Ankara'da Trans Bir Kadın, Veterineri Darp Etti

Netuno

Lightswitch
Konular
213
Beğeni sayısı
1,837
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Bunda trans olup olmaması önemli değil. Ayrıca bunu trans olmayan insanlar da yapıyor. Sakın yanlış anlamayın, savunmuyorum durumu. Yapılan büyük suç. Umarım cezasını alır.
Bu zaten erkek değil mi? Oraya gelen erkek hemşire geçirememiş mi 2-3 tane.
Hiç sağlık sektöründe çalıştın mı da konuşuyorsun? Sadece staj yaptığım dönemde bile 3 kere darp girişiminde bulundular bana. Hiçbir sağlıkçı böyle bir şey yapmaz, kendimizi savunmaya çalışsak bile karşı kavganın şansı yok. Ayrıca böyle bir durumda hastanenin imajı korunsun diye direkt kapı dışarı edilirsin. Hiçbir bilgin olmadan böyle boş boş sallama. Ben sırf acilin önünden geçtim diye, "doktor benim çocuğumu niye kurtarmadın" diye dayak yiyecektim neredeyse. İşi bilmeden konuşmaya çok meraklısınız.

The MANIAC

THE SPECIAL ONE
Konular
601
Beğeni sayısı
1,202
PG Nakit
1,855
RPG Karakteri
''Main Event'' Jey Uso
Favori Güreşçi
Bobby Lashley
1
Bunda trans olup olmaması önemli değil. Ayrıca bunu trans olmayan insanlar da yapıyor. Sakın yanlış anlamayın, savunmuyorum durumu. Yapılan büyük suç. Umarım cezasını alır.

Hiç sağlık sektöründe çalıştın mı da konuşuyorsun? Sadece staj yaptığım dönemde bile 3 kere darp girişiminde bulundular bana. Hiçbir sağlıkçı böyle bir şey yapmaz, kendimizi savunmaya çalışsak bile karşı kavganın şansı yok. Ayrıca böyle bir durumda hastanenin imajı korunsun diye direkt kapı dışarı edilirsin. Hiçbir bilgin olmadan böyle boş boş sallama. Ben sırf acilin önünden geçtim diye, "doktor benim çocuğumu niye kurtarmadın" diye dayak yiyecektim neredeyse. İşi bilmeden konuşmaya çok meraklısınız.
Tamam hoca sen haklısın. Böyle uzun uzadıya yazıp kendini yormana gerek yoktu. Benim ex-forumdan şikayetçi olmamın birçok sebebinden birisi benimle böyle uzun uzadıya yazıp tartışanlardı. Kısa ve öz konuşsaydın ben okeydim.

Netuno

Lightswitch
Konular
213
Beğeni sayısı
1,837
PG Nakit
880
RPG Karakteri
"The Last World Beater" Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Tamam hoca sen haklısın. Böyle uzun uzadıya yazıp kendini yormana gerek yoktu. Benim ex-forumdan şikayetçi olmamın birçok sebebinden birisi benimle böyle uzun uzadıya yazıp tartışanlardı. Kısa ve öz konuşsaydın ben okeydim.
Hacı ex forumun umurumda değil. Ben normal bir insan olarak tetiklendim onu söyleyeyim sana.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,004
PG Nakit
330
Konular
990
Beğeni sayısı
1,433
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Haksız çıkınca erkekler.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: