Prime Video, Türkiye'de NBA Yayın Haklarını Aldı

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Tamamını değil, sanırım sadece bir kısmını almışlar. S Sport'ta halen listeleniyor NBA maçları. Genel olarak ben aynı organizasyon için birden fazla yayıncıya karşıyım. Ama NBA dinamikleri çok farklı bu konuda. Yayınlanabilecek maçlar bile yayıncının kontrolünde değil diye biliyorum. Çok ilginç.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,659
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Tamamını değil, sanırım sadece bir kısmını almışlar. S Sport'ta halen listeleniyor NBA maçları. Genel olarak ben aynı organizasyon için birden fazla yayıncıya karşıyım. Ama NBA dinamikleri çok farklı bu konuda. Yayınlanabilecek maçlar bile yayıncının kontrolünde değil diye biliyorum. Çok ilginç.
Haftada 2 maç yayınlayacaklar diyorlar. Muhtemelen en çok izlenecek maçları yayınlayacaklar. Genel olarak NBA izlemek zor olduğu için buna bile şükredeceğiz gibi.

RiseGen

Go Further
Konular
6
Beğeni sayısı
234
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
LA Knight
Haftada 2 maç yayınlayacaklar diyorlar. Muhtemelen en çok izlenecek maçları yayınlayacaklar. Genel olarak NBA izlemek zor olduğu için buna bile şükredeceğiz gibi.
Biraz inceledim de, muhtemelen Prime Video'nun ABD'deki ulusal yayın hakkından doğan maçları burada kendi platformu üzerinden verecek. Amazon Prime çok hesaplı olduğu için nice to have olur.

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
Yeni zamlı 70 liraya mükemmel hizmet. @KamilKursat1905 ağabeyim ile günün birinde Detroit maçını birlikte izleriz. Prime'a yıllardır yatırım yapıyoruz.
Bizim maçları aldığı bir hafta deneyelim hocam. Yorumladıkları programları da izleyebiliyor muyuz? Griffin var orada.

Tolga

Pepsi Konseyi
Konular
877
Beğeni sayısı
1,001
PG Nakit
1,430
Favori Güreşçi
Nic Nemeth
Aynen öyle, bir kısmını S Sport, bir kısmını Amazon Prime yayınlıyor, yorumcular da aynı.
Bizim maçları aldığı bir hafta deneyelim hocam. Yorumladıkları programları da izleyebiliyor muyuz? Griffin var orada.
İzleyebiliyorsun kardeşim benim. :)))

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi