RPG bicampeón

Ensiferum

amcaoğlu
Konular
140
Beğeni sayısı
2,289
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Bray Wyatt
Arenada mırıltılar ve statik sesleri hakimken-

WYATT!

Işıklar sönüyor.

Girişte belinde unvanıyla beraber PGW Şampiyonu Bray Wyatt, sağında Braun Strowman ve solunda Erick Rowan'la beraber girişte görünüyor. Wyatt Family ringe ağır ağır ilerlerken Bray basamaklara bakıyor ve tırmanıp ringe giriyor. Wyatt Family ringe girdiğinde Rowan'ın çektiği sandalyeye kurulan Bray bir süre seyirciye bakıp sallandıktan sonra lambaya üfleyerek ışıkları geri getiriyor. Unvanını belinden çıkarıp kucağına yatırıyor ve arenaya bakıyor.

Pronto seré doble campeón. Y mandaré a Dominik y a su amigo al infierno
. (Wyatt kahkaha atıyor) İnsan, yaş aldıkça neler öğreniyor değil mi? Bir dil, bir insan; iki dil, iki insan diye bir deyiş söylemiş büyükler. Peki ya, iki dili aynı anda konuşmalarına ve bir araya gelmelerine rağmen bir tane sağlam adam bile etmeyenlere neden bir isim bulamamışlar? Ah, bu ihtiyar zihin buralarda olduğu müddetçe kelimelere bir karşılık bulma sorunu çekmeyeceksiniz.. Her zaman sizin boş bir levha" olan zihinlerinize kendi eserlerimi bırakmak için yılmadan çalışacağım. Ve, gün bitip de gece ağardığından ben sizleri cezalandıran bir Azrail değil, yolunuzu aydınlatan bir fener olacağım. Sahi, beni niye sevmiyorsunuz komşular? Ben, sizler için Dominik Mysterio ya da Jack Perry'den daha iyi bir örnek teşkil etmiyor muyum? Şu kalabalığın arasındaki babalıklara teker teker soralım, yanınızda oturan ve bu şov için deli olan oğlunuzun Jack Perry gibi mi olmasını isterdiniz... yoksa Bray Wyatt mı? Bütün savaşlarını tek başına kazanan, arkasında iki tane kardeşiyle beraber yüzlerce kişilik bir ahali barındıran bir adam... Ama kılıcını bileyliyor, sayılara lanet okuyor ve karşısına çıkan herkesi bu altın uğruna katletmeye devam ediyor. Ve savaş... savaş hiç bitmiyor değil mi güzel çocuklarım? Bakın, bugün yollarımızın kesiştiği adam, zamanında bizim sayemizde Survivor Series bittiğinde ayakta kalmayı başaran o genç çıraktan başkası değil. Ve bir kez daha Bray amcasıyla aynı ringi paylaşacak, ama bu sefer benimle beraber bir cenge girmek için değil, benim istediğim diğer altını elinde tuttuğu için bana hesap verecek.. Ve benim ona kuracağım şey bir mahkeme değil, sadece idam sehpası olacak. Perry, yerinde olsaydım konuşma kısmını yanında gezdiğin amigona bırakmazdım evlat. Zira dar ağacı kurulduğunda kimse kimseye sufle veremez, öyle değil mi? Az kaldı, çok az. Şimdi aklındaki tek soru: Neye az kaldı?

Wyatt ayağa kalkıyor ve kemerini omzuna atıp seyircilere bakarak kollarını iki yana açıyor.

bdv3a79.png

Seriyi tamamlamaya, kehaneti gerçekleştirmeye. Biraderlerim ve bacılarım, bu çöplükte şimdiye kadar vadettiğimiz ve adına şiirler yazdığımız ama bu zamana kadar kucaklayamadığımız günlere kavuştuk. Öyle ya da böyle, yarım senedir Bray amcanız altınını elinde tutmaya ve PGW çöplüğünün ölümlülerine bela olmaya devam ediyor. Benim ve kardeşlerimin karşısına çıkanlar teker teker gimmicksizler mezarlığını boylarken, benim saltanatım ise tüm gücüyle devam ediyor. Bazı insanlar, nefse hakim olmanın bir erdem olduğunu söylerler.. Ben ise bunun tam tersine inanıyorum, bana kalırsa bu yeryüzünde ciğere nefes çekilen her gün başka bir savaşa, başka bir zafere yürümekten başka bir çare yok. PGW'nin efendisi benim. Ona hükmeden benim... ama, elinde başka bir altınla beraber çıkıp kendini bu çöplüğün bayrak adamı olarak gören ve benim hükümdarlığımı tehdit etmek isteyen birisi var. Onun bana gelmesini bekledim, haftalarca, üst üste serdiğim leşleri takip ederek beni bulmasını bekledim ama çırağımız bunu akıl edemeyecek kadar istidatsız. Yolu göremeyecek kadar kör... ve eğer o bana gelmemekte ısrarcıysa, ben onu ziyaret etmeliyim diye düşündüm. Geldiğimiz noktada, çırağın günahlarının bedelini onunla beraber aynı sandalda yolculuk etmeye çalışan ve Bray amcasından daha önce nasibini almış olan Dominik de ödeyecek. Ve bizler, The Wyatt Family bu karmaşadan dört unvanla beraber ayrılacağız.. Güney'e bu zamana kadar götürdüğümüz en büyük parti, Tag Team unvanları ve Dünya şampiyonluğunu aynı anda ele geçirdiğimiz zamandan kalmaydı. Şimdi ise, PGW çöplüğünde bir tarihi daha yazmanın vakti geldi. Kasım ayı bittiğinde, bu zamana kadar hep yaptığım şeyi yapacağım: Önüme çıkan bir kurşun askeri daha fiskemle alaşağı edeceğim. Ve bu sefer savaş bittiği zaman evimize bir değil, dört altınla beraber döneceğiz. Follow… the buzzards.

Wyatt unvanını kaldırıp arenaya gösterirken kameralar DERP sesiyle kapanıyor.

Oynadığınız Karakterin Adı
Bray Wyatt
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi