RPG Byron Saxton ile 5N1K - Konuk: John Cena

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena
e1xnept.jpg

Arka alandayız. Byron Saxton orada. Kendisi kameralar karşısında oldukça neşeli görünüyor.

Byron Saxton: Ladies and gentlemen, please welcome my guest at this time… Prestige Grand Wrestling'de geçtiğimiz haftalara damgasını vuran isim: John Cena!

intro-1759863509.jpg

John Cena kameranın kadrajına giriyor. Seyircilerden karışık tepkiler var, hafif cheer gelirken yuhamalar da mevcut. John Cena hafifçe gülümsüyor. Elleri belinde. Byron'un konuşmasını bekliyor. Ona sorular sorması için sözü ona bırakıyor diyebiliriz. Byron da orada, sakince John'a bakıyor ve önce gülümsemeyi ihmal etmiyor. Gülmek önemli. Sonra da onunla konuşmak üzere mikrofonu ağzına götürüyor.

Byron Saxton: Sevgili John, konuşabileceğimiz o kadar çok konu var ki... Nereden başlamak istersin? Sözü sana bırakmak istiyorum.

hq720.jpg

John Cena: (taklit ederek) It was my destiny, to become "La Cara" of PGW. (Gülüyor John). Elbette ondan başlamak isterim. Alberto Del Rio... Hatta bir röportaj gibi olmasın, direkt olarak ona konuşmak istiyorum müsaadenle. Çünkü anlatmam gereken şeyler var.

Byron oldukça bozulurken John Cena kameraya dönüyor.

mixcollage-22-apr-2025-08-06-am-1501.jpg

John Cena: Alberto... İki yıldır paranın sahip olabileceği şeyleri bize gösterdiğin için tüm seyirciler adına sana teşekkür ediyorum. Bu süreçte geriye dönüp baktığımda benim dışımda tek bir iddialı rakibin olmuştur, o da Val Venis. Bu adam diğer herkesten farklı olarak kız arkadaşına sarkıntılık edildiği anda yumruğu suratının ortasına vurdu ve herkesin yapması gereken ama yapamadığı o hamleyi yaptı. Belki Pay Per View'da onu bir şekilde yenmiş olabilirsin. O kadar da kötü bir güreşçi değilsin, kabul edelim ese. Ama hiçbir zaman onun kadar yürekli biriyle karşılaşmadığın çok açık. Para... Paran varsa zengin arkadaşlara sahip olursun. Belki de The Rock gibi bir adamla ahbaplık edersin. Sonra ne mi olur? Onun bir numaralı adamı olursun. Hatta öyle bir adam olursun ki, o şanlı PGW kemerini aylarca taşırsın. Bu süreçte reklam çekimlerine gidersin, kendi şirketini büyütüp genişletmekle de ilgilenirsin ama bir yandan da ana kemer şampiyonu olmaya devam edersin. Öyle bir şampiyon olursun ki bir süre sonra sıkılırsın. Rehavet... Sonra da bileğinin hakkıyla galibiyet elde edebilen iyi bir adama kaybedersin. Ama umrunda değil ki bu. Sen şirketi ele geçirmişsindir. Onu kendi malın yapmışsındır. Kemeri kaybetsen ne olur? İstediğinde geri alırsın.

John Cena: Hatırlıyor musun perro? Keyfin yerine gelsin diye Will Ospreay'in PURE kemer saltanatı sırasında geri döndün ve ondan kemeri aldın. Aynı zamanda bütün umutlarını da... Hunharca... O adamın psikolojisiyle oynadın hermano. Görebiliyorum. Ben de WWE'de arka alanda çok yetkin biriydim. Beni bilen bilir. Bana hikayeler anlatsan da bunları bilerek yaptırmadığına inanmam. Sen ezmek istediklerini en dibe itene kadar durmazsın. Durmadın da. Senden sonra Jeff Hardy'e bu görevi verdin. Onun peşini bırakmamasını, Will Ospreay'i bu şirketten gönderene kadar çalışmasını istedin. Nihayetinde kılını bile kıpırdatmadan o adamı güreşten soğutmayı başardın. END! Will Ospreay bu şirketten giderken en çok senin güldüğünü biliyorum cabron. Onun ilk dönemdeki izlerini sildin ve şirketi kendi anlarınla doldurmayı başardın. Tebrik ederim, PGW'nin her şeyi oldun. İtalyan mafyası bu şirket için pazarlık yapmak istediğinde The Rock'ı bulamadıklarında sana geldiler. Sen ise sanki bir bokmuşsun gibi onlarla konuştun. Mafyacılık oynadınız. Kendi memleketinde şov yaptırdın. Sadece para... Paran olduğu için sen önemli biri oldun perro. The Rock'ın kuzeni Roman Reigns bile bu şirkette bir yere gelemedi ama sen her şeyiydin. O gece WrestleMania'da kaybederken bile bunun tesadüfen olduğuna inanmıyorum. Tony'i güreş aleminden silmek için PAYBACK'i onlara verdin. Evet, evet... Her şey bu kadar basit. Biliyordun, çünkü Tony'nin beceriksiz bir kadro ile işi berbat edeceğinin farkındaydın. Bıraktın, bıraktın ki onlar batsın ve bir daha karşına çıkmaya cesaret edemesin. Survivor Series ile şirketi kolayca geri alırken Tony'i de İtalyanları da sonsuza dek güreşten sildin. Alberto Del Rio olmadan güreşin de olamayacağına herkesi ikna ettin. Tebrik ediyorum, strateji anlamında akıllıcaydı. Ama hesaplamadığın bir şey vardı. Bir taş, büyük bir taş... John Cena!

John-Cena-WWE-Raw.jpg

John Cena: Parası olan ama senin gibi bunu güç uğruna kullanmayan, strateji kasmayan dümdüz birisi. O da The Rock'ın arkadaşı ve bu yüzden onun ayağını kaydıramazdın. O da arka alanda güçlüydü, onu oyunlarla yenemezdin. Tek yapman gereken ringe çıkmak ve onu alt etmekti. Ama seni rezil ettim El Patron! (Gülüyor). O kadar büyük rezil ettim ki, Prestige Grand Wrestling'i geri aldığına binlerce kez pişman olmuş olabilirsin. Çünkü bir daha buralara gelecek "yüzün" yok. END! Bitti. Ama ne zaman bitti biliyor musun El Patron? Seni WWE'ye kabul eden adamı PGW'da test etmeye kalktığın zaman bitti. Farkındaydım, Tony'nin rezil olacağını biliyordum. Doğru safta yer almak için seninle işbirliği bile yapmaya hazırdım. Ama sen o gün hayatının en büyük hatasını yaptın. PGW'da çok yapmadığın bir şey bu: hata. Ben senin tek hatan olabilirim Alberto. Buradan gitme sebebin de bu işte. Öyle bir hataydı ki bu, sen o ringde oradan buraya savrulurken ben senin gerçekte ne kadar güçsüz olduğunu tüm seyirciye kanıtlamıştım. Bu adam mıydı aylarca kemeri saklayan? Bu adam mıydı PGW'nin her şeyi? Bitti. Sen artık bu şirket için hiçbir şeysin! Bir daha da geri gelemeyeceksin!

hq720.jpg

John Cena konuşma sonrası derin bir nefes alıyor, sonra da Byron'a dönüyor. Byron Saxton hafif tripli. Yaptığı saygısızlık sonrası röportajı sonlandırıp sonlandırmamayı düşünüyor. Fakat Cena'nın konuşmasından etkilenmiş olduğu için bir iki soru sormak konusunda istekli. Belki de ona saygılı bir davranış sergiler ve röportaj doğru bir şekilde devam eder.

Byron Saxton: Pekala. Kaç haftadır konuşmuyorsun John, huh? (gülümsüyor) Şimdiden yoruldum diyebilirim. Fakat keyifli bir röportaj olacağını düşünüyorum (kelimeyi bastırarak söyler). İçinden geçen Alberto Del Rio kodlu her şeyi döktüysen eğer, sırada Prince of PGW turnuvası var. Prestige Grand Wrestling'e ait PAYBACK şovunun 87 numaralı bölümünde Jey Uso'yu mağlup ederek yarı finale çıkmaya hak kazandın. Seni neler bekliyor, biraz bize düşüncelerini aktarır mısın?

John Cena: Survivor Series War Games maçını hatırlıyor musun Byron? Ben o geceye dönüp baktığımda, ringe giren onca adamdan yalnızca ikisinin gerçek bir kazanan olduğunu görüyorum. Birisi Val Venis, diğeri ise kaybeden tarafta olmama rağmen ben. Venis bu şirketin gerçek yüzlerinden biri. Elde ettiği başarılar gerçek manada değerli. Emek verdiğini ve doğru yoldan giderek buraya kadar geldiğini düşünüyorum. Alberto'nun antitezi gibi bir adam. (Gülümsüyor). Biraz da... Onda şeytan tüyü olduğunu düşünüyorum. Kendisine karşı olumsuz bir duygum yok, rahat tavırları sebebiyle sevdiğimi bile söyleyebilirim. (Gülümsüyor). İtiraf etmeliyim ki atlamam gereken en büyük tümsek olduğunu düşünüyorum. Val Venis, turnuvadaki ilk rakibini kolayca yenecektir. Benimle karşılaşacağı zaman final gibi bir mücadele olacak, buna eminim. Onu da aştıktan sonra karşıma Okada'nın çıkacağını düşünüyorum. Fakat bunların hiçbiri önemli değil. O kral tacını kafama taktıktan sonra aylardır kayıp tecrübesi edinmemiş, gerçekten kaliteli birisinin onunla kapışması için bekleyen Bray'in karşısına çıkacağım. Yıllardır profesyonel güreş tecrübesi edinmiş biri olarak hızlı düşünüyorum Byron. Taşlar kafamda bir anda oturuyor. Haftalar sonrasını tahmin edebiliyorum. Ben Prince of PGW'yi çoktan kazandım, sonrasında Bray'in karşısına çıkacağım zamanı bile belirledim. PGW Undisputed Champion olmak için gün sayıyorum. Çünkü Byron, Bray'in Jack Perry'i yenerek kemerleri birleştireceği çok açık. PGW'nin mutlak şampiyonu o olacak. Sonra da büyük bir öfkeyle o kemerleri bana bırakacak. Beni Güney'e davet edecek ama ben kabul edecek miyim, emin değilim.

Byron Saxton: Vay canına, John. Yılların tecrübesi olarak özgüveninden şüphem yok, fakat bu denli detaylı bir tahmin ve planlama yaptığını düşünmüyordum. Umarım bu yolda çok başarılı olursun ve planların bozulmaz.

Byron-Saxton-Header.png

Byron sinsi bir bakış atar, John Cena ise gülümser.

Byron Saxton: Teşekkür ederim John. (Kameraya döner). Sevgili Prestige Grand Wrestling seyircileri, bir sonraki PAYBACK bölümünde görüşmek dileğiyle!

Kamera kapanır.​

Oynadığınız Karakterin Adı
John Cena
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi