- Konular
- 696
- Beğeni sayısı
- 204
- PG Nakit
- 8,590
- Favori Güreşçi
- Tomohiro Ishii
WWE Şampiyonu Cody Rhodes, yakın zamanda “ALL THE SMOKE” podcast’ine katılarak, yeni doğan çocuğu da dahil olmak üzere çocuklarıyla ilgilenirken yoğun kariyerini dengeleme mücadelesinden bahsetti.
Rhodes, iş ve özel yaşam dengesini kurmanın zorluğuna değindi:
Rhodes, şirketin artık ailelerin birlikte seyahat etmesini kolaylaştırdığını da vurguladı:
Rhodes, bu yoğun temponun sonsuz olmayacağını belirterek sözlerini sürdürdü:
Rhodes, hedefini babası Dusty Rhodes’un örneğiyle kıyasladı:
Rhodes, açıkça kariyerinin son dönemine yaklaştığını ifade etti:
Sözlerini şu şekilde tamamladı:
wrestlingnews.co
İş – Aile Dengesini Bulmakta Zorluk
Rhodes, iş ve özel yaşam dengesini kurmanın zorluğuna değindi:
“Birinin şöyle dediğini hatırlıyorum: Gerçek anlamda bir denge diye bir şey yoktur; ya birini yapıyorsun ya da diğerini.
Ben her ikisini bir araya getirmek için elimden gelen her şeyi yaptım... Gece 3’te beni eve getiren özel jete binmek, ertesi gün akşam 5’te dönmekten daha iyidir benim için. Sadece büyük kızımın kahvaltı masasında yanında olmayı istiyorum.”
Ailelerin Seyahat Etmesi Artık Daha Kolay
Rhodes, şirketin artık ailelerin birlikte seyahat etmesini kolaylaştırdığını da vurguladı:
“Artık tur otobüsleri olan güreşçiler var, ve bu otobüsler küçük birer ev gibi. Bu sayede özel hayatını da sürdürebiliyorsun.”
Sonsuza Kadar Bu Tempoda Gidilemez
Rhodes, bu yoğun temponun sonsuz olmayacağını belirterek sözlerini sürdürdü:
“Bir noktaya geliyorsun ve artık yapabileceğin şeyler sınırlı oluyor... Ne kadar ileri gidebileceğini biliyorsun. Ben de bu işte nereye kadar gitmek istediğimi biliyorum.”
Babası Dusty Rhodes ile Kıyaslama
Rhodes, hedefini babası Dusty Rhodes’un örneğiyle kıyasladı:
“Şanslıydım çünkü babam artık aktif olarak ringde değildi. Prodüktör olarak sektördeydi ama ringin içinden çıkmıştı.
O, her maçta, her oyunda ‘bir numaralı baba’ydı. Futbol takımımızı o çalıştırıyordu... Ben de çocuklarım o yaşa geldiğinde artık bu kadar sık seyahat etmeyen bir baba olmak istiyorum.”
Gelecekteki Planlarını Netleştirdi
Rhodes, açıkça kariyerinin son dönemine yaklaştığını ifade etti:
“Muhtemelen WWE ile yapacağım bu sözleşme ya da bir sonraki sözleşmem, benim son sözleşmem olacak. Kariyerimi WWE’de tamamlayacağım.”
WWE’ye Minnettarlık
Sözlerini şu şekilde tamamladı:
“Beni ben yapan ev WWE’ydi. Beni geri getiren, bana bu harika konumu sağlayan da yine WWE oldu.”
Cody Rhodes: "The Next Contract I Sign Will Probably Be My Last"
Undisputed WWE Champion Cody Rhodes recently appeared on the “ALL THE SMOKE” podcast, where he discussed balancing his demanding career with being a father to his children, including a newborn. Rhodes spoke about the difficulty of finding a work-life balance. “I remember hearing somebody saying...
wrestlingnews.co