RPG Cuauhtémoc

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom

intro-1755829725.jpg

Dominik Mysterio girişte! Müziği duyulur duyulmaz seyirciler ayağa kalkıyor- inanılmaz bir destek var! Dominik birkaç saniye sonra girişte gözüküyor... ELBETTE ELİNDE MONEY IN THE BANK ÇANTASIYLA BİRLİKTE! Çantayı uzun bir süre seyircilere doğru gösteriyor ve onların da desteklerini arttırdıklarını görüyoruz. Dominik şimdi enerjisi oldukça yüksek bir şekilde ringin yolunu tutuyor. Aprondan çıkıyor ve belindeki PGW Tag Team Championship'i söküp bir eline kemeri, diğer eline de Money in the Bank çantasını yerleştiriyor. İkisini birden seyircilere gösteriyor ve seyircileri iyice coşturuyor. Tag Team kemerini omuzuna attıktan sonra görevliden bir mikrofon kapıyor ve konuşmasına başlıyor.

85871bdab392944ba390991a8b04b6f0.jpg

Dirty Dom: Sonunda burası EV gibi hissettiriyor. Hayır hayır, bunun nedeni sadece renk değişimi değil. Bu havadan bahsediyorum. Spiker masasının, görevlilerin, sizlerin yüzünde beliren o küçük mutlu ifadeden bahsediyorum. Her şey eskisi gibi... Her şey. (çantasına bakıyor) Evet, o dahil. Kim tahmin edebilirdi ha? (gülüyor) Size karşı dürüst olacağım, Tony denilen piç kurusunun teklifini reddettiğim gün bu çantaya tekrar kavuşma hayalimden vazgeçmiştim. Mevzu kahraman olmak değildi. Mevzu bir taraf seçmek bile değildi aslında... Sadece bir kere olsun doğru olanı yapmaktı. Buraya adımımı attığım ilk günden beri yanlış verilen kararların yol açtığı, fazlasıyla yanlış döngülerin içinde buldum kendimi. Dostluklar, düşmanlıklar, başarılar... Hepsi iç içe girdi ve ben bir yerden sonra kendimi kaybettim. Az daha kariyerimi de kaybediyordum, hem de şu an en yakın dostum olan adam yüzünden. (tebessüm ediyor) Tüm bunların yanında bu çantayı kaybetmek pek de kötü sayılmazdı. Bu yüzden bir risk aldım ve buna değdi. ¡ESTO VALIÓ LA PENA, DE VERDAD!

Dominik iyice coşuyor. Seyircilerin alkışları artıyor.

Dirty Dom: Alberto... Prestige Grand Wrestling'e tekrar döndüğümde ilk karşısına çıktığım adamdı. Onun kıçını tekmelemek için çok uğraştım- uuh hem de çok. Fakat War Games'de bunların hiçbirinin önemi kalmadı. O doğru taraftaydı ve bu uğurda sırt sırta durmak benim için bir şerefti. Hartford'da Cena'nın ona yaptıklarını izledim ve onu tanıyorsam her zamankinden daha güçlü bir şekilde döneceğine eminim. Benim aylar önce yaptığım gibi... Küllerinden doğarak, ölümün onu sonsuzlaştıracağını bilerek. Tıpkı Cuauhtémoc gibi.

Şimdi soluklanıyor.

Dirty Dom: Biliyorum kolay değil. Hiçbir zaman da kolay olmadı. Sami Zayn için kolay mıydı? Her şeye sahip olabileceği o anda bize olan nefretini, sizlere olan kırgınlığını ringin en altına gömüp çekip gitmek kolay mıydı? Hiç sanmıyorum. Bu güç gerektiriyor. Bu göt gerektirir-se necesita valor para! En büyük tebrik de sana Sami. Çünkü beni yanılttın. İşte bu... Çok şey ifade ediyor. Değil mi Jack? (girişe bakıyor) Sensiz devam edemeyeceğim puta. Buraya gel de sana sarılayım. Hadi amigo.

@Sikiru

Oynadığınız Karakterin Adı
Dirty Dom

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Titantronda beliren silüetle beraber Perry de arenada gözüküyor, müziği çalmadan...... ve yanında kemerleri olmadan? ringe doğru geliyor. Neyse ki suratındaki mağrur gülümseme hala onunla beraber.

Dom istifini bozmasa da Perry iplerde onu gözleriyle süzerken el işaretleriyle Perry'e kemerlerin nerede olduğunu soruyor. Perry soruyu anlamamış gibi davranıp elleriyle Dom'un omzunu tutuyor ve hafifçe sarsarak kutluyor onu. Ve belki de??? Dom kollarını iki yana açıyor! ama Perry bilerek mi tesadüfen mi yaptı bilinmez Dom'un sarılma faslını es geçip spiker masasının yanından mikrofon istiyor. Dom kısa süre kolları havada beklese de çok bozulmamaya çalışarak yavaşça indiriyor ve kollarını hiç açmamış gibi yapıyor.

6s9hjll.png

Jack Perry: Dom, her zaman hatasız kararlar verdiğimi söyleyemem. Beni sevmek için bir neden ararken sevmemeye sayısız sebep bulabilirsin. Terazide tartarsan, yanlışlarım doğrularımdan fazla çıkabilir. Niyetim sana geçmeyebilir, zaten çok dürüst de değilimdir. O yüzden, nerde nasıl davranılması gerektiği konusunda hep bocaladım. Hayatım boyunca. Üstelik bu konuşmayı da, onca hafta torbaya girmiş gibi kutlama yapacağın gece yapmam da dediklerimin sağlamasını yapıyordur. Ama Sami doğru tarafta yer aldığında ve sana o kemeri geri kazandırdığımızda...... (Perry'nin dudakları büzüşüyor) omuzlarımdan çok ağır bir yük kalktı. Kariyerini neredeyse bitirdiğim yetmiyormuş gibi, belki de kariyerinin zirve anından da etmiştim seni. İnkar ettim, gördün değil mi? "Çantayı sen bozdurmadın ki, ben bozdurdum, Tony'e anlatır çantayı geri alırım" Ucube. Beyan beyan am. Ne dediysen, ne düşündüysen hakkın var. (Eliyle çantayı işaret ediyor) Eğer bugün Wonka'nın altın biletini tutuyor olmasaydın, yine bu sorumluluğu alabilir miydim? bilmiyorum. Bunları söylüyorum ki, onca yanlışa rağmen, en azından samimiyetimden emin olabil... (neredeyse duyulamayacak kadar kısık bir sesle) en azından samimiyetimden...

Perry başını eğip öylece beklerken Dom'un duygusuz bakışları ne çağrıştırmalı, kimsenin net bir cevabı yok. Dom söze girsin diye bekliyor ama Perry en sonunda kendi devam ediyor.

9hrto4v.png

Jack Perry: Ön sıradaki piçi duydun değil mi? Ne yaptım ettim yine ilgiyi kendime çektim, öyle diyor. Haklı mı Dom? "Şimdi ne bok var diye kemersiz gelip milletin aklına haset soktu ki?" "Dom ortak müzikleriyle gelmediği için mi müziksiz geldi?" "Her şeyin suçlusu oyken nasıl mağdur olabildi?" Bu sorulardan sayısız tane türetebiliriz. Belki de quizas ile gelmeliydim? Belki de her zamanki gibi kemerleri insanların gözüne gözüne sokmalıydım? Biliyor musun, konuşmam iyi bir yere gitmiyor. Sana yaptığım tüm konuşmalar, olaylara kılıf uydurma ve günü kurtarma üzerine olduğu için, bir kutlama konuşması nasıl yapılır bilemedim. Nasıl kutlayabilirim diye promptere yazı verip okusaydım, belki bu kadar sıçıp batırmazdım. Ama gittiği yere kadar derler, bilirsin. Seni umursamam sadece kutlamakla bitmiyor. Kariyerin için dert ettiğin her şeyin bir fazlasını ben de dert ettim ve benim de kendimce kutlamam böyle. Bir de şampiyon olsan o günü nasıl berbat ederdim düşünsene?

Perry dudaklarını büzerken Dom kahkahayı patlatıyor. Perry ne yapsa hatalarının telafisi olur, ne dese ortama uyar diye 40 takla atarken bedavaya stand-up çıkardı bile diyebilirsiniz. Perry bir eli iplerde Dom'u keserken Dom da elini "olur gibiydi" dercesine sallıyor,

@jaques

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
pojzArd.jpeg

Dirty Dom: İşte seni bu yüzden seviyorum. Tam bir götsün ve bunun farkındasın.

Perry geldiğinden beri ilk defa tebessüm ederken Dom da gülümsüyor.

TzMkDch.jpeg

Dirty Dom: Kendine böyle yüklenmen hoşuma gitmiyor ese. Eski Dom'un hoşuna giderdi ama benim gitmiyor. Hepimiz hatalar yaptık... Ben de hatalar yaptım. Bad Blood'da olanların sonucunda War Games'den sağ çıkamasaydık her şey farklı olabilirdi, evet. Tony ikimizi de şirketten siktir ederdi veya sirkindeki hilkat garibelerinden birileri olurduk, emin değilim. Emin olduğum tek şey yine gecenin köründe balık yiyeceğim adam sen olurdun. Anlıyor musun? Artık ihtimalleri düşünmenin sırası değil. Değişiyoruz Jack. Bir sene önce birbirinin boğazına sarılan iki çocuk değiliz artık. Geçen sene bu zamanlarda Judgement Day ve Wyatt Family savaşındaki wonderkid'lerden ibarettik, şimdi ise bu şirketin sahipleriyiz. Bu siktiğimin şirketinden bizle birlikte kaç tane adam gelip geçti ha? Kaç tane klişe dostluk hikayesi izledik, kaç tane kardeşlik narasına maruz kaldık? Hiçbiri iki tane "kirli keçi" kadar iz bırakamadı. Rekabetimiz de, dostluğumuz da- bu şirketin tarihin ta kendisi oldu. İşte bu yüzden kahramanı oynamasak da her gittiğimiz eyalette Dirty Goats tezahüratları duyuyoruz. Bir zamanlar küfürler ettiğimiz insanlar bile artık bizim en büyük destekçimiz. Çünkü BUNU GÖRÜYORLAR. ÇÜNKÜ BUNU HAK ETTİK... Bunu fazlasıyla hak ettik hermano. O yüzden başını kaldır ve bana bak...

Dominik, direkt Perry'e bakarken şimdi Perry de ona bakıyor.

Dirty Dom: Bu çantayı bozduracağım. Başarılı olacağım. Şampiyon olacağım- ama bunu senin sayende yapacağım. Tüm engellere, tüm oyunlara rağmen... Günün sonunda herkesi şaşırtacağız. Sana söz veriyorum Jack.​

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
5fe5010a0711b9c90ab53f51ebe5af628b78f005.jpg

Jack Perry: O halde, bir dahakine daha iyi bir kutlama konuşması hazırlamalıyım.

Dom başıyla onaylayıp Perry'nin mağrur gülümsemesini andıran bir sırıtışla elindeki mikrofonu köşeye bırakmak için Perry'e arkasını dönüyor. Dom'un müziği çalmaya başlarken Perry arkada bir şeylere hazırlanıyor?

tsx8g8o.png

Bu sarılma anı! Dom arenaya çantasını kaldırmakla meşgul ama Perry'e dönmüyor........ ve Perry'i görmeden iplerin altından çıkıp çantasını kaldırarak arka alana yöneliyor. Perry kolları açık bir şekilde arkasından Dom'u izlerken başı biraz eğik şekilde kolları yanda açık bekliyor. İki tarafın da karşılık bulmayan sarılmaları tesadüf müydü yoksa Dom Perry'nin bilerek görmezden geldiğini düşünerek oralı mı olmadı? Sorular cevapsız kalırken görüntüler sonlanıyor.​

Anasayfa Üst Alt