- Konular
- 24
- Beğeni sayısı
- 1,209
- PG Nakit
- 100
- RPG Karakteri
- John Cena
La neden kral, seni özledik yeminle2026 yazına kadar öldük![]()
La neden kral, seni özledik yeminle2026 yazına kadar öldük![]()
RPG Sohbet Konusu veya Whatsapp kafası kullanıyoruz burayı da ondan :DDaha şov başlamadan konunun doluluk
![]()
1 yıl aranın ardından karşılaşacak olan tyler breeze - val venis ikilisi
direkt cevaplamadan alıntı yapacağın mesaja hızlı alıntı yap cevap yaz başka mesaja hızlı alıntı yapınca altına ekliyor zatenVal Venis'in annesi ile işleri pişirmiş bir Tyler Breeze görmek istiyoruz ya
Edit: bu arada ben çoklu alıntı yapamıyorum bir türlü, mesaj kasıyormuşum gibi oluyor hayrına biri gösterse iyi olur
ah o üniversite diplomanı çöpte yakmak lazım da neyseVal Venis'in annesi ile işleri pişirmiş bir Tyler Breeze görmek istiyoruz ya
Edit: bu arada ben çoklu alıntı yapamıyorum bir türlü, mesaj kasıyormuşum gibi oluyor hayrına biri gösterse iyi olur
farklı sayfadaki bir mesaja alıntı yapmak istiyorsam eğer o mesajı siliyor kral, bir denedim ama bu tam istediğim gibi olmadıdirekt cevaplamadan alıntı yapacağın mesaja hızlı alıntı yap cevap yaz başka mesaja hızlı alıntı yapınca altına ekliyor zaten
aynı sayfada iki mesaja da cevap verebiliyorum ama teşekkürler :)direkt cevaplamadan alıntı yapacağın mesaja hızlı alıntı yap cevap yaz başka mesaja hızlı alıntı yapınca altına ekliyor zaten
Ördek yürüyüşü yaptın mıYürü ya kulum yürü
Hile hurdayla kaytardıkÖrdek yürüyüşü yaptın mı