TK Ve Billy Corgan Görüşmüş

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
Tony Khan, AEW National Championship’i tanıttıktan sonra Billy Corgan’la konuştuğunu söyledi:

“Sonunda NWA’nın başkanı Billy Corgan ile bu konuda güzel bir sohbet ettim. NWA National Championship’in kendine ait büyük bir tarihi var. Biz bir National Championship oluşturduğumuzda, NWA güreşçilerinin ‘Bizim zaten bir National Title’ımız var’ dediğini gördüm. AEW ayrı bir şirket ve bizim kendi soyumuz, kendi geleneğimiz var.

Ona ve yaptıklarına büyük saygı duyuyorum. Profesyonel güreşin geleneklerini seviyorum ve Billy ile güzel bir konuşma gerçekleştirdim. Uzun zamandır konuşmamıştık ve bunu yapabilmesi güzeldi. Ona ve NWA’ya saygı duyuyorum. Burada farklı bir şey yapmaya çalışıyoruz. Profesyonel güreşi TBS’e geri getirdik, ama daha önce TBS’te tarihi olan birçok organizasyon vardı; bunlardan biri de NWA’ydı. Billy’nin bu geleneği yaşatmaya ve yeniden canlandırmaya çalışmasının harika olduğunu düşünüyorum. Bu konuda gerçekten güzel bir sohbetimiz oldu.

Dünyanın herhangi bir yerindeki tüm güreşçilere—özellikle NWA’dakilere—Billy ile bu konuda iyi bir konuşma yaptığımızı duymaktan memnun olabilirsiniz. Eminim o da aynı şeyi söyler.”

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 6)
Anasayfa Üst Alt