Cody: ''Bu Son Kontratım Olacak''

The Rainmaker

Zen Nihon
Konular
696
Beğeni sayısı
204
PG Nakit
8,590
Favori Güreşçi
Tomohiro Ishii
WWE Şampiyonu Cody Rhodes, yakın zamanda “ALL THE SMOKE” podcast’ine katılarak, yeni doğan çocuğu da dahil olmak üzere çocuklarıyla ilgilenirken yoğun kariyerini dengeleme mücadelesinden bahsetti.

İş – Aile Dengesini Bulmakta Zorluk​

Rhodes, iş ve özel yaşam dengesini kurmanın zorluğuna değindi:

“Birinin şöyle dediğini hatırlıyorum: Gerçek anlamda bir denge diye bir şey yoktur; ya birini yapıyorsun ya da diğerini.
Ben her ikisini bir araya getirmek için elimden gelen her şeyi yaptım... Gece 3’te beni eve getiren özel jete binmek, ertesi gün akşam 5’te dönmekten daha iyidir benim için. Sadece büyük kızımın kahvaltı masasında yanında olmayı istiyorum.”

Ailelerin Seyahat Etmesi Artık Daha Kolay​

Rhodes, şirketin artık ailelerin birlikte seyahat etmesini kolaylaştırdığını da vurguladı:

“Artık tur otobüsleri olan güreşçiler var, ve bu otobüsler küçük birer ev gibi. Bu sayede özel hayatını da sürdürebiliyorsun.”

Sonsuza Kadar Bu Tempoda Gidilemez​

Rhodes, bu yoğun temponun sonsuz olmayacağını belirterek sözlerini sürdürdü:

“Bir noktaya geliyorsun ve artık yapabileceğin şeyler sınırlı oluyor... Ne kadar ileri gidebileceğini biliyorsun. Ben de bu işte nereye kadar gitmek istediğimi biliyorum.”

Babası Dusty Rhodes ile Kıyaslama​

Rhodes, hedefini babası Dusty Rhodes’un örneğiyle kıyasladı:

“Şanslıydım çünkü babam artık aktif olarak ringde değildi. Prodüktör olarak sektördeydi ama ringin içinden çıkmıştı.
O, her maçta, her oyunda ‘bir numaralı baba’ydı. Futbol takımımızı o çalıştırıyordu... Ben de çocuklarım o yaşa geldiğinde artık bu kadar sık seyahat etmeyen bir baba olmak istiyorum.”

Gelecekteki Planlarını Netleştirdi​

Rhodes, açıkça kariyerinin son dönemine yaklaştığını ifade etti:

“Muhtemelen WWE ile yapacağım bu sözleşme ya da bir sonraki sözleşmem, benim son sözleşmem olacak. Kariyerimi WWE’de tamamlayacağım.”

WWE’ye Minnettarlık​

Sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Beni ben yapan ev WWE’ydi. Beni geri getiren, bana bu harika konumu sağlayan da yine WWE oldu.”

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
“Beni ben yapan ev WWE’ydi. Beni geri getiren, bana bu harika konumu sağlayan da yine WWE oldu.”

WWE’den ayrıldıktan sonraki sürecin olmasaydı sadece midcard potasındaki bir şakadan ibaret olacaktın diye hatırlıyorum ne gariptir ki.

Anasayfa Üst Alt