. Hızla Second Rope'a çıkıyor ve Missile Dropkick'i yapıştırıyor. Bunun ardından ikili hızla ayaklanıyor. Val seri bir şekilde Matt'in üstüne koşuyor fakat Matt sağlam bir dropkickle karşılıyor. Val sersemleyerek ayaklanıyor. İplere yakınken Matt bir Clothesline vurarak Val'ı ring dışına postalıyor. Ardından kendisi de ring dışına çıkıyor. Val'a seri ve sert yumruklar atıyor. Sonrasında hızla kolundan tutuyor ve ring postuna fırlatıyor. Fakat Val bunu tersine çeviriyor. Matt kafasını çok sert çarpıyor. Val ardından hızla Matt'in kafasını çelik merdivene vuruyor. Sonrasında Scoop Slam'le kaldırıyor ve Matt'i spiker masasına vuruyor!

intro-1711918846.jpg

Matt acıyla sırtını tutuyor ve spiker masasının üstünde yatarak kıvranıyor. Val hızla ringe dalıp geri çıkıyor ve countı sıfırlıyor. Ardından Matt'in üstüne yürüyor fakat Matt ani bir tekmeyi Val'ın suratına yapıştırıyor! Sonrasında spiker masasının üstünde kalkıyor ve Neckbreaker'la atlıyor! İkisi de yerde! İkili birbirlerine tutunarak yavaşça kalkıyorlar. Val sağlam bir yumruğu oturtuyor fakat Matt bir anda kolundan tutuyor ve çelik merdivene doğru fırlatıyor! Ardından merdivenin orada kıstırıp Val'a seri stomplar sallıyor. Sonrasında geri geri çekiliyor. Çelik merdivene doğru Broski Boot mu gelecek! Hızla hareketleniyor ve depara kalkıyor fakat hayır! Val bir anda ayaklanıyor ve Spinebuster şeklinde Matt'i kavrıyor! Matt'i Spinebuster'la ring postuna vuruyor! Sonrasında birde aprona vuruyor ve hemen ardından ringe sokuyor! Peşine kendisi de girip tuşluyor. 1... 2... KICKOUT!

images

Val, Matt'i çenesinden tutarak kaldırıyor ve sağlam bir toka.. hayır! Matt bu tokadı havada yakalıyor ve Val'ı kavrayıp shoulder charge'la köşeye çarptırıyor! Ardından shoulder trustlar! Peşinden de tepesine çıkıyor ve üst üste yumruklar! Bir süre yumrukladıktan sonra Val bir anda Inverted Atomic Drop! Buna karşılık Matt'ten bir anda bir yumruk! Ardından bir tane daha! Ve bir tane daha! Val yine ipte kalıyor! Matt hızla üstüne koşuyor fakat Val hızla Back Body Drop şeklinde Counterliyor! Matt acıyla yerde kıvranıyor! Val aprona geçiyor ve Matt'in kalkmasını bekliyor. Matt bariyerlere tutunarak kalkıyor. Val arkasından Double Axe Handle ile atlıyor. Matt kafasını tutarak yere yığılıyor. Val hızla stomplara devam ediyor. Ardından seri bir şekilde kaldırıyor ve bariyerlere doğru fırlatıyor. Matt acıyla yerde kıvranıyor. Val hızla ringe sokuyor. Sonrasında tuşa gidiyor. 1... 2... KICKOUT! Yine atıyor. Val boğazından tutarak kaldırırken Matt bir anda Small Package! 1... 2... KICKOUT! İkili yeniden ayaklanıyor ve birbirine koşuyor. Karşılıklı Big Boot! İkisi de yerde kalıyor! Hakem sayıyor! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7...

İkili yavaşça kalkıyor. Val sağlam bir Lariatı geçiriyor fakat Matt bundan eğiliyor ve bir School Boy Roll Up! 1... 2... KICKOUT! Matt bir anda bacaklarından kavrıyor ve Catapult'la Val'ı köşeye vuruyor! Ardından hızla iplerden sekiyor ve RADIO SILENCE! Hayır! Val bunu Spinebuster'la karşılıyor! Hızla Tuşa gidiyor! 1... 2... KICKOUT! Val, Matt'in tepesine çıkıyor ve hızla yumruklar! Matt sersemleyene kadar deli gibi yumrukluyor Matt'i! Hızla kalkıyor ve Matt'i de kaldırıyor bir Lariatı gömüyor! Tuş 1... 2... KICKOUT! Matt'i yüzüstü yere sabitliyor ve sağlam bir elbow drop! Ardından bir tane daha ve bir tane daha! Hızla tuşa gidiyor. 1... 2... KICKOUT! Val iyice sinirleniyor. Matt'i kaldırıyor ve köşeye sabitliyor. Birkaç tane seri yumruk atıp Top Rope'a çıkarttırıyor! Peşine kendisi de çıkıyor. Matt'i Superplex'e alıyor. Superplex'le yatı.. Hayır! Matt bir anda onu köşeden itiyor. Val yerde Matt hızla DIVING ELBOW DROP!

maxresdefault.jpg

Fakat Val bundan kaçıyor! Matt kolunu tutarak acıyla yerde kıvranıyor! Val hızla Matt'i kaldırıyor ve BIG PACKAGE! TUŞ! 1... 2...

Ee088PvWkAQojkd.jpg

KICKOUT! Matt atıyor! Matt atıyor! Val iyice deliriyor! Matt'i kaldırıyor ve bir kez daha BIG PACKAGE için tutuyor. Bir tane daha fakat hayır! Matt Small Package! 1... 2... KICKOUT! İkili ayaklanıyor. Matt sağlam bir Big Boot! Val sersemleyerek köşeye çekiliyor. Matt hızla köşeye koşuyor ve Corner Clothesline! Ardından Val'ı köşeye oturtturuyor. Hızla karşıya geçiyor! Tauntunu atıyor ve BROSKI BOOT! TUŞ! 1... 2... KICKOUT! Matt hızla hazırlık yapıyor ve Val'ın kalkmasını bekliyor. Val ipleri tutarak kalkıyor. Matt hızla koşuyor ve RADIO SILENCE!

BAŞARILI! MATT HIZLA TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

maxresdefault.jpg

KICKOUT! Val atıyor! Matt sinirle köşeye geçiyor ve yeniden hazırlık yapıyor. Val yavaşça kalkıyor. Matt hızla üstüne doğru koşuyor ve bir RADIO SILENCE DAHA! Fakat hayır! Val Venis, bunu Powerbomb şeklinde havada yakalıyor ve koşarak Matt'i köşeye çarptırıyor! Ardından Sitout Powerbomb şeklinde yere yapıştırıyor! Aprona geçiyor. Oradan da Top Rope'a geçiyor. Hazırlığını yapıyor ve CUM SHOTTTTT!!!!

BAŞARILI! TUŞA GİDİYOR! 1... 2...

images

KICKOUT! İ-NA-NIL-MAZ! MATT, YİNE ATMAYI BAŞARIYOR! VAL KAFAYI YİYOR! VAL SİNİRLE KAFASINI KÖŞEYE VURMAYA BAŞLIYOR! Ardından yeniden Top Rope'a çıkıyor! BİR CUM SHOT DAHA!!

G5y_lGZWYAAq3kO.jpg

MATT CARDONA BUNDAN KAÇIYOR! Val kafasını yere tosluyor! Matt Cardona ayaklanıyor ve hazırlık yapıyor. Tauntunu atıyor. Val Venis yavaşça ayaklanıyor. Cardona işi bitirmek için hızla koşuyor ve RADIO SILENCE! FAKAT HAYIR! VAL BUNDAN EĞİLİYOR!

MATT HAREKETİ VAL'IN ARKASINDAKİ HAKEME VURUYOR! HAKEM BAYILDI!

VAL HIZLA BİR LOW BLOWW!!! VAL HIZLA HAKEMİ DÜRTÜYOR VE MATT'İ YERE YATIRIP TUŞ DENİYOR!

1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9...

Sayan yok! Val Venis sürekli hakemi dürtüyor fakat hakem uyanmıyor!

DERKEN VAL VENİS'İN SIRTINA BİR SANDALYE DARBESİ GELİYOR!

144342-jey.jpg

BU JEY USO! JEY USO, SANDALYEYLE DEFALARCA VAL'IN SIRTINA VURUYOR! ARDINDAN HAKEMİ KOLUNDAN TUTARAK YERDEN KALDIRIYOR! HAKEM SAYIYOR!

1...

2...

3!!!

matt-cardona-juggalo-championship-wrestling.png

Kazanan ve Üst Tura Çıkan: Matt Cardona

3b2707c154ea39c1112d41f47c645bbd_1024_576.webp
intro-1677306359.jpg
Val-Venis-TNA.jpg

Matt Cardona, Jey Uso'nun yardımıyla da olsa maçı kazanmayı başarıyor. Hakem zor da olsa ayağa kalkıp Matt Cardona'nın elini havaya kaldırıyor. Matt Cardona adını Prince of PGW turnuvasında bir üst tura yazdırıyor. Matt köşeye çıkıp galibiyetini kutluyor. Jey Uso ringin dışında, ringin ortasında sinirle ayaklanan Val Venis'i sinsice gözetliyor.

a41265fed272d1cca9ee532a94370c14

Jey Uso bir anda ringe dalıyor. Fakat tam Venis'e arkadan saldıracağı sırada Venis arkasını dönüyor ve Jey ile yüz yüze gelip ayağa kalkıyor ve aniden ikili birbirini yumruklamaya başlıyor. Sıra sıra yumrukları birbirlerine geçiriyorlar. İkilinin sert yumruklarla birbirine üstünlük kurma amacı yok. Birbirlerini yok etmek için birbirlerine saldırıyor gibiler. Birbirlerini yumruklayarak iplere doğru gidiyorlar. Bu sırada Venis bir Clothesline sallıyor ve Jey Uso ile birlikte ringin dışına düşüyorlar. İkili birbirini yumruklayarak rampadan stage'e doğru ilerliyorlar. Sonrasında yine birbirlerini yumruklayarak arka alanın yolunu tutuyorlar. Matt Cardona ringte yalnız kaldığı sırada bir müzik duyuluyor.

qbtdjj6.jpg

Tony D'Angelo elinde bir mikrofon ile girişte görünüyor. Bir yandan arkasına doğru bakınıyor kısa bir süre çünkü kavga o gorilla position'dayken devam ediyordu. Tony ringe giriyor ve konuşmaya başlıyor.

Tony D'Angelo: Öncelikle Tebrikler Matt. Karşıma yaşlı moruk yerine senin çıkacak olmana sevindim fakat WarGames bitti. Aile bitti. PAYBACK yöneticiliği bitti. Elimde kalan tek şey benim ve bundan sonra Ognuno per sé. Önce seni, sonrada finalde gelecek kişiyi yenerek Prince of PGW turnuvasını kazanacağım ve tekrardan yukarıda olacağım. Isıttığım koltuk yine benim olacak! Herkesi ezip geçeceğim!

john-cena-wwe.jpg

Şimdi de John Cena girişte görünüyor. O da turnuvada yer alan isimlerden birisi ve rakibi yarı finalde Matt Cardona olacak. John Cena ringe doğru ilerlerken konuşmaya başlıyor.

John Cena: Hey Matt Cardona. Nasılsın dostum? Zack Ryder! İşte benim adamım. öhm öhm. Bazı şeyler önemini yitirdiğine göre gelelim başkanlık seçimindeki bir önceki vaadimize. Survivor Series'te seninle aynı takımdaydım Tony Corleone. Çünkü Alberto Del Rio'nun kibri senden daha büyük bir tehlikeydi ve önce onun sonlanması gerekiyordu. Artık o olmadığına göre yazın verdiğim sözü tutmak için kendimi yeniden programlayabilirim. PGW'daki son tehlike sensin. Zayıfladın ve küçüldün. Yılanın başı küçükken ezilir ve ben de November to Remember'da aynen bunu yapacağım.

hq720.jpg

John Cena'yı bölen isim de önceki turda onun yardımıyla Alberto Del Rio'yu saf dışı bırakan Kazuchika Okada oluyor. Okada da ringe girdikten sonra bir mikrofon talep ediyor ve mikrofon kendisine görevli tarafından verildikten sonra konuşmaya başlıyor.

Kazuchika Okada: Buraya geldikten sonra yapmam gereken ilk şeyin kendimi tanıtmak olduğunu düşünüyorum çünkü maalesef aramızda kendini bu sektörün en iyi olarak gören fakat Japonya'nın en iyi süperstarının adını bile bilmeyen birileri var. Adım Hidetoshi Nakata değil. Kazuchika Okada. Ve sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama November to Remember'da eğer şu internet ünlüsünü yenebilirsen karşılaşacağın tehlike Tony değil. Benim. Önce Tony'i sonra da Matt'i ya da seni yenerek Prince of PGW olacağım.

Ringteki herkes birbiriyle laf dalaşına girmeye başlıyor.

81381867-13094689-Dwayne_The_Rock_Johnson_pulled_off_a_full_blown_heel_turn_this_w-a-35_1708174529353.jpg

Prestige Grand Wrestling'in sahibi THE FINAL BOSS Dwayne "THE ROCK" Johnson girişte görünüyor ve ringe doğru adımlarken hızlıca söze giriyor.

