MVP, HHH'e Saygı Duymuyor

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
MVP, Triple H’e hiçbir saygı duymadığını yineledi ve onu sevenlerden çok sevmeyen güreşçi olduğunu söyleyebileceğini belirtti:

“Daha önce de söyledim: Ona bir korkak ve yalancı diyorum. Şöyle söyleyeyim… İsterseniz YouTube’a girip yıllar boyunca çeşitli güreşçilerin onun hakkındaki yorumlarını izleyebilirsiniz. Bir zamanlar onun arkadaşı olan adamların bile neler söylediğini görebilirsiniz. Onu sevenlerden çok, ondan hoşlanmayan güreşçi sayabilirim.

İnsanlar ‘MVP alıngan, küskün’ diyor. Hayır, durum öyle değil. Onunla ilgili kişisel meselelerim var ama bunlar profesyonel şeylerden kaynaklanıyor. Yaptığı şeyler, kendini taşıma biçimi… Bu adama saygı duymuyorum.

Yeni nesil onu henüz tanımıyor. NXT’de onun altında yetişenler, onu dahiyane biri sanıyor ve kariyerlerinde oynadığı rol nedeniyle bazılarının böyle düşünmesi normal. Ama eskiden onunla çalışmak zorunda kalanlar, size neredeyse istisnasız bambaşka bir hikâye anlatır. Yani bunu sadece ben söylemiyorum. Hiyerarşide benden çok daha yukarıda olan adamların bile ‘bu adam iyi değil’ dediğini duyarsınız.”

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi