RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟔

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
PAYBACK #86
09 Kasım Pazar, 22:00 - C
PeoplesBank Arena

Hartford, Connecticut

PAYBACK #86'YI TAKİP ETMEK İÇİN 3 NEDEN!

1- Prestige Grand Wrestling, istiladan kurtuldu— Final Boss, tekrardan alanda olacak!

2- O isim için sırada ne var?

3- MJF, önemli bir duyuru gerçekleştirecek!

2oz77zq.png

BİR HAYLİ UZUN SÜREN REKLAMLARIN SONRASINDA, BEKLENEN AN GELİYOR- PYROLAR HARİKA BİR GÖSTERİ EŞLİĞİNDE PATLAMAYA KOYULUYOR! PYROLAR ESKİ RENGİNE DÖNMÜŞ VAZİYETTE, PAYBACK MAVİSİNE DÖNMÜŞ BİR ŞEKİLDE PATLIYORLAR! SEYİRCİLERE GÖZ ATTIĞIMIZDA, GEÇTİĞİMİZ DÖNEMDE BIRAKTIĞIMIZ ENERJİLERİNE KIYASLA DAHA İÇTEN BİR ŞEKİLDE REAKSİYONLAR GÖSTERİYORLAR VE PRESTIGE GRAND WRESTLING'İN SUNDUĞU PAYBACK SERİSİNİN 86. ŞOVUNU MUAZZAM BİR ENERJİ BİRLİKTELİĞİYLE AÇIYORLAR!

smackdown-jbl-michael-cole.jpg

Şovun başlamasının ardından kameralar ilk olarak yorumcuların masasına gidiyor. Yorumcularımız, şovu yorumluyorlar, şovda gerçekleşeceği duyurulanları değerlendiriyorlar. Bunun takibinde, Stage bölümünde bir şeylerin yaşanmaya başladığını görüyoruz.

tv14kaz.jpg

Bu şarkının duyulmaya başlanması ile birlikte arenadaki ışıklar tamamen kesiliyor. Mavi bir şimşek çarpma görüntüsü geliyor Titantron'a, bu bir kez daha tekrarlanıyor. Bir daha, bir daha ve bir daha! Gitgide hızlanıyor ve mavi renkli spot ışıkları Stage'de toplanıyor. Işıkların toplandığı noktada birisi var, bu The Rock! Bunun birkaç saniye ardından Titantron'daki şimşek çarpma görüntüsü, yerini art arda çıkan kelimelere bırakıyor.

THE

FINAL

BOSS

THE FINAL BOSS HERE—

AGAIN!

pehn4aj.png

Arenadaki ışıklar düzeliyor bütün arena ayakta! The Rock, gözündeki gözlüğü çıkartmadan ağır adımlarla ilerlemeye başlıyor. İlerlediği esnada arenadaki izleyici kitlesini ve reaksiyonlarını izliyor. Kendisine büyük bir ilgi var arenada! Gülmeyi eksik etmiyor Rock, o da büyülenmiş gibi görünüyor!

l-intro-1686941212.jpg

Greg Hamilton: Ladies and Gentlemen, please welcome The Final Boss of Prestige Grand Wrestling, The Rock!

Bir saniye! The Final Boss of Prestige Grand Wrestling tekrardan burada! Arena yıkılıyor! İnanılmaz bir atmosfer hakim alanda! Rock ringe varıyor, direkt sol tarafına dönerek çelik basamaklara ilerliyor. Çelik basamaklara geldikten sonra vakit kaybetmeden adımları teker teker çıkıyor ve Apron'a ulaşıyor. Apron'a geçtikten sonra iplerin arasından ringe girmek yerine, Apron'da ilerliyor. Bir köşeden, diğer köşeye varıyor ve vardığı köşeye çıkıyor. Second-rope'a çıkan Rock, elini yumruk yapıyor ve havaya kaldırıyor! Rock'ın Taunt'unu yaptığı sırada, arena çığlık çığlığa oluyor! Belli bir sürenin ardından, oradan iniyor ve iplerin arasından ringin içine giriyor. Ringe girdikten sonra bir köşeye doğru hareketleniyor ve Second-rope'a çıktıktan sonra, aynı Taunt'unu tekrarlıyor! Pozitif reaksiyonların ardından, şarkı kesiliyor, Titantron'daki görüntü son buluyor. Ringin dışından bir mikrofon uzatılıyor, Rock mikrofonu aldıktan sonra ringin tam ortasına geçiyor ve konuşmasına başlıyor.

ek386nw.jpg

The Rock: FinallyThe Rock has come back againto Prestige Grand Wrestling! (Seyirciler tarafından şiddetli bir şekilde cheer geliyor) Uzun zaman oldu adamım, gerçekten uzun zaman. The Rock, en son bu ringe girdiğinde, buraların havası çok daha farklıydı. Şirketin kalbi atan ama etrafı zehirle çevrilmiş bir ortamdı. Aklı-fikri burada olan Prestige Grand Wrestling hayranlarına söz veriyorum- artık işler, eskisi kadar belirsiz olmayacak! Buraya bir patron olarak değil, adam olarak geldim! (Alkışlanıyor) Çünkü Prestige Grand Wrestling'i, kalbimizde büyük bir yer kaplayan bu şirketi, (İşaret parmağıyla ring matını gösteriyor) bu ringi ve (Seyircileri gösteriyor) bu hayranları özledim!

Seyirciler, aşırı pozitif reaksiyonları ile bu sözlere karşılık gösteriyorlar. Rock, bu reaksiyonların pozitifliğini arkasına alarak konuşmasının ritmini arttırıyor ve kendinden emin bir şekilde sözlerini sürdürme kararlılığını gösteriyor. Herkes tarafından dinlenmeye devam ediyor.

dmn0jm1.png

The Rock: Burada olanları bitenleri hiç mi konuşmayacağız— Tonyheads? (Seyirciler yuhalıyorlar) Sizleri çok iyi bir şekilde tanıyorum. Şunu aklınıza kazıyın: Gerçek devrim, ihanetle değil; etrafımızı saran binlerce insanın güveniyle gerçekleştirilir! Gerçek devrim, bir ofis masasının arkasında değil, ringde alınan her darbenin ardından ayağa kalkabilenlerle yapılır! Onlar neredeler Tony, ailen nerede, huh? Anlaşamadınız, bir arada hareket edemediniz... (Bir süre durakladıktan sonra devam ediyor) Artık hiçbir ego, hiçbir para, hiçbir sözleşme bu ringin kalbini satın alamaz! (Cheer'lanıyor) Prestige Grand Wrestling, eskiden de olduğu gibi, bir şirketten fazlası— bir miras, halkın sesi, destandır! Bu değerleri daha fazla kirletmenize fırsat tanınmayacak! Evet, bu belki bir son değil- burada kalmaya devam edebilirsiniz. Birer profesyonel olarak, bu sahneye, bu logoya, izleyici kitlesine ve tarihine saygı duyarak kalabilirsiniz. Bu şirketin DNA’sı artık korkakları, fırsatçıları, sahne arkasında plan kuranları değil; savaşçıları, liderleri, kalbiyle dövüşenleri hazmedecek- siz ise bu bağlamda sınıfta kaldınız! Eğer sen ve tayfan o küçük "devrim" oyununuzu sürdürmeye kalkarsanız... (Gözlüğünü çıkarıyor, sesi düşüyor) The Rock o oyunu sahnenin tam ortasında bitirir! O imparatorluğu, temellerinden söküp, yere gömer! Çünkü The Rock, Prestige Grand Wrestling'i korumak için burada ve bu kez hiçbir şey, ama hiçbir şey onu durduramaz!

Cheer bombası! İnanılmaz destek görüyor! Seyirciler hızlarını alamıyorlar, The Family'e küfür etmeye başlıyorlar! The Rock, dakika boyunca beklemekten başka bir şey yapmıyor, belli ki o da bundan zevk alıyor! Nihayetinde seyirciler duruyorlar, The Rock kaldığı yerden devam etmeye başlıyor.

o1urxki.jpg

The Rock: Başka bir meseleye değinmem gerekirse... Prince of P-G-W! (Cheer'lanıyor) Fırsat. Adalet. Eşitlik. Bu ay, Prestige Grand Wrestling'in en büyük turnuvası geri dönüyor olacak! Size söz veriyorum, herkesin, ama herkesin bu turnuvada bir şansı olacak. Ne statü, ne geçmiş, ne klik fark edecek. Bu halatların arasında kim iyiyse, o bu şirketin prensi olmaya hak kazanacak- nokta! Bu turnuva, bizim için sıradan bir turnuvayı ifade etmiyor— Prestige Grand Wrestling'in geleceğini büyük oranda tayin edecek olan bir taç giydirme törenini simgeliyor. (Stage'e doğru dönüyor, arka alandaki güreşçilere sesleniyor) Bu turnuva, kim olduğunuzu değil, ne kadar savaştığınızı gösterecek! Eğer sahaya adım atıyorsan, The Rock senden korkmanı değil; savaşmanı istiyor! Hepinize söylüyorum: Bu ay herkesin kaderi yeniden yazılacak! Bu ringde kan dökülecek, ter akacak, gerekirse dostluklar bozulacak, yeni efsaneler doğacak! Çünkü Prince of PGW sadece bir unvan değil, Prestige Grand Wrestling tarihine adını kazımak demektir!

Seyirciler, bu sözlerin sonrasında iyice hype'lanıyorlar! Bu sırada The Rock, birkaç saniye durmasının sonrasında devam ediyor.

The Rock: Bunu çok istediğinizi biliyorum, buna borçlu olduğumu da hissediyorum- Team Alberto! O kahramanları; Dominik Mysterio'yu, Jack Perry'i, Humberto'yu, Val Venis'i ve Alberto Del Rio'yu... Sizi buraya davet ediyorum, bu seyircilerin önünde, milyonların karşısında yapılıyor olmalı!

The Rock, Stage'e doğru dönüyor ve fazla bir bekleyiş olmadan, bir tema müziği çalmaya başlıyor! Bütün seyirciler ayağa kalkıyorlar ve çığlıklarla karşılıyorlar!

ffsjn1g.jpg
13vmbuo.png

DIRTY GOATS— DOMINIK MYSTERIO VE JACK PERRY BURADA! Dominik'in omzunda PGW Tag Team Championship; Jack'in omuzlarında ise PGW Tag Team Championship ve World Heavyweight Championship yer alıyor! Bu ikili, kendilerini pozitif reaksiyonlarla karşılayan seyircileri bir süre izledikten sonra ringe doğru ilerlemiyorlar; bunun yerine, bulundukları pozisyonu koruyarak bekliyorlar. Bu sırada, Team Alberto'nun bir başka üyesine ait tema müziğinin, tüm arena boyunca duyulur hâle geldiğini fark ediyoruz.

rtyk1h4.jpg

DIRTY GOATS'UN ARASINA KATILAN DİĞER İSİM, "THE PENIS"— VAL VENIS! Val, kaslı vücudunu herkese gösteriyor! Arka alandan yürüyerek, Dominik ile Jack'in yanında konumlanıyor. Kendisine sevgi yığını sergileniyor, o ise bunu gerçekleştiren seyircilere doğru bakarak samimi bir ifade eşliğinde gülümsemeye başlıyor. O, kendisine pozitif reaksiyonlar göstermeyi eksik etmeyen seyirci kitlesini selamlamaya devam ederken; arka alandan gelmesi üzerine, bir diğer Team Alberto üyesinin tema müziğinin çalınmaya başlandığını fark ediyoruz. Bu—

YAwNfhv.jpeg

HUM-BER-TO! Eski Prestige Grand Wrestling General Manager'ı ve WarGames ile son kez güreş maçına çıkmış olan Humberto burada! Humberto'nun bir tişört giymiş olduğunu ve üzerine takım elbise geçirdiğini görüyoruz. Gülümseyerek, ring içerisinde kendisini gözleyen The Rock'a bakarak geliyor. Uzun mesafeden birbirlerini izleyen bu ikili, bir an bile olsun gözlerini birbirlerinin üzerinden ayırmıyorlar ve gülümsüyorlar. Val, bakışlarını Humberto'nun üzerinden ayırmazken; Team Alberto'nun kaptanının tema müziği arenada çalınmaya başlanıyor ve Cheer'ların en büyüğü duyulmaya başlanıyor!

8p2f1a5.jpg

AYKIRI, DEVRİMCİ, DİRENİŞÇİ— ALBERTOOOOO DEL RIOOOOO! O da arka alandan gelirken, seyirciler tarafından şiddetli bir şekilde alkış yağmuruna tutuluyor. Seyirciler, hep birlikte onu alkışlıyorlar; o ise, kahkahalar eşliğinde kaptanlığını yaptığı takımın üyelerinin yanına geçiyor. Bu 5 isim, yan yana durarak Yenilmez'leri bizlere hatırlattıktan sonra, ringe doğru ilerlemeye başlıyorlar. Hep birlikte, ağır bir tempo ile rampayı takip ederek ringin yolunu takip ettikten sonra, çelik basamakları kullanarak Apron'a çıkıyorlar ve vakit kaybetmeden iplerin arasından geçerek Rock'ın karşısında konumlanıyorlar. Herkes ringe girdikten sonra, Rock'ın elindeki mikrofonu tekrardan ağız seviyesine kaldırdığının ve bunun akabinde, biraz önce yarım bıraktığı konuşmasına devam ettiğini görüyoruz.

9xecw4x.png

The Rock: Seni en başından beri tanıyorum-biliyorum Alberto. The Rock sana güvenmeyi tercih ettiğinde, onun çevresindekiler 'büyük bir hata yapıyorsun' dediler. Ama sen, sana duyduğum hunharca güveni asla boşa çıkarmadın. O günden, üzerinde durduğumuz noktaya kadar- herkes kendi yolunu çizdi ve bir şeylere rağmen görevlerini sürdürmeyi yeğlediler; sen ise, onurundan ve kararlılığından bir parça bile ödün vermedin. Sözünü tuttuğun için, bu ringde dimdik durduğun için sana sonsuz saygı duyuyorum adamım! Sen fırtınaların içinde bile yönünü kaybetmeyen bir kaptan gibisin. The Rock seni izlerken, bir adamın, bir liderin, bir savaşçının pozitif bir sonuç alması için atılabilecek en doğru adımları attığını gördü! O yüzden bugün burada sadece bir dost olarak değil, bir (Vurguluyor) kardeş olarak söylüyorum: Prestige Grand Wrestling tarihine adını altın harflerle bıraktın... Ve bu hikayenin ikinci perdesi, seninle daha da büyük olacak!

dl3k9f0.png

Bu sözlerin sonrasında, Alberto ile Rock'ın birbirlerine sarıldığını görüyoruz. Rock, Alberto'nun sırtına vuruyor ve onun kulağına da bir şeyler söylüyor sarıldıkları esnada. Bir süre bu şekilde kalmalarının sonrasında ayrılıyorlar. Alberto, üstünü düzeltirken; Rock, yönünü çeviriyor ve bu takıma son katılan isme- Val'a bakıyor. Val'u bir süre süzdükten sonra elindeki mikrofonu havaya doğru kaldırıyor ve ona da bir şeyler söylemeye başlıyor.

n8wfy9n.jpg

The Rock: Val seni bu kadar ismin arasında görmek, benim perspektifimden çok değerli görünüyor. İnan bana, bu sadece benim için çok kıymetli değil; bu şirket için çok paha biçilmez nitelikte. Net bir şekilde biliyorum ki, bu hikayede yaşanan gerginlikler, geçmişte Val ile güncel takım arkadaşlarının arasındaydı. O zamanlar ortalık karışıktı, güvenler sarsılmış, herkes kendi menfaat gereğince karşı karşıya gelmişti. Ama sen, Val, o dönemin etkilerinden sıyrılıp doğru olanın tarafında yer aldın. Prestige Grand Wrestling'i bu istilanın etkisinden kurtarmak için bir araya gelen o grubun içinde yer aldın çünkü sen de biliyordun ki bu şirketin başına geçmesi gerekenler, şöhret için değil; inanç için savaşan insanlardı. Bu bir dostluk hikayesi değildi, bir görevdi ve sen, o görevi başarıyla yerine getirdin. Bu, sadece bir maç kazanmak değil— bir şirketin kalbini yeniden canlandırmak demekti. The Rock burada duruyor ve sana şunu söylüyor: Sen, hatalarıyla yüzleşmiş, arkadaşlarının gözlerinin içine bakıp 'ben buradayım' demiş bir adamsın. Bu arenada çok kişi galibiyet kazandı ama çok az kişi birliğini, dostluğunu, inancını yeniden kazandı. The Rock, adamlık gördüğünde tanır ve bugün, o adamlığı seninle birlikte herkes görüyor. Bu, büyük bir olgunluk, büyük bir yürek göstergesidir.

Bu sözlerin sonrasında Rock'ın el sıkışmak üzere elini, Val'a doğru uzattığını görüyoruz. Keyifli bir ruh halinin içerisinde yer alan Val'un, bakışlarını Rock'ın gözlerinin içerisinden ayırmadan onun elini sıktığını ve ağzındaki sakızı çiğnemeye devam ettiğini fark ediyoruz. Bunun sonrasında, sıra teşekkür edilecek bir diğer isme geçiyor. Rock, Humberto'ya doğru yönünü çevirerek, elindeki mikrofonu ağız seviyesine doğru götürüyor ve bir şeyler anlatmaya başlıyor.

jx0wy72.png

The Rock: Humberto, The Rock tarafından özlendin dostum! Seninle uzun bir dönem boyunca birlikte çalışmıştık. General Manager'lık yaptığın dönemde, biz seninle hep birlikte hareket ederdik. O günlerde Prestige Grand Wrestling çalkantılıydı, kaos hakimdi, herkes bir yön arıyordu ve en çok sana güvenmiştim. Çünkü senin içinde dürüst bir lider, sakin bir güç vardı. The Rock seni her zaman stratejik düşünen ama bunu yaparken bir taraftan da kalbinden ödün vermeyen biri olarak gördü. O yüzden bugün, Prestige Grand Wrestling'in yeniden doğuşunda, o bilgelik ve vizyonun tekrar burada olmalı! (Seyirciler alkışlıyorlar) Ne dersin, huh? Şimdi Prestige Grand Wrestling'in tekrar güçlü bir yöneticiye ihtiyacı var. Bu sadece koltuğu dolduracak biri değil— şirketin ruhunu taşıyacak ve bunun geçmişte nasıl yapıldığını çok iyi bilen biri demek! The Rock istiyor ki... Sen, bu ringin General Manager'ı olarak geri dön! Bu sefer sahneye yalnız bir yönetici olarak değil; halkın, güreşçilerin ve geleceğin temsilcisi olarak dön! Çünkü The Rock biliyor ki, Prestige Grand Wrestling'i ileriye taşıyacak olan kişi, güçle değil inançla liderlik eden biridir!

YES! YES!
YES! YES!
YES! YES!

i2P2Sck.jpeg

Humberto bu reaksiyonları bıyık altından gülerek seyrettikten sonra, Rock'a iyice yaklaşıyor ve onun elinde duran mikrofonu kaldırıyor. Rock, elindeki mikrofonu, Humberto için tutmuş oluyor böylelikle. Her neyse, Humberto herkesin merakla beklediği yanıtını veriyor.

Humberto: Rock, ese... Bunun için sana sonsuz teşekkür ederim. Ama biliyorsun, o dönemde bazı hatalar yaptım. Gözüm yeterince açık değildi, bazı insanlara– özellikle Val’a (Göz göze geliyorlar) yanlış davrandım. Prestige Grand Wrestling'in bana artık ihtiyacı yok. Kibar bir şekilde bu teklifini reddediyorum.

The Rock: Pekala Humberto. GM olmasan bile, The Rock seni yönetim içinde görmek istiyor. En azından bunu bana borçlusun. Bu şirket senin gibi adamlara ihtiyaç duyuyor- sessiz ama etkili, gözünü hırs değil adalet bürüyen adamlara. Bu şirketin geleceğini şekillendirecek kararların arasında senin sesinin olmasını istiyorum. The Rock, perde arkasında da senin vizyonuna güveniyor. Benimlesin, değil mi?

2h1jvu4.jpg

Humberto kafasını sallayarak buna onay veriyor ve bunun peşinden gelen bu ikilinin sıkı bir şekilde sarılması oluyor. Birbirlerine sımsıkı bir şekilde sarılıyorlar ve zamanın getirmiş olduğu hasretlik duygusunu ortadan kaldırıyorlar. Bu anlar, seyirciler tarafından ilgiyle karşılanırken; ikili bir süre sonra, uzun süren bu sarılma faslını arkalarında bırakıyorlar ve Rock kaldığı yerden devam ediyor. Sıra, Dirty Goats'a— Dominik Mysterio'ya ve Jack Perry'e geliyor. Rock, tekrardan anlatmaya başlıyor.

The Rock: Jack... En başından beri doğru tarafı seçtin. The Rock bunu unutmaz. Cesaretin için teşekkür ederim. Sen, fırtına koparken bile dürüst kaldın. Kimin kazandığına değil, kimin doğru olduğuna inandın. Bu ringde dürüstlüğün bir bedeli vardır ama sen o bedeli ödemekten hiç korkmadın- omzunda World Heavyweight Championship bulunurken bile. The Rock bunu gördü, bunu hatırlayacak. Çünkü her jenerasyonun, kendi Jack Perry’sine ihtiyacı vardır! (Cheer'lanıyor, Jack sırıtıyor. The Rock, elini Jack'in omzuna koyuyor ve Dominik'e bakarak devam ediyor) Dom. The Rock seni uzun zamandır izliyor. Herkes seni bir gölge gibi gördü; babanın mirasının arkasında kalan genç bir adam gibi. Ama The Rock, senin bu gölgede kalmadığını, ateşin içinden geçip kendi ışığını bulduğunu biliyor. Risk aldın, çantanı bir daha alamama pahasına doğruyu yaptın. Bu sadece cesaret değil, karakter ister. Bu, kan ister. Çünkü bazen kahraman olmak, kazanmakla değil; doğruyu savunmakla ölçülür. Dominik Mysterio, bunu başardın. Prestige Grand Wrestling tarihinin bu yeni döneminde senin adın, korkakların değil; mücadele edenlerin yanında yazılacak!

p9uwk0p.jpg

Bu sözlerin sonrasında, Rock ağzındaki mikrofonu indiriyor ve Time Keeper'ın yanında oturmakta olan anonsörü çağırıyor. Anonsör Greg Hamilton'ın ayağa kalkmasıyla birlikte, elinde Money in the Bank Briefcase'ini bulundurduğunu da görüyoruz. Dominik'in gözleri birden kocaman oluyor, epey heyecanlandığı rahatlıkla anlaşılıyor. Greg, çelik basamakları kullanarak Apron'a çıktıktan sonra, Apron üzerinden ilerlemeye ve Rock'ın olduğu noktaya yaklaştığını görüyoruz. Rock, Greg'e bir şeyler söylemeye başlıyor ve bunun sonrasında onun elinde duran Briefcase'i alıyor. Briefcase'i bir elinde tutarken, Dominik'e bakarak bir şeyler söylemeye koyuluyor.

The Rock: Dom, sanırım bu sana ait.

gs16eym.jpg

Arena coşuyor! Rock, Dominik'e çantayı uzatıyor! Bütün arena yıkılıyor!

qqr38th.jpg

Dominik çantayı alıyor ve havaya kaldırıyor! Sonrasında Rock'a atlıyor ve ona sarılıyor! Sarılıyorlar! Bu epey bir süre sürüyor! Dominik, çocuklar gibi çantasını havaya kaldırırken, Rock'ın ciddi bir şekilde ona baktığını ve elindeki mikrofona doğru konuşarak bir şeyler söylediğini görüyoruz. Bugün hiç olmadığı kadar ciddi bir hava ile konuşuyor, bu herkes tarafından rahatlıkla hissedilebilir.

5cvwy6f.png

The Rock: Bir küçük hatırlatma genç adam... Bu çantanın son kullanma tarihi yaklaşıyor. Yönetim, Money in the Bank 2026 sürecine ortada bir çanta varken girmek istemiyor. Yani, zamanla yarışıyorsun. Sıradaki PPV’nin sonuna kadar cash-in yapmak zorundasın. Ya bir şampiyon olacaksın... Ya da sadece bir fırsatı kaçırmış adam.

jwm75a5.jpg

Dominik'in birden ciddileştiğini görüyoruz, Jack ile göz göze geliyorlar ve kapının ardındaki tehlikenin farkına varıyorlar birlikte. Rock ise elindeki mikrofon ile seyircileri hype'lamaya devam ediyor— Justice, opportunity, and greatnessall smell like(Seyirciyle birlikte bağırıyor) The Rock is cookin’ diye bağırıyor. Dirty Goats ve Dominik için farklı bir problem ortaya çıkıyor ve yeni bir sürece girdiklerini anlıyorlar. Bu görüntülerle birlikte açılışın sonuna geliyoruz. Onlar için bir yarış başladı-

ZAMANA KARŞI

4hioqql.gif

6crospc.jpeg

Ekranlara Prince of PGW turnuvasının çizelgesi geliyor. İlk turda, John Cena ile Jey Uso karşı karşıya gelecekler. Turnuvanın diğer bir kanadında, Val Venis ile Matt Cardona karşı karşıya geliyor olacak. WarGames'in sonrasında tarafların bir tanesinden Tony D'Angelo, Dominik Mysterio ile karşılaşıyor olurken; Alberto Del Rio da Sami Zayn ile karşılaşıyor olacak— hayır, Sami turnuvadan çekildi. Turnuvanın ilk maçı biraz sonra gerçekleşiyor olacak. Bu maçta, Alberto'nun karşısında, bu turnuvanın belli olmayan katılımcısı karşımıza çıkıyor olacak! O hâlde, daha yakından tanıma fırsatı bulduğumuz bu turnuva başlasın- Prestige Grand Wrestling, prensini bulsun!

4hioqql.gif

x1080

Maxwell Jacob Friedman girişte görünüyor. Seyirciler klasik bir şekilde MJF'i yuhalıyorlar. MJF, Survivor Series'teki çifte mağlubiyetinin ardından beli boş ve sinirli bir şekilde ringe doğru ilerliyor. Elinde mikrofon hazır bulunan MJF ringe girdikten sonra bir süre seyircilerin susmasını bekliyor ve seyircilerin sesi hafifleyince duyurusunu gerçekleştirmek üzere konuşmaya başlıyor.

01-mjf-aew-return-promo-2024.jpg

Maxwell Jacob Friedman: Survivor Series'in kendi adıma iyi geçmediğinin farkındayım. Kim inanırdı ki Maxwell Jacob Friedman 50'sine merdiven dayamış iki tane deliye kemerlerini kaybetsin? Siz bunun nasıl gerçek olduğunu idrak etmeye devam ederken yaşananların üzerine daha kötüsü geldi. Bir Fransız atasözü "Dertler teker teker değil, tabur tabur gelir." der. Benim de başıma gelen bu. Aptalca bir kararla bir gecede iki kemerimi de iki farklı maçta korumak zorunda kaldım ve bu maçların arasında bana dinlenme fırsatı tanınmadı bile. Bunun tezahürü olarak henüz ne olduğunu bilmediğim bir sakatlıkla baş başa kaldım. Siz buna sevinirken ben bilmediğim bir süre ringlerden uzak kalacağım. Ne zaman olursa olsun geri döndüğümde kaybettiğim her şeyi geri alacağım. Fakat sakatlığım netleşene kadar bir adım geri atmam gerek. Şimdi spiker masasına geçiyorum. Fakat ringe geri döneceğim ve kaybettiklerimi, hatta daha fazlasını kazanacağım gerçeği aklınızdan hiç çıkmasın.

FurrN8-X0AMJuGQ.jpg

Seyirciler inanamıyor. Konuşma öncesinde var gücüyle MJF'i yuhalayan seyirciler arasında sessizlik hakim. MJF ringden inerken bazı seyirciler onu alkışlamaya başlıyor. MJF, spiker masasına doğru ilerliyor ve kendisine önceden ayrılmış kulaklığı kulağına geçiriyor. Sonrasında oluşan sessizliği ise bir müzik bölüyor.

MV5BYTgwZTlhZjQtNDQzYS00NDdlLWFjZmQtMzNmMzZkNDFlMmI0XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

Realeza arena boyunca yankılanmaya başlıyor ve Alberto Del Rio seyircilerin desteği ile birlikte girişte görünüyor. Del Rio ellerini iki yana açtığında girişte Pyrolar patlamaya başlıyor! Del Rio tezahüratlar eşliğinde ringe girişini gerçekleştiriyor ve Sami Zayn'in çekilmesiyle birlikte belirsiz olan rakibini beklemeye başlıyor.

image

Çalan müzikle birlikte arena yıkılıyor. KAZUCHIKA OKADA, PRESTIGE GRAND WRESTLING'TE!!! SEYİRCİLERDEN İNANILMAZ BİR POP GELİYOR OKADA'NIN GELİŞİNE! OKADA GİRİŞTE GÖRÜNDÜKTEN SONRA GÖKTEN PARA YAĞMAYA BAŞLIYOR!

Del Rio da Okada'nın gelişinden memnun gibi gözüküyor. Okada ringe girişini gerçekleştirirken seyirciler arasında bayram havası var! Hakem iki ismin de hazır olduğunu görüyor ve maçın başlaması için işareti veriyor.

Prince of PGW Tournament First Round Match
Alberto Del Rio vs. Kazuchika Okada

untitled-3.png

Zil çalıyor ve Prince of PGW turnuvasının ilk tur maçı resmen başlıyor! Seyirciler Okada'nın gelişinden memnun olduklarını kulakları sağır edecek türden tezahüratlarıyla belli ediyorlar. İki isim birbirini süzüyor. Okada'nın bir gözü ise seyircide. Bir süre sonra ikili birbirlerine doğru yaklaşıyor ve ellerini havada birleştiriyorlar. Birbirlerinin güçlerini test ediyorlar. Birbirlerini ittiriyorlar fakat tam olarak üstünlük kuran birisi yok. Del Rio, Okada'yı köşeye doğru sürüklemeye başlarken Okada ani bir hamle ile Del Rio'ya yapışıyor ve gücünü arttırıyor. Sonrasında kendisi Del Rio'yu karşı köşeye doğru itmeye başlıyor. Del Rio tüm gücünü kullansa da Okada'yı durduramıyor ve Okada, Del Rio'yu köşeye yapıştırıyor. Okada, Del Rio'yu köşeye iyice bastırıyor fakat herhangi bir hamle yapmayınca hakem araya giriyor ve ikiliyi ayırıyor. Bu esnada Okada bir yumruk sallıyor. Del Rio da aynı anda bir yumruk sallıyor ve yumruklar havada çarpışıyor. İki isim yeniden ringin ortasına geliyor. Okada hızlı bir Snapmare ile Del Rio'yu yakalıyor ve yerde hızlı bir Sleeper Hold bağlıyor. Okada sakince Del Rio'yu tüketmeye çalışıyor. Aşırı baskı yapar gibi bir hali yok.

alberto-del-rio.jpg

Del Rio kilidin sert bağlanmamasını fırsat bilerek ağır hamlelerle ayağa kalkmaya başlıyor ve tamamen ayağa kalktıktan sonra Okada'nın karnına bir dirsek atıyor. Sonrasında bir dirsek daha atıyor ve kilitten kurtuluyor. İkili yine ringin ortasında yüz yüze kalıyor. Sonrasında Collar and Elbow Tie Up yapıyorlar. İkili bu şekilde bir süre kilitli kalıyor. Yine üstünlük kuramıyorlar birbirlerine. Bir süre sonra Alberto hızlı bir Headlock'a alıyor Okada'yı. Ancak çok baskı uygulamıyor ve Okada kısa sürede bu Headlock'tan kurtuluyor. Okada, Del Rio'yu iplere doğru itiyor sonrasında bir Shoulder Block ile Alberto'yu düşürüyor. Alberto tekrardan ayağa kalkıyor ve bir Clothesline vuruyor. Okada da yere düştükten sonra hızlıca ayağa kalkıyor ve ikili tekrardan birbirlerine yöneliyor. Okada bir Waistlock ile Del Rio'nun arkasına geçiyor. German Suplex için hamle yapıyor fakat Del Rio ani bir hamle ile kendini yere atıyor ve Okada'yı da ringin ortasına doğru yuvarlamış oluyor. İkili tekrardan ayaklanıyor ve bir kez daha Collar and Elbow Tie Up yapıyorlar.

3041ad7a5b68337c-600x338.jpg

Bu sefer Okada hızlıca Del Rio'yu yere doğru itiyor ve Del Rio yuvarlanıyor. Del Rio ayağa kalkacakken Okada onun göğsüne doğru koşarak bir tekme savuruyor. Sonrasında da bacağına bir tekme sallıyor. Del Rio bacağını tutarak ayağa kalkıyor Okada bir Roundhouse Kick vuruyor ve Del Rio iplerin üzerine düşüyor. Sonrasında dizlerinin üstünde duruyor ve Okada karnına doğru bir tekme daha atıyor. Okada oldukça sakin ve düşük tempoda maçı sürdürüyor. Del Rio ayaklanmak istediği sırada Okada ayağıyla Del Rio'nun kafasına dokunduruyor. Sonrasında bir daha dokunduruyor. Okada, Del Rio'nun koluna da bir tekme atıyor. Del Rio ayaklanmaya çalışırken Okada onun sırtına sert bir tekme atıp onu yere düşürüyor. Sonrasında da kafasına doğru bir Low Dropkick atarak tuşa gidiyor. 1-2-

SD_678_Photo_106.jpg

Del Rio tuşu rahatça atıyor. Sonrasında Okada ayağa kalkıyor ve Del Rio'nun başında bekliyor. Okada, Del Rio ayaklanırken koşarak iplerden sekiyor fakat Del Rio aniden ayaklanıyor ve Okada'nın koluna doğru atlıyor ve Armbar bağlamaya çalışıyor fakat Okada bir Powerbomb vurarak kilide engel oluyor. Okada hızlıca Del Rio'yu kaldırıyor ve Tigerbomb için hamle yapıyor fakat Del Rio bir Hurricanrana ile Okada'yı savuşturuyor. Okada ayağa kalkarken Del Rio, Okada'nın dizine doğru bir tekme atıp onu diz üstü düşürüyor. Ardından bir Superkick vuruyor fakat Okada düşmüyor. Del Rio iplerden sekiyor fakat Okada ayaklanıp bir Back Body Drop yapıyor. Del Rio hızlıca ayağa kalkıyor. Okada bir Rainmaker sallıyor fakat ıska geçiyor. Del Rio bir kez daha Okada'nın dizine bir tekme atıyor. Ardından iplerden sekiyor ve Enziguiri! Del Rio tuşa gidiyor. 1-2-

hq720.jpg

Okada tuşu atmayı başarıyor. Del Rio hızlı bir hamle ile Cross Armbreaker için hamle yapıyor fakat Okada hızlı bir Roll-Up'a alıyor. 1-2- Del Rio tuşa atıyor. Okada hızlıca iplerden sekiyor ve bir Dropkick vuruyor Del Rio'ya. Del Rio ayaklandığı sırada Okada onu yakalıyor ve Neckbreaker! Okada, Del Rio'yu bırakmadan hızlıca ayağa kaldırıyor ve bir Suplex vuruyor. Sonrasında tekrardan ayağa kaldırıyor ve bir de Suplex Backbreaker vuruyor. Sonrasında yerdeki Del Rio'yu yumruklamaya başlıyor. Birkaç yumruk attıktan sonra tekrardan Del Rio'yu ayağa kaldırıyor ve bir Snapmare yaptıktan sonra ensesine doğru bir Dropkick vuruyor. Del Rio ensesini tutarak ringin ortasında acıyla yuvarlanmaya başlıyor. Okada hızlıca Del Rio'ya yöneliyor bir Bridging German Suplex vuruyor. Okada hızlıca ayağa kalkıyor ve bir tane daha Bridging German Suplex vuruyor. Okada tuşa gidiyor. 1-2-

12Alberto-Del-Rio-2.jpg

Kickout! Okada buna rağmen Del Rio'yu bırakmıyor ve tekrardan onunla birlikte ayağa kalkıyor. Bir tane daha German Suplex denemek yerine bu kez Tiger Suplex yapmak için Del Rio'nun kollarını yakalıyor fakat Del Rio bu boşluğu fırsata çeviriyor ve Okada'yı önüne katıyor. Sonrasında Okada'nın karnına bir tekme atıyor ve CROSS ARMBREAKER BAĞLIYOR! Maçın başından beri yaptığı denemeler sonunda karşılık buluyor ve Armbreaker'ı başarıyla bağlıyor. Del Rio kilidi var gücüyle sıkıyor. Okada ile tam ringin ortasında kalıyor. Okada iplere uzanmak için hamle yapıyor fakat ilk denemesi başarısız. Bir kez daha hamle yapıyor fakat yine sonuç alamıyor. Boşta kalan eliyle yere sıkıca tutunarak iplere doğru sürünmeye çalışıyor. Fakat yine sonuç alamıyor. Del Rio var gücüyle çekiştiriyor. Okada bu kez ters bir hamle yaparak Del Rio'nun üzerine yuvarlıyor kendini. Bunun sonucunda kilidi zayıflatmayı başarıyor. Fakat Del Rio'nun bırakmaya niyeti yok. Okada, Del Rio'yu yerden kaldırıyor ve Powerbomb için hamle yapıyor fakat Del Rio son bir hamleyle ikisinin de iplerin üzerinden yuvarlanıp aprona düşmesine sebep oluyor.

7dbbb5f712a18a0e-600x338.jpg

İkisi de aprondan ringin dışına düşüyor. İki isimde yerde kalıyor. Hakem saymaya başlıyor. 1-2- Del Rio aprona tutunarak ayaklanırken Okada'da bariyerlere tutunarak ayaklanıyor. İki isim de aynı anda ayaklanıyor ve birbirlerini yumruklamaya başlıyor. Hakem saymaya devam ediyor. 3-4-5-6- Okada, Del Rio'yu yakalayip kafasını aprona vuruyor. Del Rio da bir yumruk sallıyor. Okada bir kez daha kafasını aprona vuruyor ve onu içeri atıyor. Sonrasında kendisi ringe giriyor. Fakat Del Rio'nun yeterince ayaklanmadığını görünce köşeye çıkıyor sakin bir şekilde. Del Rio iplere tutunarak ayaklanınca Okada atlayışını gerçekleştiriyor ve Missile Dropkick!

maxresdefault.jpg

Del Rio son anda çekiliyor ve Okada ring zeminine çakılıyor. Okada acıyla ayağa kalkarken Del Rio hızlıca Okada'yı yakalıyor ve sert bir şekilde köşeye fırlatıyor. Okada omzunu ring direğine vuruyor. Sonrasında Del Rio, Okada'yı yakalıyor ve köşeye baş aşağı aşıyor. Ardından ağır adımlarla tepeye çıkıyor. Sonrasında Okada'ya doğru DOUBLE FOOT STOMP! DEL RIO İŞİ BİTİRDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR VE TUŞA GİDİYOR! 1-2-

c966d4089f0e248a-600x338.jpg

KICKOUT! Okada tuşu atıyor. Del Rio ağır hamlelerle Okada'yı ayağa kaldırmaya çalışıyor. Okada'yı ayağa kaldırdığı sırada Okada bir anda Del Rio'nun sırtına sarılıyor. Sonrasında kendine doğru çeviriyor ve RAINMAKER! RAINMAKAAAAAAA! OKADA ANİDEN DEL RIO'YU AVLIYOR! OKADA MAÇI BİTİRMEK İÇİN TUŞA GİDİYOR! 1-2-

lf14t7u.jpeg

KICKOUT! DEL RIO TUŞU ATIYOR! FAKAT İKİ İSİM DE YERDE KALIYOR! İKİ İSİM DE AYAĞA KALKAMIYOR! İKİ İSİM DE RİNGİN ORTASINDA KALIYOR!

hq720.jpg

John Cena'nın müziği duyuluyor ve kendisi karmaşık tepkiler eşliğinde girişte beliriyor. Cena bir süre bekledikten sonra ciddi bir ifadeyle ringin yolunu tutuyor. Ringe girmeden önce Timekeeper alanına gidip bir mikrofon alıyor ve ringe giriyor. Hakem kendisinin önüne geçiyor fakat Cena kimseye saldırmayacağını garanti ettikten sonra elindeki mikrofonla birlikte ringin köşesine çıkıyor. Del Rio ve Okada yerdeyken Cena konuşmaya başlıyor.

John-Cena-Pipebomb.webp

John Cena: Şimdi burada söyleyeceklerim elbette başıma iş açmayacak çünkü ben CM Punk gibi en tepeye çıkmak için büyük riskleri ve büyük patronları karşıma almıyorum. Ben bizzat en tepeyim bizzat en büyük patronum. Ben profesyonel güreşin patronuyum ve tüm zamanların en iyi güreşçisiyim. Şimdi Alberto en rahatsız halinde orada yatarken ve kendisi için önemli sayılabilecek bir maçın ortasındayken söyleyeceklerim bazılarını korkutuyor olabilir ama korkması gereken Gorilla Position'da şovu yönettiğini sanan, ringin ortasında yatan iki kişinin süresini belirleyen aptallar değil. Korkması gereken tek bir kişi var ve onun günahı da çok büyük. Kibir! Şimdi Alberto, umarım söyleyeceklerimi dinleyebiliyorsundur ve Kazu ile olan maçın yerine bana odaklanabilecek kadar canın vardır çünkü bugün ve ilerleyen süreçte sana yapacaklarımdan önce biraz içimi dökmem lazım. Sana önce bir fragman seyrettirmem gerekiyor ki birlikte imzasını atacağımız ve sonunda yok olacağın bu filmin büyüklüğünün ne olduğunu anlayabilesin. Öncelikle senden nefret ediyorum. Seni beğenmiyorum. Seni sevmiyorum. Senden soyunma odasını paylaştığım herkesten daha çok nefret ediyorum. Hatta nefret ettiğim tek kişi sensin. Bunun sebebi ise PGW'da kibrinin canlandırdığın gimmickin dışına çıkıp senin ruhunu ele geçirmesi. Bu kibir seni önce aşk hayatında sonra ise soyunma odasına ele geçirdi ve sonuç olarak geldiğin nokta burası. Seni ele geçiren bu kibir tarihin en iyi güreşçisini takımına girebilmesi için teste tabi tutmaya kadar götürdü. Bu ne cüret! Tam bir cahil cesareti. Fakat senin de bildiğin şey şu ki ben tarihin en iyisiyim. Tarihin ta kendisiyim. Ha. Benden daha iyi olduğun şeyler yok mu? Var mı? Yok. Sen sadece içi boş bir kibre sahipsin. Bir dakika unutmuşum benden iyi olduğun bir şey varsa o da şiddetli geçimsizlik. Ve tabii ki bu boktan kişiliğini ve kibrinin sebep olduğu günahları örtmek için PGW'ya geldin ve yine içi boş kibrini kullandın. Fakat kibrini bana karşı kullanmanın faturası üstünü örttüğün günahların senin bir şerefsiz olduğunu ortaya çıkarmak olacak.

e60068252ff0f7cdfcea292e7cebef46.jpg

John Cena: PG-TV'de olmamanın avantajı da istediğin gibi küfür edebiliyorsun. Bu konuda özgürsün yani. Çocukları eğlendirmeyi dileklerini de gerçekleştirmeyi seviyorum fakat şimdi yaptığım başka bir zevk. Hey Stu. Onu çekme bunu çek. Dördüncü duvarın amına nasıl koyduğumu çek. İşte böyle Stu. Seni seviyorum. Bradshaw görüyorsun değil mi? Sırf sen emekli oldun ve Rey Mysterio'nun karşısına doğru düzgün birisini bulamadıkları için ortaya çıkıp kariyer yapmış adam kendisini benden üstün görüyor. Oysa ki amcası bin maske olmasa onu kim bilirdi? Peki kariyerine "Junior" olarak başlamasaydı babasını kim bilirdi? Maxwell Jacob Friedman kadar bile bilinmezdi. Umarım çabuk iyileşirsin de en azından Alberto'dan daha iyi bir kariyerin olur. Tekrardan sana geleyim Alberto. Seni kıskanıyorum bunu itiraf etmem gerekiyor. Seni kıskanıyorum çünkü her şeye rağmen kendini dokunulmaz, güçlü ve süper kahraman olarak bu aptal seyircilere pazarlayabiliyorsun. Oysa ki önceki ay Matt Cardona seni gözü kapalı yenmişti. Senin kariyerini bitirmişti fakat sen yine birilerini kullandın ve yine kendini en tepede gördün. Ancak senin için yolun sonu babandan bile daha az tanınan ve güreşte neredeyse var olmamış bir tanınmazlık. Şöhret deponda bulunan son yakıtların tadını çıkar. Çünkü açacağım delik senin 621 gibi düşüp yok olman için yeterli olacak.

Bu cümleler seyircilerin ağzını açık bırakırken Del Rio ise öfkeyle kendine gelmeye başlıyor ve Cena'ya doğru ayaklanmaya çalışıyor. Cena gülümseyerek kendisine bakıyor ve mikrofonu tekrardan ağzına götürüyor.

John Cena: Şimdi sana bir kötü haberim var. Hidetoshi Nakata seni yenmek için deposunu fulledi ve kalkışa hazır.

image

Del Rio, Cena'nın dediğini anlamaya çalışırken bir anda kendisinin tutulduğunu fark ediyor. Okada bir anda Del Rio'yu yakalıyor ve RAINMAKER! OKADA'DAN ÇOK SERT BİR RAINMAKER GELİYOR! HUGE RAINMAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! ALBERTO BAYILMIŞ DURUMDA, ÖYLECE RİNG MATINDA UZANIYOR! OKADA ÜST TURA ÇIKMAK İÇİN TUŞA GİDİYOR! CENA HAKEM İLE BİRLİKTE SAYIYOR! 1-2-

3!

Kazanan ve Bir Üst Tura Yükselen: Kazuchika Okada

815952_00203790cec142389e760e1660bff385~mv2.jpg
images

KAZUCHIKA OKADA, PRESTIGE GRAND WRESTLING'TEKİ İLK MAÇINI KAZANMAYI BAŞARIYOR VE BU SONUÇLA BİRLİKTE PRINCE OF PGW TURNUVASINDA DA ADINI ÜST TURA YAZDIRIYOR! DEL RIO YERDE YATARKEN HAKEM OKADA'NIN ELİNİ KALDRIYOR! OKADA KISA BİR SÜRE CENA İLE GÖZ GÖZE GELİYOR AMA ARALARINDA BİR OLAY YAŞANMIYOR VE OKADA RİNGİ TERK EDİYOR! OKADA RİNGİ VE DEL RIO'YU CENA'YA BIRAKIYOR! CENA RİNGE İNİYOR VE TEKRARDAN KONUŞMAYA BAŞLIYOR! DEL RIO, CENA'YA DOĞRU SÜRÜNMEYE ÇALIŞIYOR!

John-Cena-Heel-Turn.jpg

John Cena: Pek tabii ki bu senin için yeni bir sürecin başlangıcıydı Alberto. Yeni gelmiş bir süperstara mağlup olmak senin için daha hiç bir şey. (Del Rio'ya bakıyor ve kendisine doğru süründüğünü fark ediyor.) Ve ne yaparsan yap bu sektörde gelebileceğin en iyi nokta keçinin toynaklarına doğru acıyla sürünmek olacak fakat sana bir öncekinden daha kötü bir haberim daha var Alberto. Keçinin sevmediği ot burnunun dibinde biter; sen o ot, ben keçi. Bu da demek oluyor ki...

CDRF23.jpg

Cena sözünü bitirmeden Del Rio'yu aniden havaya kaldırıyor ve ATTITUDE ADJUSTMENT! Cena yuhalamalar eşliğinde ayağa kalkarken bundan pek tatmin olmuş gibi gözükmüyor. Cena, Del Rio'yu tekrardan ayağa kaldırıyor ve tekrardan bir ATTITUDE ADJUSTMENT PATLATIYOR! Cena ayağa kalktıktan sonra yerden mikrofonu alıyor ve tekrardan konuşmaya başlıyor.

John Cena: Bu da demek oluyor ki; otun kaderi keçinin dişindedir.

alberto-rio-john-cena-protagonizaron.jpg

JOHN CENA TEKRARDAN MİKROFONU BIRAKIYOR VE YERDEKİ ALBERTO DEL RIO'NUN ÜZERİNE ATILIYOR. JOHN CENA, ALBERTO DEL RIO'YA STF-U BAĞLIYOR! DEL RIO KURTULMAK İÇİN HAMLE YAPAMAYACAK KADAR BERBAT BİR DURUMDA. DEL RIO BAYILMAMAK İÇİN ZOR DURSA DA CENA'YA KARŞI KOYABİLECEK DURUMDA DEĞİL! GÜVENLİKLER VE SAĞLIK GÖREVLİLERİ RİNGE DOĞRU AKIN EDERKEN DEL RIO KENDİNDEN GEÇİYOR VE BAYILIYOR! ELİ YERE DÜŞÜYOR!

thoughts-on-cenas-promo-v0-1du0z536yape1.jpeg

Sağlık görevlileri ve güvenlikler Cena'yı Del Rio'dan ayırmaya çalışıyor fakat çok zorlanıyorlar. Bir süre sonra Cena kendiliğinden STF'i bırakarak Del Rio'nun kafasını yere vuruyor. Sonrasında oldukça ciddi bir ifade ile birlikte sakince ringi terk ediyor. Seyircilerin bir kısmı aşırı şaşkınken bir kısmı da var gücüyle Cena'yı yuhalıyor. Cena ağır adımlarla rampanın üzerinde yürürken mikrofonu elinde görüyoruz. Cena ringe doğru dönüyor ve tekrardan mikrofon ağzına gidiyor.

LEtXfbP.png

John Cena: Peki bu bölüme yakışır bir kapanış sahnesi... Harika bir gözden düşüş hikayesinin ilk bölümü kesinlikle daha görkemli bitmeli ve insanlar şunu söylemeli... THIS IS GOAT!

ER12_Photo_165.jpg

John Cena elinde mikrofonla ringe doğru tekrardan hareketleniyor. Mikrofonu ringin kenarına bıraktıktan sonra ring basamaklarından birisini alıyor ve ringe doğru fırlatıyor. Sağlık görevlileri ve güvenlikler çil yavrusu gibi dağılıyor adeta. Cena ağır adımlarla ringe girerken Del Rio hala ringin ortasında yarı baygın halde yatıyor. Cena ringin kenarına düşmüş olan basamağı ringin ortasına dikkatlice yerleştiriyor. Sonrasında Alberto Del Rio'yu ayağa kaldırıyor ve çelik basamaklara doğru bir ATTITUDE ADJUSTMENT DAHA! DEL RIO PARAMPARÇA! SAĞLIK GÖREVLİLERİ TEKRARDAN RİNGE AKIN EDERKEN CENA AĞIR ADIMLARLA TEKRARDAN MİKROFONA YÖNELİYOR...

bGXLFPm.png

John Cena: Şimdi Elvis mekandan çıkarken arkasında bıraktığı tek şey bir Macarena enkazı. Nos vemos en el próximo episodio Dos Caras Jr.

b79651626bda7e294f78c8624128fb81-300x169.jpg

John Cena bu sözlerin ardından mikrofonu Del Rio'nun üzerine bırakıyor ve yine ciddi ifadesiyle birlikte adeta bir katil soğukkanlılığı eşliğinde arka alanın yolunu tutuyor. Gorilla Position'a geçmeden önce Cena son kez ringe doğru bir bakış atıyor ve sonrasında hafif bir tebessüm ile birlikte arka alanın yolunu tutuyor ve bu esnada kameralar kapanıyor-

KAMERALAR KAPANIYOR FAKAT EKRANDA RASTGELE GÖRÜNTÜLER OYNAMAYA BAŞLIYOR!

tv-static-scary-face-i4ssr7g3pipt92v0.gif

"en tepede olmanın en kötü yanı..."

Screenshot-from-2018-12-29-20_59_28.jpg

"t a t m i n s i z l i k"

maggotmania.gif

"gerçek şu ki akbabalar halen aç"

hkCWlTU.jpeg

"...ve ben onların daha fazlasını istediğini çok iyi biliyorum"

bray-wyatt-wwe.gif

𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟖𝟔
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved