2025 Kadınlar PWI250 Listesi Açıklandı

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
İşte ilk 10.

1. Mercedes Moné
2. Toni Storm
3. Saya Kamitani
4. Tiffany Stratton
5. Stephanie Vaquer
6. Iyo Sky
7. Athena
8. Sareee
9. Naomi
10. Rhea Ripley

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,371
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Tiffy şampiyon olsa da çok geriplanda kaldı ne yazık ki. Bu kadar üstte olmasını beklemiyordum.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Tiffany bütün yıl şampiyon olmasına rağmen, olduğu yeri hiç hak etmiyormuş gibi geliyor. Yabancılar Alexa ile Charlotte falan yazmış, hadi abicim gidin işinize, WWE dışında başka bir şey izlemediniz mi derler. Benim fikrim hala sabit, Saya 1. sırada olmalıydı. Stephanie'nin çifte kemeri bu seneye giriyor mu bilmiyorum ama o kemer ile şu anki arasında öyle bir boşluk var ki, sanki bütün yılı boş geçmiş gibi. Iyo da ön planda olmasına rağmen çok kötü bir şampiyonluk dönemi geçirdi. Sadece wm de kazanması bu kadar yukarıda olmasını sağlar mı emin değilim. Sareee'nin daha yukarıda olmasını beklerdim. Rhea 2 ay şampiyonluğu ile ilk 10 da olmayı hak etmiyor. Bilemedim katılnmadığım çok fazla sıra var, yerlerini değiştireceğim çok fazla kişi var ama ilk onda olacak isimler aşağı yukarı doğru. Canım sıkılırsa kendim de sıralama yaparım bi ara.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Mone hak etmişti zaten. Vaquer daha üstte olur seneye. Tanımadığım 3-4 kişi var onlar dışında yorum yapamam.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi