Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadim halkımızın editçileri güreş editi işlerine bi' el atsa daha kamera başka açıya geçmeden şundan kaliteli 15 tane edit arkada Bağcılar'da bi' stüdyoda 2 gün önce kaydedilmiş bi şarkıyla birlikte milyon görüntülenmeye ulaşırdı. Cümle çok uzun oldu, okuyanlardan Allah razı olsun, iyi günler dilerim.
Kadim halkımızın editçileri güreş editi işlerine bi' el atsa daha kamera başka açıya geçmeden şundan kaliteli 15 tane edit arkada Bağcılar'da bi' stüdyoda kaydedilmiş bi şarkıyla birlikte milyon görüntülenmeye ulaşırdı. Cümle çok uzun oldu, okuyanlardan Allah razı olsun, iyi günler dilerim.
Kadim halkımızın editçileri güreş editi işlerine bi' el atsa daha kamera başka açıya geçmeden şundan kaliteli 15 tane edit arkada Bağcılar'da bi' stüdyoda 2 gün önce kaydedilmiş bi şarkıyla birlikte milyon görüntülenmeye ulaşırdı. Cümle çok uzun oldu, okuyanlardan Allah razı olsun, iyi günler dilerim.