The Rock: Survivor Series'ten sonra çok hızlı hareket etmem gerekiyor çünkü PGW'nun takvimi sıkışıyor ve ani kararlar almam gerekebiliyor. Bu yüzden yarı finalde olan herkesin birbirini görmek üzere ringe gelmesi çok iyi oldu. Ne derler bilirsiniz. Vakit nakittir. Prestige Grand Wrestling için çok önemli bir karar vermek üzereyim fakat bunu açıklamak üzere tartışmanızı bölmeye gelmedim. Tartışmanızı böldüm çünkü şimdi söyleyeceklerim sizleri ilgilendiriyor. The Rock milyonların VE MİLYONLARIN önünde kısıtlı vaktinde aldığı bir diğer kararı sizlere açıklayacak.

The Rock ringe giriyor.

the-rock-wwe-smackdown.jpeg

The Rock: Ortada bir turnuva var fakat bu turnuvayı tamamlamak için yeterli vaktimiz yok çünkü finalden önce iki maç var fakat final November to Remember'da olacak. Bu yüzden yarı finalde yer almaya hak kazanan siz dört güreşçi... "The GOAT" John Cena, "Rainmaker" Kazuchika Okada, "İtalyan Aygırı" Tony D'Angelo ve Zack Ryder. Prince of PGW turnuvasının finalinde Fatal-4-Way maçında karşılaşacaksınız. Çünkü Prince of PGW varsa finali böyle olur. Şimdi devam edebilirsiniz. Final Boss odasına geri dönüyor.

The Rock'ın müziği tekrardan duyulmaya başlıyor ve Rock arka alana doğru ilerlerken ringteki 4 isim birbirini süzerken kameralar kapanıyor.

79yg6ml.png

Uzun süren reklamların sonrasında kameralar açılıyor ve şovumuz kaldığı yerden devamını sağlıyor. Kameraların bizi taşıdığı yer, soyunma odası- burası şovdan önce güreşçilerin son hazırlıklarını da gerçekleştirdiği bir nokta. Odanın içerisine göz atıldığında, "Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio ile Jack Perry'i yalnız başlarına görüyoruz. Bu, onların soyunma odasında gerçekleştirdikleri bir başka toplantı- bu ikili, zor zamanlarda bunu sık sık yapıyorlar. Her neyse, onları inceliyoruz ve oturduklarını görüyoruz. Yan yanalar ve önlerine bakıyorlar. "Mr. Money in the Bank" Dominik'in göğsünün üzerinde dikey bir şekilde PGW Tag Team Championship dururken, kucağında Money in the Bank Briefcase'i duruyor; Jack ise PGW Tag Team Championship'ini masanın üzerine bırakmış, kucağında World Heavyweight Championship'ini tutuyor. İkili yere, önlerine bakmayı sürdürüyorlar. Bir süre sonra Jack'in konuşmaya başladığını görüyoruz, anlatıyor.

k4gojch.png

Jack Perry: Dom, ese, doktor beni geçen hafta olanlardan sonra bir kez daha uyardı. Testlerim, raporlarım tertemiz olsa da; bu maça çıkmamam gerektiği tavsiye edildi. Benzer bir hasar daha alırsam, kronikleşmiş bir durumu ortaya çıkabilirmişim. 'Jack, bu maça çıkma. Bir darbe daha alırsan sonuçları geri dönüşsüz olabilir' dedi. Dinlememi, kendimi korumamı, bir gecelik değil bir ömürlük düşünmemi istedi. Ama bunu yapamam Dom- kendimi korumak mı? Şu an umurunda olan en son şey bu. Bray'in açtığı o karanlık yarığı kapatmadan, bu şirketi aylar boyunca sürüklediği o kabusu sona erdirmeden geri çekilmek— benim için nefes almaktan daha zor! (Bir süre duraksadıktan sonra devam ediyor) Onun yarattığı sahte 'legacy'i yok etmek için gerekirse ölürüm! Ringde son nefesimi vermek bile, Bray'in işini yarım bırakmaktan daha kolay gelir bana! Maça çıkmamayı düşünmek bile bana ihanet gibi geliyor! O ringe gideceğim, sonuna kadar savaşacağım. Ve eğer düşersem… Bil ki düşmeden önce elimden gelen her şeyi yapmış olacağım.

"Mr. Money in the Bank" Dominik'in bakışlarının endişeli bir ifadeye büründüğünü rahatlıkla seçebiliyoruz, partnerinin ısrarı onu endişelendiriyor. Yine de sessiz kalmayı, öylece oturmaya devam ederek Jack'i dinlemeye devam etmeyi seçiyoruz. Kısa bir süre boyunca hiçbir şey söylemeyerek, aklındakileri toparlayan-bir araya getiren Jack; konuşmasına şimdi kaldığı yerden devam ediyor.

bvdmp59.png

Jack Perry: Ama bir şey daha var.... Senin bu çantayla, Money in the Bank Briefcase'iyle, zamanının daraldığını görüyorum. O çanta artık sadece bir anahtar değil, bir sayaç gibi. Tiktak tiktak, her saniye daha da yaklaşıyor— sen ise, zamana karşı yarışıyorsun. (Sesi kalınlaşıyor, duygusallaşıyor ama bunu dışarı yansıtmamaya çalışıyor) Dominik, eğer Bray beni yenerse... Bunu yapacağına inanıyorum. Bu karanlığı senin bitireceğine inanıyorum. Ama eğer ben Bray'i yenersem... Eğer November to Remember gecesinde hâlâ ayaktaysam... O zaman ne olursa olsun yapman gerekeni yap. O çantayı bozdur. Çekinme, düşünme, hesap yapma. Çünkü bu hikaye artık bizim ellerimizde yazılıyor ve kimse bizim için kalemi tutmayacak. (Bir süre duraksamasının ardından devam ediyor) Bunu senden istiyorum...

ha8p99x.png

"Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio: Kontrat masasına oturduğunda sakın onun oyunlarına göre konuşma. Bray insanların zihnini kelimelerle delmeye, bir bakışla bile dengelerini bozmaya çalışır. Sen masaya oturduğunda, gözünü PGW Championship’ten ayırma. O seninle konuşsun, sana fısıldasın ve hatta tehdit etsin… Sen hiçbir şey duymamış gibi davran. Çünkü onu delirten şey sessizli—

"Mr. Money in the Bank" Dominik'in sözleri, Jack tarafından yarıda kesildi! Dominik, bu konu hakkında konuşmak istemiyordu ve buna bağlı olarak konuyu değiştirmeye çalıştı. Jack ise bu konunun dağılmasını istemiyor olmalı ki, direkt olarak araya girdi. Şimdi ise kendisinin yaptığı çıkışın devamını getirdiğini, karşısındaki partnerine net bir ifadeyle bir şeyler anlatmaya başladığını fark ediyoruz.

5m084vc.png

Jack Perry: Ben söylediklerimde çok ciddiyim Dom! (Bir süre etrafına bakındıktan sonra devam ediyor) Bunu yapmanı istiyorum- bana söz ver!

Jack'in sert bir şekilde konuşması, "Mr. Money in the Bank" Dominik'in kasılmasına-gerilmesine yol açıyor. Bir süre sessiz kaldığını, zorlandığını gözlemliyoruz- ne diyeceğini bilemiyor. Ortamda oluşan bir sürelik sessizliği, onun ağzından çıkan sözler sonlandırıyor.

ptdl4cg.jpg

"Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio: Listen Jack… Böyle bir şey olmayacak- ben bunu yapamam. Bu yüzden söz falan almana gerek yok.

Dominik bunu yapamayacağını açık bir şekilde ifade ediyor, bu elbette ki Jack'in beklediği yanıt değildi çünkü "Mr. Money in the Bank" Dominik'in kendi çıkarlarına göre hareket edeceğinden emin olmak istiyor. Öyle ki, sinirli bir şekilde çıkıştığını fark ediyoruz.

emv3gbg.jpg

Jack Perry: Bana söz ver dedim!

"Mr. Money in the Bank" Dominik, Jack'in ısrarı karşısında daha fazla durmuyor ve "Ah, tamam." dedikten sonra kafasını sallıyor. Bunun sonrasında ikilinin birbirlerine sarıldıklarını, sarılmaya başladıklarını gözlemliyoruz. İkisi arasında duygusal anlar yaşanıyor çünkü bu gerçekle hiçbir zaman buluşmak istemiyorlardı, buna ihtimal vermiyorlardı ve bu günün hiçbir zaman gelmeyeceğini varsayıyorlardı. Bir hayli uzun süren sarılmalarının sonrasında, ayrılıyorlar ve "Mr. Money in the Bank" Dominik, partnerinin sırtına vurduktan sonra artık ringe gitmesi gerektiğini söylüyor. Jack bunu onaylıyor ve soyunma odasından ayrılıyor. Bu yaşananların sonrasında kameralar kapanıyor ve Prestige Grand Wrestling'in sunduğu PAYBACK #88 - Black Friday şovu kaldığı yerden devam ediyor.

DONE DEAL

le9qrc3.png

"Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio ile Jack Perry'nin soyunma odasındaki toplantılarının sonrasında kameralar kapanmıştı ve şovun yönü farklı bir tarafa çevrilmişti. Şu anda karşımızda Prestige Grand Wrestling'in muhabirlik görevini başarıyla yerine getirmekte olan Byron Saxton'ı görüyoruz. Elinde mikrofonu, üzerinde ise kaliteli bir takım elbise yer alıyor. Etrafa göz atıldığında, kendisinin üzerinde "Final Boss of Prestige Grand Wrestling" yazan bir kapının önünde durduğunu fark ediyoruz. Burası, The Rock'a tahsil edilen bir oda elbette. Byron bu odanın kapalı kapısının önünde halihazırda durmaktaydı, şimdi de kamera arkasındaki iş arkadaşından işareti almasıyla birlikte gülümseyerek elindeki mikrofonu ağzına doğru tutuyor ve açılış konuşmasını gerçekleştirmeye başlıyoruz. Byron'dan dinliyoruz.

rhkhbx7.jpg

Byron Saxton: Prestige Grand Wrestling izleyicileri, umarım bu 'kara gece' sizler için güzel geçiyordur. Şu anda arkamda gördüğünüz bu kapı— evet, tam olarak düşündüğünüz yerin ta kendisi! Burada, arka alanda yoğun bir trafiğin olduğundan bahsetmek mümkün. Sizlere küçük bir kulis bilgisi vermek istiyorum- öğrendiğim kadarıyla içeride oldukça uzun süredir devam eden bir mülakat süreci yürütülüyor. Üstelik mülakat yürütülen bu isim, ikinci kez Rock'la görüşme hâlinde! Evet, yanlış duymadınız... Prestige Grand Wrestling yönetimi, yeni General Manager pozisyonu için bugün kritik bir değerlendirme hâlinde ve bu bağlamda bir çözüme, bir kararla buluşmaları an meselesi!

Bu enerjisi yüksek, güzel konuşması ile iyice merak unsurunu kabartıyor. Yayına, arenanın içerisindeki dev Titantron'dan bu görüntüleri izleyen seyircilerin hype'lanmasından çıkan sesler de aktarılıyor. Byron'ın kısa bir süre sessiz kalarak dinlendiği süreç, nihayet son buluyor ve o, kaldığı yerden devam ediyor.

w52r6d9.jpg

Byron Saxton: Bugünün sonunda, belki de birkaç dakika içinde, Prestige Grand Wrestling'in yeni General Manager’ının kim olacağını hep birlikte öğreneceğiz. Bu karar yalnızca şirketin idari yapısını değil, şovların akışını, güreşçilerin kaderini ve önümüzdeki ayların tüm dengelerini derinden etkileyecek. Ben de bu kapının önünde, içeriden gelecek en ufak hareketi bile kaçırmamak için bekliyorum. Gerek Prestige Grand Wrestling'in profesyonelleri gerek Backstage ekibi, herkes birazdan açıklanacak bu ismi merakla bekliyor. Şunu söyleyebilirim ki… Bugün burada, altında durarak yağmurdan kurtulduğumuz bu çatının geleceğini tamamen değiştirebilecek kadar büyük bir an yaşa—

Byron'ın sunum ve bilgilendirmeye devam ettiği sırada, bir gelişme yaşanıyor ve bu öyle bir türden gelişme ki; Byron konuşmasına ara vermek, yarıda kesmek zorunda kalıyor! Byron, direkt odaya yüzünü dönüyor, kameranın önünden çekiliyor. Olana bakıldığında, Rock'ın odasının kapısının açıldığını ve içerisinden Rock'ın çıktığını görüyoruz. Ama bununla son bulmuyor, onun arkasından odadan ayrılan bir kişinin daha olduğu görüntüleniyor. Bu—

j1j0yv5.jpg

BU ESKİDEN PRESTIGE GRAND WRESTLING'DE PROFESYONEL GÜREŞÇİLİK DE YAPMIŞ OLAN LUDWIG KAISER! O, UZUN ZAMAN SONRASINDA TEKRARDAN BU ÇATI ALTINDA! Byron, bir süre gözünün ucuyla onu süzdükten sonra görev üstünde olduğunu hatırlıyor ve ani bir şekilde kendisini silkelemesinin sonrasında, elindeki mikrofonu kendi ağzına doğru tutuyor ve karşısında konumlanmış olan Rock'a bir soru yöneltiyor.

ls16bv8.png

Byron Saxton: (Şaşırmış bir şekilde başlıyor) A-ah, evet, işte buradalar! Gerçekten kusursuz bir zamanlama. Az önce belirttiğim gibi, içeride uzun süredir devam eden bir mülakat sürecinin yürütüldüğünü öğrendik ve bu mülakatın sonucunun tüm Prestige Grand Wrestling için büyük önem taşıdığı da aşikâr. Herkes aynı şeyi soruyor, herkes aynı konuya odaklanmış durumda- 'yeni General Manager kim olacak?'. Şimdi ise siz, The Rock, yanınızda Ludwig Kaiser ile birlikte bu kapıdan çıkınca… Açıkçası soru işaretleri daha da çoğalacaktır. O yüzden doğrudan sormak istiyorum— içeride bir karar verildi mi? Prestige Grand Wrestling’in yeni General Manager’ı nihayet belli oldu mu? Tüm PGW izleyicileri ve buradaki herkes adına, açıklamayı sizden duymak istiyoruz.

Byron sorusunu sorduktan sonra, kendi ağzına doğru tutmakta olduğu mikrofonu Rock'ın ağzına doğru tutmaya başlıyor. An itibarıyla, kameraman tarafından objektifimize sadece Rock ve Ludwig alınıyor. Rock, derin bir nefes aldıktan sonra gülümseyerek konuşmaya, yanıt vermeye başlıyor.

kz3glaf.png

The Rock: The Rock'ın sana bir şey söylemesine izin ver man. İçeride uzun, ciddi ve çok yönlü bir görüşme gerçekleştirdik. Prestige Grand Wrestling’in geleceğini şekillendirecek önemli bir dönemden geçiyoruz ve bu dönemde yalnızca güvenilir, disiplinli ve bu işin ağırlığını kaldırabilecek biriyle ilerleyebiliriz. Sana açık konuşayım, Ludwig Kaiser bugün o odada The Rock’ı fazlasıyla etkiledi. Sıkı hazırlanmış; net konuştu, aklındaki planlar profesyoneldi ve en önemlisi, Prestige Grand Wrestling'e gerçek bir değer katmak istediğini gösterdi. Bu yüzden, November to Remember şovunu yönetecek kişi Ludwig Kaiser olacak! (Arenadaki şaşırma sesleri, arka alana kadar geliyor) Evet, bu özel şovumuzda yönetim tamamen ona emanet. Ama iş bununla bitmiyor- eğer Ludwig, November to Remember sırasında beklenen performansı gösterirse, baskının altından kalkar ve ihtiyaç duyduğumuz liderliği sahaya yansıtabilirse... O zaman bu süreç resmileşecek! Bu da ne demek? Prestige Grand Wrestling’in yeni General Manager’ı Ludwig Kaiser olabilir! (Konuşmasına, Ludwig'e bakarak devam ediyor) Top artık sende digga. (Ludwig, Rock'ın kendisine Almanca bir kelime etmesine şaşırıyor, gülüyor) Sana güvendiğimi söyledim; şimdi sıra sende, tüm dünyaya bunu kanıtlamanda.

5rrmvsh.jpg

Bu konuşmayı tamamlamasının sonrasında Rock, Ludwig'in omzuna koyuyor. İkili aralarında gülüyorlar ve sonrasında birlikte odanın kapısının önünden ayrılıyorlar-uzaklaşıyorlar. Onların gülüşerek oradan uzaklaştıkları sırada, Byron'ın bozulduğunu, suratının düştüğünü rahatlıkla gözlemleyebiliyoruz— belli ki hayal kırıklığı yaşıyor. Bu yaşananların sonrasında, kameralar kapanıyor ve şovumuz başka bir yöne doğrularak devam ediyor.

le9qrc3.png

sf20snc.png

Şovumuzun yönü ringe çevrilmişti, buradan devam ediyor şov. Artık ana olaya gelindi, bunu ringin içerisinde duran masadan ve içerisindeki iki adamdan anlayabiliyoruz. Masanın bir ucunda PGW Championship'in sahibi Bray Wyatt, diğer tarafında ise World Heavyweight Championship'in sahibi olan Bray Wyatt konumlanmış vaziyette. Birbirlerine uzun uzun bakıyorlar, bakışıyorlar. Onların bakıştıkları sırada, alt taraftan bir grafik gösteriliyor yayında. Bu "Mr. Money in the Bank" Dominik Mysterio için zamanın daraldığını, Money in the Bank Briefcase'ini iki hafta içerisinde kullanmak zorunda olduğunu aksi taktirde hakkının düşeceğini anlatıyor. Bu sırada, taraflardan birisi olan Bray'in konuşmaya başladığını fark ediyoruz.

j2tel47.jpg

Bray Wyatt: Jack… Benim için bu gecenin özü unvan, gurur ya da zafer değil. Benim için bu gecenin özü aile. Geçmişteki, şimdiki ve gelecekteki aile… Benim arkamda duran lanetli soy, kanla yazılmış tarih, çamurdan sürünerek yükselen gelenek. Sen yıllardır ringde yürürken yalnızdın ama ben… Ben hiçbir zaman yalnız olmadım. Çünkü karanlığın içinden bile seslenen bir 'biz' vardı. Braun ve Rowan. Onlar sadece takım arkadaşlarım değil Jack. Onlar benim etimden, kemiğimden olan çocuklarım. Onlar benim ailem. Benim soyumun genişlemiş hali. Senin anlayamayacağın bir sadakatin ve bağlılığın temsilcileri… Bu dünyada çok az şey benim için anlamlıdır Jack, ama ailemin güvenliği, ailemin hak ettiği saygı… İşte o beni buraya çağıran şeydir. Sana bu PGW Tag Team Championship maçını teklif etmiyorum Jack. Bunu talep ediyorum. Çünkü onlar geçen hafta seninle ‘işaret’ koydular. Onlar, seni bizim evimizin kapısından içeri attılar. Ve o evi kirleten her yabancı… Ailemin önünde hesaba çekilir.

Bray pür dikkat Jack'e bakarken Jack sabrı taşmışçasına bir bakış atıyor...

Jungle-Boy-Jack-Perry.jpg

Jack Perry: Bray… Ben sana dürüstçe bir şey söyleyeyim mi? Bu PGW Tag Team Championship maçına o saçmalıkları hiç istemiyorum. Zaten şu anda sırtımda koca bir yük var. Hardy’lerle boğuşuyor olacağım, üstüne sen geliyorsun ve diyorsun ki 'Ailemi korumak için PGW Tag Team Championship'e gerek var'. Bray, benim zaten bir gecede yapacağım iki maç var. World Heavyweight ve PGW Championship maçı... Zaten lanet bir dağın tepesine tırmanacağım ve sen o dağa iki tane ayı daha çıkarıyorsun: Braun ve Rowan. (Biraz sessiz kalıyor, sonrasında dişlerini sıkıyor ve agresif bir şekilde devam ediyor) Ama… Geçen haftayı unutmadım. Unutamam. Braun’un beni o duvara çarptığı an… Rowan’ın boynuma çökmüş o elleri… Senin köşede durup gülüşün… O gece benim için sadece bir saldırı değildi— bir hatırlatma oldu. Bu insanların beni ezebileceğini, üzerimden geçebileceğini sandıkları bir hatırlatma. O yüzden Bray… tamam. PGW Tag Team işini istemiyorum. Hâlâ istemiyorum. Ama intikam… Şu anda çok daha ağır basıyor. Ben o ikisinin bana yaptığını yüzlerine vurana kadar rahat edemem. O yüzden… OKAY! PGW Tag Team maçına onları da alıyorum. Sen, Braun, Rowan… Hepiniz gelin. Beni zorlamak istediğiniz bu çukura ben kendi ellerimle ineceğim.

Perry'e seyircilerden yoğun destek gelirken o da bir süre duraksıyor, yere bakıyor.

2kesz52.png

Jack Perry: Ama gelelim şu gecenin asıl meselesine— bizim maçımız nasıl olacak? Sen bana 'aile' diyorsun ya… Asıl mesele şu ki sen, o lanet Hammerstein’ın içine geldiğinde kendini hep güvende hisseder oldun, değil mi? Neden? Çünkü o salon senin aile tarihinin bir parçası mı? Orası sizin çiftlik evinizin salonu gibi mi? Her arka koridordan bir akraban çıkacak, her karanlık köşeden bir Wyatt sülalesi fırlayacak zannediyorsun, huh. (Kahkaha atıyor) Ve bunların hepsi senin ruhuna işledi. Koca Bray Wyatt, halen Hammerstein’da ailesinin gölgesine saklanan korkak bir köylü. (Seyircilerden tek bir ağızdan OOOOHHH! sesi yükseliyor) O yüzden benim beklentim neydi biliyor musun? 'Hardcore olsun', 'New York Style Street Fight olsun', 'Hammerstein Special olsun'… Bir şey bekliyordum. Çünkü sen bu tarz şeylerle büyüdün. Senin ailende kan dökülmedik gece yok. Ama görüyorum ki sen… O salonun seni güçlü göstereceğini biliyor, onun için bu konuşmada bile o avantajı saklamaya çalışıyorsun. Hammerstein’da benimle eşit şartlarda savaşmak istemiyorsun Bray. Çünkü o köylü kanın, seni hâlâ korkak yapıyor. Bu yüzden… Madem koşulları konuşuyoruz: Sen ne diyeceksin? Korkak mısın, değil misin? Yoksa yine aile gölgenin arkasına mı saklanacaksın?

Seyirciler iyice coşuyor! Wyatt'ın ise sinirlendiğini görüyoruz.

m9lz8ws.jpg

Bray Wyatt: Köylü mü? Korkak mı? Ailemin gölgesine saklanmak mı? Jack… Senin beni anlamadığını biliyordum ama bu kadar kör olduğunu bilmiyordum. (Kahkaha atıyor) Sen bu insanların beni güçlü yaptığını sanıyorsun, değil mi, huh? O karanlık binanın bana avantaj verdiğini… Hammerstein çöplüğünün benim ailemin tapınağım olduğunu… (Kafasını iki yana sallıyor) Jack… Bu insanları da yücelteceğimi sandın. Ama oradaki insanların hiçbir değeri yok. Hi-ç-bi-ri. (Yuhalanıyor) Bu E-C-W kalabalığı dedikleri şey... Şiddet mastürbasyonu yapan zavallılardan başka bir şey değil. Her gece kan görmek isteyen, kemik kırılmasını duymadan tatmin olmayan, kendi boş hayatlarını bu ring üzerinden doldurmaya çalışan hastalıklı güruhlar. (Kalabalık yuhalamaya devam ediyor, Bray kahkaha atıyor) Ve ben bu gece onların beklentilerini karşılamayacağım Jack. Onlara o ‘kanı’, o ‘şiddeti’, o ‘Hardcore dini’ni sunmayacağım. Onlara tanrısal bir orta parmak göstereceğim. Haber bu. (Parmağını kaldırıyor ve oturduğu yerde masaya doğru yaklaşıyor) Bu maç… Dümdüz. Basit. Sıradan. Normal bir maç olacak. Kemerler ortada, sadece.

Yuhalanıyor, tepkiler çığ gibi büyüyor!

Jack Perry: Peki. Hay hay. Sen böyle istiyorsan böyle olsun.

SD_752_Photo_081.jpg

Bray Wyatt: Senin sorunun Jack… Maç koşullarını düşünürken bile hâlâ birinin seni koruyacağına inanman. Peki o biri kim? Dominik. (Jack’in yüzündeki ifade değişiyor. Bray konuşurken sesi hafifçe titriyor ama öfke değil; zevkten) O çantayla… son iki haftası kaldı, Jack. İki hafta. (Parmaklarını iki kez masaya vuruyor) Ve biliyor musun? Bu çantanın süresi azalırken çoğu insan panikler. Kendine bir çıkış yolu arar. Birilerini satar. Birilerini yüzüstü bırakır. Dominik bugün bile seni satabilir Jack. Belki de çantayı bozdurmak için şu an hazırdır bile. Sen konuşurken bile seni arkadan izleyip hesap yapıyor olabilir. (Mikrofona doğru fısıldayarak devam ediyor) Dikkat et Jack… Sen beni değil, en yakınındaki o çocuğu kaybedebilirsin.

rotunda_2023_08_25_09_25_08.jpg

Seyirci uğulduyor! Jack'in yüzü bir an için boşluğa bakar gibi donup kalıyor, sanki Bray'in zehirli cümlesi zihninin içinde yankı bulmuş gibi. Ama… O an Jack'in dudakları kıpırdıyor. Önce hafif bir gülümseme, sonra kahkaha değil— ama alaycı, kendinden emin bir nefes gülüşü... Jack başını kaldırıyor, Bray'in gözlerinin içine bakıyor. O karanlığın, o manipülasyonun, o fısıltı gibi tehditlerin hiçbir şey ifade etmediğini göstermek istermiş gibi. Konuşuyor, yanıt veriyor.

intro-1758410922.jpg

Jack Perry: Evet... Haklısın Bray. Bugün cash-in olabilir. (Bray'in yüzündeki ifade değişmiyor, bir an bile gözünü kırpmaz. Ama seyircilerin hayal kırıklığı patlaması mevcut) Söyleyebileceğim bir şey yok.

JACK TERS KÖŞE YAPIYOR VE MASAYI BRAY'İN ÜZERİNE DEVİRİYOR! KONTRAT MASASINI, BİR TARAFTAN KALDIRIYOR VE BUNUNLA BİRLİKTE MASA BRAY'İN ÜZERİNE YIĞILIYOR! KOLTUK İLE MASA ARASINDA SIKIŞAN BRAY, KIPKIRMIZI KESİLİYOR VE NEFES ALMAKTA ZORLANIYOR! KENDİSİNİN ÇIRPINDIĞINI VE CAN HAVLİYLE MASAYI BİR KENARA İTTİREREK BU İŞKENCEYİ SONLANDIRDIĞINI GÖRÜYORUZ. HIZLI BİR ŞEKİLDE AYAĞA KALKIYOR—

svwlapa.jpg

GLASS JAW KNEE STRIKE!

3il6fe4.png
5aui56u.png

BİR SANİYE, RİNG İÇERİSİNDE YAŞANANLARI GÖREN İKİLİ... BRAUN STROWMAN VE ERICK ROWAN'IN STAGE'DE GÖZÜKÜYORLAR! KENDİLERİNİN ŞARKILARI BİLE ÇALMIYOR, DİREKT OLARAK RAMPAYI TAKİP EDEREK RİNGE KOŞTUKLARINI GÖRÜYORUZ! HUNHARCA, DELİ GİBİ BRAY'İ KURTARMAK İÇİN RİNGE DOĞRU DEPAR ATIYORLAR!

SUICIDE DIVE! JACK AYAĞA KALKIYOR VE SEYİRCİLERİ AYAĞA KALDIRDIKTAN SONRA RİNGE GİRİYOR. BU SIRADA—

Jack-Perry-returns-at-AEW-All-Out.jpg

Jack Perry: Bugün Cash-in olabilir dedim ya Bray… Bazen kaosu beklemek yerine kendin yaratırsın.

g0lr1xe.png

MISTER MONEY IN THE BANK IS HERE!

"Mr. Money in the Bank" DOMINIK MYSTERIO KOŞUYOR! KOŞARAK STAGE'E GELDİKTEN SONRA RAMPAYI TAKİP EDEREK RİNGİN YOLUNU TUTUYOR! İNANILMAZ BİR HIZ, İNANILMAZ BİR SÜRATLE RİNGİN YOLUNU TUTUYOR VE NEREDEYSE RİNGDE OLUYOR! DOMINIK, ELİNDEKİ ÇANTAYLA BİRLİKTE İPLERİN ALTINDAN KAYARAK RİNGİN İÇERİSİNE GİRİYOR! NEFESLER TUTULMUŞ, AYLAR GEÇTİ- HERKES BU ANI BEKLİYORDU!

fixkk7m.jpg

DOMINIK, RING DIŞARISINDAKİ HAKEMLERDEN BİR TANESİNİ ÇAĞIRIYOR. HAKEM DİREKT OLARAK RİNGE GİRİYOR VE NE OLDUĞUNU SORUYOR, YETERİNCE ANLAŞILMAZMIŞ GİBİ! DOMINIK ÖYLE YÜKSEK SESLE KONUŞUYOR Kİ, UZAKTAN ÇEKEN KAMERALAR BİLE ALIYOR SESİ!

ov5plx7.jpg

I'M CASHIN' IN
RIGHT
NOW!

DOMINIK MYSTERIO IS CASHIN' IN HIS MONEY IN THE BANK CONTTTTTTTTTTTTTTTTRACT!

01jrbr8cr3dtkvjqrsm5.png

HAKEME ÇANTAYI ALIYOR... DOMINIK GAZA GELMİŞ BİR ŞEKİLDE ELİNİ HAVAYA KALDIRIYOR VE ÖLÜ GİBİ YATAN BRAY WYATT'A BAKIYOR...

PGW Championship
Bray Wyatt (c) vs. Dominik Mysterio

qadfmut.png

AMA HAYIR- BİR SIKINTI VAR ÇÜNKÜ HAKEM ÇANTAYI ELİNE ALIP, RİNG DIŞARISINDAKİ TIMEKEEPER'A VERİLEMEDEN SALDIRIYA UĞRUYOR!

HAKEM AYAĞINDAN TUTULARAK RİNGİN DIŞINA ÇEKİLİYOR VE SONRA DA SERT BİR ŞEKİLDE BARİYERE ÇARPTIRILIYOR! BUNU YAPAN—

ou61uiz.jpg

STEVE GIBKI! STEVE GIBKI, TEKRARDAN PRESTIGE GRAND WRESTLING'DE!

2o2fur8.jpg

ÇANTA RASTGELE BİR TARAFA DÜŞÜYOR! STEVE İPLERİN ALTINDAN KAYARAK RİNGE GİRİYOR! ONU ÖNCE DOMINIK KARŞILIYOR! DOMINIK ÖFKESİYLE ONA DOĞRU KOŞUYOR! AMA— STEVE DAHA HIZLI DAVRANIYOR VE ONA CLOTHESLINE VURUYOR! JACK KENDİ SAĞLIK KONDİSYONUNU RİSKE ATMAYI GÖZE ALARAK KOŞUYOR VE O DA BENZER SONUÇLA- CLOTHESLINE'LA KARŞILAŞIYOR! BU GERÇEKTEN İNANILIR GİBİ DEĞİL! ŞİMDİ DE GÖZÜ DÜŞMANINA, YERDE UZANAN BRAY'E KAYIYOR...

Steve Gibki: Seni ben bitireceğim!

STEVE, BRAY'İ KALDIRIYOR VE ONA POP-UP CHOKESLAM UYGULAMAK ADINA ONU İPLERE YOLLUYOR. BRAY İPLERDEN SEKİYOR—

r6likc2.jpg

HAYIR, BRAY İPLERİN ALTINDAN KAYARAK KENDİSİNİ RİNGİN DIŞARISINA ATIYOR VE APRON'A YAKIN BİR NOKTADA SAHİPSİZ BİR ŞEKİLDE DURAN PGW CHAMPIONSHIP'İNİ KAPARAK BARİYERİN ÜSTÜNDEN ATLIYOR! BRAY KAÇIYOR- EVET, TAM ANLAMIYLA KAÇIYOR! KENDİSİNİN DARMADAĞIN BİR ŞEKİLDE SEYİRCİLERİN ARASINA KARIŞTIĞI GÖZLER ÖNÜNE GELİYOR! RİNGİN İÇERİSİNE DÖNÜLDÜĞÜNDE İSE...

o6l5x03.jpg

STEVE'İN BAŞI BÜYÜK BELADA! ARKA ALANDAN YIĞINLA GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN RİNGE YIĞILDIĞINI VE ONU YAKA-PAÇA TUTTUKLARINI GÖRÜYORUZ! STEVE'İ TUTUYORLAR VE ARENADAN ATMAK ÜZERE ÖNCE ARKA ALANA GÖTÜRÜYORLAR!

nvzyh8a.png
jungle-boy.jpg

RİNGİN ÇEVRESİNDE KALAN YALNIZCA İKİ İSİM KALDI, "MR. MONEY IN THE BANK" DOMINIK İLE JACK... JACK VE DOMINIK KENDİLERİNİ TOPARLIYORLAR, ŞİMDİ DE GÖZ GÖZE GELİYORLAR. DOMINIK YERDEKİ MONEY IN THE BANK BRIEFCASE'İNE BAKTIKTAN SONRA, TEKRARDAN BAŞINI KALDIRIYOR VE BU SEFER İFADESİNİN AĞLAMAKLI OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ! JACK İSE SABİT BİR İFADE İLE BAKIYOR, ÖYLECE, DÜMDÜZ. BU HAYAL KIRIKLIĞI İLE PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN SUNDUĞU PAYBACK #88 - BLACK FRIDAY ŞOVU BURADA SON BULUYOR!

ÇARESİZ

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟖 - 𝙱𝚕𝚊𝚌𝚔 𝙵𝚛𝚒𝚍𝚊𝚢
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025

All Rights Reserved

POST-SHOW EXCLUSIVE

val-venis.jpg

Kameralar açıldığında bizi Val Venis'in hafif yorgun, terli ve öfkeli bir yüz ifadesi karşılıyor. Jey tam bu esnada Venis'e bir yumruk atarak kadraja giriyor. İkilinin kavgası sürüyor. Gorilla Position kısmındalar fakat burada kimse yok. Çünkü The Rock ringteydi ve bu sırada herkes alanı boşaltmıştı. Jey bir yumruk daha sallıyor fakat Venis yumruğu yakalayarak Jey'i bilgisayarların olduğu masaya doğru fırlatıyor. Ardından tutuyor ve duvara doğru fırlatıyor. Sonrasında Jey'i yumruklayarak önüne katıyor. Gorilla Position'dan ayrılıyorlar. Arka alanda iyice ilerliyorlar. Venis, Jey'i bir ekipman kutusuna fırlatıyor. Sonrasında Jey bir yumruk atıyor. Ardından Venis'in kafasını tutup ekipman kutusuna vuruyor.

images

Jey Uso, Venis'i bir kapıya fırlatıyor. Venis kapıya çarpıp yere düşüyor. Kapı sağlam kalıyor. Jey Uso değişik bir yüz ifadesiyle kapıyı çalıyor çünkü kapıda "Travis Scott" yazıyor. Jey, Travis'i çağırmak için kapıya tıklatıyor fakat gelen yok. Jey kısa bir süre bekledikten sonra ilerliyor. Venis'i kaldırıp bir dirsek atıyor. Sonrasında da sırtına doğru bir tekme atıyor ve Venis yerde yuvarlanıyor. Jey, Venis'i ayağa kaldırıyor ve otopark yoluna doğru fırlatıyor.

images_wrestling_match-types_backstage-brawl.webp

Venis yuvarlanarak otopark alanına düşüyor. Jey de kısa süre sonra görünüyor. Venis bir arabaya tutunarak ayağa kalkmaya çalışırken Jey koşarak bir tekme atıyor Venis'in karnına. Sonrasında ayağa kaldırarak kafasını tutuyor ve yakınlarda bulunan bir arabaya doğru vuruyor. Ardından bir kez daha vuruyor. Sonrasında Jey, Venis'in ayağa kalkmasını bekliyor. Venis ayaklanırken Jey bir Superkick sallıyor fakat ıska geçiyor ve Venis bir anda kendisini yakalayıp sırtlıyor. Sonrasında da arabanın üzerine doğru fırlatıyor. Jey'in ayakları arabanın camını parçalıyor. Jey sonrasında da arabadan yuvarlanarak yere düşüyor.

jj3axbd.png

Venis sakince Jey'i elinden tutuyor ve onu yerde sürüklemeye başlıyor. Venis oldukça ciddi bir şekilde Jey'i yerde sürükleyerek otoparktan ayrılıyor ve seyircilerin de yer aldığı bir alana geçiyorlar. Venis seyircileri görünce Jey'i seyircilerin önüne atıyor. Seyirciler Venis'e harika bir destek veriyor. Venis üzerine çıkabileceği bir şey arıyor fakat gözüne bir şey kestiremiyor ve Jey'i yerden kaldırıp duvara doğru fırlatıyor. Sonrasında bir Fisherman Suplex ile Jey'i yere seriyor. Ardından tekrardan Jey'i ayağa kaldırıyor.

intro-1676652335.jpg

Ve LOW BLOW! Jey bir Low Blow vuruyor Venis'e. Sonrasında ayağa kalkarak Venis'i üzerinden atıyor ve bir de SUPERKICK! Venis duvara çakılıyor. Jey biraz nefeslendikten sonra iyice ayaklanıyor ve Venis'e baktıktan sonra arkasını dönüyor. Jey seyircilere doğru ilerlemeye başlıyor. Seyircilerin hepsi Jey'i yuhalıyor ve seyircilerin bazıları Jey'e doğru yöneliyor. Jey ile seyirciler karşı karşıya geliyor. Bu esnada seyirciler tezahüratlara başlıyorlar. Jey bunu anlayamıyor fakat arkasında birisinin olduğunu üzerine düşen gölgeden fark ediyor. Yavaşça arkasını dönüyor.

Aye4PAr.jpeg

Val Venis: Seni öldüreceğim tohumunu siktiğim.

maxresdefault.jpg

İkili tekrardan birbirini yumruklamaya başlıyor. Bu esnada Travis Scott alana giriyor fakat tam Venis'e saldıracağı sırada güvenlikler araya giriyor. Seyirciler geriye çekiliyor. Venis ile Jey'in birbirine bağırdığını duyuyoruz.

Val Venis: Seni öldüreceğim. Hammerstein Ballroom'da sonunu getireceğim.

Jey Uso: Ben seni öldürmekten beter edeceğim. Hammerstein Ballroom'da benim köpeğim olarak sürüneceksin.

maxresdefault.jpg

Bu esnada The Rock alana geliyor ve herkes duraksıyor.

The Rock: Benim şovumda köpek gibi birbirinize dalmayı kesin. Birbirinizi öldürmek mi istiyorsunuz? Birbirinizi köpek mi yapmak istiyorsunuz? O zaman The Final Boss size gereken fırsatı sunacak. Fakat şovu daha fazla kaosa sürükleyemezsiniz. Hammerstein Ballroom'da karşı karşıya geleceksiniz. Jey Uso ve Val Venis! Siz November to Remember da Dog Collar maçında karşı karşıya geleceksiniz!

Uso ve Venis öfkeyle birbirlerine bakıyor. Rock alandan ayrılırken kameralar kapanıyor.

79yg6ml.png

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi